Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 995 — Lucas Scott
visszajon a ket focizni tudo kpjuk lesz itt baj.
De nyerheto, sot.
Kenny
amúgy a fradi gólja csak sztem volt les? nem Boli volt lesen hanem még mielőtt kialakult a kavarodás a Fradi játékosa lesről visszajöve startolt a labdára. lehet ténylegesen nem ért hozzá, de labdára mozdult és az azeri védőkre gyakorolt nyomást, akik így nem tudtak felszabadítani.
Nemzetes és vitézlő csebi
A lövés pillanatában Esiti volt tőlünk legelöl, de ő sem volt lesen. Egy pillanatig sem volt, mert a szögletnél nem lehetett, utána meg végig volt mögötte védő.
A kavarodásnál meg már végképp nem lehetett szó lesről.
Bálesz
biztos? en mitnha ugy lattam volna, hogy csak kapus volt, de akkor lehet egyik vedot nem vettem eszre.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 740 — "Montoya por favor!"
 hvg.hu/sport/20220804_kecskes_akos_oroszorszag_ausztria
empty taxi
Szép előrelépés a LASK 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 389
Fél off

Most kaptam kézbe Pep Lijnders ma megjelent könyvét, az Intensity-t.

Hát valami ilyesmi érzés lehet, amikor egy hívő ember a Bibliát veszi a kezébe. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
De nyerheto, sot.
Kenny
amúgy a fradi gólja csak sztem volt les? nem Boli volt lesen hanem még mielőtt kialakult a kavarodás a Fradi játékosa lesről visszajöve startolt a labdára. lehet ténylegesen nem ért hozzá, de labdára mozdult és az azeri védőkre gyakorolt nyomást, akik így nem tudtak felszabadítani.
A lövés pillanatában Esiti volt tőlünk legelöl, de ő sem volt lesen. Egy pillanatig sem volt, mert a szögletnél nem lehetett, utána meg végig volt mögötte védő.
A kavarodásnál meg már végképp nem lehetett szó lesről.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
 hvg.hu/sport/20220804_kecskes_akos_oroszorszag_ausztria

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
visszavágón épp Máltán leszek kedden, csak mivel kocsinál lesz a szerelő, ezért nem fogok tudni kimenni, pedig érdekelne.
Máltán nincs taxi?
Vagy tényleg a szerelő jön házhoz? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Van, de en inkább boltot használok vagy ahhoz hasonló ecabset. De nem olcsó, erre nem akarok meg kb 50-60 eurt kidobni, plusz szerda reggel utazom vissza haza és lesz még elég dolgom is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 519 — #NoStress
visszavágón épp Máltán leszek kedden, csak mivel kocsinál lesz a szerelő, ezért nem fogok tudni kimenni, pedig érdekelne.
Máltán nincs taxi?
Vagy tényleg a szerelő jön házhoz? 😊

több mint 3 éve
közben Konferencia Ligában ne felejtsük el, hogy a Gzira tegnap döntetlent játszott Ausztriában, a Wolfsberger ellen. nagyot megy a máltai csapat, mert leőző körben a Nist búcsúztatta (többek között annak köszönhetően, hogy a 94. percben egyenlített idegenben, és a hosszabbításban is hátrányból mentette tizikre). visszavágón épp Máltán leszek kedden, csak mivel kocsinál lesz a szerelő, ezért nem fogok tudni kimenni, pedig érdekelne.
ma meg Lettországban tolja a Hibernians (legutóbbi bajnok), ők észt csapatot búcsúztattak előző körben, a Hamrun pedig a Levszki Szófiát fogadja ma (ők a bosnyák Mostart ejtettek ki kettős győzelemmel).
nagyon szurkolok hátha a 3ból egy bejut a csoportkörbe, mert akkor ősszel biztos kimennék vmeik meccsre.

Szerkesztette: csebi

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 158 — Axel Foley
Olasz csatár Újpesten.
Serie A-s tapasztalat (pesszimisták szerint kevés az 1perc), hatalmas rutin (pesszimisták szerint nem jó jel, hogy minden évben másik fos csapatban játszott), korosztályos válogatott (pesszimisták szerint azóta se jutott eszébe semmilyen válogatott edzőnek behívni bárhová).
Ki állít meg minket? (pesszimisták szerint hétvégén a Puskás)

Szerkesztette: Bazzani

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Azosztigen.

empty taxi
A Rókák 100 millát kérnek érte. Elég kemény.
Tony Adams
Jól sejtem, hogy a visszadobott ajánlat is már erősen sok érte?
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Azosztigen.

empty taxi
A Rókák 100 millát kérnek érte. Elég kemény.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
Azosztigen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
De nyerheto, sot.
Kenny
nem értek veled egyet. sztem mákunk volt, jobb ez az azeri csapat nálunk, csak nem jött ki nekik igazán a lépés. sztem simán bedarálnak minket az üllőin.

amúgy Botka is megúszta a második sárgát ...
btw: ez a védelem, a mostani Dibusszal gyötrelem, életveszély.

