Soccer
Kettőtől kirgiz-türkmén örökrangadó!5től kezdődik az igazi meccs
warr_b
www.bbc.com/sport/football/articles/cjw658eeyd2o
bár nem tudom hogy egyetértek-e a végkövetkeztetéssel, ha el kell fogadni akkor Amorimnak meg kell majd újulnia hogy top ligában tényező lehessen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
mindkettő segíthetne a mu-nak, de már mindkettő nyugdíjba vonult.
🚨 Oleksandr Zinchenko has been handed a £300,000 tax bill, just months after losing a court battle with HMRC.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 29, 2025
The UK tax authorities were chasing him for a massive unpaid sum.
(Source: @SunSportpic.twitter.com/UEg6eq7ys2
🚨 EXCL: Marseille working on deal to sign Oleksandr Zinchenko from Arsenal. #OM exploring permanent move for 28yo defender but complicated by Ukraine int’l #AFC salary - significant issue + solution needed for deal to advance; talks ongoing @TheAthleticFC https://t.co/21vfZFo5li
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 29, 2025
EXCL: Nicolas Jackson to Bayern, here we go! Deal agreed with Chelsea on initial loan move.Gondolom erre rájön még a 6 millás fizetése de végre jött vmi plusz opció elől
€15m loan fee for one season plus buy option clause not mandatory for €80m package and sell-on clause.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
@KennyLehet, persze, a meccsjegy.fradi.hu-n szokták megnyitni a vásárlást.
@Bálesz
Az idegenbeli meccsekre hol lehet majd jegyet venni? Egyáltalán lehet-e? Vagy a GM dönti el, mert csak ők kapnak? Komolyan érdekel.
JC6 (Mr. Miele)
A hazaira tuti, hogy bérlet kell majd, de az idegenbeli meccsekre külön-külön meg tudod majd venni.

€15m loan fee for one season plus buy option clause not mandatory for €80m package and sell-on clause.
en meg lasd man utd,oriasi a tortenelem ergo mindenki ellen eselyes,de nem a tradicio szamit hanem a jelen.
Jó hülyének is kell lenni hogy egy Tottenhambe igazolj ha sorban áll érted fél Európa, függetlenül attól hogy te vagy én túlértékeltnek tartjuk e vagy sem.Mondjuk ha Bayern-szurkolo lennek, en pont orulnek, hogy Simmons mashova megy. Nagyon tulertekelt jatekosnak tartom. A Leipzigben rossz nem volt, de egyebkent ahogy komoly csapatba kerult, mint a PSG, teljesen sulytalan volt. A valogatottban is kis hijan rajta all vagy bukik a tamadas, de harom-negy meccsekre eltunik, hogy a nevet sem lehet kis tulzassal hallani. 60 millioert baromira boldog lennek, ha nem az en csapatomhoz erkezne.Choo chooHoeness persze csak kolcson uzletet enged mikozben ilyen osszegek mennek random bundas jatekosokert (ugye plusz Woltemade).
🚨💣 EXCLUSIVE: Tottenham agree €60m fee with RB Leipzig for Xavi Simons!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 29, 2025
Official bid accepted, green light after #THFC sent formal bid following player’s encouragement.
Spurs want deal done today also on player side + medical in the next hours.
Here we go, expected soon 🧨 pic.twitter.com/z8zALbTNOv
Duff
aztan megint jon majd a papirvekony keret problema.
csebi
Stez
The deal is a season-long loan including an option to buy for a total package of €52million — plus a 10 per cent sell-on clause.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Bocsi, de mivel nincs rajta a listán, ezért nekem Hihetetlen Hulk...⚽️ Fastest shots ever recordedHulknak is van 150 feletti lövése.
🇧🇷 R. Heberson — 211 km/h
🇳🇱 A. Robben — 190 km/h
🇮🇪 S. Reid — 189 km/h
🇳🇱 R. Koeman — 188 km/h
🏴 D. Hirst — 183 km/h
🇸🇪 Z. Ibrahimović — 180 km/h
🏴 F. Lampard — 177 km/h
🇧🇷 R. Carlos — 172.88 km/h
🇨🇮 I. Sangaré — 170 km/h
🇯🇵 S. Nakamura — 162 km/h
🏴 G. Bale — 161.7 km/h
🏴 D. Beckham — 158 km/h
🇫🇷 D. Trezeguet — 154.4 km/h
🏴 R. Humphreys — 154.3 km/h
🇬🇭 T. Yeboah — 154 km/h
🇧🇷 Adriano — 144km/h
🏴 M. Le Tissier — 140 km/h
🏴 A. Shearer — 138.1 km/h
🇳🇬 O. Martins — 135 km/h
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
⚽️ Fastest shots ever recordedHulknak is van 150 feletti lövése.
🇳🇱 A. Robben — 190 km/h
🇮🇪 S. Reid — 189 km/h
🇳🇱 R. Koeman — 188 km/h
🏴 D. Hirst — 183 km/h
🏴 F. Lampard — 177 km/h
🇨🇮 I. Sangaré — 170 km/h
🏴 G. Bale — 161.7 km/h
🏴 D. Beckham — 158 km/h
🇬🇭 T. Yeboah — 154 km/h
🇧🇷 Adriano — 144km/h
🇳🇬 O. Martins — 135 km/h
ozibozi
🇳🇱 A. Robben — 190 km/h
🇮🇪 S. Reid — 189 km/h
🇳🇱 R. Koeman — 188 km/h
🏴 D. Hirst — 183 km/h
🏴 F. Lampard — 177 km/h
🇨🇮 I. Sangaré — 170 km/h
🏴 G. Bale — 161.7 km/h
🏴 D. Beckham — 158 km/h
🇬🇭 T. Yeboah — 154 km/h
🇧🇷 Adriano — 144km/h
🇳🇬 O. Martins — 135 km/h
@Kennylegyél Fradi DPK tag, ne lájkolj Tisza kommenteket és ossz meg sok Fidesz tartalmat
@Bálesz
Az idegenbeli meccsekre hol lehet majd jegyet venni? Egyáltalán lehet-e? Vagy a GM dönti el, mert csak ők kapnak? Komolyan érdekel.
JC6 (Mr. Miele)
amennyire hülyék a fradi B közép tagjai, tuti ez a kritérium
Gondolom, hogy 100-ból 99-szer nem kell idegenbelit húzniuk mert nem sűrűn üti a hazai csapat mezét az ő sárgájuk. 😀ezt nem értem 😕WE ARE GOING TO SEE VILLARREAL IN THEIR AWAY KIT!! pic.twitter.com/obRzJe6ZlS
— Troll Football (@TrollFootball) August 29, 2025
😀😀😀
Tony Adams
Löfli

Liverpool Fc
ezt nem értem 😕WE ARE GOING TO SEE VILLARREAL IN THEIR AWAY KIT!! pic.twitter.com/obRzJe6ZlS
😀😀😀
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Kibaszottul utálom ezt az új lebonyolítási rendet.FM-ben én már megszoktam. Nem olyan rossz ez. Itthon még bőven téli szünet lesz de BL-ben még lesz két meccs január végén. Már látom a fradit ahogy egész decembert kihagyja mert nem lesz elég ideje rápihenni.
nagylaza, főpohárnok
WE ARE GOING TO SEE VILLARREAL IN THEIR AWAY KIT!! pic.twitter.com/obRzJe6ZlS
😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
Ezt megérdemelte a CremoMilan ellen látszott hogy egyben van az a kiscsapat.
Sixo