Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Örülök ezeknek,mondjuk nálam DiMaria messze legjobb játékos volt tavaly, játékos eligazolását talán Makalelet sajnáltam ennyire.TocaTeljesen egyetértek Veled.
Viszont James érkezésével valakinek menni kell és az nyilván nem CR7 és Bale lesz. A PSG-ben pedig pont jó lesz, ezért is írtam, hogy mindkét félnek remek üzlet. (Mondjuk ez még nem hivatalos mert a MU is nagyon szeretné csak Di Maria mindenképpen olyan csapatban akar játszani amelyik indul a BL-ben.)
Makelele elengedésére emlékszem, egy pillanat alatt omlott össze a Real középpályás védekezése.
több mint 10 éve
BREAKING: Real Madrid have agreed an €81million fee with AS Monaco for James Rodríguez. (Press Association)Örülök ezeknek,mondjuk nálam DiMaria messze legjobb játékos volt tavaly, játékos eligazolását talán Makalelet sajnáltam ennyire.
James már a Real edzőközpontban van:
Állítólag már árulják is a mezét a Real shopban.
Azért az a CR-James-Bale-Falcao négyes elég ütős ott elöl megtámogatva Kroos-al és Modric-al.
Közben:
Sami Khedira will be confirmed as an Arsenal player tomorrow after agreeing a fee of €24m with Real Madrid. (Source: Los Blancos)
Di Maria meg nagyon közel van a PSG-hez, ami egyébként jó üzlet mindkét csapatnak. Nem vagyok Real fan (kölyökkoromban szurkoltam nekik Butragueño és Hugo Sanchez idején), de nagyon tetszik ez a két igazolás (James és Kroos).
Mindeközben elkeserítő, hogy az olasz topcsapatoknál már egy Morata is top igazolásnak számít. Egyedül a Roma az aki erősödött valóban.Bazzani
több mint 10 éve
BREAKING: Real Madrid have agreed an €81million fee with AS Monaco for James Rodríguez. (Press Association)James már a Real edzőközpontban van:
Állítólag már árulják is a mezét a Real shopban.
Azért az a CR-James-Bale-Falcao négyes elég ütős ott elöl megtámogatva Kroos-al és Modric-al.
Közben:
Sami Khedira will be confirmed as an Arsenal player tomorrow after agreeing a fee of €24m with Real Madrid. (Source: Los Blancos)
Di Maria meg nagyon közel van a PSG-hez, ami egyébként jó üzlet mindkét csapatnak. Nem vagyok Real fan (kölyökkoromban szurkoltam nekik Butragueño és Hugo Sanchez idején), de nagyon tetszik ez a két igazolás (James és Kroos).
Mindeközben elkeserítő, hogy az olasz topcsapatoknál már egy Morata is top igazolásnak számít. Egyedül a Roma az aki erősödött valóban.
több mint 10 éve
Az a baj, hogy ezzel az akadémiáskodással azt értük el, hogy ahelyett hogy értelmesebb és ügyesebb akár még szervezettebb játékosokat kapnánk. Inkább csak még inkább egoista nagyképű faszokat kapunk akik mivel akadémiáról jöttek már istencsászárok...Az meg hogy erőnlétileg, hogy lehetünk ennyire csicskák már közel 10-20 éve minden szinten számomra felfoghatatlan.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 567
leterdek h takarjanak es?!😀Nem ezen mult a gol.
ilyen tavolsag eseten nem szabad bemozdulni a sorfal moge.vIsszarugjak a helyere es mar is az o hibaja.
Ha meg a rovid betekerik senki nem fog neki szolni felteve ha a sorfal jol allt fel.
Ez a faszsag meginf h a hangulat szokatlan volt.
az se jo ha ellenunk szurkolnak sokan mint bukarestben es az sem ha minket eltetnek.