több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
M4 sport műsor:
Zorja Luhanszk (ukrán)-Universitatea Craiova (román) 19.30
Sepsi OSK (romániai)-Djurgardens IF (svéd) 20.00
😊
zeman zemanla
Nálam a Kisvárda meg a Vidi meccse van beírva az M4-re ma.
zacknorb
A teljes forduló programja...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 128 — Kinek mit intézett a kormánya
M4 sport műsor:
😊
zeman zemanla
Nálam a Kisvárda meg a Vidi meccse van beírva az M4-re ma.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
M4 sport műsor:
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041

Figyeld a labdát 😊
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041
Fuh.
- A magyar Essien kétszer csinált olyat, amiben engem ifiben azonnal lekaptak. A második félidőben QA kontra, az ívelt labdát a félpályán visszafejelné neki a védő, az meg áll és néz... el is hozták..
- Botka nagyon instabil sajnos.
- A hátsó Mmaee életveszély, olyanokat csinál néha, hogy nem merek odanézni...
- Tökmaggal egyel kevesebben vagyunk, nem tudom mi van a szerződésében, lehet Hajnalék a tonnányi pénz mellett állandó játéklehetőséget garantáltak neki, csak erre tudok gondolni, de hogy a csávó középen el van veszve, az mondjuk Csecsetszop hibája, de hogy kapura amúgy semmilyen veszélyt nem jelent, sőt, a kevés támadásunkat is megakasztja, hát siralmas. Legalább kapná le vagy ültetné padra, meccsek, továbbjutások, mehetnek el a csávón.. amikor támadtunk, második félidő, talán 75. perc körül, két szép passz középen, játszanánk meg Tökmagot, az meg áll mint egy faszent, majd amikor megelőzik, széttárja a karját, beszartam.
Kegyetlen nehéz lesz a visszavágó, de a hazai pálya sokat segíthet. Ha valahogy nyerünk, akkor az EL-csoportkör megvan. Hajrá!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 170 — The Mathematician
Az a baj, hogy olyanok a Fradi játèkosok gyakran, mintha birodalmi lèpegetők lennènek. Talán Traorènak van meg a sebessége meg nèha Tökinek amikor van ereje megindulni. De egyébként vhogy lassúnak tűnik az egèsz csapat....ez nem károgás vagy leszólás így èrzèkelem. Az a szerencse, hogy sikerült magunkhoz lassítani őket (mèg ha hülyèn is hangzik) a Slovan ellen is ezt èreztem, meg már tavaly is, ès amikor jött egy gyorsabb csapat akkor bajban voltunk. Meglátjuk mi lesz, de sebességben nagyon előre kellene lèpni ha akarunk mèg többet (fejben is)
dande2
valszeg rebrov távozásával az edzések intenzitása is esett így hiányzik az az extra ami kellene

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a baj, hogy olyanok a Fradi játèkosok gyakran, mintha birodalmi lèpegetők lennènek. Talán Traorènak van meg a sebessége meg nèha Tökinek amikor van ereje megindulni. De egyébként vhogy lassúnak tűnik az egèsz csapat....ez nem károgás vagy leszólás így èrzèkelem. Az a szerencse, hogy sikerült magunkhoz lassítani őket (mèg ha hülyèn is hangzik) a Slovan ellen is ezt èreztem, meg már tavaly is, ès amikor jött egy gyorsabb csapat akkor bajban voltunk. Meglátjuk mi lesz, de sebességben nagyon előre kellene lèpni ha akarunk mèg többet (fejben is)
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Ahhoz képest, hogy a lengyel bajnoknak itt gurítottak egy ötöst, a svájciak meg kaptak hármat, az x messze nem a világ vége. Az is látszik, hogy ezek nem a vurstliban lőtték a zsinórban 9 csoportkört.
De ha a visszatérőiket is beleveszem a képletbe és azt, hogy helyenként elég meleg volt a helyzet, akkor ki kell mondani, hogy ez nem lesz egy egyszerű feladat még a telt házas hazai pályán sem. Egy biztos, ennyi bal faszság hátul nem fér bele... De a Slovan visszavágón látott játékkal és hozzáállással hozható.
Mondjuk olyan megérzéssel ültem le a meccs elé, hogy vagy erre, vagy arra, de kb már ma eldől. Hát eléggé nem 😊

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Nehéz lesz, de most azt mondom hogy irányitva a játékot, megbecsülve a labdát és így a labdabirtoklast hozva a vége felé nyerhető lehet ez a párharc. Ők játszanak hetvegen + utaznak is, ezt erőnlétben muszáj kihasználni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Csak a kommenteket olvasva azt hinném 4-1 az azerieknek.
Bazzani
Sokan szerették volna...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Végre már lecserélték Laidounit...A 70. perc óta vonszolta magát a csávó,egész meccsen egy rakás szar volt,eladott labdák,felesleges szabálytalanságok,rossz döntések+a gólt is miatta kapták...
JoeyPorter
Tokmac jateka is nevetseges az elmult 3-4 meccsen. Igazabol miota hosszabbitott, mintha levezet.
Stez
Elotte is, kb masfel éve nem képes stabilan jobb teljesitmenyre

BEARS BABY!

Sir Alex immortal