Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 257 — #NoStress
A Torino - Nazio meccs bírói is, ha ilyen ütemben folytatják a második félidőt, akkor követik majd Giacomellit a másodosztályba. Tiszta 11-est nem adtak meg a Torinonak, meg legalább 3 egyvonalat húztak be eddig lesnek.
MarioAna
Ez a Nazio ez biztzos csak egy nagyon durva elgépelés volt, ugye ? 😊
Kenny
Ha már a Lazio a Torinoval játszik, emlékezzünk meg egy korábbi meccsükről, amikor ők is megemlékeztek rólunk.

youtu.be/0LizqEm7Ht8

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
A Torino - Nazio meccs bírói is, ha ilyen ütemben folytatják a második félidőt, akkor követik majd Giacomellit a másodosztályba. Tiszta 11-est nem adtak meg a Torinonak, meg legalább 3 egyvonalat húztak be eddig lesnek.
MarioAna
Ez a Nazio ez biztzos csak egy nagyon durva elgépelés volt, ugye ? 😊

több mint 5 éve
Azért valahol a magyar foci előnyére is válhat ez a Covid, Felcsútban is feltűnt pár tehetséges srác, és ma az Újpestben is pályán lesz 3-4 fiatal. Kár, hogy csak így látnak pályát...

több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 445
Eriksentol elvileg megvalna az Inter.

Nem gondoltam volna, hogy abba a csapatba nem birja beverekedni magat, a PL-ben szerintem a legjobb tkp volt De Bruyne utan/mellett.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
Jegyezzük meg h a 18 éves Balogh Botond tegnap végigjátszotta a meccset belsővédőként a Parmában az Inter ellen, 2:2 lett az eredmény.
empty taxi
Ráadásul a végén pontot mentett egy kulcs párharc megnyerésével, ezt se felejtsük el.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Jegyezzük meg hogy a 18 éves Balogh Botond tegnap végigjátszotta a meccset belsővédőként a Parmában az Inter ellen, 2:2 lett az eredmény.
empty taxi
Már csak egy befejezőcsatár kellene, és legalább papíron egy relatíve normális kezdőt ki tudnánk állítani a következő években

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Jegyezzük meg h a 18 éves Balogh Botond tegnap végigjátszotta a meccset belsővédőként a Parmában az Inter ellen, 2:2 lett az eredmény.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Nem értem Olaszországban minek használnak VAR-t, ha fogalmuk sincs hogy mit kell nézni. Megint kamu 11-es...
több mint 5 éve
Egészen pofás ez a Milan!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Különösen gyönyörű, hogy amúgy egy végletekig cinikus, korrupt és belterjes közegben lovagiasságot és úriemberi szívességeget várnak egy profinak mondott versenysportban...

Nyilván lehet várni a pezsgő ízt a pöcegödör eszenciából de hát minek.

több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...
Szemét Vasas!
warr_b
Elmennek a kurva anyjukba. Ment a sírás ezelőtt, mikor a Haladas nem ment bele a halasztásba és nagyban annak köszönhetően kiestünk, most ugyanezt csináljuk mi is... Meg is érdemelnénk, hogy nyerjen az Újpest.
Nem tudom ki volt a döntéshozó, de ettől a Tompika-Polyák tengelytől alapból lever a víz, de azért csalódtam.
eaglesmcnabb
Ok de lehet itt is az a háttérben hogy rossz dátumot adtak meg (bár a ti versenynaptarotok nem lehet olyan sűrű) vagy egyáltalán nem adtak meg. Egy ilyen döntésnél azért érdemes lenne tudni hogy hogy hozták meg, milyen indokok alapján.
davemayer
Ezt aláírom, érvényes érv lehetne, de lentebb leírom hogy az MTK esetében miért nem az. Sőt, részben az MLSZ is hibás, mert nem hoz rá szabályzatot, így gyakorlatilag a klubra bízza a döntést.

Amit írtál azzal indokoltuk a döntést, idézem "Az Újpest FC halasztási kérelmét azért nincs módunk elfogadni, mert a sűrű versenynaptár szinte lehetetlenné teszi az elhalasztott meccs mindkét klub számára egyenlő feltételek melletti pótlását, hiszen erre egyrészt a válogatott szünetek kínálnak esélyt, azonban keretünkben több felnőtt és U21-es válogatott van (a legutóbbi válogatott szünetben nyolc játékosunknak érkezett meghívó), így akkor sem lenne lehetőségünk pótolni a mérkőzést, míg az esetlegesen szóba jöhető további játéknapok esetén sincs garancia arra, hogy az új időpontban nem klubunkat éri hátrány egy mostani döntés miatt” – írja közleményében az MTK. "

