NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 200 — #NoStress
Nem mondom, hogy ilyen zavaros ügyek nyugati elitbajnokságokban soha nincsenek, de ez pl. az egyik jelentős hátránya a feudális pártirányításnak. Transzparencia nulla, tök ellentmondó sajtóhírekben a sorok között olvasva, plusz a pletykákat is beleszámolva kell kitalálnia egy külsős érdeklődőnek, hogy most mi van.

Közben meg egy elválást tök normális stílusban nyíltan is le lehetett volna folytatni.
Kampman
De nem kell kitalálnia.
Pont ez a lényeg.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 997
Nem mondom, hogy ilyen zavaros ügyek nyugati elitbajnokságokban soha nincsenek, de ez pl. az egyik jelentős hátránya a feudális pártirányításnak. Transzparencia nulla, tök ellentmondó sajtóhírekben a sorok között olvasva, plusz a pletykákat is beleszámolva kell kitalálnia egy külsős érdeklődőnek, hogy most mi van.

Közben meg egy elválást tök normális stílusban nyíltan is le lehetett volna folytatni.
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 250 — Gràcies Pep!
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-rebrov-elmondta-az-ns-nek-mar-nem-o-a-ferencvaros-edzoje-2830287

Én nagyon csalódott vagyok.
Pedig minden adott volt a 33-hoz...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vótmá?

index.hu/sport/2021/06/03/csokken-messi-fizetese-elhagyja-a-barcelonat/
warr_b
Nem volt még, de ez így rendben van. Illetve annak is örülök, hogy Koeman marad, és bízom benne a védelmet össze tudja kapni. Akkor eredményesebb évünk lehet. Pláne ha mindenki lenyugszik és a játékra koncentrál.

Messi meg végre nyerje meg a Copát és akkor végre azok a hangok is elcsendesedhetnek. Bár sok esélyt nem látok rá, de hátha 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 50 038 — Whoops, looks like something went wrong.
Conte egyre kozelebb a Spurshoz. Chelsea szurkolokent nem orulnek, de a PL-nek sztem jot tenne.
Borbinho
Legyen már a topikban egy kiemelt komment Pochettino utolsó Spursös kirúgásának éppen aktuális időpontjáról, mert most már kezdek bezavarodni.
Kampman
Miért? Mi történt? Csak nem...
ozibozi
Conte egyre kozelebb a Spurshoz. Chelsea szurkolokent nem orulnek, de a PL-nek sztem jot tenne.
Borbinho
Legyen már a topikban egy kiemelt komment Pochettino utolsó Spursös kirúgásának éppen aktuális időpontjáról, mert most már kezdek bezavarodni.
Kampman
ozibozi
Visszatert
 m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/premier-league-pochettino-a-tottenham-menedzsere-hivatalos-2338781

Csak trollfocisan😀
YoungZeeZee
El se ment.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 212 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vótmá?

index.hu/sport/2021/06/03/csokken-messi-fizetese-elhagyja-a-barcelonat/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 261 — no es importante
 www.mifocink.com/?p=6673

Mi a trutyi van a fradinal?
Mar mindent olvastam h a bl penzt nem akartak kifizetni neki stb...
YoungZeeZee
Rebrovot szembecsapta a magyar valóság.
Toca
Csak az ukrán maffiához volt szokva szegény, de hát mindig van lejjebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 954 — Vikings fan
 www.mifocink.com/?p=6673

YoungZeeZee
Rebrovot szembecsapta a magyar valóság.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 987
 www.mifocink.com/?p=6673

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 987
Borbinho
Kampman
ozibozi
Borbinho
Kampman
ozibozi
Visszatert
 m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/premier-league-pochettino-a-tottenham-menedzsere-hivatalos-2338781

Csak trollfocisan😀
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 22 061
Borbinho
Kampman
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
TAA helyett már vannak hírek hogy ki lesz a keretben ?
Heisman
Vasarnapi romanok elleni meccs utan dont majd Southgate (lehet megvarjak hatha kidol mas is)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Borbinho
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
TAA helyett már vannak hírek hogy ki lesz a keretben ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Jajj Inzaghi 😕

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
2014-rendeztünk utoljára utánpótlás EB-t, akkor is német-portugál döntő volt.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 50 038 — Whoops, looks like something went wrong.
Az EB-t kihagyó dream team:

empty taxi
Most jelentettek e Alexander-Arnoldot is, ugyhogy o befer. A kapuba persze.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 22 061

empty taxi
Sokat kell még Szoboszlainak bizonyítania, hogy a csere padra oda férjen. Hátha...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 756 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/galeria/20210603-labdarugas-europabajnoksag-focista-felesegek-szexi-kepek-galeria.html?fbclid=IwAR33RDmwl_Fji3whIsJBeXeXbo0dP1ln8YpKbQTyV6uK3k9RAHavw1ZDzGM
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 405 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nagyon drukkolok a skótoknak, hogy lenyomják a hülyeangolokat a Wembley-ben 😁
warr_b
Nálam is a csoportkör egyik legjobban várt meccse, de az orosz-finn is ilyen.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 784 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát nem tudom láttam-e már CSK-t nagyobbat bukni mint Ramos...
Konkrétan szobrot kapott volna kb, de aztán a celeb lét meg a hülyeségei annyira elvitték, hogy már sokan bottal kergetnék a csapat és az öltöző közeléből. Pont PSG matéria, mehet páváskodni Neymar mellé csillió pénzért.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 31 212 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
1935 és 1947 között első osztályú volt a Brentford (a világháború alatt nyilván szünetelt a foci is).
A többi érdekes 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"