Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..
Bezzeg az NB1 sosem fagy le 😀 😀 😀
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 493 — Sworn to the Dark
Zvezda, PSV, Fradi, Sturm Graz csoport legyen akkor már.

de a Lazio sem lenne rossz az első kalapból, vagy a Qarabag a másodikból, hogy visszavágjunk nekik.

built for this shit

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Tudja valaki, hogy Hajdú B. milyen drukker? (Tréfás válaszok elkerülése végett: melyik magyar csapatnak szurkol?)
nagylaza, főpohárnok
Vmi azt súgja, hogy Loki...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 004 — Lucas Scott
„Idegenben tudtunk nyerni kettő-egyre, a mi kezünkben volt a továbbjutás, bár nyilván esélyesebb volt a Köln. Tudtuk jól, hogy erősek pontrúgásból, erre kapunk kettőt szöglet után. Ez fej kérdése, nem a játéké. Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk sz.rva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk” – fogalmazta meg véleményét Fiola Attila.

ennyi.
Nemzetes és Méltóságos petey
azt amugy meg lehet mondani, hogy minek halasztanak meccset ha ket szoglet gol miatt esik ki a csapat? amire lehet keszulni az epp ezaz. lehetett sejteni, hogy a Koln dominal es az altalban sok pontrugassal is jar ... rohadt idegesito ez igy.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 350 — nabege2@yahoo.com
dühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatot
idióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
NB2
Ne keverjük.
A csapatkoeff pontoknal selejtezőben nem számít az h hány meccset nyersz, hanem csak az, hogy továbbjutsz avagy sem. (A csoportkör más)
Országkoefficiens pontnál számít az pedig a Fradinal nem játszik. Az azoknál fontos, akik pl. újonc csapatok a nemzetközi kupákban.

Fradi jelenleg 3 pontnál van ebben az évben.
tüsi91
akkor ezt nem jól tudtam, köszi a kiegészítést
attól függetlenül azért jó lett volna nyerni már csak a szurkolók miatt
több mint 3 éve
MU, Monaco, FTC, Sturm csoportot szeretnék, lesz helyette: Dinamo Kijev, Qarabag, FTC, Union SG
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 158 — Kinek mit intézett a kormánya
dühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatot
idióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
NB2
Ne keverjük.
A csapatkoeff pontoknal selejtezőben nem számít az h hány meccset nyersz, hanem csak az, hogy továbbjutsz avagy sem. (A csoportkör más)
Országkoefficiens pontnál számít az pedig a Fradinal nem játszik. Az azoknál fontos, akik pl. újonc csapatok a nemzetközi kupákban.

tüsi91
Pontosan, M4-nél full homályban voltak a koefficiens pontokról

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
NB2
Ne keverjük.

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
én a unitedet és a royal uniont szeretném a fradi csoportjába 😀 meg mondjuk a feyenoordot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 350 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tippelek egy Braga PSV Trabzon csoportot a Fradinak.
Lehetne egy olyan is amiben benne van a Ludogorets és a HjK, de ekkora mázli nem lesz.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Koszovói csapat is lesz a konfetti ligába, a Ballkani legyőzte a Shkupi csapatát

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Linfield 121. percben kapott öngól után kikapott a tizipárbajban, a Slovan meg a 122. percben mentette tizipárbajra, majd nyert 7 kör után 😀
Löfli
Ráadásul kiállítással...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Linfield 121. percben kapott öngól után kikapott a tizipárbajban, a Slovan meg a 122. percben mentette tizipárbajra, majd nyert 7 kör után 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Hú de jó h ezt nem láttam...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
Csorog az ember telefonja. Elo adasban😂😂😂😂
Kenny
Nem ébresztő volt? 😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Csorog az ember telefonja. Elo adasban😂😂😂😂

több mint 3 éve
Fuh, mélyütés.
Ez a Wingo is mehet decemberben, amerre lát... fogalmatlan
több mint 3 éve
svájc másodosztály > mb1, azaz a Vaduz bejutott a konfetti csoportkörbe 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 012 — no es importante
A 89. percben egyenlített az Apollon, még összejöhet a ciprusi EL-tripla!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Lol. Amúgy is vallatni lehetne ezzel a meccsel, de sikerült megkoronázni...

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Botlábuaktól 😕
több mint 3 éve
Varmegye II-es szinvonalu ez a fodball merkozes sajnos.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 376 — Csodabogár
„Idegenben tudtunk nyerni kettő-egyre, a mi kezünkben volt a továbbjutás, bár nyilván esélyesebb volt a Köln. Tudtuk jól, hogy erősek pontrúgásból, erre kapunk kettőt szöglet után. Ez fej kérdése, nem a játéké. Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk sz.rva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk” – fogalmazta meg véleményét Fiola Attila.

ennyi.

több mint 3 éve
Navegre. Bar jobb lett volna hazai palyan majdnem telthaz elott.

Toljad kicsi!