Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
húbaszki de gyér volt ez.mondjuk a Sziti biztos nem fog buszozni, viszont nekik nem is kell, simán tudnak kettővel többet rúgni.
az minden reményünk, hogy a sérültek közül páran felépülnek.
több mint 5 éve
Kivéve Jordi Alba. Csak kiszenvedjük 😛
több mint 5 éve
Esküszöm néhány Barca védő tipmixül.... IIdióta brmok...
több mint 5 éve
Miert hozta le Firminot?Klopp rajott, hogy el kell engedni a bajnoksagot, a Milant mar nem erik be ugysem.
ulpianus
több mint 5 éve
a dobogó legyen meg, a többit elengedtemnem mind1? nincs formában és sztem csapágyasra van hajtvaDe o az egyetlen nem kontracsatar, es itt nem rohanni kell sehova. Ezek el nem hagyjak a box kornyeket.
Negritis
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nem mind1? nincs formában és sztem csapágyasra van hajtvaDe o az egyetlen nem kontracsatar, es itt nem rohanni kell sehova. Ezek el nem hagyjak a box kornyeket.
Negritis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
van 1-1 pillanat amikor majdnem, de nemnemtom hogy a faszba fogunk gólt rúgni ma 😕Ha holnapig játszunk se.
Negritis
Salah félidőnkent kihagy 1-1 ziccert de ennyi.
Megpattano lövés nyilvan bemegy a tuloldalon.
Nagyon nincs meg a játék aminek nyilvan nem tesz jót a sok kényszermegoldás.
alatriste
Miert hozta le Firminot?nem mind1? nincs formában és sztem csapágyasra van hajtva
ulpianus
Philips sajnos hibázott egy nagyot és most gól is lett belőle
több mint 5 éve
Miert hozta le Firminot?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
nemtom hogy a faszba fogunk gólt rúgni ma 😕Ha holnapig játszunk se.
Negritis
Salah félidőnkent kihagy 1-1 ziccert de ennyi.
Megpattano lövés nyilvan bemegy a tuloldalon.
Nagyon nincs meg a játék aminek nyilvan nem tesz jót a sok kényszermegoldás.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
akkor ez itt gg
több mint 5 éve
nemtom hogy a faszba fogunk gólt rúgni ma 😕
több mint 5 éve
Épp azon gondolkodtam h annyira színtelen szagtalan ez a lila csapat h nincs is olyan játékosuk akit kifejezetten utalnék.Nem ilyenkor kell villogni, hanem júniustól, inkább ez minthogy forditva legyen (láttuk elégszer). Így is 13 pont az előny, nem lehet már elbukni.Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
Kenny
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ma Fehérváron jártam, üzleti ügyben és azt hallottam, hogy ha a Vidi nem veri meg a Fradit hétvégén, akkor Márton lapát. Ultimátumot kapott tegnap este.Az a baj, hogy ez az infó eljutott az öltözőbe is, szóval nagyon kiváncsi vagyok, mit alkotnak a fiúkák a pályán.
több mint 5 éve
Nem ilyenkor kell villogni, hanem júniustól, inkább ez minthogy forditva legyen (láttuk elégszer). Így is 13 pont az előny, nem lehet már elbukni.Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
Kenny
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ez cserepad 😀
remélem Philips rám cáfol, mondjuk eddig 2 megmozdulását láttam azok jók voltak
több mint 5 éve
Nemzetközi kupaindulás...na takarodj
több mint 5 éve
Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket. Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
több mint 5 éve
Én se mennék oda a helyében, semmi előrelépés.nem látom miért lenne neki előrelépés a dortmundGula menni BVB?🤗Neki szvsz sehová nem lenne szabad eligazolnia. 😕
Nagyon csípném...🤘
infostart.hu/sport/2021/02/02/maris-felrobbanhat-a-lipcsei-magyar-trio/amp
nagir
ozibozi
Negritis
több mint 5 éve
Hova tűnt az Újpest éléről a macedón fegyvercsempész?
több mint 5 éve
nem látom miért lenne neki előrelépés a dortmundGula menni BVB?🤗Neki szvsz sehová nem lenne szabad eligazolnia. 😕
Nagyon csípném...🤘
nagir
ozibozi
több mint 5 éve
Gula menni BVB?🤗Neki szvsz sehová nem lenne szabad eligazolnia. 😕
Nagyon csípném...🤘
nagir
több mint 5 éve
Tyű neked kisebbségi komolexusod van vagy mi a fene lelt?Olvastad a pàrtirodai jelentést? 😊Szóval ha a két meccsből kijövünk 6 ponttal, akkor gyakorlatilag bajnokok vagyunk.Ti mit szamolgattok ? 😀
Kenny
Ha következő 4 meccset elbukjátok is bajnokok lennétek.
Toca
NB2
Én annyira utaltam hogy ez a Fradi annyira kiemelkedik a magyar bajnokságban, ha most egálrol indulna is simán nyerne.
Rossz lehet mindenhol az ellenséget keresni...
több mint 5 éve
Miamano meg elment a Sotonba. Igaza van, ha be akarsz kerülni a Pool kezdobe a legjobb esélyed onnan van.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Gula menni BVB?🤗Nagyon csípném...🤘
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!