Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy innen van még egy kör?Ha kikéred és fizeted, akkor van
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Amúgy innen van még egy kör?Igen.
Tactful Cactus
Plzen vagy Sheriff
több mint 3 éve
Ott meg nem volt jutalék alapú szerződése a decathlonnalTöbb labdát adtunk el eddig mint Koman teljes pályafutása alattŐ pedig milyen jó volt a Sampdoriában.
csebi
Nem is értem hogy ment el annyira a karrierje.
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Lenyugszunk, aztan forditunk.Milyen nyelvről milyen nyelvre?
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az azeriek távoli bombákkal törik meg az orosz taktikát - seems legit
több mint 3 éve
Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd aVégét behúzni vagy döntetlent.
több mint 3 éve
Kovacevic volt a nagyobb f@sz, de Dibusz is foghatta volna valóban, sztem meglepték pont azzal számolt h a hosszúba akarja rúgni a csávó, kicsit oda is helyezkedett.Hát nem tudom.Mondjuk Dibusz is a rövidre nyelte be...Elég közelről jött a lövés, nehéz védeni.
Bazzani
empty taxi
Én a sokadik idmétlésre is azt mondom, hogy oda nem kapsz gólt.
Lője be a hosszúra ha tudja.
Bazzani

Madden hates me.
több mint 3 éve
Azeri kommentátor is lazán tolja
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Több labdát adtunk el eddig mint Koman teljes pályafutása alattŐ pedig milyen jó volt a Sampdoriában.
csebi
Nem is értem hogy ment el annyira a karrierje.
több mint 3 éve
Több labdát adtunk el eddig mint Koman teljes pályafutása alatt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez Sem volt lesÉn is Azt nezem h spori vmi más les szabályt ismer mint én
Az előző ismétlése sem.
Igaz gól sem ebből lett
ozibozi
több mint 3 éve
Hát nem tudom.Mondjuk Dibusz is a rövidre nyelte be...Elég közelről jött a lövés, nehéz védeni.
Bazzani
empty taxi
Én a sokadik idmétlésre is azt mondom, hogy oda nem kapsz gólt.
Lője be a hosszúra ha tudja.
több mint 3 éve
Bakker mèg időm se volt belenèzni a meccsbe de látom nem is kell...😏😏😏😏még csak 0-1, de remélem lesz ott több is
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ementáli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Kovacevic és Traoré valszeg együtt rúgott be tegnap...

Madden hates me.
több mint 3 éve
Bakker mèg időm se volt belenèzni a meccsbe de látom nem is kell...😏😏😏😏
több mint 3 éve
Van itt minden mint a búcsúban.Errol a csavorol mindenki azt hiszi, hogy egy izomember csak, de ugy lat a palyan es ugy helyezkedik, hogy ilyet magyar palyan ritkan latni.
E-city b@szod olyan passzt adott Tökmagnak ami egy klasszikus 10-esnek is dícserétére válna.
empty taxi
több mint 3 éve
Van itt minden mint a búcsúban.E-city b@szod olyan passzt adott Tökmagnak ami egy klasszikus 10-esnek is dícserétére válna.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Ez az Esiti kulcs passz bazzz