NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Rijeka vagy Ludogorets jön a Fradinak, ha továbbmennek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Az oké, csak mondjuk úgy indult, hogy egy Modric szerű játékos lesz, aztán beleálmodtak egy Kroost, de abban nem volt jó, és sokszor Casemiro szerű szerepben nyomta. Most meg úgy tűnik jön a Valverde féle mindenes vonal.Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.Miért? Világtopelit szélsővédő duónk lehet ha ez kifut valahova 😀
A valogatottnak ez egy kva rossz hir, a legjobb jatekosunk egyre tavolabb kerul a playmaker poziciotol a klubcsapataban.
Stez
Azért az, hogy tegnap zártkapus meccsen jobb hátvéd volt egy másodosztályú csapat ellen még nem jeletni h kiszorulna szélre fulltime. De lehet, hogy lesznek olyan csapatdinamikák amikor igen jön egy Hendo 2.0. (Azért is imádtam nagyon Jordant anno, mert neki nem volt büdös elvégezni a szürke, piszkos munkát Arnold mögött. Jött is sokszor h alibizik, meg alig van hatása a játékra - persze mert neki labda ellen volt szerepe). Na mindegy.
Domi jól védekezik nagyon is igazából szóval van ennek értelme. Írtam többször is, hogy Domi lehet nem lesz gálakezdő része de egy csapat legjobb 11-je évente ha 3-5 meccsen összeáll. Viszont majdnem bárkit veszel ki a csapatból Domi lehet be és max 1-2 játékos forgatásával de összeáll egy hasonlóan jó egység. Szerintem simán fog 6-ost, 8-ast, 10-est és csatárt is játszani majd Domi és akár lesznek kivételesmeccsek amikor akár jobbhátvéd lesz vagy szélső. Tavaly Caicedo is volt szélsővédője papíron a Chelseanak miközben a szezonjuk legjobbja volt középen, ez csak papíron néz így ki a pályán már sokkal dinamikusabban alakul 1-1 pozíció. Én továbbra se féltem Domit de persze én nem is a magyar válogatott meg az ő irányából gondolkodok, hanem a Pooléból és jó hogy van ilyen jolly joker szerű srácunk.
alatriste
5 hónapja
És elv nem egyet, mert már volt egy májátültetése (Gascoinenak)Miért lenne szegény, amikor ő itta szét a máját és tette tönkre magát...
Az is igaz, hogy Gazza 10 év alatt öregedett 30-at.
Ha nem írták volna oda az utóbbi időkben a hírek mellé, hogy kiről van szó, egyiken se ismertem volna fel. 😕
(Szegény Törőre is kb. ugyanez vonatkozott..)
kishaszi
FLZOLI
Poloska vagyok.
5 hónapja
Miért lenne szegény, amikor ő itta szét a máját és tette tönkre magát...
Ha nem írták volna oda az utóbbi időkben a hírek mellé, hogy kiről van szó, egyiken se ismertem volna fel. 😕
kishaszi
5 hónapja
Oke, akkor fun fact 2.0, hogy ertsd: olyan szemelytol az info, aki vele dolgozik. 😀 Es nem ki fog szorulni teljesen, hanem Slot jelezte, a fo feladata az lesz, hogy kisegitsen Frimpong moge a jobb szelre.Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.Miért? Világtopelit szélsővédő duónk lehet ha ez kifut valahova 😀
A valogatottnak ez egy kva rossz hir, a legjobb jatekosunk egyre tavolabb kerul a playmaker poziciotol a klubcsapataban.
Stez
Azért az, hogy tegnap zártkapus meccsen jobb hátvéd volt egy másodosztályú csapat ellen még nem jeletni h kiszorulna szélre fulltime. De lehet, hogy lesznek olyan csapatdinamikák amikor igen jön egy Hendo 2.0. (Azért is imádtam nagyon Jordant anno, mert neki nem volt büdös elvégezni a szürke, piszkos munkát Arnold mögött. Jött is sokszor h alibizik, meg alig van hatása a játékra - persze mert neki labda ellen volt szerepe). Na mindegy.