Fejben kurva gyengek vagyunk.
több mint 10 éve
Itt volnék én is. 😊Talán van aki figyeli másodosztályt is.Asbeehell yes.
aki nem figyeli az mb2-t, mb3-t, annak a véleménye irrelevánsHöri
A szegedi drukkerek "legnagyobb bánatára" Siófokon kezdik az idényt amit egy kétnapos strandolós-bulizós-szurkolós túrával ünnepelnek. Állítólag akár 60-80 vendégdrukker is érkezhet a Balaton partjára ahol csatlakoznak Asbee soproni barátai is elméletileg.
több mint 10 éve
Talán van aki figyeli másodosztályt is.Asbeehell yes.
aki nem figyeli az mb2-t, mb3-t, annak a véleménye irreleváns
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Én ezt emelném ki inkább:valaki küldje be a Kifogásgenerátorba, ott a helye x)
"Azt a stílust képviselik, mint a legtöbb osztrák csapat, az első perctől futottak, küzdöttek és mellette még jól is futballoztak. Az egy-két érintős játékot nagyon jól játszották..."AsbeeEhhez ezer poénos/ironikus megjegyzést lehetne fűzni, de annyira magas labda, hogy lecsapni is kár.baggio
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ooooh, értem.Még az Eurosporton(!) is így titulálták őket.iktriadKi szerint tehetséges?😀VrijbloedEz az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Nem tudom, de Moncz Attilának volt egy remek tweetje tegnap este a meccs vége felé:
Egyáltalán: van reális esélyünk ellenük mondjuk egy x-re?Vrijbloed
Ha ez egy tehetséges magyar korosztály, akkor milyen lehet egy rossz?iktriad
Akkor a portugálok retteghetnek... 😀
több mint 10 éve
Még az Eurosporton(!) is így titulálták őket a promóciókban.Ki szerint tehetséges?😀VrijbloedEz az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Nem tudom, de Moncz Attilának volt egy remek tweetje tegnap este a meccs vége felé:
több mint 10 éve
Ki szerint tehetséges?😀Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Nem tudom, de Moncz Attilának volt egy remek tweetje tegnap este a meccs vége felé:
több mint 10 éve
Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Nem tudom, de Moncz Attilának volt egy remek tweetje tegnap este a meccs vége felé:
Ha ez egy tehetséges magyar korosztály, akkor milyen lehet egy rossz?
több mint 10 éve
Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Egyáltalán: van reális esélyünk ellenük mondjuk egy x-re?
több mint 10 éve
Én ezt emelném ki inkább:"Azt a stílust képviselik, mint a legtöbb osztrák csapat, az első perctől futottak, küzdöttek és mellette még jól is futballoztak. Az egy-két érintős játékot nagyon jól játszották..."AsbeeEhhez ezer poénos/ironikus megjegyzést lehetne fűzni, de annyira magas labda, hogy lecsapni is kár.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha már osztrák és magyar utánpótlás. A héten Rapid Wien II-vel játszott SVSE, Supka a következőket nyilatkozta:"Szerdán játszottunk az osztrák Rapid Wien amatőr csapata ellen, aki a harmadik vonalban szerepelnek, és kiegészültek néhány játékossal a felnőtt csapatból. Azt a stílust képviselik, mint a legtöbb osztrák csapat, az első perctől futottak, küzdöttek és mellette még jól is futballoztak. Az egy-két érintős játékot nagyon jól játszották. A találkozó előtt mondtam a saját fiataljainknak, hogy ez egy értékmérő meccs, hisz meglátjuk, hogy mi a különbség a két ország utánpótlás-képzése között. Sajnos ez a mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Előjött a hétfői meccs fáradsága, de ebből a találkozóból is sok tapasztalatot le lehetett vonni."
4-0 lett oda...Amúgy nem ismerem azt az osztrák U19-es csapatot akiktől kikaptunk, de a közvetítés során azért elhangzott, hogy van olyan játékos aki Bayern vagy Man City UP csapatában játszik. Igazából az az 1-3 így teljesen reális sajnos.
