NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
amúgy nem a klub vb-n is volt egy hajhúzásos piros?Erre próbáltam viccesen utalni, amikor azt írtam, hogy a ffi fociban ilyen nincs.🙂 A szünetben be is játszották.
Negritis, a vajda
a hajhúzás súlyos sportszerűtlenségnek számít, kb azzal egyenértékű, ha törlesztesz vagy odafejelsz/-ütsz vagy valakinek, vagy lecsulázod.Oké, de annak nincs jelentősége, hogy mennyire húzod meg a haját?
slowmotion
Arra gondolok, hogy Cucurellát konkrétan lerántották hátulról (lehet, hogy rájátszott, nem tudom), itt azért erről szó se volt.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
a hajhúzás súlyos sportszerűtlenségnek számít, kb azzal egyenértékű, ha törlesztesz vagy odafejelsz/-ütsz vagy valakinek, vagy lecsulázod.Nem tudom betéve a szabálykönyvet, de érzésre a tizi nálam jogos volt, a piros viszont túlzás. Aztán lehet, hogy valaki gyorsan küld egy passzust, amiből kiderül, hogy hülyeséget beszélek. Ami biztos: ritkán látni ennél értelmetlenebb szabálytalanságot ennyire súlyos következményekkel.Amugy azon gondolkozok hogy ez nem csak sarga igy hogy a 11esen belul volt? Bar nem labda megszerzesere torekedett..Női EB-n hajhúzásért piros lap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀És tizi. Ilyen nincs a ffi fociban!
Kampman
nagylaza, főpohárnok
beltazor
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: slowmotion
5 hónapja
amúgy nem a klub vb-n is volt egy hajhúzásos piros?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem tudom betéve a szabálykönyvet, de érzésre a tizi nálam jogos volt, a piros viszont túlzás. Aztán lehet, hogy valaki gyorsan küld egy passzust, amiből kiderül, hogy hülyeséget beszélek. Ami biztos: ritkán látni ennél értelmetlenebb szabálytalanságot ennyire súlyos következményekkel.Amugy azon gondolkozok hogy ez nem csak sarga igy hogy a 11esen belul volt? Bar nem labda megszerzesere torekedett..Női EB-n hajhúzásért piros lap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀És tizi. Ilyen nincs a ffi fociban!
Kampman
nagylaza, főpohárnok
beltazor
5 hónapja
Amugy azon gondolkozok hogy ez nem csak sarga igy hogy a 11esen belul volt? Bar nem labda megszerzesere torekedett..Női EB-n hajhúzásért piros lap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀És tizi. Ilyen nincs a ffi fociban!
Kampman
nagylaza, főpohárnok

5 hónapja
Női EB-n hajhúzásért piros lap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀És tizi. Ilyen nincs a ffi fociban!
Kampman
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Egyébként vessetek meg, nekem kifejezetten tetszik (eddig legalábbis tetszett) ez a német-francia női meccs. Nem a játékosokról, a játékról beszélek. Még akkor is, ha kidolgozott helyzet nem nagyon volt.
5 hónapja
Női EB-n hajhúzásért piros lap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀A PL-ben még faultot sem ér, kérdezd csak meg Löflit.
Kampman
5 hónapja
Női EB-n hajhúzásért piros lap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀És tizi. Ilyen nincs a ffi fociban!
Kampman
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Meg a Serie A messze leggazdagabb tulajánálVan pénz a hollywoodi celebeknél.Máximo Perrone (argentin, kp) Manchester City -> Como 13 millió EURA "kis" Como belehúzott rendesen. Öt 10M plusszos igazolás az elmúlt pár hétben, miközben senkit se adtak el. Szerintem ennyi a teljes klubtörténelemben nem volt összesen.
empty taxi
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
5 hónapja
Van pénz a hollywoodi celebeknél.Máximo Perrone (argentin, kp) Manchester City -> Como 13 millió EURA "kis" Como belehúzott rendesen. Öt 10M plusszos igazolás az elmúlt pár hétben, miközben senkit se adtak el. Szerintem ennyi a teljes klubtörténelemben nem volt összesen.
empty taxi
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Máximo Perrone (argentin, kp) Manchester City -> Como 13 millió EURA "kis" Como belehúzott rendesen. Öt 10M plusszos igazolás az elmúlt pár hétben, miközben senkit se adtak el. Szerintem ennyi a teljes klubtörténelemben nem volt összesen.
