NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Callum O'Dowda egy ígéretes fiatal tehetség volt, amikor az FM2016-ban az Oxford Uniteddel toltam.Hát nem tudom, hogy ez végülis mennyire sikeres pályaív.
4 hónapja
A fagyi hány játékosa elég a ‘baltás áldozatok’ többéves költségére így hogy Saldahna már nincs is??
4 hónapja
Na csak lesz valami! A bekapott gol jot tett a meccsnek!
4 hónapja
Amikor Bozsik azt mondja hogy a Fradinak nem kell kezdemenyezni mert a Frsdinak jo az X idegenben az mindent elmond. 😀Lehet ő is arra fogadott, mint én.
Toca
Poloska vagyok.
4 hónapja
De csak a Fradinak nehezebb, a szél az ellenfelet támogatja, nekik könnyebb beadniukMost mondták hogy fúj a szél nehezebb beadni a labdát!Bírói tévedésekrol meg majd Qubi vág össze videót 😉* ok elorebb tartanak a bajnoksagbanJO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.kihagytad a messze kellett utaznit
Kenny
Toto21
Kenny
csebi
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Tökéletesen megfelel az 1-1? Nem vagyok képben: a BL-címvédő otthonában játszik a Fagyi?
4 hónapja
Most mondták hogy fúj a szél nehezebb beadni a labdát!Bírói tévedésekrol meg majd Qubi vág össze videót 😉* ok elorebb tartanak a bajnoksagbanJO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.kihagytad a messze kellett utaznit
Kenny
Toto21
Kenny
csebi
4 hónapja
Amikor Bozsik azt mondja hogy a Fradinak nem kell kezdemenyezni mert a Frsdinak jo az X idegenben az mindent elmond. 😀
4 hónapja
Bírói tévedésekrol meg majd Qubi vág össze videót 😉* ok elorebb tartanak a bajnoksagbanJO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.kihagytad a messze kellett utaznit
Kenny
Toto21
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
sajtospingvin
119
JO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.Ez is a Paks miatt van.. kellene egy harmadik keret is
Kenny
4 hónapja
ez azért szép volt
4 hónapja
Rossz pillanatban jött a gól’* ok elorebb tartanak a bajnoksagbanJO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.kihagytad a messze kellett utaznit
Kenny
Toto21
Kenny
4 hónapja
* ok elorebb tartanak a bajnoksagbanJO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.kihagytad a messze kellett utaznit
Kenny
Toto21
4 hónapja
JO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.kihagytad a messze kellett utaznit
Kenny
4 hónapja
Csakhogy Gartenmann konkrétan innen lett svájci válogatott, szóval csak tud valamit.Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat ittahogy Saldanha is itt lehetetett: Hajnal mesteri munkájának köszönhetően ( meg Pappoe, meg Sy, meg Owusu, meg Misidjian, meg még sokan mások) 😀
JC6 (Mr. Miele)
Toto21
Poloska vagyok.
4 hónapja
JO, de meleg van, 1500 meteren van a meccs, elso meccs, ossze kell erni, dolgozunk tovabb.
4 hónapja
A szél a baj. Meg a magasság.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat ittahogy Saldanha is itt lehetetett: Hajnal mesteri munkájának köszönhetően ( meg Pappoe, meg Sy, meg Owusu, meg Misidjian, meg még sokan mások) 😀
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
nézzétek a jó oldalát, Hajnal már tuti felírta magának 3-4 játékos nevét az ellenféltől 😀
4 hónapja
Gartenmann mindig is a kedvencem volt😆 fel nem foghatom hogy játszhat itt
4 hónapja
még több stadiont!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!