Ha már MB2 és SVSE. A héten volt még két felkészülési meccs, FC Ural ellen is 4-0-ás zakó lett, Haladás ellen pedig 1-0. 3 meccs alatt 0 rúgott gól. Eddig sem nagyon ment előrejáték, szvsz idén sem fog menni. És most borítékolom, hogy ez a csapat mezőny 2. feléhez fog tartozni (az sem lepne meg ha kiesnének). Talán van aki figyeli másodosztályt is.
több mint 10 éve
Mikey
18 759
A Liverpool és a QPR megállapodott Loïc Rémy vételáráról [8.5 millió font], így már csak a játékossal kell dűlőre jutni, és a francia Liverpoolba igazolhat.Eközben a Sunderland 14 millió fontért viszi Fabio Borinit.
több mint 10 éve
Bocsánat de én még mindig azon pörgök,hogy ez a kapus ez kicsoda micsoda?Nem ezen múlik. Például az osztrákok kapusa meg az ottani harmadosztályban védett idén.
Tényleg ott tartunk hogy a legjobb 19 éven aluli kapus az az nb2-es Nyíregyháza kispadján ül 5(!) nb2-es meccsel a háta mögött?Jó idén védett 17 meccsen az nb3-ban.
Na,itt kezdődnek a kiválasztási problémák.Kenny
több mint 10 éve
mondjuk ANNYIRA csúnya gólt nem kapott, mint este Mexikóban a Leon kapusa xDbár olyan szép szabadrúgásgólt se lőttek neki, mint a Liga MX nyitómeccsén 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bocsánat de én még mindig azon pörgök,hogy ez a kapus ez kicsoda micsoda?nyírsulis akadémista, idén az nb3-as Budaörsnél fog védeni 😊
Tényleg ott tartunk hogy a legjobb 19 éven aluli kapus az az nb2-es Nyíregyháza kispadján ül 5(!) nb2-es meccsel a háta mögött?Jó idén védett 17 meccsen az nb3-ban.
Na,itt kezdődnek a kiválasztási problémák.Kenny
---
több mint 10 éve
"Az osztrákok szövetségi edzője, Andreas Heraf természetesen elégedetten nyilatkozott a győzelem után:"-Az ausztriai szövetség filozófiájának egyik legfontosabb része a letámadás, a presszing. Ehhez nincs szükség kiemelkedő játékosokra, sokkal inkább harcos, tudatos futballistákra van szükség.
"„Az első perceket nagyon rosszul kezdtük. Ez a nagy nyomásnak is betudható, de igazából nem akarom erre fogni – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak az osztrákok elleni 3–1-es vereséget követően Bobál Dávid. – Készültünk rájuk, nem az volt a rossz kezdés oka, hogy megleptek volna minket. Egyszerűen nagyon ránk jöttek, nem tudtuk kihozni a labdákat. "
Egyszerű játék ez kérem szépen, csak mi magyarok szeretnénk túlbonyolítani..
Tamás Krisztián mondta. –. A folytatást illetően egyetértek Dáviddal, én sem tudom elképzelni, hogy nem verjük meg a portugálokat."
Pedig ott is jönni fog a letámadás Krisztiánka, és akkor mi lesz?!
több mint 10 éve
Bocsánat de én még mindig azon pörgök,hogy ez a kapus ez kicsoda micsoda?Tényleg ott tartunk hogy a legjobb 19 éven aluli kapus az az nb2-es Nyíregyháza kispadján ül 5(!) nb2-es meccsel a háta mögött?Jó idén védett 17 meccsen az nb3-ban.
Na,itt kezdődnek a kiválasztási problémák.
több mint 10 éve
Szégyenszemre bennem csak tegnap előtt tudatosult (pedig a tablót többször láttam), hogy 1984-ben egy ilyen generáció (még u18 néven) megnyerte az EB-t. És akkor még 16 csapatos volt a rendezvény, a döntőben a házigazda szovjetek vertük büntetőkkel. Szomorkás, hogy az volt az első olyan generáció, amely Kovács Kálmán kivételével sehová sem jutott ki felnőttként.A lényeg viszont az, hogy nem kell aggódnunk az osztákok elleni vereség miatt, az itteni győztes úgy se marad domináns, mivel nekünk se sikerült 😀
több mint 10 éve
"Nehéz pontosan kiszámolni, hogy a 2020-as Eb-re vagy a 2022-es vb-re felépülő magyar csapatot látjuk-e, de ha utóbbi, akkor úgy tűnik, nem kell aggódni az MLSZ-ben a drága katari szállások miatt."😀