Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Bezzeg az NB1 sosem fagy le 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Zvezda, PSV, Fradi, Sturm Graz csoport legyen akkor már.de a Lazio sem lenne rossz az első kalapból, vagy a Qarabag a másodikból, hogy visszavágjunk nekik.
built for this shit
több mint 3 éve
Tudja valaki, hogy Hajdú B. milyen drukker? (Tréfás válaszok elkerülése végett: melyik magyar csapatnak szurkol?)Vmi azt súgja, hogy Loki...
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
„Idegenben tudtunk nyerni kettő-egyre, a mi kezünkben volt a továbbjutás, bár nyilván esélyesebb volt a Köln. Tudtuk jól, hogy erősek pontrúgásból, erre kapunk kettőt szöglet után. Ez fej kérdése, nem a játéké. Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk sz.rva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk” – fogalmazta meg véleményét Fiola Attila.azt amugy meg lehet mondani, hogy minek halasztanak meccset ha ket szoglet gol miatt esik ki a csapat? amire lehet keszulni az epp ezaz. lehetett sejteni, hogy a Koln dominal es az altalban sok pontrugassal is jar ... rohadt idegesito ez igy.
ennyi.
Nemzetes és Méltóságos petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
akkor ezt nem jól tudtam, köszi a kiegészítéstdühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotNe keverjük.
idióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
NB2
A csapatkoeff pontoknal selejtezőben nem számít az h hány meccset nyersz, hanem csak az, hogy továbbjutsz avagy sem. (A csoportkör más)
Országkoefficiens pontnál számít az pedig a Fradinal nem játszik. Az azoknál fontos, akik pl. újonc csapatok a nemzetközi kupákban.
Fradi jelenleg 3 pontnál van ebben az évben.
tüsi91
attól függetlenül azért jó lett volna nyerni már csak a szurkolók miatt
több mint 3 éve
MU, Monaco, FTC, Sturm csoportot szeretnék, lesz helyette: Dinamo Kijev, Qarabag, FTC, Union SG
több mint 3 éve
Pontosan, M4-nél full homályban voltak a koefficiens pontokróldühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotNe keverjük.
idióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
NB2
A csapatkoeff pontoknal selejtezőben nem számít az h hány meccset nyersz, hanem csak az, hogy továbbjutsz avagy sem. (A csoportkör más)
Országkoefficiens pontnál számít az pedig a Fradinal nem játszik. Az azoknál fontos, akik pl. újonc csapatok a nemzetközi kupákban.
tüsi91
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotNe keverjük.
NB2
több mint 3 éve
én a unitedet és a royal uniont szeretném a fradi csoportjába 😀 meg mondjuk a feyenoordot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
dühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotidióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
több mint 3 éve
Tippelek egy Braga PSV Trabzon csoportot a Fradinak.Lehetne egy olyan is amiben benne van a Ludogorets és a HjK, de ekkora mázli nem lesz.
több mint 3 éve
Koszovói csapat is lesz a konfetti ligába, a Ballkani legyőzte a Shkupi csapatát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Linfield 121. percben kapott öngól után kikapott a tizipárbajban, a Slovan meg a 122. percben mentette tizipárbajra, majd nyert 7 kör után 😀Ráadásul kiállítással...
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Linfield 121. percben kapott öngól után kikapott a tizipárbajban, a Slovan meg a 122. percben mentette tizipárbajra, majd nyert 7 kör után 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
Hú de jó h ezt nem láttam...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Csorog az ember telefonja. Elo adasban😂😂😂😂Nem ébresztő volt? 😂
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Fuh, mélyütés.Ez a Wingo is mehet decemberben, amerre lát... fogalmatlan
több mint 3 éve
svájc másodosztály > mb1, azaz a Vaduz bejutott a konfetti csoportkörbe 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
A 89. percben egyenlített az Apollon, még összejöhet a ciprusi EL-tripla!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lol. Amúgy is vallatni lehetne ezzel a meccsel, de sikerült megkoronázni...

több mint 3 éve
Botlábuaktól 😕
több mint 3 éve
Varmegye II-es szinvonalu ez a fodball merkozes sajnos.
több mint 3 éve
„Idegenben tudtunk nyerni kettő-egyre, a mi kezünkben volt a továbbjutás, bár nyilván esélyesebb volt a Köln. Tudtuk jól, hogy erősek pontrúgásból, erre kapunk kettőt szöglet után. Ez fej kérdése, nem a játéké. Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk sz.rva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk” – fogalmazta meg véleményét Fiola Attila. ennyi.
több mint 3 éve
Navegre. Bar jobb lett volna hazai palyan majdnem telthaz elott. Toljad kicsi!