Soccer
biztos? en mitnha ugy lattam volna, hogy csak kapus volt, de akkor lehet egyik vedot nem vettem eszre.A lövés pillanatában Esiti volt tőlünk legelöl, de ő sem volt lesen. Egy pillanatig sem volt, mert a szögletnél nem lehetett, utána meg végig volt mögötte védő.visszajon a ket focizni tudo kpjuk lesz itt baj.amúgy a fradi gólja csak sztem volt les? nem Boli volt lesen hanem még mielőtt kialakult a kavarodás a Fradi játékosa lesről visszajöve startolt a labdára. lehet ténylegesen nem ért hozzá, de labdára mozdult és az azeri védőkre gyakorolt nyomást, akik így nem tudtak felszabadítani.
De nyerheto, sot.
Kenny
Nemzetes és vitézlő csebi
A kavarodásnál meg már végképp nem lehetett szó lesről.
Bálesz
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
hvg.hu/sport/20220804_kecskes_akos_oroszorszag_ausztriaSzép előrelépés a LASK 😊
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Most kaptam kézbe Pep Lijnders ma megjelent könyvét, az Intensity-t.
Hát valami ilyesmi érzés lehet, amikor egy hívő ember a Bibliát veszi a kezébe. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
A lövés pillanatában Esiti volt tőlünk legelöl, de ő sem volt lesen. Egy pillanatig sem volt, mert a szögletnél nem lehetett, utána meg végig volt mögötte védő.visszajon a ket focizni tudo kpjuk lesz itt baj.amúgy a fradi gólja csak sztem volt les? nem Boli volt lesen hanem még mielőtt kialakult a kavarodás a Fradi játékosa lesről visszajöve startolt a labdára. lehet ténylegesen nem ért hozzá, de labdára mozdult és az azeri védőkre gyakorolt nyomást, akik így nem tudtak felszabadítani.
De nyerheto, sot.
Kenny
A kavarodásnál meg már végképp nem lehetett szó lesről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Van, de en inkább boltot használok vagy ahhoz hasonló ecabset. De nem olcsó, erre nem akarok meg kb 50-60 eurt kidobni, plusz szerda reggel utazom vissza haza és lesz még elég dolgom is.visszavágón épp Máltán leszek kedden, csak mivel kocsinál lesz a szerelő, ezért nem fogok tudni kimenni, pedig érdekelne.Máltán nincs taxi?
Vagy tényleg a szerelő jön házhoz? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
visszavágón épp Máltán leszek kedden, csak mivel kocsinál lesz a szerelő, ezért nem fogok tudni kimenni, pedig érdekelne.Máltán nincs taxi?
Vagy tényleg a szerelő jön házhoz? 😊
ma meg Lettországban tolja a Hibernians (legutóbbi bajnok), ők észt csapatot búcsúztattak előző körben, a Hamrun pedig a Levszki Szófiát fogadja ma (ők a bosnyák Mostart ejtettek ki kettős győzelemmel).
nagyon szurkolok hátha a 3ból egy bejut a csoportkörbe, mert akkor ősszel biztos kimennék vmeik meccsre.
Szerkesztette: csebi
Serie A-s tapasztalat (pesszimisták szerint kevés az 1perc), hatalmas rutin (pesszimisták szerint nem jó jel, hogy minden évben másik fos csapatban játszott), korosztályos válogatott (pesszimisták szerint azóta se jutott eszébe semmilyen válogatott edzőnek behívni bárhová).
Ki állít meg minket? (pesszimisták szerint hétvégén a Puskás)
Szerkesztette: Bazzani
Jól sejtem, hogy a visszadobott ajánlat is már erősen sok érte?Azosztigen.A Rókák 100 millát kérnek érte. Elég kemény.
Chelsea have submitted £60m proposal for Wesley Fofana, confirmed as advanced by @lequipe. Bid has been turned down by Leicester as they insist on not-for-sale stance 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 4, 2022
Been told Chelsea are preparing another approach, they want to push for Fofana and he wants the move. pic.twitter.com/lYjEUW1isI
empty taxi
Tony Adams
Azosztigen.A Rókák 100 millát kérnek érte. Elég kemény.
Chelsea have submitted £60m proposal for Wesley Fofana, confirmed as advanced by @lequipe. Bid has been turned down by Leicester as they insist on not-for-sale stance 🚨🔵 #CFC
Been told Chelsea are preparing another approach, they want to push for Fofana and he wants the move. pic.twitter.com/lYjEUW1isI
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
visszajon a ket focizni tudo kpjuk lesz itt baj.nem értek veled egyet. sztem mákunk volt, jobb ez az azeri csapat nálunk, csak nem jött ki nekik igazán a lépés. sztem simán bedarálnak minket az üllőin.
