Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért ebből a közeliből látszott mennyire tróger állapotban van a gyep a Puskásban.
több mint 5 éve
A TERV 😀ma este CR is el fogja kapni ha játszik, 1 hete se gyógyult ki belőle 😀Átesenke a fiúk hamar rajta aztán mehet tovább a bulika. Nincs itt baj.Nem rossz elgondolás,csak az a baj,hogy az Újpestből pl:Simon már másodjára kapta el, viszonylag rövid időn belül.
kristóf17
JoeyPorter
eaglesmcnabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Mi a Breszttel és a Nyemannal vívunk élet-halál harcot a kupaindulásért. 😉Még meglehet
több mint 5 éve
3 kör van még hátra a belorusz bajnokságból, a Szmolevicsi már kiesett.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az amúgy vérlázító. Kele irt is egy kemenyet megint. Tudja hogy kell barátokat szerezni 😊Pf az a belterjes semmitmondas amit a Hegyis részben előad...Bognár Gyuri interjú volt már? Aranybánya az ember, komolyan.rangado.24.hu/magyar_foci/2020/10/31/bognar-gyorgy-paksi-fc-nb1-otp-bank-liga/
csebi
Erre gondolsz?
Azt hittem legkorábban majd csak akkor lesz szó róla amikor kirúgják..🙂
JoeyPorter
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Pf az a belterjes semmitmondas amit a Hegyis részben előad...Bognár Gyuri interjú volt már? Aranybánya az ember, komolyan.rangado.24.hu/magyar_foci/2020/10/31/bognar-gyorgy-paksi-fc-nb1-otp-bank-liga/
csebi
Erre gondolsz?
JoeyPorter
több mint 5 éve
Bognár Gyuri interjú volt már? Aranybánya az ember, komolyan.rangado.24.hu/magyar_foci/2020/10/31/bognar-gyorgy-paksi-fc-nb1-otp-bank-liga/
csebi
Erre gondolsz?
több mint 5 éve
Bognár Gyuri interjú volt már? Aranybánya az ember, komolyan.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
ma este CR is el fogja kapni ha játszik, 1 hete se gyógyult ki belőle 😀Átesenke a fiúk hamar rajta aztán mehet tovább a bulika. Nincs itt baj.Nem rossz elgondolás,csak az a baj,hogy az Újpestből pl:Simon már másodjára kapta el, viszonylag rövid időn belül.
kristóf17
JoeyPorter
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ha azt veszed h a Barca meccs óta csak hazai hatóságok tesztelik talán annyira nem is konteo ez.Ha tényleg így van az lesz a szép ha lebuknak akkor kb 5 évig fogják eltiltani a fradit a nemzetközi kupáktólCivicről lehetett hallani először olyan pletykákat,hogy koronás,nem is játszik már egy ideje "sérülés" miatt.ezt pedzegettem én már szeptemberben, hogy lesznek itt érdekes dolgokKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
A szlovák játékvezető is koronás volt, a belügy telefonált hogy hazamehessen, tehát koronásan vezette a meccset. Az UTE is a fradi meccsen kapta el, de hivatalosan nincs egy koronás se a fradinál.
Mindig vannak egyenlőbbek 😀
eaglesmcnabb
a nemzet csapata nem eshet el
NB2
JoeyPorter
peach
több mint 5 éve
Magyarellenes vagyok ha most elkezdtem ezért drukkolni? Undorító az egész és mindig tudják fokozniHa tényleg így van az lesz a szép ha lebuknak akkor kb 5 évig fogják eltiltani a fradit a nemzetközi kupáktólCivicről lehetett hallani először olyan pletykákat,hogy koronás,nem is játszik már egy ideje "sérülés" miatt.ezt pedzegettem én már szeptemberben, hogy lesznek itt érdekes dolgokKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
A szlovák játékvezető is koronás volt, a belügy telefonált hogy hazamehessen, tehát koronásan vezette a meccset. Az UTE is a fradi meccsen kapta el, de hivatalosan nincs egy koronás se a fradinál.
