Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
nb1.hu/hazai-labdarugas/torino-tavozhat-a-magyar-tamadovalahogy mindig könnyűnek találtatnak külföldön, még ilyet 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hihi. Látod, én ezért voltam mindig kapus 😀nem lehet az igazsagrol meggyozni ugy latszik 😊Mindent is 😀lehet WARR kezeli az itthoni VARt? es szakmai gyakorlat, hogy kovet minden csipcsup bajnoksagot?Pátkaié akkora kiállítás volt, hogy ha én lettem volna a bíró még mindig mutatnám a piros lapot.A VAR és WARR szerint is labdavót.
Bazzani
jobbágy#JC6
csebi
Amúgy szemernyi kétségem nincs, hogy mondjuk a Fradi, Vidi, Felcsút trió ellen ez azonnal piros lett volna Máténak meg még vagy 3 mccs eltiltás.
Egy noname KTE ellen meg reális bírt maradni a bíró meg a var is (rólam nem is beszélve 😀).
Csak már az átlag szurkolók között sem ez a sztenderd, mert hozzászokott az állandócsaláshozbelenyúláshoz.
Jó hogy Szivacski "kezezését" a Paks meccs vége felé nem emlegettétek fel.
warr_b
amugy Szivacski jo h nem kezezett. bar, en bmikor igy viszem el a labdat a ceges focin utana 5 perc vita van, hogy most ez kez-e vagy nem 😊
csebi

több mint 3 éve
nem lehet az igazsagrol meggyozni ugy latszik 😊Mindent is 😀lehet WARR kezeli az itthoni VARt? es szakmai gyakorlat, hogy kovet minden csipcsup bajnoksagot?Pátkaié akkora kiállítás volt, hogy ha én lettem volna a bíró még mindig mutatnám a piros lapot.A VAR és WARR szerint is labdavót.
Bazzani
jobbágy#JC6
csebi
Amúgy szemernyi kétségem nincs, hogy mondjuk a Fradi, Vidi, Felcsút trió ellen ez azonnal piros lett volna Máténak meg még vagy 3 mccs eltiltás.
Egy noname KTE ellen meg reális bírt maradni a bíró meg a var is (rólam nem is beszélve 😀).
Csak már az átlag szurkolók között sem ez a sztenderd, mert hozzászokott az állandócsaláshozbelenyúláshoz.
warr_b
amugy Szivacski jo h nem kezezett. bar, en bmikor igy viszem el a labdat a ceges focin utana 5 perc vita van, hogy most ez kez-e vagy nem 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mindent is 😀lehet WARR kezeli az itthoni VARt? es szakmai gyakorlat, hogy kovet minden csipcsup bajnoksagot?Pátkaié akkora kiállítás volt, hogy ha én lettem volna a bíró még mindig mutatnám a piros lapot.A VAR és WARR szerint is labdavót.
Bazzani
jobbágy#JC6
csebi
Csak már az átlag szurkolók között sem ez a sztenderd, mert hozzászokott az állandó

több mint 3 éve
Malaga -15000 ember vett season ticket-et.Az szép. Mínusz 15000? Szóval ha minden bérletes otthon marad a meccsek idején, akkor 15ezer fizető nézőnek kell kimennie a meccsre, hogy senki ne legyen a lelátón. 😀
Nem rossz.
YoungZeeZee

