Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Az a baj hogy a mi védelmünknél egy jobban összerakott szita is erősebb.Sok esélyünk nem lesz a jelen állás szerint.Neymar-Messi-Suarezlegalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
vs
CR-James-Bale
hát,úgynézki megint megéri majd spanyol meccseket nézni.Kenny
több mint 10 éve
Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.TocaFőleg ha visszamegy Torres 😀 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
úgy, hogy nem home grownHogy kerülhet feleannyiba mit Luke Shaw?!?!zinedine5Mondjuk helyette is hoztak jónak tűnő pótlást.Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.TocaNeymar-Messi-Suarezlegalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
vs
CR-James-Bale
Man Utd are close to confirming a €20m deal for Borussia Dortmund defender Mats Hummels. (Source: SPORT)
Ez meg hatalmas igazolás lenne a MU-nak.Bazzani
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
szegény...Asbeejó helyre kerül.
| (Kroosnál ezt az össznépi szardobálást sem értettem) |
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
szegény...
több mint 10 éve
dugo93
4 234
Man Utd are close to confirming a €20m deal for Borussia Dortmund defender Mats Hummels. (Source: SPORT)Nála csak Reusnak tudnék jobban örülni. Viszont a középső védő egyértelműen most a legnagyobb hiányposzt.
több mint 10 éve
Hogy kerülhet feleannyiba mit Luke Shaw?!?!Mondjuk helyette is hoztak jónak tűnő pótlást.Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.TocaNeymar-Messi-Suarezlegalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
vs
CR-James-Bale
Man Utd are close to confirming a €20m deal for Borussia Dortmund defender Mats Hummels. (Source: SPORT)
több mint 10 éve
Mondjuk helyette is hoztak jónak tűnő pótlást.Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.TocaNeymar-Messi-Suarezlegalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
vs
CR-James-Bale
Ez meg hatalmas igazolás lenne a MU-nak.
több mint 10 éve
Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.Neymar-Messi-Suarezlegalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
vs
CR-James-Bale
több mint 10 éve
Csak én maradtam le arról, hogy visszavonul?
(Vagy félreértettem valamit?)
Szerk: közben megértettem, hogy a válogatottól csak. 😊
több mint 10 éve
Neymar-Messi-Suarezlegalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-t
vs
CR-James-Bale
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Neymar-Messi-Suarezvs
CR-James-Bale
hát,úgynézki megint megéri majd spanyol meccseket nézni.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
ennyit a brazil futball megújulásáról xDha szépen nem megy, talán majd erővel. Más kérdés, hogy 2006 és 2010 közt erővel sem ment.
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-kedden-bejelentik-dunga-kinevezeset-sajtohir-2351463baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
JéBé
7 035
több mint 10 éve
Jelentés a magyar akadémiákról:„A belgák megállapították, hogy az utánpótlás jelenlegi rendszere nem alkalmas az eredményes működésre. Ezzel az akadémiai képzéssel csak évekre konzerváljuk a sikertelenséget. Így ]ugyan megvan az esély, hogy a hazai élvonalig eljutnak a játékosaink, vagy olykor még oda sem, de mitől lenne jobb így a válogatottunk, mitől jutnánk ki bárhová is?”
www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/170286NB2
ZSE-NI-Á-LIS
mennyire kellemes és egyben kellemetlen ilyet olvasni a megszokott magyar állapotokról
www.mlsz.hu/wp-content/uploads/2014/06/MLSZ-AUDIT_140613.pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ennyit a brazil futball megújulásáról xDwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-kedden-bejelentik-dunga-kinevezeset-sajtohir-2351463
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Jobbak és nincs.Jakehomer
Egyáltalán: van reális esélyünk ellenük mondjuk egy x-re?Vrijbloed
1:56-tól😀
több mint 10 éve
A képzelőerejük a támadások felépítésében is megmutatkozik, nem? 😊Kösz az egyértelmű választ. 😀Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Jobbak és nincs.Jakehomer
Ennek fényében érdekesek a nyilatkozatok, miszerint " nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk"...Vrijbloed
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Kösz az egyértelmű választ. 😀Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Jobbak és nincs.Jakehomer
Ennek fényében érdekesek a nyilatkozatok, miszerint " nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk"...
több mint 10 éve
Drogba meg elvileg jön vissza egy évre a Chelsea-hez, királyság 😊 valószínűleg sokat nem fog játszani, de remélhetőleg innen vonul vissza az év végén
több mint 10 éve
Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?Jobbak és nincs.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
BREAKING: Real Madrid have agreed an €81million fee with AS Monaco for James Rodríguez. (Press Association)Mekkora testőr!
James már a Real edzőközpontban van:
Bazzani
több mint 10 éve
Falcao fölös ide, van az ajátékrendszer ahol a középcsatárnak nem a góllövés az elsődleges feladata, ebbe a rendszerbe szükség van egy Benzemára, aki lehetővé teszi hogy CR, Bale, és James fickándozzon.Benzema itt az egyik legjobb csatárrá érett, nálam Falcao előtt van a biztos, viszont kell még egy csatár, mert tavaly is ezen ment el a bajnokság, mert volt egy Karim és annyi
Di Maria esete egy az egyben olyan nálam mint anno beckham, mindenki örült hogy idejött, én utáltam mint a szart, mostanra az egyik kedvencem lett, nyilván ilyenkor megy el. Én is Sajnálom, az egyik legalulértékeltebb játékos, óriási spíler. Többi igazolásnak örülök.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Falcao fölös ide, van az ajátékrendszer ahol a középcsatárnak nem a góllövés az elsődleges feladata, ebbe a rendszerbe szükség van egy Benzemára, aki lehetővé teszi hogy CR, Bale, és James fickándozzon.Di Maria esete egy az egyben olyan nálam mint anno beckham, mindenki örült hogy idejött, én utáltam mint a szart, mostanra az egyik kedvencem lett, nyilván ilyenkor megy el. Én is Sajnálom, az egyik legalulértékeltebb játékos, óriási spíler. Többi igazolásnak örülök.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!