Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Örülhetünk, hogy nem vezet a Szentlőrinc. Eddig siralmas. Megkockáztatok egy nagyon durva kijelentést: mintha hullámvölgyben lenne a csapat.Maga a meccs siralmas, de simán lehetne belőle vezetés akár. Igaz, a másik oldalon is.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
6 hónapja
nah ezt most egy minőségi támadás volta kéz kicsit gyanús volt, de elfogadom hogy ezért nincs bünti
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Örülhetünk, hogy nem vezet a Szentlőrinc. Eddig siralmas. Megkockáztatok egy nagyon durva kijelentést: mintha hullámvölgyben lenne a csapat.
6 hónapja
látom, csak ugyanaz hogy ők se a védekezésükről ismertekha a Casemiro - Meggájver - Shaw fémjelezte védelmet nem tudjuk megoldani akkor tényleg kurvanagy baj vanElőtte a négyfős középpályán nem tudunk átjutni
Negritis, a vajda
slowmotion
6 hónapja
ha a Casemiro - Meggájver - Shaw fémjelezte védelmet nem tudjuk megoldani akkor tényleg kurvanagy baj vanElőtte a négyfős középpályán nem tudunk átjutni
Negritis, a vajda
6 hónapja
ha a Casemiro - Meggájver - Shaw fémjelezte védelmet nem tudjuk megoldani akkor tényleg kurvanagy baj van
6 hónapja
Érdekes meccs lesz ez...
6 hónapja
Kerkez micsoda bedobás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Szivacs majdnem adott egy gólt.
Akkora baki volt, hogy Molnár Csabit is meglepte.
zacknorb
Szivacski majdnem gólpasszt adottTovábbra is katasztrófa a csávó.
ozibozi
6 hónapja
nem is baj, hogy nem égeti meg magát a red bull újpest ellen.Gróf kezd a derbynDibusz kamusérülés jeligére… 😒
zacknorb
Sinisa
6 hónapja
hát, itt a d# megint mi a faszt csinált?Hiányzott egy ember.
Negritis, a vajda
Ugyanitt fejsérülés gyanúja esetén le KELL állítani a meccset. Aztán persze Oliver éppen hülye volt, mint mindig.
Ettől függetlenül balfasz volt a védelem.
6 hónapja
Szivacski majdnem gólpasszt adott
6 hónapja
Szivacs majdnem adott egy gólt.Akkora baki volt, hogy Molnár Csabit is meglepte.
Poloska vagyok.
6 hónapja
0-1 és Mac Allister lent marad. Ennél szarabbul nehéz kezdeni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
hát, itt a d# megint mi a faszt csinált?
6 hónapja
Gróf kezd a derbynDibusz kamusérülés jeligére… 😒
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Basszus, pont ma nem mentem ki, OTT VAN SZIVACSFrancba, akkor esélyünk sincs.
zacknorb
| Elsőre amúgy a frászt hoztad rám, azt hittem, nálunk... |
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Basszus, pont ma nem mentem ki, OTT VAN SZIVACS
Poloska vagyok.
6 hónapja
Liverpool name an unchanged line-up for today's game.Arne Slot elects to go with the same starting XI he deployed against Chelsea in the last fixture before the international break.
Liverpool: Mamardashvili, Van Dijk, Konate, Kerkez, Szoboszlai, Isak, Mac Allister, Salah, Bradley, Gakpo, Gravenberch.
Subs: Woodman, Gomez, Wirtz, Chiesa, Jones, Ekitike, Robertson, Frimpong, Ngumoha.
Man Utd XI: Lammens, Dalot, De Ligt, Maguire, Mount, Fernandes, Cunha, Amad, Casemiro, Mbeumo, Shaw.
Subs: Bayindir, Dorgu, Heaven, Mazraoui, Yoro, Mainoo, Ugarte, Sesko, Zirkzee.
6 hónapja
EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!Nálam a Halálfaló, vagy talán még inkább a Dementor jobban illik Révész magicre.
Remelem, ha Rossi egyszer elhagyja a valogatottat, az MLSZ bekopogtat a legnagyobb mesternel, Darth Attilanal.
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Yakobishvilinek kozben megint urmeccse volt a spanyol kettoben. megint a meccs legjobbja lett.
6 hónapja
azért ez a zete-felcsút-knézy hármas elég borzasztó.Az attol fugg. Ha veretlenul nyernek bajnoksagot, akkor talan maradhat, egyebkent cut.EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!remelem mikor bajnok lesz a Varda magat nem kuldi el.
Remelem, ha Rossi egyszer elhagyja a valogatottat, az MLSZ bekopogtat a legnagyobb mesternel, Darth Attilanal.
Stez
Kenny
Stez