De könyörgöm, folyamatosan azon megy a sírás hogy minket mindenki utál itthon 😀 , végre lett volna lehetőség javítani ezen, de inkább tovább rontottak ezen a döntéshozók. Szerintem sokkal többet nyerhettünk volna a halasztással, még akkor is ha kikaptunk volna, de nem én ülök ott. Így viszont sokkal többet buktunk ezzel a halasztással mint bármelyik más klub bukott volna 😀
eaglesmcnabb
Csak annyiban értek egyet veled, hogy nem az MTK-nak kellett volna döntenie, rég kellett volna egy protokoll, hogy mindenki tudja mi van ilyenkor. A Fradi se engedte, meg több más csapat sem korábban és egyébként nem is tartom normálisnak, hogy amikor napi 3-4000 ember betegszik meg, akkor nincs egy normális előírás és a csapatokra hárítaná az MLSZ. Tuti lesz még más csapatnál is ilyen, lehet az MTK a következő és biztos, hogy akkor más sem fog halasztani. Ettől meg tényleg nem fogja több ember utalni az MTK-t, aki akarta már eddig is utálta, különösen a Dózsa pályán....
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Bolli istenem ...
csebi
Magyarázd meg a szlovák "gólpasszkirály" miért játszik? Miért nem játszhat helyette Vécsei?
Egész egyszerűen borzasztó amit leművel.
Kenny
Vargával mi van? én nagyon mérges voltam, hogy a BL keretből is kikerült.
Skvarka sztem a vasasba nem férne be. rúgott egy szép gólt Bulgáriában és kész. talán Hajnal leghomályabb igazolása, szerencsére nincs sok rossz igazolása, de Rebrovot sem értem, hogy miért játszatja főleg h Baturina is lehetne ott elől ...
csebi
Hát Varga kiesett a pixisből, kicsit sokat bulikázott nyáron ha igazak a pletykák, plusz majdnem eligazolt az utolsó utáni percben hiúsult meg a transfer.
Mellesleg én ennek örülök, hogy olyanok vannak a keretben akik megérdemlik és nem csak a nevük miatt lennének ott,lásd Varga.
Kenny
Nincs olyan, hogy megerdemli vki. 2 eve jo volt, most szar, de bl..rakjuk be.megerdemli.

amugy jol all a fogadalmam. ezt a meccset sem lattam 😀
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
Trollfoci átaludta az egész Vidi-Fradit???
Semmi komment nem volt azzal kapcsolatban. Vagy felülről szóltak?😊
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Funshot miért kell játszatni mindig, nem értem.
petey
Koko igazolasai nagyon mellémentek az utóbbi időben...
Ez a csapat még mindig a Nego-Stopira vonalra tud csak tamaszkodni...
gordon
Ez nagyon jo meglatas, enélkül a 2 jatekos nelkul összeomlana ez a mai vidi. Ez a kapus kicsoda? Serult Kovacsik vagy ez jobb?
davemayer
Kovácsiknak vmi komoly sérülése van, egész idényre kidőlt talán. A vidi játékosok miatta és Kokó miatt a mezszámaikban vonultak ki, meg jobbulást drapival.
csebi
Ja errol lemaradtam.

Ahogy az egyenlito 11esrol is.
Sztem az szabálytalan volt, de nem 11es hanem csak szabadrúgás. A szabálytalanságot előidéző kézfogó ugyanis bőven a 16oson kívül indult.
davemayer
Lol
petey
Köszi a választ, ez mit jelent? Ennyire valóságtól elrugaszkodott amit leírtam vagy mi? Nezd vissza

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 275 — Csodabogár
petey
gordon
Ez nagyon jo meglatas, enélkül a 2 jatekos nelkul összeomlana ez a mai vidi. Ez a kapus kicsoda? Serult Kovacsik vagy ez jobb?
davemayer
Kovácsiknak vmi komoly sérülése van, egész idényre kidőlt talán. A vidi játékosok miatta és Kokó miatt a mezszámaikban vonultak ki, meg jobbulást drapival.
csebi
Ja errol lemaradtam.

Sztem az szabálytalan volt, de nem 11es hanem csak szabadrúgás. A szabálytalanságot előidéző kézfogó ugyanis bőven a 16oson kívül indult.
davemayer
Lol

több mint 5 éve
petey
gordon
davemayer
csebi
Ja errol lemaradtam.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
petey
gordon
davemayer

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
petey
gordon
Kiskokó hiánya nagyot nyom mellé sajna
petey
Houri ma jól játszott, talán először mikor láttam. Ő, ha ezt tudja hozni többször is, akkor jó lesz. Csakhát amíg Nikolic a kezdő csatár addig azért sok szempontból hátrányból indultok.

több mint 5 éve
petey
gordon

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Bolli istenem ...
csebi
Magyarázd meg a szlovák "gólpasszkirály" miért játszik? Miért nem játszhat helyette Vécsei?
Kenny
Skvarka sztem a vasasba nem férne be. rúgott egy szép gólt Bulgáriában és kész. talán Hajnal leghomályabb igazolása, szerencsére nincs sok rossz igazolása, de Rebrovot sem értem, hogy miért játszatja főleg h Baturina is lehetne ott elől ...
csebi
Hát Varga kiesett a pixisből, kicsit sokat bulikázott nyáron ha igazak a pletykák, plusz majdnem eligazolt az utolsó utáni percben hiúsult meg a transfer.
Mellesleg én ennek örülök, hogy olyanok vannak a keretben akik megérdemlik és nem csak a nevük miatt lennének ott,lásd Varga.
Kenny
A bulikázást én is hallottam, nem tett jót neki h Dzsudzsi is BPről keresett új csapatot magának, túl sok időt töltöttek együtt ...
Igazából amennyi időt itt töltött sztem megérdemelt volna egy BL meccset, nem pedig olyan új emberek, akik még meccsen sem szerepeltek előtte a Fradiban.

több mint 5 éve
petey
gordon
Kiskokó hiánya nagyot nyom mellé sajna

több mint 5 éve
Bolli istenem ...
csebi
Kenny
csebi

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
petey
több mint 5 éve
petey
Evaindrao jobb lenne? Van más opciótok oda?
csebi
Bárki 😀

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 367 — Cowboys fan
Nahát, megint elvettek egy gólt tőlünk a VAR-ral.
Mikey
ez most jogos volt