Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Giorgio Chiellini with an epic handball. He was subbed out minutes later
— Brian Sciaretta (@BrianSciaretta) August 7, 2022
pic.twitter.com/UzGdjKzw4h
több mint 3 éve
Az komoly retool lesz akkor psg kp-n egy nyár alatt. Vitinha, Renato Sanches, meg Ruiz in, Wijnaldum, Gueye out.Fabián Ruiz -> PSGNe terjessz mar fake newsokat allandoan. 😀
Beki
Romano is ugy irja, hogy hetek ota dolgozik Campos a szerzodtetesen, es a PSG tervei szerint az uzletre hamarosan pont kerul.
De szo szincs rola, hogy lenne barmifele megegyezes. 😀
Stez
több mint 3 éve
Fabián Ruiz -> PSGNe terjessz mar fake newsokat allandoan. 😀
Beki
Romano is ugy irja, hogy hetek ota dolgozik Campos a szerzodtetesen, es a PSG tervei szerint az uzletre hamarosan pont kerul.
De szo szincs rola, hogy lenne barmifele megegyezes. 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Fabián Ruiz -> PSG
több mint 3 éve
Kiègett 😛Fun hogy bohóckodnak így együtt a francia nb1 szintű csapatok ellen, de szerintem méltatlan hogy ilyen ellenfelek jönnek szembe a ligában egy ekkora játékosnak. Szépen lassan a portugál liga magasabbra kerül ha a PSGt nem nézzük mert a végtelen pénzzel kiemelkednek.
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kiègett 😛
több mint 3 éve
The whole stadium applauding and chanting “MESSI, MESSI, MESSI” after his unbelievable performance. RESPECT ❤️🐐🔥👏 pic.twitter.com/hwMG1fO9eH
— mx (@MessiMX30iiii) August 6, 2022
több mint 3 éve
Amugy tegnap is en meloztam a meccsen, azon is oriasi balhe volt a legvegen.Erre próbáltam utalni.
Stez
több mint 3 éve
Amugy tegnap is en meloztam a meccsen, azon is oriasi balhe volt a legvegen. 😀Utolsó 20 percben van minden aminek egy jó falusi meccsen kell lennie. Baromi szórakoztató.Imadom a munkam, de mondjuk az teny, hogy a mennyeit siman elcserelnem, ha lehetne.Közel legszarabb munkád van akkor az országban. 😀Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
nagylaza, főpohárnok
Szoval na. 😀
Stez
Fire Binotto!
Stez
tüsi91
Imadtam. Mondjuk nem ertem, hogy a DVSC hogy uszta meg piros nelkul, ebben a balheban konkretan csak ket jatekosukat kellett volna azonnal kiszorni.
több mint 3 éve
A végére visszamentem, semmi különös, csak próbálták másolni a Vasas-Paksot.
több mint 3 éve
ritka gusztustalan ez a LokiFerenczi felrúgja az induló kecsóit, elrúgja a labdát, majd szolidan bele is rúg (jó nem volt nagy) simán 3, de 2 sárga tuti
aztán a csoki gyereket is ki lehetett volna szórni, simán
több mint 3 éve
Azért a hurkások még mindig a legundorítóbb brigád az nb1-ben ezzel a sok beltenyésztett disznópásztorral, élükön a nagyorrúval!
több mint 3 éve
Írja ezt egy arzènnyálos 🤪😏😉Dejan Kulusevski a Premier League legjobb játékosa.Még abban a tróger csapatban is vannak nála vagy 3an jobbak. De persze, nagy király a srác.
Sixo
Tony Adams
több mint 3 éve
Ferenczi Jocó bejön, 5 perc múlva felrúgja a gyereket, majd a földön fekvő emberbe belerúg, amire az felpattan, megy felé, more Jocó torkon ragadja.Sárga lap.
VAR: nem piros.
Eszem megáll. Minek ez a szar?
több mint 3 éve
Utolsó 20 percben van minden aminek egy jó falusi meccsen kell lennie. Baromi szórakoztató.Imadom a munkam, de mondjuk az teny, hogy a mennyeit siman elcserelnem, ha lehetne.Közel legszarabb munkád van akkor az országban. 😀Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
nagylaza, főpohárnok
Szoval na. 😀
Stez
Fire Binotto!
Stez
több mint 3 éve
Imadom a munkam, de mondjuk az teny, hogy a mennyeit siman elcserelnem, ha lehetne.Közel legszarabb munkád van akkor az országban. 😀Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
nagylaza, főpohárnok
Szoval na. 😀
Stez
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Szerintem @Stez a meccs után felmond
több mint 3 éve
Derbi di NB2Na gyerünk Kecsó, kell ez a gól, középre lődd tesóKatasztrofális meccs, de kétségkívül izgalmas és parázs.
Hehe
Menjel Zsuzsika emberkedjél
jobbágy#JC6
tüsi91
több mint 3 éve
Na gyerünk Kecsó, kell ez a gól, középre lődd tesóKatasztrofális meccs, de kétségkívül izgalmas és parázs.
Hehe
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Na gyerünk Kecsó, kell ez a gól, középre lődd tesóHehe
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
A nyár legmeglepőbb transzfere volt nekem Burak Yilmaz Fortuna Sittard-ba igazolása.Néztem is, hogy ez ő, amikor becserélték... jó, öreg már de ennél jobb mint h egy Sittardban legyen, bár ahogy a szurkolótábort neztem sok török volt, lehet van arra egy török közösség.
Burak Yilmaz scoring a stunner in his Erdevisie debut
— Aaron (@AaronEArmstrong) August 6, 2022
This guy is jokespic.twitter.com/iqj6QVHMCk
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
sztem meg szánalma az hogy még mindig itt tartunkwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-orokre-kitiltjak-az-osszes-szegedi-lelatorol-az-antiszemita-szurkolokat-2906913egyszerű embereknek egyszerű problémáik vannak
akibic.hu/2022/08/03/zsidobunozesrol-enekeltek-a-szegedi-ultrak-az-mtk-szurkoloinak/
és akkor csodálozik bárki hogy miért nézik semmibe az ultrákat?
Negritis, a vajda
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dejan Kulusevski a Premier League legjobb játékosa.Még abban a tróger csapatban is vannak nála vagy 3an jobbak. De persze, nagy király a srác.
Sixo
több mint 3 éve
Dejan Kulusevski a Premier League legjobb játékosa.😀😀😀
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Dejan Kulusevski a Premier League legjobb játékosa.egy meccs után azért na
Sixo