Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
valahol a sors most benyújtja a számlát, más magyarázatot nem találok arra, hogy ez a senkiházi hentescsapat pont annak a két embernek köszönhetően nyeri meg a meccset, akik a PL legjobb védőjét taccsra teszik 33 meccsre, az egyik legképzettebb középpályást meg 10 meccsre.Lehet hogy az nem volt tizi, de rúgott gól nélkül nehéz nyerni. Márpedig helyzete is 1-2 volt a poolnak, arról nem a bíró tehet
azt meg már meg sem említem, hogy ezek szerint nemcsak hogy nem szabad a támadó elé kerülni a földre, de még el is kell vetődni az útjából, különben tizenegyes.
teljesen nonszensz, főleg úgy, hogy a videobíró még ki is hívja ezt a nyomorult szarkupacot, hogy nézze meg, mert nem biztos, hogy büntető volt.
Klopp mit csináljon, tiltassa el magát öt meccsre, amikor azt mondja, hogy a bírónak ehhez vagy hülyének kell lenni, vagy el kell adni a meccset?
slowmotion

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 637
igaz!Igen, egyszer estek kiSzerintem csak egyszer estek ki.ketszer is kiestek.Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.Én szándékosan használtam feltételes módot.
Esküszöm eljön az az idő, amikor a Felcsút bajnok lesz.
#JC6
Örök ellenérv az összeesküvés-elméletekre, hogy 2016 tavaszán a Felcsútot is hagyták kiesni, minden ellentétes várakozás ellenére.
Kampman
YoungZeeZee
bcsarli
Heisman
több mint 5 éve
valahol a sors most benyújtja a számlát, más magyarázatot nem találok arra, hogy ez a senkiházi hentescsapat pont annak a két embernek köszönhetően nyeri meg a meccset, akik a PL legjobb védőjét taccsra teszik 33 meccsre, az egyik legképzettebb középpályást meg 10 meccsre.azt meg már meg sem említem, hogy ezek szerint nemcsak hogy nem szabad a támadó elé kerülni a földre, de még el is kell vetődni az útjából, különben tizenegyes.
teljesen nonszensz, főleg úgy, hogy a videobíró még ki is hívja ezt a nyomorult szarkupacot, hogy nézze meg, mert nem biztos, hogy büntető volt.
Klopp mit csináljon, tiltassa el magát öt meccsre, amikor azt mondja, hogy a bírónak ehhez vagy hülyének kell lenni, vagy el kell adni a meccset?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Erre nincsenek szavak. Lehet, meg kellett volna fognia a lábát, mert azt a Nyukaszol kapusa ellen nem fújták be.
több mint 5 éve
Igen, egyszer estek kiSzerintem csak egyszer estek ki.ketszer is kiestek.Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.Én szándékosan használtam feltételes módot.
#JC6
Örök ellenérv az összeesküvés-elméletekre, hogy 2016 tavaszán a Felcsútot is hagyták kiesni, minden ellentétes várakozás ellenére.
Kampman
YoungZeeZee
bcsarli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szerintem csak egyszer estek ki.ketszer is kiestek.Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.Én szándékosan használtam feltételes módot.
#JC6
Kampman
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 637
ketszer is kiestek.Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.Én szándékosan használtam feltételes módot.
#JC6
Kampman
több mint 5 éve
Egyszer említettem már, hogy mennyire beszédes, hogy a Tippmix az egész mennyei kollektív mezszponzorává vált. Talán még beszédesebb, hogy a pl. a Fradi mezein a játékosok hátán már nagyobb méretben és prominensebb helyen szerepel a Tippmix felirat, mint a saját nevük.
több mint 5 éve
Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.Én szándékosan használtam feltételes módot.
#JC6
több mint 5 éve
Amúgy csak a szokásos idény végi dió feltámadás. Évek óta ezt csinálják. Pedig már nagyon megérdemelnék, hogy kiessenek a picsába...Mi a fene volt ez a Fehérvár-Diósgyőr?😀A Diósgyőrnek elvileg bent kell maradnia.
Kenny
Egyébként a Honvédnak is, szóval néhány órán belül várható egy újabb meglepetés
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Videoton szépen adja le a pontokat, a NER-gépezet olajozottan működik.Esküszöm eljön az az idő, amikor a Felcsút bajnok lesz.
több mint 5 éve
Bayern, Atletico kikapott, eddig ez nem a nagyok napja 😀Meg nem is a bírok, Var napja. Sztem a Bayern játékvezetője megtette h nem lesz 20 szabálytalanság a meccsen. Az meg h Flick majdnem annyi sárgát kapott mint a Frankfurt pfff
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 637
sztem edzot buktattak a fehervarnal...😀Mi a fene volt ez a Fehérvár-Diósgyőr?😀A Diósgyőrnek elvileg bent kell maradnia.
Kenny
Kampman
ujra.
Pokettino szabad vagy a spurrsnek ki kell rugnia?
több mint 5 éve
Mi a fene volt ez a Fehérvár-Diósgyőr?😀Grozav bosszúja
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mi a fene volt ez a Fehérvár-Diósgyőr?😀A Diósgyőrnek elvileg bent kell maradnia.
Kenny
több mint 5 éve
Vadásztölténygyár 😄🤣 Nah akkor a Felcsút bejelentkezett az ezüstért...

több mint 5 éve
Az 5. számú CB is oda. Aki amúgy a kapitány.😂😂😂😂😂
alatriste
Erre csak ennyit.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Akkor holnap verni kell a Cadizt és még lehet esély 😛
több mint 5 éve
Komédia

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Jól kezdődik. Kabak úgy fordult meg mint egy tehervonat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Bayern, Atletico kikapott, eddig ez nem a nagyok napja 😀Újpesten kihagytad.
kapitnono

több mint 5 éve
Bayern, Atletico kikapott, eddig ez nem a nagyok napja 😀És vezet az Everton is
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Pickford ma vajon kit fog lerúgni egy fél évre?

Liverpool Fc