De nyerheto, sot.
Kenny
amúgy a fradi gólja csak sztem volt les? nem Boli volt lesen hanem még mielőtt kialakult a kavarodás a Fradi játékosa lesről visszajöve startolt a labdára. lehet ténylegesen nem ért hozzá, de labdára mozdult és az azeri védőkre gyakorolt nyomást, akik így nem tudtak felszabadítani.
amúgy Botka is megúszta a második sárgát ...
btw: ez a védelem, a mostani Dibusszal gyötrelem, életveszély.
A teljes forduló programja...M4 sport műsor:Nálam a Kisvárda meg a Vidi meccse van beírva az M4-re ma.
Zorja Luhanszk (ukrán)-Universitatea Craiova (román) 19.30
Sepsi OSK (romániai)-Djurgardens IF (svéd) 20.00
😊
zeman zemanla
zacknorb

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
M4 sport műsor:Nálam a Kisvárda meg a Vidi meccse van beírva az M4-re ma.
😊
zeman zemanla
Poloska vagyok.
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Insigne met Lebron pic.twitter.com/iexXfR9IGJ
— Kierre Palulu 🌹 (@Alezzzzio7) August 2, 2022
- A magyar Essien kétszer csinált olyat, amiben engem ifiben azonnal lekaptak. A második félidőben QA kontra, az ívelt labdát a félpályán visszafejelné neki a védő, az meg áll és néz... el is hozták..
- Botka nagyon instabil sajnos.
- A hátsó Mmaee életveszély, olyanokat csinál néha, hogy nem merek odanézni...
- Tökmaggal egyel kevesebben vagyunk, nem tudom mi van a szerződésében, lehet Hajnalék a tonnányi pénz mellett állandó játéklehetőséget garantáltak neki, csak erre tudok gondolni, de hogy a csávó középen el van veszve, az mondjuk Csecsetszop hibája, de hogy kapura amúgy semmilyen veszélyt nem jelent, sőt, a kevés támadásunkat is megakasztja, hát siralmas. Legalább kapná le vagy ültetné padra, meccsek, továbbjutások, mehetnek el a csávón.. amikor támadtunk, második félidő, talán 75. perc körül, két szép passz középen, játszanánk meg Tökmagot, az meg áll mint egy faszent, majd amikor megelőzik, széttárja a karját, beszartam.
Kegyetlen nehéz lesz a visszavágó, de a hazai pálya sokat segíthet. Ha valahogy nyerünk, akkor az EL-csoportkör megvan. Hajrá!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
Az a baj, hogy olyanok a Fradi játèkosok gyakran, mintha birodalmi lèpegetők lennènek. Talán Traorènak van meg a sebessége meg nèha Tökinek amikor van ereje megindulni. De egyébként vhogy lassúnak tűnik az egèsz csapat....ez nem károgás vagy leszólás így èrzèkelem. Az a szerencse, hogy sikerült magunkhoz lassítani őket (mèg ha hülyèn is hangzik) a Slovan ellen is ezt èreztem, meg már tavaly is, ès amikor jött egy gyorsabb csapat akkor bajban voltunk. Meglátjuk mi lesz, de sebességben nagyon előre kellene lèpni ha akarunk mèg többet (fejben is)valszeg rebrov távozásával az edzések intenzitása is esett így hiányzik az az extra ami kellene
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
De ha a visszatérőiket is beleveszem a képletbe és azt, hogy helyenként elég meleg volt a helyzet, akkor ki kell mondani, hogy ez nem lesz egy egyszerű feladat még a telt házas hazai pályán sem. Egy biztos, ennyi bal faszság hátul nem fér bele... De a Slovan visszavágón látott játékkal és hozzáállással hozható.
Mondjuk olyan megérzéssel ültem le a meccs elé, hogy vagy erre, vagy arra, de kb már ma eldől. Hát eléggé nem 😊

BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Csak a kommenteket olvasva azt hinném 4-1 az azerieknek.Sokan szerették volna...
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Elotte is, kb masfel éve nem képes stabilan jobb teljesitmenyreVégre már lecserélték Laidounit...A 70. perc óta vonszolta magát a csávó,egész meccsen egy rakás szar volt,eladott labdák,felesleges szabálytalanságok,rossz döntések+a gólt is miatta kapták...Tokmac jateka is nevetseges az elmult 3-4 meccsen. Igazabol miota hosszabbitott, mintha levezet.
JoeyPorter
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal