Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Az északi ír csapat azóta hogy magyarban nyert azóta folyamatosan ott van valahol.Én nem értem miiért nem Bognárt kérték fel, hogy üljön oda a kispadra ma, elég ránézni a tabellára önmagáért beszél..meg Pintért igazolja. mutass még egy vezetőedzőt, aki egy pontot sem hullajtott még el idén?
Kenny
csebi
Anno meg szégyennek élték meg az itteni zakót.
több mint 5 éve
Izland? Ki tudja ki jart ott elottunk?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
ezek nagyon nem birkapásztorok... Arsenal, Everton, Burnley, CSZKA, Koppenhága, PAOK... stb
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a Fiola, Botka duó nem nyugtat meg engem sem. 😀Hát ez nem tudom milyen formáció lesz, mert úgy látom egy belső védő van a kezdőben. 😀Én se, de Botka helyett Négó Lajost kezdetném.
Beki
Kenny
több mint 5 éve
Nézem a kezdőket és először kicsit meglepődtem, hogy olyan szarul állunk, hogy Szalainak két poszton is helyt kell állnia.Valójában 3, csak a harmadik alteregójánál levettünk egy z-t, hogy ne lógjon ki a lóláb.
alatriste
több mint 5 éve
Hát ez nem tudom milyen formáció lesz, mert úgy látom egy belső védő van a kezdőben. 😀Én se, de Botka helyett Négó Lajost kezdetném.
Beki
több mint 5 éve
Nézem a kezdőket és először kicsit meglepődtem, hogy olyan szarul állunk, hogy Szalainak két poszton is helyt kell állnia.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ha már Bulgária nem jutott ki az EB-re, az északmacedónnak nevezett nyugatbolgárok kjutottak!!!!!Bolgarok alcazva csak kijutottak. 😀
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ez nem tudom milyen formáció lesz, mert úgy látom egy belső védő van a kezdőben. 😀
több mint 5 éve
Pandev kijutatta a válogatottját történetük első EB-jére 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ha már Bulgária nem jutott ki az EB-re, az északmacedónnak nevezett nyugatbolgárok kjutottak!!!!!
több mint 5 éve
blast from the pastThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
én se azt mondtam hogy Rhys-ről idén ki fog derülni hogy ő a következő Carra, Terry, RioIdegesít, hogy a kezdő duó hosszú hónapokra off. Az is, hogy a 3. számú ember sem bevethető (szerintem Fab nyújtott olyan teljesítményt, hogy lehet így nevezni). Az egyszem bevethető felnőt kerettag oda a stabilitásáról ismert Matip. Huuuha 😀Az nagyon messze van, de hogy biztatóan indult, az mindenképpen igaz.és Matip is meg fog sérülniNem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Annyira jóóó. Az alap védelem 3/4-e sérült jelenleg.
Mikey
csebi
A kurvaistenbasszamármeg.
Egyszer leszünk végre bajnokok, erre a következő szezont a két kezdő CB nélkül kell lenyomni. Jellemző.
Mikey
csebi
Mikey
a gond hogy értelmes áron max egy Lovren 2.0-t tudtunk volna hozni
ha meg kinyitjuk a zsebet akkor meg megy a hiszti, pedig én bíztam benne mert ez volt az egyetlen igazi gyengepont
amiben bízok hogy hátha R Will bebizonyítja hogy "real deal"
akkor lesz még egy saját nevelésű aki kezdő
Negritis
Azért egy potenciális Robertson - Fabinho - R. Williams - N. Williams védelem nagyot fog karcolni.
Mikey
El fog még jönni gyerekek az a nap amikor Milly bemegy középre!
Amúgy nem tartom hibásnak a vezetőséget az ügyben. Volt 4 ember a posztra (Fab a 4., hisz ha ő nincs a kkp-n is van elég ember, persze 6-osként a csapat legjobbja de nélküle se arról beszélünk, hogy serdülők kell beálljanak).
Sose volt szimpi a 8 emberünk van 1 posztra elv. Annak kifejezetten örülök, hogy Rhys esetleg így kap akár egy fél szezont bizonyítani. Ha jól játszik akkor jövőre simán megnézném 3. számúnak, aki harcolhat Gomezzel a kezdőposztért.
Csak ismételni tudom magam. Tavaly PL-t nyertünk, 2 éve BL-t. Engem 3-4 évig semmi se érdekel! 😀 Ha idén ezzel elmegy a bajnokság (azért várjuk ki a végét de persze nem jó előjel), akkor elmegy. Ha közben viszont kiderül Rhysről, hogy a követkerő Jamie, akkor még azt is mondom hogy megéri! 😊
Hajrá ifjak (és Milner)!
alatriste
de ettől még ha sikerül sallangmentesen nagyobb hibák nélkül lehoznia az idényt én már boldog leszek
Neco pedig bizonyíthat hogy megfelelő utódja TAA-nak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
Én nem értem miiért nem Bognárt kérték fel, hogy üljön oda a kispadra ma, elég ránézni a tabellára önmagáért beszél..meg Pintért igazolja. mutass még egy vezetőedzőt, aki egy pontot sem hullajtott még el idén?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Én nem értem miiért nem Bognárt kérték fel, hogy üljön oda a kispadra ma, elég ránézni a tabellára önmagáért beszél..
több mint 5 éve
van egy szelvényem ami 1 helyen egyezik ezzel 😀Mai meccsekre tippjeim ki jut be :továbbjutók:
Magyarok (remelem nyerünk valahogy)
Észak-írek kiejtik a szlovákokat
Skócia a szerbeket.