Domi jól védekezik nagyon is igazából szóval van ennek értelme. Írtam többször is, hogy Domi lehet nem lesz gálakezdő része de egy csapat legjobb 11-je évente ha 3-5 meccsen összeáll. Viszont majdnem bárkit veszel ki a csapatból Domi lehet be és max 1-2 játékos forgatásával de összeáll egy hasonlóan jó egység. Szerintem simán fog 6-ost, 8-ast, 10-est és csatárt is játszani majd Domi és akár lesznek kivételesmeccsek amikor akár jobbhátvéd lesz vagy szélső. Tavaly Caicedo is volt szélsővédője papíron a Chelseanak miközben a szezonjuk legjobbja volt középen, ez csak papíron néz így ki a pályán már sokkal dinamikusabban alakul 1-1 pozíció. Én továbbra se féltem Domit de persze én nem is a magyar válogatott meg az ő irányából gondolkodok, hanem a Pooléból és jó hogy van ilyen jolly joker szerű srácunk.
alatriste
5 hónapja
Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.Miért? Világtopelit szélsővédő duónk lehet ha ez kifut valahova 😀
Stez

Liverpool Fc
5 hónapja
na közben voltak ugye máltai kupacsapatok is múlt heten, csak nem volt rá időm, hogy leírjam.Hamrun Spartans:
talán erről volt szó, a párharcot kiegyenlítették otthon a Zalgiris ellen, én már ezzel nem számoltam, de szép munka volt, második gól egész jól el is sült. Tizik voltak, amiben a 14. pár döntött. Jön a Dinamo Kijev már holnap Máltán, nincs sok esély, de ezzel megvan a playoff kör minimum.
Floriana:
Ugye nyertek otthon 2-1, ehhez képest a walesi Haverfordwest 17 perc alatt megfordította otthon a párharcot. De aztán jött előbb Lonardelli Jake Grech gynyörű passzából, majd büntető, második sárga komboval el is dőlt a továbbjutás lényegében az első félidő végén. Jake Grech nyilván értékesítette a tizit, és ezzel a góllal mar 8-t szerzett európai kupa meccseken, amivel felkerült a máltai top 5be. Volt még egy pályán kivüli piros a walesi csapatnál, aztán Mbombwa rúgta be a harmadikat, egyértelműve téve, hogy ki megy tovább, és a 2. félidő hosszabbításában újabb piros a walesi csapatnal, 9 emberrel fejezték be. Itt a koszovói Fc Ballkani érkezik, és úgy néz ki, hogy a július 31-i máltai visszavágón kinn leszek a helyszínen és szoríthatok a zöldfehéreknek.
Birkirkara:
Sajnos az egy gólos előny kevés volt, es Petrocub moldáv csapata érvényesítette a papírformát és simáa 3-0val ment tovább. Nem meglepetés, hiszen ők tavaly konfetti csoportkörösök voltak.
Hibernians:
most kapcsolódik be a kedvenc máltai csapatom a konfetti selejtezőkbe, jön a szlovák Trnava csütörtökön Máltán. Eléggé a szlovák csapat az esélyes sajnos, nem volt túl jó sorsolás ez.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja

Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
5 hónapja
Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.Mondjuk én ezen egyáltalán nem lepődtem meg. Nálam az volt a kérdés, ha játszik akkor a Kerkezzel fennálló socioaffektív kapocsra építenek a balon, vagy Frimpong mögé kell rest defense besegíteni a jobbon, de lássuk be, erre volt nagyobb esély.
Stez
Poloska vagyok.
5 hónapja
a harmadik az utolsó forduló?Nem, az a negyedik.
Toto21
Poloska vagyok.
5 hónapja
Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.A valogatottnak ez egy kva rossz hir, a legjobb jatekosunk egyre tavolabb kerul a playmaker poziciotol a klubcsapataban.
5 hónapja
Ma már sorsolják a harmadik selejtezőköröket, lehetséges ellenfelek:a harmadik az utolsó forduló?
