Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Tokmac->Soroksár
több mint 3 éve
Ilyen védelemmel még az írek ellen sem lesz sétagalopp. Vicc.Én a csoportköröktől kezdtem el aggódni
Bálesz
Ilyet eddig még nem éreztem a Fradi védelmekkel.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ilyen védelemmel még az írek ellen sem lesz sétagalopp. Vicc.Ez a meccs a Mmaee-Knoester parossal meglett volna.
Bálesz
több mint 3 éve
Én kinezem a mesterbol h képes lehozni egészségesen is.Esiti megserult tuti.Csercseszov Te vagy az?Nyugalom. Jon Vecsei. Meg vagyunk mentve😂😂😂Remelem jó érzékkel Esiti helyére hozza a mester
Kenny
csebi
Hol van Loncar?
Bálesz
Ember nincs aki levenne ot a palyarol ha egeszseges.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ilyen védelemmel még az írek ellen sem lesz sétagalopp. Vicc.

több mint 3 éve
Höri megment egy új vidivel
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Vécsein a biztonság kedvéért kettőt löktek, eddig minden szarságot lefújt ez a barom. Mindegy.
több mint 3 éve
ennél a Thelandernél 150 kilós defensive tackle-ök is gyorsabbak
built for this shit
több mint 3 éve
Az elmult ket ev legszarabb teljesitmenyet sikerul ma letenni az asztalra.
több mint 3 éve
Haha, szánalom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A kapus adja a kulcspasszt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ilyen védelemmel mit akar a Fradi???
több mint 3 éve
Tokmac hihetetlenül erőtlen, még talán én is odébb tenném, pedig nem vagyok nagy legény. Büntessen meg egy góllal
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Eszméletlen hogy milyen alibifocit tol tocmac újfentŐ is trollfocizik már egy ideje
r.baggio
több mint 3 éve
Az Rákosi Gyula bácsi lesz 😉Szobrot kap és a kispadhoz betonozzák rögtönMár be is választottak a hall of famebeÖrökös másodedzői rangot kapLényeg h Máté Csaba maradjon masodedzo. Jobban tart mint Taftedzöt is lehet cserélni mellé, meg sport igazgatót?Én előtte isEz mennyire melle ment volna TokitolElcserelnem Wadjira a szunetben.
csebi
Kenny
Gergőbácsi
Toto21
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
Esiti megserult tuti.Csercseszov Te vagy az?Nyugalom. Jon Vecsei. Meg vagyunk mentve😂😂😂Remelem jó érzékkel Esiti helyére hozza a mester
Kenny
csebi
Hol van Loncar?
Bálesz
Ember nincs aki levenne ot a palyarol ha egeszseges.
több mint 3 éve
Eszméletlen hogy milyen alibifocit tol tocmac újfent

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Csercseszov Te vagy az?Nyugalom. Jon Vecsei. Meg vagyunk mentve😂😂😂Remelem jó érzékkel Esiti helyére hozza a mester
Kenny
csebi
Hol van Loncar?

több mint 3 éve
Na egy fradis zrikazo poszt a trollfocin. Mi van leépítették őket is a kesmabol?Nyaral a Kicsi.
csebi
Nem tud figyelni az ilyen aproságokra.
több mint 3 éve
Nyugalom. Jon Vecsei. Meg vagyunk mentve😂😂😂Remelem jó érzékkel Esiti helyére hozza a mester
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Na egy fradis zrikazo poszt a trollfocin. Mi van leépítették őket is a kesmabol?
több mint 3 éve
Blazic kurvára hiányzik, sajnos a pótlása nem sikerült. Miért nem a holland kezdett? Ez a dán csávó akar de nem tzdnak Kovaceviccsel együtt jatszani, úgy nem megy hogy egyiknek sincs agya...Knoester megsérült az első meccsen, ezek szerint nem száz százalékos. Bár ennél valószínűleg sérülten is jobb.
Ezen a szinten az ilyen védelmeket már büntetik, elöl meg a szokásos balfaszkodás, töki is erőtlenül a hosszúra úgy hogy méteres hely van a röviden csak be kellett volna gurítania...
Elképesztő hogy megint egy ilyen teljesítményt hoznak hazai pályán.
davemayer
Kovacevic teljes katasztrófa.