több mint 3 éve
lehet WARR kezeli az itthoni VARt? es szakmai gyakorlat, hogy kovet minden csipcsup bajnoksagot?Pátkaié akkora kiállítás volt, hogy ha én lettem volna a bíró még mindig mutatnám a piros lapot.A VAR és WARR szerint is labdavót.
Bazzani
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pátkaié akkora kiállítás volt, hogy ha én lettem volna a bíró még mindig mutatnám a piros lapot.A VAR és WARR szerint is labdavót.
Bazzani
több mint 3 éve
Mármint mi toltuk bele…azert ez nem igaz. multkor volt vmi nagyon beteg kisgyerek, es Lolo rengetet tolt be a penzgyujtesbe, hogy megkaphassa a tobb szaz millios kezelest, raadasul anonim modon, tok veletlenul derult ki asszem.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Amiből nincs semmi politikai hasznuk, vagy a hatalom megtartását segíteni rövidtávon arra szarnak mindenre.
Ilyenkor hol van Vitya? Lölöl? Garancsi? Meg úgy a teljes NER?
Simán tudnának segíteni, van miből...
jobbágy#JC6
zavi27
csebi
több mint 3 éve
Pátkaié akkora kiállítás volt, hogy ha én lettem volna a bíró még mindig mutatnám a piros lapot.
több mint 3 éve
Lehet más angol bajnokikat nézünk 😆Random angol bajnokin is harombol ketszer pirossal kiszorjak egy ilyen csuszasert a jatekost, a harmadik alkalom meg kulon fenn van tartva Scott McTominaynak, mert neki sargaert lehet ilyet. 😀Patkaie labdára ment, nem nyújtott lábbal. Megnézték, semmi. Random angol bajnokin van ilyenből meccsenként három.a halasztassal nem ertek egyet. playoffnal, ahol tenylegesen csoportkorrol szol a tortenet, ott megertenem, de ez tenyleg vicc. bar most legalabb a slovan elott nem halasztottunk, ertekelhetned 😊jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.
az mlsz elnoke altal szponzoralt csapat eddig a ket meccsen meguszott legalabb 2 teljesen egyertelmu pirosat annak ellenere, hogy van VAR? jo lesz ez az idei ev ...
Nemzetes és vitézlő csebi
Inkább azt nézegesd, hogy mondjuk az Újpestnek hány gólt nem adtak meg, meg hogy a Fradika már a második fordulóban meccset halaszt a rettenetes terhelés miatt 😉
warr_b
de melyik nem volt piros szted? a patkaie? vagy ahogy 1-2 jatekosotok viselkedett a bunyoban?
A bunyónál meg? Mert a gyökér Waltner direkt kint kóborol a zónájából, hogy útban legyen és zavarjon?Holender csúszott a labda után, hogy bent tartsa, hogy kellett volna hirtelen megállnia? Mondjuk a legnagyobb gyökér a másodedző volt, az kezdett feleslegesen ugatni, aztán legalább 4 paksi veszi körbe és taszigálja Filipet, mire az első Vasas játékos (Fecze) odaér. De tényleg tőlünk kellett volna kiállítani pár embert 😂
warr_b
Stez
McTominaynek vagy bármelyik MU playának bármiért is azonnal adnam a pirosat mondjuk 🤣