Fradi, ha BL:
HNK Rijeka (CRO) vs PFC Ludogorets 1945 (BUL)
Hamrun Spartans F.C. (MLT) vs FC Dynamo Kyiv (UKR)
KF Shkëndija (MKD) vs Fotbal Club FCSB (ROU)
Fradi, ha EL (nyilván a párharcok vesztesei lennének a lehetőségek):
FC RFS (LVA) vs Malmö FF (SWE)
Lincoln Red Imps FC (GIB) vs FK Crvena Zvezda (SRB)
ETO
Viking FK (NOR) vs FC Koper (SVN)
Dundee United FC (SCO) vs FC UNA Strassen (LUX)
RSC Anderlecht (BEL) vs BK Häcken (SWE)
AIK Stockholm (SWE) vs Paide Linnameeskond (EST)
FC Kosice (SVK) vs FC Neman Grodno (BLR)
Paks:
FC Ballkani (KOS) vs Floriana FC (MLT)
FC Vaduz (LIE) vs Dungannon Swifts FC (NIR)
Larne FC (NIR) vs FC Prishtina (KOS)
FC Polissya (UKR) vs FC Santa Coloma (AND)
Havnar Bóltfelag (FRO) vs Brøndby IF (DEN)
Felcsút:
FC Lugano (SUI) vs CFR 1907 Cluj (ROU)
FC Torpedo-Belaz (BLR) vs Maccabi Haifa FC (ISR)
AEK Athens FC (GRE) vs Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
Zira (AZE) vs HNK Hajduk Split (CRO)
FC Petrocub (MDA) vs Sabah FC (AZE)
Érdekesség, hogy az UEFA a Zira helyett a ZTE-t írta be a hivatalos közleménybe xdd
zacknorb
5 hónapja
Friss transzferek:Kyle Walker-Peters (angol, v) Southampton -> West Ham ingyé
Lorenzo Amatucci (olasz, kp) Fiorentina -> Las Palmas kölcsönbe
Raúl de Tomás (spanyol, cs) Rayo Vallecano -> Al-Wakrah kölcsönbe
Sam Beukema (holland, v) Bologna -> Napoli 31 millió EUR
Neil El Aynaoui (marokkói, kp) Lens -> AS Roma 23.5 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Fradi-Dinamo Kijev pikáns lenne...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Ma már sorsolják a harmadik selejtezőköröket, lehetséges ellenfelek:Fradi, ha BL:
Hamrun Spartans F.C. (MLT) vs FC Dynamo Kyiv (UKR)
KF Shkëndija (MKD) vs Fotbal Club FCSB (ROU)
Fradi, ha EL (nyilván a párharcok vesztesei lennének a lehetőségek):
FC RFS (LVA) vs Malmö FF (SWE)
Lincoln Red Imps FC (GIB) vs FK Crvena Zvezda (SRB)
ETO
Viking FK (NOR) vs FC Koper (SVN)
Dundee United FC (SCO) vs FC UNA Strassen (LUX)
RSC Anderlecht (BEL) vs BK Häcken (SWE)
AIK Stockholm (SWE) vs Paide Linnameeskond (EST)
FC Kosice (SVK) vs FC Neman Grodno (BLR)
Paks:
FC Ballkani (KOS) vs Floriana FC (MLT)
FC Vaduz (LIE) vs Dungannon Swifts FC (NIR)
Larne FC (NIR) vs FC Prishtina (KOS)
FC Polissya (UKR) vs FC Santa Coloma (AND)
Havnar Bóltfelag (FRO) vs Brøndby IF (DEN)
Felcsút:
FC Lugano (SUI) vs CFR 1907 Cluj (ROU)
FC Torpedo-Belaz (BLR) vs Maccabi Haifa FC (ISR)
AEK Athens FC (GRE) vs Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
Zira (AZE) vs HNK Hajduk Split (CRO)
FC Petrocub (MDA) vs Sabah FC (AZE)
Érdekesség, hogy az UEFA a Zira helyett a ZTE-t írta be a hivatalos közleménybe xdd
Poloska vagyok.
5 hónapja
Trú, de nagyon durva tényleg h Galata belement ezekbe a feltételekbe.Galatasaray are closing in on Victor Osimhen deal, here we go soon!Még csak hasonló szintű játékos sem volt a török bajnokság közelében.
