Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Bobby helyett Jota kezdCuJo
és Rhys Williams Gomez párja, kiváncsi vagyok beválik
jó lenne mer ha 2 saját nevelés is jó lenne megint TAA után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szoboszlai hint egy 3st télen viszi is a München 😛
több mint 5 éve
15 perc és pool meccs 😀Gladbach mit csinàl? 😊Várjál ma BL van??? Eszembe se jutott itt nagy amerika választ koronavíruskombóban 😀 😀
NB2
dande
több mint 5 éve
Gladbach mit csinàl? 😊Várjál ma BL van??? Eszembe se jutott itt nagy amerika választ koronavíruskombóban 😀 😀
NB2
több mint 5 éve
Gladbach mit csinàl? 😊
több mint 5 éve
ott van vakcina már mostfoci.444.hu/2020/11/02/lehet-hogy-megsem-osszeuropai-rendezesu-lesz-a-foci-eb-hanem-oroszorszagban-tartanak-megJogos a mostani eb lebonyolításának felülbírálása, de miért Oroszország? Na ez aminek semmi értelme. Németország vagy Anglia (csak Londonban meg lehetne rendezni kb, sokkal ésszerűbb az hogy buborék egy helyen és 2-3 stadionban had szóljon).
Így nem is éri meg kijutni.
A Le Parisien azt írta, az UEFA-ban komoly kétségek merültek fel amiatt, hogy 24 válogatott ide-oda utazgasson a kontinensen egy hónapon át.
Jogos, hogy túl veszélyes összevissza repkednie 24x22 játékosnak, meg stáb, az van vagy egy-két ezer ember is akár, és ez egy hónapra elosztva óriási és indokolatlan veszélyfaktor.
Kész szerencse, hogy ilyen helyzetben is van, aki segítségére siet az UEFA-nak.
Sobri Jóska
davemayer
és $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/11/02/lehet-hogy-megsem-osszeuropai-rendezesu-lesz-a-foci-eb-hanem-oroszorszagban-tartanak-megJogos a mostani eb lebonyolításának felülbírálása, de miért Oroszország? Na ez aminek semmi értelme. Németország vagy Anglia (csak Londonban meg lehetne rendezni kb, sokkal ésszerűbb az hogy buborék egy helyen és 2-3 stadionban had szóljon).
Így nem is éri meg kijutni.
A Le Parisien azt írta, az UEFA-ban komoly kétségek merültek fel amiatt, hogy 24 válogatott ide-oda utazgasson a kontinensen egy hónapon át.
Jogos, hogy túl veszélyes összevissza repkednie 24x22 játékosnak, meg stáb, az van vagy egy-két ezer ember is akár, és ez egy hónapra elosztva óriási és indokolatlan veszélyfaktor.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Bár origo, de jó cikk. Jó és szomorú.www.origo.hu/sport/futball/20201101-gerd-muller-75-eves.html
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/11/02/lehet-hogy-megsem-osszeuropai-rendezesu-lesz-a-foci-eb-hanem-oroszorszagban-tartanak-megÍgy nem is éri meg kijutni.
több mint 5 éve
Nem kell már zsidózni sem, sima szidás is elég lesz hidd el.Első hazain szlovák, most izraeli... már most lehet tudni honnan jön a spori a barca meccsre, milyen román sporik vannak? Jók?A Netanyahu kormánnyal jó viszonyban vannak Orbánék, amiatt annyira nem aggódnék, csak ha akarnak spórolni az adófizetők pénzével a Fradisok akkor csak elég ha nem kezdenek el mocskos zsidózni
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Egy valaki szóljon egy rossz szót rá, nem is tudom melyik az a szervezet aki árgus szemekkel figyel minden ilyet.Első hazain szlovák, most izraeli... már most lehet tudni honnan jön a spori a barca meccsre, milyen román sporik vannak? Jók?Az izraelivel mi a baj? Sose hallottam még magyar-izraeli ellentétről, a két ország vezetői meg puszipajtások.
davemayer
Jughead
Érdekes, hogy van európában 50x nemzet, valahogy mégis ezt sikerül összehozni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Első hazain szlovák, most izraeli... már most lehet tudni honnan jön a spori a barca meccsre, milyen román sporik vannak? Jók?A Netanyahu kormánnyal jó viszonyban vannak Orbánék, amiatt annyira nem aggódnék, csak ha akarnak spórolni az adófizetők pénzével a Fradisok akkor csak elég ha nem kezdenek el mocskos zsidózni
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Első hazain szlovák, most izraeli... már most lehet tudni honnan jön a spori a barca meccsre, milyen román sporik vannak? Jók?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem ez a Fidesz officiális facebook fiókja.elfelejtett fiókot váltani, mintha nem fordult volna elő ez mindenkivel már ...
Höhh
warr_b
csebi
Bárki csinálhat valami hasonlót, nem?
több mint 5 éve
lehet, hogy sokan, de nem mindenki, az is biztosKiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.mondjuk ok kb karantenabn nem?
Kenny
sokan laknak ott a nepligeti lakoprknal nem? vagy vakon vagyok?
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Kiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.mondjuk ok kb karantenabn nem?
Kenny
sokan laknak ott a nepligeti lakoprknal nem? vagy vakon vagyok?
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok a Fradinál mikor robban a korona. Újpest és elesett félig, a Dinamo meg gyakorlatilag teljesen, nálunk meg egy hivatalos eset sincs. Érdekes.
több mint 5 éve
Az a vicc, hogy amúgy meg ki van pattintva, nem egy Hazard féle Michelin baba forma 😊Bale-nek is 3 perc kellett, hogy cserekent eldontse a meccset 😀Én szeretem Balet, de valami borzalmas fizikai állapotban van. Mire az erőnlétét visszaszerzi, kb. lejár a kölcsönszerződés.
eaglesmcnabb
Duff
Ha sikerül összedrótozni simán butítani fog az a Szon-Kane-Bale trió elől
több mint 5 éve
Bale-nek is 3 perc kellett, hogy cserekent eldontse a meccset 😀Én szeretem Balet, de valami borzalmas fizikai állapotban van. Mire az erőnlétét visszaszerzi, kb. lejár a kölcsönszerződés.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
elfelejtett fiókot váltani, mintha nem fordult volna elő ez mindenkivel már ...
Höhh
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

Höhh

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Bale-nek is 3 perc kellett, hogy cserekent eldontse a meccset 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Hát igen. Csak most érdemes átgondolni az állandó légiósszidást megint, hogy miért jönnek ide állandóan. Ennél még ezek is jobbak, egyértelmű.Pávahaj, 30kiló, nulla kondi.Nem hiszem el, hogy normális utánpótlás neveléssel ne lehetne ilyen Kastrati szintű játékosokat nevelni.Most láthattuk mennyit érnek a "fiatal tehetségeink" az utánpótlásból...
Ezt a Varga nevű srácot nyugodt szívvel otthagynám az első csapatnál meg a kapust is
Bazzani
zavi27
Talán egy volt közülük akiben látszott bármi fantázia + a kapus.
Elképesztő gondok vannak a fiatalok edzésében Újpesten.
Mondjuk nem mintha a Baosic félékkel előrébb lennénk...
Bazzani