Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale
hát,úgynézki megint megéri majd spanyol meccseket nézni.Kenny
legalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
Az a baj hogy a mi védelmünknél egy jobban összerakott szita is erősebb.Sok esélyünk nem lesz a jelen állás szerint.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.Toca
Főleg ha visszamegy Torres 😀 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale
legalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-tdavemayer
Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.Toca
Mondjuk helyette is hoztak jónak tűnő pótlást.

Man Utd are close to confirming a €20m deal for Borussia Dortmund defender Mats Hummels. (Source: SPORT)
Ez meg hatalmas igazolás lenne a MU-nak.Bazzani
Hogy kerülhet feleannyiba mit Luke Shaw?!?!zinedine5
úgy, hogy nem home grown
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
szegény...Asbee
jó helyre kerül.
| (Kroosnál ezt az össznépi szardobálást sem értettem) |

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
szegény...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
Man Utd are close to confirming a €20m deal for Borussia Dortmund defender Mats Hummels. (Source: SPORT)
Nála csak Reusnak tudnék jobban örülni. Viszont a középső védő egyértelműen most a legnagyobb hiányposzt.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale

Hogy kerülhet feleannyiba mit Luke Shaw?!?!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale

Ez meg hatalmas igazolás lenne a MU-nak.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale
Azért ezzel még várnék, Courtois egyedül aki perpill nagy veszteségnek tűnik a többieket simán pótolják.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley

Csak én maradtam le arról, hogy visszavonul?
(Vagy félreértettem valamit?)

Szerk: közben megértettem, hogy a válogatottól csak. 😊

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale
legalábbis classico-t, mert hogy a többi csapatot kb 3-4 góllal verni fogják az tuti, főleg hogy így szétkapták az Atletico-t

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Neymar-Messi-Suarez
vs
CR-James-Bale
hát,úgynézki megint megéri majd spanyol meccseket nézni.

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
ennyit a brazil futball megújulásáról xD
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-kedden-bejelentik-dunga-kinevezeset-sajtohir-2351463baggio
ha szépen nem megy, talán majd erővel. Más kérdés, hogy 2006 és 2010 közt erővel sem ment.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 504 — no es importante
Jelentés a magyar akadémiákról:

www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/170286NB2
„A belgák megállapították, hogy az utánpótlás jelenlegi rendszere nem alkalmas az eredményes működésre. Ezzel az akadémiai képzéssel csak évekre konzerváljuk a sikertelenséget. Így ]ugyan megvan az esély, hogy a hazai élvonalig eljutnak a játékosaink, vagy olykor még oda sem, de mitől lenne jobb így a válogatottunk, mitől jutnánk ki bárhová is?”

ZSE-NI-Á-LIS

mennyire kellemes és egyben kellemetlen ilyet olvasni a megszokott magyar állapotokról
 www.mlsz.hu/wp-content/uploads/2014/06/MLSZ-AUDIT_140613.pdf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Jelentés a magyar akadémiákról:

www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/170286
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 504 — no es importante
ennyit a brazil futball megújulásáról xD
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-kedden-bejelentik-dunga-kinevezeset-sajtohir-2351463

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?

Egyáltalán: van reális esélyünk ellenük mondjuk egy x-re?Vrijbloed
Jobbak és nincs.Jakehomer

1:56-tól😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Ez az U19-es portugál csapat úgy kb. mennyire erős az osztrákokhoz képest? Jobbak? Rosszabbak?

Kösz az egyértelmű választ. 😀

Ennek fényében érdekesek a nyilatkozatok, miszerint " nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk"...Vrijbloed
A képzelőerejük a támadások felépítésében is megmutatkozik, nem? 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Kösz az egyértelmű választ. 😀

Ennek fényében érdekesek a nyilatkozatok, miszerint " nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk"...
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Drogba meg elvileg jön vissza egy évre a Chelsea-hez, királyság 😊 valószínűleg sokat nem fog játszani, de remélhetőleg innen vonul vissza az év végén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan

Jobbak és nincs.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BREAKING: Real Madrid have agreed an €81million fee with AS Monaco for James Rodríguez. (Press Association)
James már a Real edzőközpontban van:
Bazzani
Mekkora testőr!

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Falcao fölös ide, van az ajátékrendszer ahol a középcsatárnak nem a góllövés az elsődleges feladata, ebbe a rendszerbe szükség van egy Benzemára, aki lehetővé teszi hogy CR, Bale, és James fickándozzon.

Di Maria esete egy az egyben olyan nálam mint anno beckham, mindenki örült hogy idejött, én utáltam mint a szart, mostanra az egyik kedvencem lett, nyilván ilyenkor megy el. Én is Sajnálom, az egyik legalulértékeltebb játékos, óriási spíler. Többi igazolásnak örülök.eaglesmcnabb
Benzema itt az egyik legjobb csatárrá érett, nálam Falcao előtt van a biztos, viszont kell még egy csatár, mert tavaly is ezen ment el a bajnokság, mert volt egy Karim és annyi
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Falcao fölös ide, van az ajátékrendszer ahol a középcsatárnak nem a góllövés az elsődleges feladata, ebbe a rendszerbe szükség van egy Benzemára, aki lehetővé teszi hogy CR, Bale, és James fickándozzon.

Di Maria esete egy az egyben olyan nálam mint anno beckham, mindenki örült hogy idejött, én utáltam mint a szart, mostanra az egyik kedvencem lett, nyilván ilyenkor megy el. Én is Sajnálom, az egyik legalulértékeltebb játékos, óriási spíler. Többi igazolásnak örülök.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!