Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Most mi van? Felülről nem ér?
több mint 3 éve
Bolit le kell hozni a szunetben. El fog szallni az agya. Betorzult a pali teljesen.Végén képes helyette behozni Loncart
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Zakariásban benne van egy.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
A vigaszágon max a 3.helyért.Az azeri edző úgy néz ki, mint egy birkózó az olimpiai döntő előttA vigaszágról.
Gergőbácsi
Tactful Cactus
Ez a Quarabag semmi másból nem él mint a fradi hibáiból. Önálló gondolatuk nincs.
több mint 3 éve
Nekem elvileg földim ráadásul, szal valszeg ismerem, ha tudnám, h kicsoda😜Akkor miattad nem lattuk a szelvenyt soha😃Én még bannoltam is, annyira megbecsültem.Nem becsuljuk meg a nagyjainkat.Vele is mi lehet? Az eredménykövetők üde színfoltja volt de elüldözte ez a hálátlan népség.BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
Végét behúzni vagy döntetlent.
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
Tactful Cactus
Legenda volt.
Kenny
Willie Parker
Kenny
több mint 3 éve
Az azeri edző úgy néz ki, mint egy birkózó az olimpiai döntő előttA vigaszágról.
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Attól tartok, hogy azt a szelvényt senki se látta.Akkor miattad nem lattuk a szelvenyt soha😃Én még bannoltam is, annyira megbecsültem.Nem becsuljuk meg a nagyjainkat.Vele is mi lehet? Az eredménykövetők üde színfoltja volt de elüldözte ez a hálátlan népség.BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
Tactful Cactus
Legenda volt.
Kenny
Willie Parker
Kenny
több mint 3 éve
Az azeri edző úgy néz ki, mint egy birkózó az olimpiai döntő előttAbban az országban minden edző ex-szovjet birkozó, a nőket is beleértve
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Meglepődnèk ha nem lesz piros vmelyik oldalon.Meg kell tenni 2000 eurral
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Boli finom volt. Talán nem varozzák meg.Ha Warr épp nem a var szobában ülne megmondaná h az volt vagy nem 😊
csipkelli
több mint 3 éve
Akkor miattad nem lattuk a szelvenyt soha😃Én még bannoltam is, annyira megbecsültem.Nem becsuljuk meg a nagyjainkat.Vele is mi lehet? Az eredménykövetők üde színfoltja volt de elüldözte ez a hálátlan népség.BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
Tactful Cactus
Legenda volt.
Kenny
Willie Parker
több mint 3 éve
Az azeri edző úgy néz ki, mint egy birkózó az olimpiai döntő előtt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Meglepődnèk ha nem lesz piros vmelyik oldalon.
több mint 3 éve
Én még bannoltam is, annyira megbecsültem.Nem becsuljuk meg a nagyjainkat.Vele is mi lehet? Az eredménykövetők üde színfoltja volt de elüldözte ez a hálátlan népség.BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
Tactful Cactus
Legenda volt.
Kenny
több mint 3 éve
Boli finom volt. Talán nem varozzák meg.Nem volt piros.
csipkelli
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Boli finom volt. Talán nem varozzák meg.
több mint 3 éve
Max ha elmegy a csapat a győzteshez stadiontúrára.Ez a meccs 2-1 a fradinak.Lions pedig felemeli a Vince Lombardy Trophit 2023 februárjában 🙂🙂🙂
Boli lövi a győztes gólt.
Bazzani
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Nem becsuljuk meg a nagyjainkat.Vele is mi lehet? Az eredménykövetők üde színfoltja volt de elüldözte ez a hálátlan népség.BETYAROM!ITT VAGY?2000 euró?Félidő azer fradi győzelemre tettem, szóval nem kellene még kapni. Aztán majd ascreenshot van? 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
zacknorb
HIANYZOL!
Kenny
Tactful Cactus
Legenda volt.
több mint 3 éve
Ez a Thelander ez olyan egyszerű, mint Böde volt anno a másik kapu előtt.Viszont hatékony volt, Theoval ellentétben
empty taxi
több mint 3 éve
Dibusz Achillese a rövidsarok
több mint 3 éve
Aladeen admirális generális sajnos mindkét meccsen jól véd 😕

több mint 3 éve
Ez a Thelander ez olyan egyszerű, mint Böde volt anno a másik kapu előtt.Legalább nem engedte el. Ha engedi akkor 0-2
empty taxi
több mint 3 éve
Ja, ő utálja a Fradit amúgy, mert HaladásosSejtettem 😊 csak jelezni akartam h ez mennyire álszent dologAz azeri sportszeletre gondolt sztem, hiszen a kedves szomszéd neonácinak tűnikSzomszédom üvölti: megy a NIGGER, rugd fő geccQarabaghnak drukkol és épp Boli futott?
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Szinte csak oda tudta rúgni....Most láttam....oda Dibusz,hogy a halál véreres faszába kaphatott gólt?megnéztem én is
ThundersNFL a Jobbágy
jep, oda nem kaphat kapus gólt
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018