Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Premier League fantasy-ban Palmer lecseréltem Cunha-ra. Erre nem lesérül ő is. Valamint hoztam még Mbuemo-t is, erre nem őt is aprítják? :/
5 hónapja
Nagyon durván tolja SImon Hooper. Kb még az emberölést is engedi.Hétfőn is ez volt, csak akkor egyszer rászóltak a fülére.
Sixo
5 hónapja
Diallo baszod te is a Grimsby ellen hol voltál….ma meg kurva jól tolja ez gólt érdemelt volna😵💫
5 hónapja
Oh. Valami miatt úgy volt meg, hogy abbafejezte.Bid Sam benntartotta a csapatokat, Moyes meg stabilan középcsapatot csinált bármilyen gárdából.az Everton az ilyen nyugdíjas állás, lehet csak heti 20-ba tolja ott 😀
mindkettő segíthetne a mu-nak, de már mindkettő nyugdíjba vonult.
slowmotion
sapka
5 hónapja
Nagyon durván tolja SImon Hooper. Kb még az emberölést is engedi.
5 hónapja
Nah végre lett volna egy lövés a félidő közepére, de elvették les miatt.
5 hónapja
Igen😂😂😂Végre gól bakker😃egy újabb öngól? 😀
manuszka86
Negritis, a vajda
5 hónapja
Végre gól bakker😃De milyen 🤣🤣🤣
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Végre gól bakker😃egy újabb öngól? 😀
manuszka86
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Azt mondjuk megkerdezem, hogy a fenebe varja Amorim, hogy Sesko majd felveszi a ritmust, ha jatszatni nem jatszatja. Mert hogy a Chelsea-ben amyennyire imadtam Mountot, most meg annyira nem ertem, hogy kerulhet kezdo kozelebe, az is fix.Na ezért viszont tényleg az anyját a portugálnak, érthetetlen
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Fú azért Iraolák ülnek Bornemouth padon, ez mekkora luxus.Sok mindennel lehet megmérni egy edzőt, de amikor kirántják Iraola alól a fél csapatot, és így fociznak, az wow.
5 hónapja
Kelet-Ázsiai nap van, Doan rúgott 2őt a Frankfurtban, Hwang meg a wolvesban.
5 hónapja
Ez nem tizenegyes? Még az ág is húzza ezt a MU-t.a Walkeres eset nálam kintről szabadrúgás
Matthew99
a becsúszás az nem bünti utána imo
5 hónapja
Ha elkezdene bepattani a fele a helyzeteinknek, mar jobban nezne ki az idei ev.Mondjuk érdekes hogy tipikus csatár nélkül jobbnak tűnünk
Toto21
5 hónapja
Ez nem tizenegyes? Még az ág is húzza ezt a MU-t.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Ha elkezdene bepattani a fele a helyzeteinknek, mar jobban nezne ki az idei ev.
5 hónapja
sztem ez kint volt, de necces
5 hónapja
Első negyedben jó Mu foci,de most se tudjuk eddig berúgni a lasztit
5 hónapja
Ha arra gondolsz, hogy „erkeztek Kisvardarol is, ketto, negy hat, het, kilenc!”, az nekem megvolt valahol anno. 😀Het vardai szurkolo van a ZTE elleni idegenbeli meccsen. Het. HET!!! 😀Valaki keresse meg azt a videót pár éve, amikor Knézy megszámolja hányan vannak a ZTE vendég szektorban egy háttérből jövő "BAAAAZMEEEG KISVÁRDAAA" kiáltás alatt
Stez
Heisman nádor
5 hónapja
Elképesztő ez így… de tényleg.lol még jó hogy spórolni akartak 😀Ami jön ki info, aszerint a Chelsea iszonyat lehúzta a BayerntEXCL: Nicolas Jackson to Bayern, here we go! Deal agreed with Chelsea on initial loan move.Gondolom erre rájön még a 6 millás fizetése de végre jött vmi plusz opció elől
€15m loan fee for one season plus buy option clause not mandatory for €80m package and sell-on clause.
Beki
csebi
I can confirm that Bayern’s deal for Nicolas Jackson is one of the most expensive loan transfers in football history, and internally both at Bayern and Chelsea the expectation is that the cost will rise to €22.5 million once performance bonuses are met, targets so light that…
— Bayern Space (@BayernSpace) August 30, 2025
zacknorb
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Het vardai szurkolo van a ZTE elleni idegenbeli meccsen. Het. HET!!! 😀Ők lehetnek a Várkerti Vitézek!
Stez
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
5 hónapja
Hát nem hiszem el. A térfelet lépte át eddig a Bournemouth. Erre ez az Evanilson milyen kiflit rúgott ...