Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 754 — The Mathematician
Bobby helyett Jota kezd
CuJo
és Rhys Williams Gomez párja, kiváncsi vagyok beválik
jó lenne mer ha 2 saját nevelés is jó lenne megint TAA után

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szoboszlai hint egy 3st télen viszi is a München 😛
több mint 5 éve
Gladbach mit csinàl? 😊
NB2
Várjál ma BL van??? Eszembe se jutott itt nagy amerika választ koronavíruskombóban 😀 😀
dande
15 perc és pool meccs 😀

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gladbach mit csinàl? 😊
NB2
Várjál ma BL van??? Eszembe se jutott itt nagy amerika választ koronavíruskombóban 😀 😀
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
Gladbach mit csinàl? 😊
több mint 5 éve
 foci.444.hu/2020/11/02/lehet-hogy-megsem-osszeuropai-rendezesu-lesz-a-foci-eb-hanem-oroszorszagban-tartanak-meg

Így nem is éri meg kijutni.

A Le Parisien azt írta, az UEFA-ban komoly kétségek merültek fel amiatt, hogy 24 válogatott ide-oda utazgasson a kontinensen egy hónapon át.

Jogos, hogy túl veszélyes összevissza repkednie 24x22 játékosnak, meg stáb, az van vagy egy-két ezer ember is akár, és ez egy hónapra elosztva óriási és indokolatlan veszélyfaktor.
Kész szerencse, hogy ilyen helyzetben is van, aki segítségére siet az UEFA-nak.

Sobri Jóska
Jogos a mostani eb lebonyolításának felülbírálása, de miért Oroszország? Na ez aminek semmi értelme. Németország vagy Anglia (csak Londonban meg lehetne rendezni kb, sokkal ésszerűbb az hogy buborék egy helyen és 2-3 stadionban had szóljon).
davemayer
ott van vakcina már most
és $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
 foci.444.hu/2020/11/02/lehet-hogy-megsem-osszeuropai-rendezesu-lesz-a-foci-eb-hanem-oroszorszagban-tartanak-meg

A Le Parisien azt írta, az UEFA-ban komoly kétségek merültek fel amiatt, hogy 24 válogatott ide-oda utazgasson a kontinensen egy hónapon át.

Jogos, hogy túl veszélyes összevissza repkednie 24x22 játékosnak, meg stáb, az van vagy egy-két ezer ember is akár, és ez egy hónapra elosztva óriási és indokolatlan veszélyfaktor.

Sobri Jóska
Jogos a mostani eb lebonyolításának felülbírálása, de miért Oroszország? Na ez aminek semmi értelme. Németország vagy Anglia (csak Londonban meg lehetne rendezni kb, sokkal ésszerűbb az hogy buborék egy helyen és 2-3 stadionban had szóljon).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 257 — #NoStress
Bár origo, de jó cikk. Jó és szomorú.

www.origo.hu/sport/futball/20201101-gerd-muller-75-eves.html

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Első hazain szlovák, most izraeli... már most lehet tudni honnan jön a spori a barca meccsre, milyen román sporik vannak? Jók?
davemayer
A Netanyahu kormánnyal jó viszonyban vannak Orbánék, amiatt annyira nem aggódnék, csak ha akarnak spórolni az adófizetők pénzével a Fradisok akkor csak elég ha nem kezdenek el mocskos zsidózni
Heisman
Nem kell már zsidózni sem, sima szidás is elég lesz hidd el.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Első hazain szlovák, most izraeli... már most lehet tudni honnan jön a spori a barca meccsre, milyen román sporik vannak? Jók?
davemayer
Az izraelivel mi a baj? Sose hallottam még magyar-izraeli ellentétről, a két ország vezetői meg puszipajtások.
Jughead
Egy valaki szóljon egy rossz szót rá, nem is tudom melyik az a szervezet aki árgus szemekkel figyel minden ilyet.

Érdekes, hogy van európában 50x nemzet, valahogy mégis ezt sikerül összehozni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 696 — "Montoya por favor!"
davemayer
A Netanyahu kormánnyal jó viszonyban vannak Orbánék, amiatt annyira nem aggódnék, csak ha akarnak spórolni az adófizetők pénzével a Fradisok akkor csak elég ha nem kezdenek el mocskos zsidózni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 380
davemayer
Az izraelivel mi a baj? Sose hallottam még magyar-izraeli ellentétről, a két ország vezetői meg puszipajtások.

Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve

Höhh
warr_b
elfelejtett fiókot váltani, mintha nem fordult volna elő ez mindenkivel már ...
csebi
Nem ez a Fidesz officiális facebook fiókja.
Bárki csinálhat valami hasonlót, nem?

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Kiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.
Kenny
mondjuk ok kb karantenabn nem?
sokan laknak ott a nepligeti lakoprknal nem? vagy vakon vagyok?
YoungZeeZee
lehet, hogy sokan, de nem mindenki, az is biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Kiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.
Kenny
mondjuk ok kb karantenabn nem?
sokan laknak ott a nepligeti lakoprknal nem? vagy vakon vagyok?
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/video-az-utolso-percben-egyenlitett-majd-golt-kapott-a-kozepkezdesbol-2792801
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bale-nek is 3 perc kellett, hogy cserekent eldontse a meccset 😀
eaglesmcnabb
Én szeretem Balet, de valami borzalmas fizikai állapotban van. Mire az erőnlétét visszaszerzi, kb. lejár a kölcsönszerződés.
Duff
Az a vicc, hogy amúgy meg ki van pattintva, nem egy Hazard féle Michelin baba forma 😊

Ha sikerül összedrótozni simán butítani fog az a Szon-Kane-Bale trió elől

több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 445
eaglesmcnabb
Én szeretem Balet, de valami borzalmas fizikai állapotban van. Mire az erőnlétét visszaszerzi, kb. lejár a kölcsönszerződés.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott

Höhh
warr_b
elfelejtett fiókot váltani, mintha nem fordult volna elő ez mindenkivel már ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 211 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Höhh

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 137 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 584 — Amerikai sportok rajongója
Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.
Ezt a Varga nevű srácot nyugodt szívvel otthagynám az első csapatnál meg a kapust is
Bazzani
Most láthattuk mennyit érnek a "fiatal tehetségeink" az utánpótlásból...
zavi27
Pávahaj, 30kiló, nulla kondi.
Talán egy volt közülük akiben látszott bármi fantázia + a kapus.
Elképesztő gondok vannak a fiatalok edzésében Újpesten.
Mondjuk nem mintha a Baosic félékkel előrébb lennénk...
Bazzani
Hát igen. Csak most érdemes átgondolni az állandó légiósszidást megint, hogy miért jönnek ide állandóan. Ennél még ezek is jobbak, egyértelmű.