Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...... és fradi, a fradit ki ne hagyd kérlek
Szemét Vasas!
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
sőt, tulajdonképpen (közvetve, és részben) Cadiznak köszönhetünk egy csomó olyan dolgot, amit ma már természetesnek veszünk - burgonya, paprika, paradicsom, dohány! Cadiz ! 😊Jó látni, a város megérdemli az 1.osztályú csapatot, főleg azután hogy 1812 Napóleon idején miattuk maradt egyeltalán meg az ország 😊
slowmotion
Heisman
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...azé' nem kell fullba' tolni a kretént
Szemét Vasas!
warr_b
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
A magyar foci fejlodik...Bl csapat, kozel az eb es kb atlag nezoszamban az nb1/nb2 kb egy szinten nyugat euval😂
több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...Elmennek a kurva anyjukba. Ment a sírás ezelőtt, mikor a Haladas nem ment bele a halasztásba és nagyban annak köszönhetően kiestünk, most ugyanezt csináljuk mi is... Meg is érdemelnénk, hogy nyerjen az Újpest.
Szemét Vasas!
warr_b
Nem tudom ki volt a döntéshozó, de ettől a Tompika-Polyák tengelytől alapból lever a víz, de azért csalódtam.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...Szemét Fradi 😛
Szemét Vasas!
warr_b
több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...Csak így van esélye azmtknak a benn maradásra!
Szemét Vasas!
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az újpesti játékosok nagy része koronás, az MTK nem ment bele a halasztásba. Persze ezzel ninxsen telesírva az összes médium...Szemét Vasas!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
! Cadiz ! 😊Jó látni, a város megérdemli az 1.osztályú csapatot, főleg azután hogy 1812 Napóleon idején miattuk maradt egyeltalán meg az ország 😊
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
! Cadiz ! 😊
több mint 5 éve
Van rá esély mindenképpen, de nálam mondjuk jelenleg Lijnders van első helyen, akit szeretnék majd Klopp utódjának.nem mondom h játékos edző legyen, csak hogy Klopp után bajnok csapat edzője 😀Ilyen szerepben szerintem nem lesz, sőt arról sem vagyok egyáltalán meggyőződve, hogy ő fogja követni Kloppot ahogy szinte mindenki szeretné.en.wikipedia.org/wiki/1987%E2%80%9388_Liverpool_F.C._seasonMit értesz "Dalglish szerep" alatt?nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
nem nézem a skót focit, de Gerrard nyilván a kedvenc játékosom volt anno (valszeg evör)
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Pokettino nem rossz...ha a tottenham kirugja egyszer akkor nem lehet rossu valasztas.nem mondom h játékos edző legyen, csak hogy Klopp után bajnok csapat edzője 😀Ilyen szerepben szerintem nem lesz, sőt arról sem vagyok egyáltalán meggyőződve, hogy ő fogja követni Kloppot ahogy szinte mindenki szeretné.en.wikipedia.org/wiki/1987%E2%80%9388_Liverpool_F.C._seasonMit értesz "Dalglish szerep" alatt?nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
nem nézem a skót focit, de Gerrard nyilván a kedvenc játékosom volt anno (valszeg evör)
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
Negritis
több mint 5 éve
nem mondom h játékos edző legyen, csak hogy Klopp után bajnok csapat edzője 😀Ilyen szerepben szerintem nem lesz, sőt arról sem vagyok egyáltalán meggyőződve, hogy ő fogja követni Kloppot ahogy szinte mindenki szeretné.en.wikipedia.org/wiki/1987%E2%80%9388_Liverpool_F.C._seasonMit értesz "Dalglish szerep" alatt?nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ilyen szerepben szerintem nem lesz, sőt arról sem vagyok egyáltalán meggyőződve, hogy ő fogja követni Kloppot ahogy szinte mindenki szeretné.en.wikipedia.org/wiki/1987%E2%80%9388_Liverpool_F.C._seasonMit értesz "Dalglish szerep" alatt?nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
Mikey
Negritis
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-brutalis-buntetes-a-fradinak-milliokat-fizethet-a-dvsc-es-a-nyiregyhaza-is-2792315még véletlenül se mondják ki h a covid előírások nem betartása ...
nagir
több mint 5 éve
en.wikipedia.org/wiki/1987%E2%80%9388_Liverpool_F.C._seasonMit értesz "Dalglish szerep" alatt?nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
Mikey
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-brutalis-buntetes-a-fradinak-milliokat-fizethet-a-dvsc-es-a-nyiregyhaza-is-2792315

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hogy ne legyek off: nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Tavaly is jól kezdett, de aztán a végére kifulladt a csapat, a szezon lezárása megmentette a csúfos pontvesztésektől.
Mikey
több mint 5 éve
Mit értesz "Dalglish szerep" alatt?nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
több mint 5 éve
Off:A Keltiket már legyőzte a Fradi. 😀
nem csak magyarorszagra ertettem. keltik a feszultseget ,
YoungZeeZee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
kirúgtákmi a baj Pochettinoval?Spursbe meg jöhet Rebrov 😛Menő lenne egy Gerrard, Lampart, Solskjaer, Arteta edző négyes.nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
dugo93
dande
Löfli
több mint 5 éve
Akkor most töröltem, ezt max a politika topicban folytassátok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mi a baj Pochettinoval?Spursbe meg jöhet Rebrov 😛Menő lenne egy Gerrard, Lampart, Solskjaer, Arteta edző négyes.nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
dugo93
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Tönkre akarod tenni a Fagyit! Hazaáruló!!44!Spursbe meg jöhet Rebrov 😛Menő lenne egy Gerrard, Lampart, Solskjaer, Arteta edző négyes.nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
dugo93
dande
több mint 5 éve
Spursbe meg jöhet Rebrov 😛Menő lenne egy Gerrard, Lampart, Solskjaer, Arteta edző négyes.nagyon megy idén a Rangers, Gerrard nagyon jó munkát végez Glasgowban. 😊Klopp után betölthet egy Dalglish szerepet szted?
Mikey
Negritis
dugo93