empty taxi
5 hónapja
Rássfóóórd -> Bárka, hírvigóAz minek 🤦🥴😱😱😱
Beki
5 hónapja
Kölcsön + opció lesz, ha az sem megy, ideje lenne őket nagyon durván megbüntetni...Rássfóóórd -> Bárka, hírvigóNa mégis tudnak játékost regisztrálni, vagy ő is szeptember elejéig fog várni hogy valahogy rosterre kerüljön?😀
Beki
kapitnono
5 hónapja
Ez a tipikus lose-lose igazolas. Rashford mi a tokert megy oda, ahol fixen nem kezd es tudja magat ujra felepiteni... A Barca meg a padra hoz valakit, aki velhetoen akkor is rohadt sokat keres, ha enged a fizetesebol, mindezt a padra. Es az illeto raadasul masfel eve arnyeka onmaganak. Erthetetlen minden oldalrol.Rássfóóórd -> Bárka, hírvigóNa mégis tudnak játékost regisztrálni, vagy ő is szeptember elejéig fog várni hogy valahogy rosterre kerüljön?😀
Beki
kapitnono
5 hónapja
Rássfóóórd -> Bárka, hírvigóNa mégis tudnak játékost regisztrálni, vagy ő is szeptember elejéig fog várni hogy valahogy rosterre kerüljön?😀
Beki

5 hónapja
Rássfóóórd -> Bárka, hírvigó
5 hónapja
Friss transzferek:Franco Carboni (argentin, v) Internazionale -> Empoli kölcsönbe
Renato Marin (olasz, kapus) AS Roma -> PSG ingyé
Thiago Almada (argentin, kp) Botafogo -> Atlético Madrid 21 millió EUR
Félix Correia (portugál, cs) Gil Vicente -,> LOSC Lille 7 millió EUR
Sverre Nypan (norvég, kp) Rosenborg -> Manchester City 15 millió EUR
Alban Lafont (francia, kapus) Nantes -> Panathinaikosz kölcsönbe
José Manuel Arnáiz (spanyol, cs) Osasuna -> Granada ingyé
Daniel Gore (angol, kp) Manchester United -> Rotherham kölcsönbe
Máximo Perrone (argentin, kp) Manchester City -> Como 13 millió EUR
Sebastian Sebulonsen (norvég, v) Bröndby -> 1. FC Köln 2.5 millió EUR
Lorenzo Lucca (olasz, cs) Udinese -> Napoli kölcsönbe
Pietro Terracciano (olasz, kapus) Fiorentina -> AC Milan ingyé
Valentín Carboni (argentin, kp) Internazionale -> Genoa kölcsönbe
Marco Sportiello (olasz, kapus) AC Milan -> Atalanta ingyé
Haris Tabakovic (bosnyák, cs) Hoffenheim -> Mömchengladbach kölcsönbe
Horatiu Moldovan (román, kapus) Atlético Madrid -> Oviedo kölcsönbe
Joe Hodge (ír, kp) Wolverhampton -> Tondela átigazolási ár nem nyilvános
Lorenzo Lucchesi (olasz, v) Fiorentina -> Monza kölcsönbe
Danilo (brazil, kp) Nottingham Forest -> Botafogo 23 millió EUR
Gonzalo Petit (urugayi, cs) Nacional -> Betis 6 millió EUR
Noni Madueke (angol, cs) Chelsea FC -> Arsenal FC 55.4 millió EUR
Edan Diop (francia, kp) AS Monaco -> Cercle Brügge kölcsönbe
Enzo Barrenechea (argentin, kp) Aston Villa -> Benfica kölcsönbe
Luka Ilic (szerb, kp) Crvena Zvezda -> Oviedo 2 millió EUR
Valenin Miháilá (román, cs) Parma -> Caykur Rizespor 2 millió EUR
Jhon Arias (kolumbiai, cs) Fluminense -> Wolverhampton 17 millió EUR
Sean Longstaff (angol, kp) Newcastle -> Leeds United 13.8 millió EUR
Pablo Rodríguez (spanyol, cs) Lecce -> Lech Poznan 1.2 millió EUR
Julien Ponceau (francia, kp) Lorient -> Valladolid ingyé
Erencan Yardimci (török, cs) Hoffenheim -> Braunschweig kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Brunei U23as csapata a 0-8 után már csak 1-7-re kapott ki, a fejlődés megkérdőjelezhetetlenGondolom a kezdő 11-ben a szultán 6-7 kölyke minimum.
Löfli
5 hónapja
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2025/07/18/erik-ten-hag-bemutatkozas-bayer-leverkusen/
Poloska vagyok.
5 hónapja
Brunei U23as csapata a 0-8 után már csak 1-7-re kapott ki, a fejlődés megkérdőjelezhetetlen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
𝐈𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐞 𝐍𝐞𝐰𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐨𝐮𝐧𝐭𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟓-𝟐𝟔 𝐀𝐰𝐚𝐲 𝐊𝐢𝐭 🔴⚪️
— Newport County AFC (@NewportCounty) July 18, 2025
Designed by @VX3apparel, Inspired by @AthleticClub and the memory of the Basque Children of '37#OneClubOneCounty #AthleticClub pic.twitter.com/zMBBiyteTo
5 hónapja
heard they’re singing slipping through my fingers now ? https://t.co/a6RY6OGq9m
— lou (@l0ujade) July 17, 2025
5 hónapja
Azt is megmondta előre, hogy augusztus végére lesznek készen. Csak tartja a szavát.Bognár a meccs előtt benyögte, hogy 90-10% esélyt ad a Vasutas továbbjutására, meg abban is biztos, hogy az ellenfél szerez vezetést.90%-os esélyre olyan magas oddsot adtak a CFR-nek, mintha 70% lenne rá, így a Kaszinós logic szerint ingyenpénz.
Nyilván a csapat ezután már a meccshez is így állt hozzá, jobb esetben meg is tették a tétjeiket.
Willie Parker
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.