Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélhetőleg nyáron nagytakarítás lesz a keretben, gyakorlatilag Sanchon, Fernandesen, De Gean és Rashfordon kívül felőlem mindenki mehet arra amerre lát. A sok falábú (Lindelof, Bailly, Jones, Lingard, Fred, Matic, Telles stb...) mellett Pogbatól és Ronaldótól is mindenképp megszabadulnék
Szerkesztette: Duff
több mint 3 éve
Azé' ennek örülünk Vincent. Ha igazak az elmúlt időben elhangzottak, akkor talán elindul egy változás a csapatnál.jön ten Hagszarból ő sem tud várat építeni.
www.premierleague.com/news/2584588
Negritis
csebi
több mint 3 éve
jön ten Hagszarból ő sem tud várat építeni.
www.premierleague.com/news/2584588
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
jön ten Hagwww.premierleague.com/news/2584588
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Benzema akkor jó ha nagy a tét. Barca nyer Cádiz ellen most ebből 2 gól lett volna 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kéne még pár tizit lövetni a Reallal, van még 25 perc, hátha összejen Karimnak 😀Amíg 4-et lő körönként a BLben felőlem kihagyhatja az összes tizit a bajnokságban.
#JC6
több mint 3 éve
Kéne még pár tizit lövetni a Reallal, van még 25 perc, hátha összejen Karimnak 😀mondjuk 2 tizi idevagyoda, de mindkettő full jogos volt 😀
#JC6
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Kéne még pár tizit lövetni a Reallal, van még 25 perc, hátha összejen Karimnak 😀
több mint 3 éve
Benzema te béna 2.0 😊
több mint 3 éve
ok, nekünk kb mindegy volt ez a meccs, de mégis csak londoni derbi, és miafasz volt ez a védelem te jó ég. idén már nem először

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Az elvben konnyebb uton eltevedt az Arzenyal. De meg rajta vannak a BL spot megszerzesen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Benzema te béna 😊
több mint 3 éve
jobban örültem volna 2 kiscsapat meccsének a döntőbenSokakkal ellentétben én utálni sem tudom.
magyarok ide vagy oda én ezt a RBL-t nem szeretem...
NB2
több mint 3 éve
3 szopás után a Chelsea kisegít, el sem hiszem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
A chelsea védelem mai produkciója szerintem benne lesz majd a karácsonyi Benny Hill show-ban 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
jobban örültem volna 2 kiscsapat meccsének a döntőbenmagyarok ide vagy oda én ezt a RBL-t nem szeretem...
több mint 3 éve
Azpilicueta 😀😀😀
több mint 3 éve
Ez a Tavares-Soares duo valami kegyetlen.😤Kegyetlenül szar bazmeg 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Ez a Tavares-Soares duo valami kegyetlen.😤
több mint 3 éve
1-1-re áll a Lipcse-Union, Szoboszlai már nincs a pályán a hazai trióból, de egy percre rá beküldték Schäfert a berliniek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
komédia 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nketiah végre megjött, 2.
több mint 3 éve
Kibaszott idióták
több mint 3 éve
A világ szégyene, hogy Lipták Zoli 18x-os válogatott..Nem mondom, hogy rajta ment el a 2014-es vb-részvétel, de hogy egy ilyen alakkal halál komolyan nekimentünk egy bukaresti meccsnek, az máig hihetetlen.
#JC6
több mint 3 éve
A világ szégyene, hogy Lipták Zoli 18x-os válogatott..