Bardhi tovabbrugja az észak-macedonokat
Heisman
szerbek
észak-macedónok
szlovákok
és Mi.
Kenny

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Idegesít, hogy a kezdő duó hosszú hónapokra off. Az is, hogy a 3. számú ember sem bevethető (szerintem Fab nyújtott olyan teljesítményt, hogy lehet így nevezni). Az egyszem bevethető felnőt kerettag oda a stabilitásáról ismert Matip. Huuuha 😀Az nagyon messze van, de hogy biztatóan indult, az mindenképpen igaz.és Matip is meg fog sérülniNem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Mikey
csebi
Egyszer leszünk végre bajnokok, erre a következő szezont a két kezdő CB nélkül kell lenyomni. Jellemző.
Mikey
csebi
Mikey
ha meg kinyitjuk a zsebet akkor meg megy a hiszti, pedig én bíztam benne mert ez volt az egyetlen igazi gyengepont
Negritis
Azért egy potenciális Robertson - Fabinho - R. Williams - N. Williams védelem nagyot fog karcolni.
Mikey
El fog még jönni gyerekek az a nap amikor Milly bemegy középre!
Amúgy nem tartom hibásnak a vezetőséget az ügyben. Volt 4 ember a posztra (Fab a 4., hisz ha ő nincs a kkp-n is van elég ember, persze 6-osként a csapat legjobbja de nélküle se arról beszélünk, hogy serdülők kell beálljanak).
Sose volt szimpi a 8 emberünk van 1 posztra elv. Annak kifejezetten örülök, hogy Rhys esetleg így kap akár egy fél szezont bizonyítani. Ha jól játszik akkor jövőre simán megnézném 3. számúnak, aki harcolhat Gomezzel a kezdőposztért.
Csak ismételni tudom magam. Tavaly PL-t nyertünk, 2 éve BL-t. Engem 3-4 évig semmi se érdekel! 😀 Ha idén ezzel elmegy a bajnokság (azért várjuk ki a végét de persze nem jó előjel), akkor elmegy. Ha közben viszont kiderül Rhysről, hogy a követkerő Jamie, akkor még azt is mondom hogy megéri! 😊
Hajrá ifjak (és Milner)!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mai meccsekre tippjeim ki jut be :továbbjutók:
Magyarok (remelem nyerünk valahogy)
Észak-írek kiejtik a szlovákokat
Skócia a szerbeket.
Bardhi tovabbrugja az észak-macedonokat
Heisman
szerbek
észak-macedónok
szlovákok
és Mi.
több mint 5 éve
Amugy nem meglepo hogy serulesek tizedelik a Poolt azok utan hogy tavaly az osszes szurkolojuk eladta a lelket az ordognek hogy bajnokok legyenek 😀Senki ne vegye komolyan, kifejezetten sajnalom h leserult VVD es Gomez. Remelem minel elobb vissza tudnak terni.
Amugy a City csinalta jol ilyen szempontbol, hogy vettek v 15 hatvedet az elmult 5-6 evben. Mondjuk a tobbi poszton is igy vannak kb, depthben max mi kozelitjuk meg oket, de nalunk sok a fiatal.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A ket Williams a vedelemben mar a Vikingsnal is bevalt anno 😀Az nagyon messze van, de hogy biztatóan indult, az mindenképpen igaz.és Matip is meg fog sérülniNem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Mikey
Negritis
Mikey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az nagyon messze van, de hogy biztatóan indult, az mindenképpen igaz.és Matip is meg fog sérülniNem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Mikey
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
tizenkilenc évesen még nem lesz senki sem real deal, pláne nem a PL-ben. tizenkilenc évesen még bármelyik csatár arrébb teszi.és Matip is meg fog sérülniNem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Mikey
Negritis
több mint 5 éve
és Matip is meg fog sérülniNem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Mikey
csebi
Mikey
csebi
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
Nem az a baj hogy el lett adva, mert igen gyengécske volt, meg sokat sérült, hanem hogy nem jött a helyére senki. Mondjuk nekem nincs bajom azzal sem, hogy Nat Phillipset vagy Rhys Williamst nézzem, csak az már problémás lehet, amikor Matip is megsérül, mert idén is játszott kb. három meccset.kellett nektek eladni Lovrent 😊Jó eséllyel teljes szezonra kiesett Gomez is, de minimum a szezon nagy részére.Joe Gomez összeszedett egy térdsérülést az angol válogatott edzésén, Southgate annyit mond egyelőre hogy "remélik nem hosszútávú sérülés."BL szempontjából legjobbkor. tavaszra gondolom felépülnek. PL lehet necces így.
Mikey
csebi
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May