Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Hát.. ebben látok sokat, sima 3-0
5 hónapja
Bravó!Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
5 hónapja
Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?igen.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Csinger vajon kire figyelt..
5 hónapja
Támadásban kb. háromszor gyorsabb a Rapid.Az ETO minden megszerzett labdával leáll, teljesen statikusak.
5 hónapja
Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?Ilyen hosszú túrát már csak nem vállalnak be 😊
nagylaza, főpohárnok

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Csoki vissza tehette volna
5 hónapja
Fradisták kint vannak Bécsben szurkolni a Rapidnak?
5 hónapja
Nekem a kazah meccs a kulcs, aki olyat kap, annak mind nagy szopás.Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőreRealnak mindig szopó sorsolása van korábban már küldtem kikkel találkoznak mindig kieséses szakaszba.
zacknorb
KeyG
Az azeri és a norvég meccsek is.
Poloska vagyok.
5 hónapja
City, Liverpool állandóan, ha ők épp nem elérhetőek jön az Arsenal.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
asszem most fog indulni a lobbi a regi sorsolas visszaallitasa erdekeben😃Szuperligát akartak, megkapták 😆
Kenny
5 hónapja
asszem most fog indulni a lobbi a regi sorsolas visszaallitasa erdekeben😃
5 hónapja
Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőreRealnak mindig szopó sorsolása van korábban már küldtem kikkel találkoznak mindig kieséses szakaszba.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Párizs belenézett
5 hónapja
Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőre
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szekunder szégyenérzet elfog, amit ezek leadnak BL sorsolás címen.Szerintem ötletes, nekem tetszik hogy hülyét csinálnak magukból.
Beki
5 hónapja
Szekunder szégyenérzet elfog, amit ezek leadnak BL sorsolás címen.
5 hónapja
Vicces lenne, ha Gera lenne, aki nyomogatná a gombot, ha már budapesti BL döntő
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szóval a Fradi B, ergo nem tévedtem.Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
zacknorb
slowmotion
Poloska vagyok.
5 hónapja
Alex futsalozott és utána váltott nagypályára amit a Fradiban kezdett és úgy került Soroksárra a partneri szerződés miatt, papíron mindig a Fradi játékosa volt.Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
zacknorb
slowmotion
5 hónapja
Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Stez
zacknorb
5 hónapja
Alapból milyen csoportokról beszéltek xdd?nem lehet egymás ellen két angol csapat, így ez nem fog megtörténniBL csoportokNapoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
A Bodo, Qarabag, Pafos, Kairat idegentől minden csapatot mentsen meg a Jóisten.
zacknorb
Sixo
Toto21
Meg ez a harmadik kalap, nem ők random tették oda, hanem a koeff pontok.
Poloska vagyok.
5 hónapja
nem lehet egymás ellen két angol csapat, így ez nem fog megtörténniBL csoportokNapoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
A Bodo, Qarabag, Pafos, Kairat idegentől minden csapatot mentsen meg a Jóisten.
zacknorb
Sixo