Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nincs két normális passz egymás után
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szobrot kap és a kispadhoz betonozzák rögtönMár be is választottak a hall of famebeÖrökös másodedzői rangot kapLényeg h Máté Csaba maradjon masodedzo. Jobban tart mint Taftedzöt is lehet cserélni mellé, meg sport igazgatót?Én előtte isEz mennyire melle ment volna TokitolElcserelnem Wadjira a szunetben.
csebi
Kenny
Gergőbácsi
Toto21
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Mester le tudta a megbeszélést három mondatban 😊Что это было за дерьмо? 3x
csebi
több mint 3 éve
Már be is választottak a hall of famebeÖrökös másodedzői rangot kapLényeg h Máté Csaba maradjon masodedzo. Jobban tart mint Taftedzöt is lehet cserélni mellé, meg sport igazgatót?Én előtte isEz mennyire melle ment volna TokitolElcserelnem Wadjira a szunetben.
csebi
Kenny
Gergőbácsi
Toto21
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Blazic kurvára hiányzik, sajnos a pótlása nem sikerült. Miért nem a holland kezdett? Ez a dán csávó akar de nem tzdnak Kovaceviccsel együtt jatszani, úgy nem megy hogy egyiknek sincs agya... Ezen a szinten az ilyen védelmeket már büntetik, elöl meg a szokásos balfaszkodás, töki is erőtlenül a hosszúra úgy hogy méteres hely van a röviden csak be kellett volna gurítania...
Elképesztő hogy megint egy ilyen teljesítményt hoznak hazai pályán.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mester le tudta a megbeszélést három mondatban 😊
több mint 3 éve
Örmény zászlótok nincs?Volt már, hogy azeri cigányok basszátok az anyátok?meg nem, de a baltak mar be vannak keszitve.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
több mint 3 éve
"35. perc Folytja, folytatjuk" NSO onLIVE
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Bozsik végre értelmeset mondott volna, erre nem halljuk
több mint 3 éve
Na akkor innentől már bármi lehet. Megvan az első félidő azeri.Ha innen rendes játékidőben nyer a fradi, akkor nagyon mosolygunk, a döntetlen sem rossz még.
Ha meg kiszopnak, hát akkor sem leszünk szomorúak.
Hibátlan második félidő elé nézünk. 😊
több mint 3 éve
nálam már egy lecsúszottSzisszentek is egy csehetKözben a Plzen továbbjutottSörfürdő lesz
r.baggio
Willie Parker
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szisszentek is egy csehetKözben a Plzen továbbjutottSörfürdő lesz
r.baggio
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Mi történt? Az 1 percesben bemondták, hogy mekkora az infláció?! Nyaral a főni, cincognak az egerek?
több mint 3 éve
Örökös másodedzői rangot kapLényeg h Máté Csaba maradjon masodedzo. Jobban tart mint Taftedzöt is lehet cserélni mellé, meg sport igazgatót?Én előtte isEz mennyire melle ment volna TokitolElcserelnem Wadjira a szunetben.
csebi
Kenny
Gergőbácsi
Toto21
csebi
több mint 3 éve
21-kor kezdődikKözben a Plzen továbbjutottSzerintem minket nem èrint, mi a helyzet az EL párosítással? 🤪
r.baggio
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
azért az vicces hogy 2 ilyen védés után senki nem említi meg Dibuszt ...bezzeg ha hibázik 😊Kb megmentette a csapatot.
yooker
több mint 3 éve
Csak egy perc. Hiányzott mint a Fradi gól.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Gondolod holmi biszem-baszom Fradi meccset nézek? 😂Boli finom volt. Talán nem varozzák meg.Ha Warr épp nem a var szobában ülne megmondaná h az volt vagy nem 😊
csipkelli
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Közben a Plzen továbbjutottSzerintem minket nem èrint, mi a helyzet az EL párosítással? 🤪
r.baggio
több mint 3 éve
Ez a Zubir belőtte a pálya azon szegletét
több mint 3 éve
Közben a Plzen továbbjutottBöngészhetik az azeri szállásokat a Trivagon.
r.baggio

több mint 3 éve
Közben a Plzen továbbjutott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
azért az vicces hogy 2 ilyen védés után senki nem említi meg Dibuszt ...bezzeg ha hibázik 😊Én meg akartam szünetben h miatta is 0-1 de neki köszönhetően nem 0-3 😊
yooker
több mint 3 éve
45.PERC
DIBUSZ A HŐS!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!