€40m immediate payment.
€35m in one year.
€5m add-ons based on goals.
10% sell-on clause on future profit.
Clause to avoid sale to Italian clubs next two years.
Verbal agreement in place
Ebbe a Galata h mehetett bele... kevésbé undorító figura van, mint AdL a Napoli elnöke, de h ezeket megadták neki...
Beki
Sixo
5 hónapja
Galatasaray are closing in on Victor Osimhen deal, here we go soon!Még csak hasonló szintű játékos sem volt a török bajnokság közelében.
€40m immediate payment.
€35m in one year.
Ebbe a Galata h mehetett bele... kevésbé undorító figura van, mint AdL a Napoli elnöke, de h ezeket megadták neki...
Beki
5 hónapja
Galatasaray are closing in on Victor Osimhen deal, here we go soon!€40m immediate payment.
€35m in one year.
5 hónapja
A Barca 14 milliót fizet Rashfordnak és a meccsenkénti bónuszok.Idióták... más magyarázat nincs.
Én nem értem miért éri meg ez nekik.
KeyG
5 hónapja
A Barca 14 milliót fizet Rashfordnak és a meccsenkénti bónuszok. Én nem értem miért éri meg ez nekik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
YoungZeeZee
9 403
a stadion is nagyobb kapacitassal ment mar tavaly illetve az adidas tobb zsozsot is adott.Szerintem lehet amúgy hagyni már. Költ a klub de kevesek egyikeként úgy, hogy ezt meg is teheti 😀Igazából annyi a különbség, hogy ki lehet mondani hogy okosan, piaci alapon működik a csapat. Ebbe semmi rossz nincs, sőt!
Nem a tarscégtől adott nem piaci szponzori dealek miatt és 47. bankkölcsönből vagy abból, hogy minden ingóságot, jövőt előre elad a klub.
Fociban és gazdasági szempontból is bekerült a csapat a vilag top 4-6 klubjába, amibe baromira nem volt benne korábban hiába lett 2005ben és 19ben is BL győztes pl.
alatriste
Igazából én csak azért írtam hogy így van elosztva mert 1, nem 300-nak van elkönyvelve, ami sok ember fejében így van. 2, azt viszont észbe kell tartani hogy most görgetni fog könyvelésben biztosan amortizációval, így ha valami hiányzik, sok pénz “előre van elköltve”.
Heisman nádor
volt errol egy cikk ne mreg vhol
5 hónapja
Szerintem lehet amúgy hagyni már. Költ a klub de kevesek egyikeként úgy, hogy ezt meg is teheti 😀Igazából annyi a különbség, hogy ki lehet mondani hogy okosan, piaci alapon működik a csapat. Ebbe semmi rossz nincs, sőt!
Nem a tarscégtől adott nem piaci szponzori dealek miatt és 47. bankkölcsönből vagy abból, hogy minden ingóságot, jövőt előre elad a klub.
Fociban és gazdasági szempontból is bekerült a csapat a vilag top 4-6 klubjába, amibe baromira nem volt benne korábban hiába lett 2005ben és 19ben is BL győztes pl.
alatriste
Igazából én csak azért írtam hogy így van elosztva mert 1, nem 300-nak van elkönyvelve, ami sok ember fejében így van. 2, azt viszont észbe kell tartani hogy most görgetni fog könyvelésben biztosan amortizációval, így ha valami hiányzik, sok pénz “előre van elköltve”.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Szerintem lehet amúgy hagyni már. Költ a klub de kevesek egyikeként úgy, hogy ezt meg is teheti 😀Nem a tarscégtől adott nem piaci szponzori dealek miatt és 47. bankkölcsönből vagy abból, hogy minden ingóságot, jövőt előre elad a klub.

Liverpool Fc
5 hónapja
Sorry, nem is tudtam hogy két éve a teljes középpálya üdvhadseregként jött ingyen.+Ezentúl már lehetne offolni a Liverpool nem is költ annyit narratívát?Jaj, 20+ év alatt először költenek, és máris hanyagoljuk a narratívát? 😀
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.