Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 095 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.
csebi
Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
FLZOLI
Azért így is vannak ott jó játékosok.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 480 — Cowboys fan
csebi
FLZOLI
Szenegál már akkor örök időkre kimaxolta a VB-s dolgait, amikor 2002-ben a nyitómeccsen megcsapták a csigaevőket 😊
warr_b
el is adta a válogatott játékosokat kiválóan
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
csebi
FLZOLI
az egész vb közelít ehez a számhoz.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
FLZOLI
Szenegál már akkor örök időkre kimaxolta a VB-s dolgait, amikor 2002-ben a nyitómeccsen megcsapták a csigaevőket 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 544 — Lucas Scott
csebi
FLZOLI
bizony, nagy kar ez neki, de a BM szezon szempontjabol, ha nem tul hosszu a serules, nem olyan nagy gond ez. kb ez a VB ilyenkor hianyzik mint szar a zsebbol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 772 — farkas.l.zoltan@gmail.com
csebi

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 772 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
Kb ez is a várható színvonal nála.
Csak azt nem tudom, hogy egy Shakira mi a francot látott benne ennyi éven át.

több mint 3 éve

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 124 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
A görögök ellen Dzsudzsák Balázs lesz a csapatkapitány?
– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
jobbágy#JC6
Majd a pisztolyt vegyék el a fejétől ha vége a sajtótájékoztatónak.
Matthew99
en siman kinezem h ezert kap tobb millas bonuszpenzt vagy az eves bonusnal kikotottek ezt neki ev elejen.

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 578 — Invisible man
– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
jobbágy#JC6
Majd a pisztolyt vegyék el a fejétől ha vége a sajtótájékoztatónak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344

———————
November 21!! Gyere már!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Milyen VB lesz az, ami 20-án kezdődik, de pl 12-én még PL forduló lesz 😕
NB2
egy kurva nagy szégyenfolt a labdarúgás történelmén
peach

Sixo
Kurva keso ez.erdekes anno nem voltak ilyen hangok jatekosoktol es edzoktol.
YoungZeeZee
Foleg h csak most jon ki
 twitter.com/Football__Tweet/status/1590052784828829696?t=n-mobWSSjRUVD6cTJxpAtg&s=19
YoungZeeZee
Gyorsan vállaljuk át, mennyisègben megvannak a stadionok ès akkir Zsuzsi VBn búcsúzhat😏😛🙈
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
NB2
peach

Sixo
YoungZeeZee
Foleg h csak most jon ki
 twitter.com/Football__Tweet/status/1590052784828829696?t=n-mobWSSjRUVD6cTJxpAtg&s=19
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
Osasuna ellen idegenben, hátrányból, emberhátrányban...ez már nem a tavalyi Barca...persze még sok munka lesz, mire egy Bayernel felveszik a versenyt
Klaci79
Bayern? Először az olasz 7. legyen meg.
Sixo
velük felvették a versenyt...0-1, 3-3 nem hiszem, hogy ne lenne egy szint.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
NB2
peach

Sixo
több mint 3 éve
Osasuna ellen idegenben, hátrányból, emberhátrányban...ez már nem a tavalyi Barca...persze még sok munka lesz, mire egy Bayernel felveszik a versenyt
Klaci79
Bayern? Először az olasz 7. legyen meg.

több mint 3 éve
NB2
peach

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak meg lett 😏
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Raphinhat sokszor joggal szidjak, de megvan benne az X faktor. Elmult ket meccsen let kulcsmegmozdulas.
több mint 3 éve
az igen...micsoda fordítás!! 😀
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 16 047 — a new hope (again)
NB2

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 215 — no es importante
NB2
Szar, és az egyik legérdektelenebb, és ez már eldőlt amikor kihirdették a rendezőt, azóta pedig csak még jobban megy a hőbörgés!
Stoki
Bárcsak minden eb/vb ilyenkor lenne! Szombatonként már 18 órától lesz ncaa a tv-ben 8)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 936
NB2
Szar, és az egyik legérdektelenebb, és ez már eldőlt amikor kihirdették a rendezőt, azóta pedig csak még jobban megy a hőbörgés!
Stoki
ezen en is meglepodtem....konkretan 12 nap es meg mindenki kb "otthon"
lehet meglepetes lesz a gyoztes szemelye.
felkeszules vagy vmi hasonlo nem nagyon lesz. ez az igazi mokuskerek nekik.