Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Kecsó masszív csapat, de hogy egy ilyen szar Loki ellen még kapura sem lőttek az nem sok jóval kecsegtet a jövőt illetően..Szerk: megszerzik a labdát, hármat nem tudnak egymáshoz passzolni, valahogy hátrateszi mégis a kp. Védő fel sem néz, íveli előre azonnal. Lokista simán átveszi, passz Bódinak, lövés, Bárány gól…
Tipik NB2-es csapat sajna.
A stadionjuk meg egy vicc, kaptam képeket, hogy az MLSZ hogy adhatott engedélyt, az a világ 8. csodája
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Közel legszarabb munkád van akkor az országban. 😀Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
nagylaza, főpohárnok
Szoval na. 😀
Stez
több mint 3 éve
Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
nagylaza, főpohárnok
Szoval na. 😀
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-orokre-kitiltjak-az-osszes-szegedi-lelatorol-az-antiszemita-szurkolokat-2906913egyszerű embereknek egyszerű problémáik vannak
akibic.hu/2022/08/03/zsidobunozesrol-enekeltek-a-szegedi-ultrak-az-mtk-szurkoloinak/
és akkor csodálozik bárki hogy miért nézik semmibe az ultrákat?
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-orokre-kitiltjak-az-osszes-szegedi-lelatorol-az-antiszemita-szurkolokat-2906913akibic.hu/2022/08/03/zsidobunozesrol-enekeltek-a-szegedi-ultrak-az-mtk-szurkoloinak/
és akkor csodálozik bárki hogy miért nézik semmibe az ultrákat?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mindegy is. Elég volt.Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Akarsz róla beszélni?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 3 éve
Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Akarsz róla beszélni?
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?
több mint 3 éve
Bekapcsolom a KTE meccset azt Foxi sehol sincs 😕Maxi van?
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Bekapcsolom a KTE meccset azt Foxi sehol sincs 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
www.pulse.ng/sports/sports-gist/thomas-partey-more-details-emerge-amid-arsenal-stars-rape-allegations/wc2ksemÉn mondtam már akkor, a kurva anyjáért keveredik ilyen sztorikba, remélem eladjuk a picsába Észak-Koreába.Partey volt az, de elengedtékTényleg, kiderült a letartóztatott Prem League játékos kiléte?Plane over selhurst pic.twitter.com/79sK8aj0YK
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) August 5, 2022
Tony Adams
Willie Parker
Heisman nádor
Gondolom vmi kiscsajjal jött össze, UK-ban nagyon pörögnek a tinik mostanság.
Willie Parker
több mint 3 éve
Én mondtam már akkor, a kurva anyjáért keveredik ilyen sztorikba, remélem eladjuk a picsába Észak-Koreába.Partey volt az, de elengedtékTényleg, kiderült a letartóztatott Prem League játékos kiléte?Plane over selhurst pic.twitter.com/79sK8aj0YK
Tony Adams
Willie Parker
Heisman nádor
Gondolom vmi kiscsajjal jött össze, UK-ban nagyon pörögnek a tinik mostanság.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
🎶 Vieira Woah 🎶 pic.twitter.com/yvJhNLFbrY
— DailyAFC (@DailyAFC) August 6, 2022
több mint 3 éve
A nyár legmeglepőbb transzfere volt nekem Burak Yilmaz Fortuna Sittard-ba igazolása.Burak Yilmaz scoring a stunner in his Erdevisie debut
— Aaron (@AaronEArmstrong) August 6, 2022
This guy is jokespic.twitter.com/iqj6QVHMCk
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Mondjuk erdekes, mert Selke peldaul az elso Dardai-eraban kb. a leghasznosabb Hertha-jatekos volt hosszu ideig Stark mellett. Szepen eltunt a csavo, pedig fiatalon nagy tehetseg volt, siman kikovezett ujta volt a valogatottig.Nagyon röhögtem amikor megláttam a kezdőket, azt hittem Selke már a Wuppertal-ban nyomja, de nem.Borzalmas ez a HerthaA Herthát az a Jagermeister FC verte ku a Pokalból, akit a bundeszkettő eddig faszra húz...
jobbágy#JC6
slowmotion
Az ő ügynöke kellene CR7-nek. 😬
Tony Adams
több mint 3 éve
Győzelem a Wolves ellen, jól van.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Asszem fáradt vagyok, azt olvastam elégették!🥴Partey volt az, de elengedtékTényleg, kiderült a letartóztatott Prem League játékos kiléte?Plane over selhurst pic.twitter.com/79sK8aj0YK
Tony Adams
Willie Parker
Heisman nádor

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nagyon röhögtem amikor megláttam a kezdőket, azt hittem Selke már a Wuppertal-ban nyomja, de nem.Borzalmas ez a HerthaA Herthát az a Jagermeister FC verte ku a Pokalból, akit a bundeszkettő eddig faszra húz...
jobbágy#JC6
slowmotion
Az ő ügynöke kellene CR7-nek. 😬
több mint 3 éve
Már nem az Arsenal vezeti a PLt 🤪
több mint 3 éve
Borzalmas ez a HerthaA Herthát az a Jagermeister FC verte ku a Pokalból, akit a bundeszkettő eddig faszra húz...
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Borzalmas ez a Hertha
több mint 3 éve
Shaqiri jogos, el is felejtettem hogy sztókos volt.Joe Allen, haha.Ez a Hendo-Milner-Elliott középpálya mennyire Stoke City konpatibilis.🙂A Stoke-ban volt/van technikás középpályás?
Tony Adams
Mikey
Meg Shakira, mielőtt kimentettük onnan.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Forest még mezszponzort se tudott találni? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Joe Allen, haha.Ez a Hendo-Milner-Elliott középpálya mennyire Stoke City konpatibilis.🙂A Stoke-ban volt/van technikás középpályás?
Tony Adams
Mikey
Meg Shakira, mielőtt kimentettük onnan.