eaglesmcnabb
NB2
JoeyPorter
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
De közben már ki is jött a közlemény,hogy nem állnak ki,el sem utaznak.Antitestet meg majd én termelek akkor helyette remélem. Az fasza. Kell valaki az insta fiók elé is.Átesenke a fiúk hamar rajta aztán mehet tovább a bulika. Nincs itt baj.Nem rossz elgondolás,csak az a baj,hogy az Újpestből pl:Simon már másodjára kapta el, viszonylag rövid időn belül.
kristóf17
JoeyPorter
kristóf17
több mint 5 éve
Antitestet meg majd én termelek akkor helyette remélem. Az fasza. Kell valaki az insta fiók elé is.Átesenke a fiúk hamar rajta aztán mehet tovább a bulika. Nincs itt baj.Nem rossz elgondolás,csak az a baj,hogy az Újpestből pl:Simon már másodjára kapta el, viszonylag rövid időn belül.
kristóf17
JoeyPorter
több mint 5 éve
Átesenke a fiúk hamar rajta aztán mehet tovább a bulika. Nincs itt baj.Nem rossz elgondolás,csak az a baj,hogy az Újpestből pl:Simon már másodjára kapta el, viszonylag rövid időn belül.
kristóf17
több mint 5 éve
Átesenke a fiúk hamar rajta aztán mehet tovább a bulika. Nincs itt baj.Elég lesz továbbra is mérni a szennyvízekben a korona mennyiséget, elég jó indikátornak tűnik az MB1
kristóf17
több mint 5 éve
Az Újpest nem tud kiállni a hétvégén.A Kispest vegyes tarcsi csapattal megy felcsútra egy olyan meccsre, amit a felcsút egyoldalúan halasztott el, miközben az EL-ben ki tudtak állni.
Kezd qrva gáz lenni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
már ha csak a FraditHa tényleg így van az lesz a szép ha lebuknak akkor kb 5 évig fogják eltiltani a fradit a nemzetközi kupáktólCivicről lehetett hallani először olyan pletykákat,hogy koronás,nem is játszik már egy ideje "sérülés" miatt.ezt pedzegettem én már szeptemberben, hogy lesznek itt érdekes dolgokKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
eaglesmcnabb
NB2
JoeyPorter
peach
több mint 5 éve
Ha tényleg így van az lesz a szép ha lebuknak akkor kb 5 évig fogják eltiltani a fradit a nemzetközi kupáktólCivicről lehetett hallani először olyan pletykákat,hogy koronás,nem is játszik már egy ideje "sérülés" miatt.ezt pedzegettem én már szeptemberben, hogy lesznek itt érdekes dolgokKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
eaglesmcnabb
NB2
JoeyPorter
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Civicről lehetett hallani először olyan pletykákat,hogy koronás,nem is játszik már egy ideje "sérülés" miatt.ezt pedzegettem én már szeptemberben, hogy lesznek itt érdekes dolgokKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
eaglesmcnabb
NB2
több mint 5 éve
ezt pedzegettem én már szeptemberben, hogy lesznek itt érdekes dolgokKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.Inkább úgy mondanám hogy ordas nagy csalás megy. 😀
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Lilák szopóágonA fradi meg az MTK példája után az lett volna meglepő ha bevállalják,pláne,hogy Feczkó alatt már nagyon inog a kispad egy pár forduló óta.Azon sem csodálkoznék,hogy ha egy nyögvenyelős győzelem után kirúgnák már szombaton.
dvtk.eu/merkozesek/pre/13131-merkozes-Diosgyori_VTK-Ujpest_FC/20946-Nincs_lehetoseg_a_halasztasra-cikk-labdarugas
warr_b
több mint 5 éve
Lilák szopóágondvtk.eu/merkozesek/pre/13131-merkozes-Diosgyori_VTK-Ujpest_FC/20946-Nincs_lehetoseg_a_halasztasra-cikk-labdarugas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezek a nagyarányú győzelmek is csak azt mutatják, hogy mindegy hogy tetszik vagy nem, de a Superliga létrehozása elkerülhetetlen, csak idő kérdése.