Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a Thelander ez olyan egyszerű, mint Böde volt anno a másik kapu előtt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Erősebben Töki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ez a meccs 2-1 a fradinak.Lions pedig felemeli a Vince Lombardy Trophit 2023 februárjában 🙂🙂🙂
Boli lövi a győztes gólt.
Bazzani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Most láttam....oda Dibusz,hogy a halál véreres faszába kaphatott gólt?megnéztem én is
ThundersNFL a Jobbágy
jep, oda nem kaphat kapus gólt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sejtettem 😊 csak jelezni akartam h ez mennyire álszent dologAz azeri sportszeletre gondolt sztem, hiszen a kedves szomszéd neonácinak tűnikSzomszédom üvölti: megy a NIGGER, rugd fő geccQarabaghnak drukkol és épp Boli futott?
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az azeri sportszeletre gondolt sztem, hiszen a kedves szomszéd jobbszélsőnek tűnikSzomszédom üvölti: megy a NIGGER, rugd fő geccQarabaghnak drukkol és épp Boli futott?
Willie Parker
csebi
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Most láttam....oda Dibusz,hogy a halál véreres faszába kaphatott gólt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Vele is mi lehet? Az eredménykövetők üde színfoltja volt de elüldözte ez a hálátlan népség.BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
Végét behúzni vagy döntetlent.
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=FWh5xZuR2IoVolt már, hogy azeri cigányok basszátok az anyátok?meg nem, de a baltak mar be vannak keszitve.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
több mint 3 éve
Mint az ausztrálok ellen anno a halak...Volt már, hogy azeri cigányok basszátok az anyátok?meg nem, de a baltak mar be vannak keszitve.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
több mint 3 éve
Szomszédom üvölti: megy a NIGGER, rugd fő geccQarabaghnak drukkol és épp Boli futott?
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Volt már, hogy azeri cigányok basszátok az anyátok?meg nem, de a baltak mar be vannak keszitve.
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Szomszédom üvölti: megy a NIGGER, rugd fő gecc
több mint 3 éve
Amúgy semmi extrát nem csinálnak az azeriek.Ők legalább úgy kezdték a meccset, mint akik tovább akarnak jutni. Mi meg kb nemhogy a rendezvényt, de még a várost se nagyon találtuk.
Bazzani

több mint 3 éve
Volt már, hogy azeri cigányok basszátok az anyátok?
több mint 3 éve
Menjetek szobáraBETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
több mint 3 éve
30 ezüst2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
több mint 3 éve
BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
több mint 3 éve
Én már kikértem magamnak és főtáblán vagyok 2030-ig.Amúgy innen van még egy kör?Ha kikéred és fizeted, akkor van
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Sose hallottam még ezt...ELben Shamrock/Shkupi, könnyebb mint az első két párharcAmúgy innen van még egy kör?Igen.
Tactful Cactus
Plzen vagy Sheriff
Bazzani
Heisman nádor
több mint 3 éve
2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ELben Shamrock/Shkupi, könnyebb mint az első két párharcAmúgy innen van még egy kör?Igen.
Tactful Cactus
Plzen vagy Sheriff
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mondjuk a Shamrocknak simának kellene lennie.Amúgy innen van még egy kör?Ja
Tactful Cactus
Valszeg Plzen
Ha meg kiesés, valszeg Shamrock Rovers, az ír bajnok az EL playoffban
zacknorb
több mint 3 éve
Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi