Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Ha a bíró úgy gondolta hogy igen, akkor igen....(Egyébként nem nagyon látszott mi történt, szerintem csak a szokásos reklamálás, gesztikuláció a parvonalról, aminek speciel volt is alapja, pl meg nem adott szabályos gól, de egy tizi is befigyelhetett volna...)De eleve a két sárga jogos volt?
ez még lesz egy pár meccs 😀
Kenny
csebi
6 hónapja
De eleve a két sárga jogos volt?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Ezt mondom én is.Ha ismered a Brighton tulaj sztorijat, meg hogy huzta ki a szarbol a klubot, akkor alapbol csak szeretni lehet. Raadasul meg sorra talaljak is a minosegi edzoket es ujra meg ujra jo csapatot epitenek. Kimagasloan az egyik legszerethetobb topligas klub, ami rendre odacsap a nagyoknak is.Akkor ajánlom a Brightont. Ott mindenki jófej, és se a kiesés, se a kupaindulás nem fenyegeti.ki is rúgtákAnnyira szeretnék a Forestnek szívből drukkolni és no. 1. soccercsapatként követni a meccseiket, de nem könnyíti meg a tulajdonos a dolgomat...PochettinotPostecoglout, nagy karrier volt
Löfli
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Peter James krimik játszódnak Brightonban, az egyikben érintett a stadion is, azokban olvastam először a Sirályokról, és megtetszettek.
6 hónapja
Mocskos maffia ez a liga. Ha már eltiltják legyen jogos hát akkor gondolta nesztek tetvek
Kenny
6 hónapja
Ha ismered a Brighton tulaj sztorijat, meg hogy huzta ki a szarbol a klubot, akkor alapbol csak szeretni lehet. Raadasul meg sorra talaljak is a minosegi edzoket es ujra meg ujra jo csapatot epitenek. Kimagasloan az egyik legszerethetobb topligas klub, ami rendre odacsap a nagyoknak is.Akkor ajánlom a Brightont. Ott mindenki jófej, és se a kiesés, se a kupaindulás nem fenyegeti.ki is rúgtákAnnyira szeretnék a Forestnek szívből drukkolni és no. 1. soccercsapatként követni a meccseiket, de nem könnyíti meg a tulajdonos a dolgomat...PochettinotPostecoglout, nagy karrier volt
Löfli
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
Ez a Leeds már megjnt siralom, ettől a nulla Burnleytől is sikerült kikapni 😫

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Akkor ajánlom a Brightont. Ott mindenki jófej, és se a kiesés, se a kupaindulás nem fenyegeti.ki is rúgtákAnnyira szeretnék a Forestnek szívből drukkolni és no. 1. soccercsapatként követni a meccseiket, de nem könnyíti meg a tulajdonos a dolgomat...PochettinotPostecoglout, nagy karrier volt
Löfli
r.baggio
6 hónapja
ki is rúgtákAnnyira szeretnék a Forestnek szívből drukkolni és no. 1. soccercsapatként követni a meccseiket, de nem könnyíti meg a tulajdonos a dolgomat...PochettinotPostecoglout, nagy karrier volt
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Azért az az elvett gól nem volt semmi ott 70.perc környékén. Nem is értem hogy csak ezt a két f@szt lehet Barca meccsre küldeni, ezt meg a Hernandez*2-t?!Madrid bérencek ezek
Klaci79
6 hónapja
Azért az az elvett gól nem volt semmi ott 70.perc környékén. Nem is értem hogy csak ezt a két f@szt lehet Barca meccsre küldeni, ezt meg a Hernandez*2-t?!
6 hónapja
Húú de kellett ez a classico előtt, nehèz szülès volt...
6 hónapja
es kiallitja a biro KET sargaval Flicket a Classico elott😂😂
6 hónapja
Ja, lassítás után jogos. Bár nem lenne rossz, ha nem csak percek után lehetne látni, h mi volt.Kiváncsi lennék, h itt mi a fasz volt szabálytalan…Batikot fellökte a gólszerző a fejes előtt.
rob3r7o
Nemes samu09
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
6 hónapja
Kiváncsi lennék, h itt mi a fasz volt szabálytalan…Batikot fellökte a gólszerző a fejes előtt.
rob3r7o
6 hónapja
Kiváncsi lennék, h itt mi a fasz volt szabálytalan…
6 hónapja
jó dolgot lehet másolniNem tudom, ki volt az a nyomorult, aki ezt a borzalom kánkánt kitalálta paksi gólok utáni zenének, de tuti bérelt helye van a pokolban... 😀Nekem bejön. 😀
Bálesz
Mondjuk ez, meg utána a hangosbemondós performansz full Bayern koppintas. 😀
rob3r7o
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Nem tudom, ki volt az a nyomorult, aki ezt a borzalom kánkánt kitalálta paksi gólok utáni zenének, de tuti bérelt helye van a pokolban... 😀Nekem bejön. 😀
Bálesz
Mondjuk ez, meg utána a hangosbemondós performansz full Bayern koppintas. 😀
6 hónapja
Nem tudom, ki volt az a nyomorult, aki ezt a borzalom kánkánt kitalálta paksi gólok utáni zenének, de tuti bérelt helye van a pokolban... 😀

6 hónapja
ki is rúgtákkar h Jose mar nem UFA...PochettinotPostecoglout, nagy karrier volt
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Rendes kaját kéne enni 😄nyilván a Chelsea akkor fossa a gólokat, amikor WC-n vagyokKire mikor jön rá a fosas én Ne Zha 2t néztem 😊
Löfli
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
nyilván a Chelsea akkor fossa a gólokat, amikor WC-n vagyokKire mikor jön rá a fosas én Ne Zha 2t néztem 😊
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
ki is rúgták 
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
sakkot kispályán?Van ilyen variáció, 4x4 sakk.
ervinator
kirill-kryukov.com/chess/4x4-chess/