több mint 3 éve
Random angol bajnokin is harombol ketszer pirossal kiszorjak egy ilyen csuszasert a jatekost, a harmadik alkalom meg kulon fenn van tartva Scott McTominaynak, mert neki sargaert lehet ilyet. 😀Patkaie labdára ment, nem nyújtott lábbal. Megnézték, semmi. Random angol bajnokin van ilyenből meccsenként három.a halasztassal nem ertek egyet. playoffnal, ahol tenylegesen csoportkorrol szol a tortenet, ott megertenem, de ez tenyleg vicc. bar most legalabb a slovan elott nem halasztottunk, ertekelhetned 😊jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.
az mlsz elnoke altal szponzoralt csapat eddig a ket meccsen meguszott legalabb 2 teljesen egyertelmu pirosat annak ellenere, hogy van VAR? jo lesz ez az idei ev ...
Inkább azt nézegesd, hogy mondjuk az Újpestnek hány gólt nem adtak meg, meg hogy a Fradika már a második fordulóban meccset halaszt a rettenetes terhelés miatt 😉
warr_b
de melyik nem volt piros szted? a patkaie? vagy ahogy 1-2 jatekosotok viselkedett a bunyoban?
A bunyónál meg? Mert a gyökér Waltner direkt kint kóborol a zónájából, hogy útban legyen és zavarjon?Holender csúszott a labda után, hogy bent tartsa, hogy kellett volna hirtelen megállnia? Mondjuk a legnagyobb gyökér a másodedző volt, az kezdett feleslegesen ugatni, aztán legalább 4 paksi veszi körbe és taszigálja Filipet, mire az első Vasas játékos (Fecze) odaér. De tényleg tőlünk kellett volna kiállítani pár embert 😂
warr_b
több mint 3 éve
Az oké,hogy csúszott a labdáért de olyan nincs a világon,hogy egy játékos meglöki (megüti?) az ellenfél edzőjét.Patkaie labdára ment, nem nyújtott lábbal. Megnézték, semmi. Random angol bajnokin van ilyenből meccsenként három.a halasztassal nem ertek egyet. playoffnal, ahol tenylegesen csoportkorrol szol a tortenet, ott megertenem, de ez tenyleg vicc. bar most legalabb a slovan elott nem halasztottunk, ertekelhetned 😊jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.
warr_b
warr_b
Mutogatás meg a beszólogatás is alja viselkedés de ez meg pláne.
több mint 3 éve
azért írtam hogy ez egy csepp a tengerben, egy pozitívumom a többi mellett amit művelnek.egy gyerek elete sztem nem csak ennyi. plusz megtehetne h nem ad semmit mint ahogy rengeteg NER lovag megteszi.Csepp a tengerben.azert ez nem igaz. multkor volt vmi nagyon beteg kisgyerek, es Lolo rengetet tolt be a penzgyujtesbe, hogy megkaphassa a tobb szaz millios kezelest, raadasul anonim modon, tok veletlenul derult ki asszem.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Amiből nincs semmi politikai hasznuk, vagy a hatalom megtartását segíteni rövidtávon arra szarnak mindenre.
jobbágy#JC6
zavi27
csebi
zavi27
csebi
Szerkesztette: zavi27
több mint 3 éve
egy gyerek elete sztem nem csak ennyi. plusz megtehetne h nem ad semmit mint ahogy rengeteg NER lovag megteszi.Csepp a tengerben.azert ez nem igaz. multkor volt vmi nagyon beteg kisgyerek, es Lolo rengetet tolt be a penzgyujtesbe, hogy megkaphassa a tobb szaz millios kezelest, raadasul anonim modon, tok veletlenul derult ki asszem.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Amiből nincs semmi politikai hasznuk, vagy a hatalom megtartását segíteni rövidtávon arra szarnak mindenre.
jobbágy#JC6
zavi27
csebi
zavi27
több mint 3 éve
Csepp a tengerben.azert ez nem igaz. multkor volt vmi nagyon beteg kisgyerek, es Lolo rengetet tolt be a penzgyujtesbe, hogy megkaphassa a tobb szaz millios kezelest, raadasul anonim modon, tok veletlenul derult ki asszem.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Amiből nincs semmi politikai hasznuk, vagy a hatalom megtartását segíteni rövidtávon arra szarnak mindenre.
jobbágy#JC6
zavi27
csebi
több mint 3 éve
Patkaie labdára ment, nem nyújtott lábbal. Megnézték, semmi. Random angol bajnokin van ilyenből meccsenként három.Tesó, ez még a PL-ben is piros..
warr_b
több mint 3 éve
azert ez nem igaz. multkor volt vmi nagyon beteg kisgyerek, es Lolo rengetet tolt be a penzgyujtesbe, hogy megkaphassa a tobb szaz millios kezelest, raadasul anonim modon, tok veletlenul derult ki asszem.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Amiből nincs semmi politikai hasznuk, vagy a hatalom megtartását segíteni rövidtávon arra szarnak mindenre.
jobbágy#JC6
zavi27
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Amiből nincs semmi politikai hasznuk, vagy a hatalom megtartását segíteni rövidtávon arra szarnak mindenre.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/segitsunk-az-erszukulettel-kuzdo-muller-sandoron-2907469Ilyenkor hol van Vitya? Lölöl? Garancsi? Meg úgy a teljes NER?
több mint 3 éve
en nem mondtam, hogy a Pakstol nem kellett volna kiallitani senkit. de nyilvan hulyen nez ki, hogy a fel Paksot kiallitjak majd a vasasbol senkit 😊 es azert Holender sem volt artatlan a dologban ...Patkaie labdára ment, nem nyújtott lábbal. Megnézték, semmi. Random angol bajnokin van ilyenből meccsenként három.a halasztassal nem ertek egyet. playoffnal, ahol tenylegesen csoportkorrol szol a tortenet, ott megertenem, de ez tenyleg vicc. bar most legalabb a slovan elott nem halasztottunk, ertekelhetned 😊jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.
warr_b
warr_b
Patkaiet meg nem gondoltam, hogy lehet olyan szemuveggel nezni, hogy nem piros. neked sikerult (sajnos). meg a vegen eljutunk oda, hogy szimulalas volt es az ellenfelnek kellett volna sargat kapni ...
ja es mar angol bajnokikon nincsen ilyen becsuszas 3, ha van is akkor megy a piros.
több mint 3 éve
Patkaie labdára ment, nem nyújtott lábbal. Megnézték, semmi. Random angol bajnokin van ilyenből meccsenként három.a halasztassal nem ertek egyet. playoffnal, ahol tenylegesen csoportkorrol szol a tortenet, ott megertenem, de ez tenyleg vicc. bar most legalabb a slovan elott nem halasztottunk, ertekelhetned 😊jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.
warr_b

több mint 3 éve
a halasztassal nem ertek egyet. playoffnal, ahol tenylegesen csoportkorrol szol a tortenet, ott megertenem, de ez tenyleg vicc. bar most legalabb a slovan elott nem halasztottunk, ertekelhetned 😊jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.
warr_b
több mint 3 éve
jol lattam, hogy az elso 2 fordulonak ez a merlege:Nem láttad jól.

több mint 3 éve
T . Werner kullogni vissza Lipcsejo dontes, bar a beret nem tudom, hogy fogjak kigazdalkodni. ahogy olvastam a Bayernnel azert sem merult fel Lewa potlasara, mert elkepeszto fizetesi igenye volt.
ulpianus