Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
komoly ez a mai foci.van ez a Sheriff Tiraspol, az örökös moldáv bajnok. négy moldáv van a meccskeretben, ebből kettő kezdő: egy olyan, aki Kisinyovban született, meg egy, akinek az a neve, hogy Silva Henrique De Sousa Luvannor. wow.
bár végülis Leandro is magyar válogatott lett, szóval be is fogom a számat...
több mint 10 éve
Védekezzen aki rászorul 😊 Szerintem James inkább a pálya közepén fog játszani vagy Benzema helyét veszi át néha és Modriccsal cserélik egymást. Xabi Alonso meg tud védekezni.es a mai fociban aztan a szelsonek tuti nem kell vedekezni. dimaria helyett jott james ? en eddig azt hittem h bale es hisztiano lesz a 2 szelen.MMMSEgyelőre Xabi Alonso és Khedira is itt van még, Illaramendi is jó vkp. Modric is várhatóan szűrőzni fog.na ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Amadeus91Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
Mellesleg DiMarisikát valószínűleg lecseréltük Hámeszre mi a köze van a védelemhez?Toca
Kezdőben perpill senki nincs mert nincs még kezdőnk 😀
A hátsó alakzatban semmi nem változott tavaly óta, jó Khedira lehet el lesz adva de ő tavaly sérült volt.
Szóval továbbra is neked szegezem a kérdést, mi köze van a védelemhez hogy valszeg Dimaria helyett jön Hámesz?Toca
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ok üssenek agyon ha értem.Majd mindegy, Conte már úgy is lelépett, és ráadásnak jött Allegri, úgyhogy sok jót nem várok a következő idénytől még otthon sem.....
A Juve tényleg 20millát fizetett Morata-ért?
Llorrente és Tevez mellé egyrészt kurvára kellett másrészt mi a franc ér rajta 20 millát? Mellette meg elengedik majd Vidalt és Pogbat aztán megy a mélytorok a BL-ben.Bazzani
több mint 10 éve
Ok üssenek agyon ha értem.A Juve tényleg 20millát fizetett Morata-ért?
Llorrente és Tevez mellé egyrészt kurvára kellett másrészt mi a franc ér rajta 20 millát? Mellette meg elengedik majd Vidalt és Pogbat aztán megy a mélytorok a BL-ben.
több mint 10 éve
es a mai fociban aztan a szelsonek tuti nem kell vedekezni. dimaria helyett jott james ? en eddig azt hittem h bale es hisztiano lesz a 2 szelen.Egyelőre Xabi Alonso és Khedira is itt van még, Illaramendi is jó vkp. Modric is várhatóan szűrőzni fog.na ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Amadeus91Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
Mellesleg DiMarisikát valószínűleg lecseréltük Hámeszre mi a köze van a védelemhez?Toca
A hátsó alakzatban semmi nem változott tavaly óta, jó Khedira lehet el lesz adva de ő tavaly sérült volt.
Szóval továbbra is neked szegezem a kérdést, mi köze van a védelemhez hogy valszeg Dimaria helyett jön Hámesz?Toca
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
KAMU. Kínában sztár lesz!!!mindjárt reálisabb... de akkor viszont nem értem a rinyát, hogy német csapat nem fizetett volna ki érte ilyen "hatalmas" kivásárlási áratkaszoa Bild szerint másfelet.deyellHusztiért meg 15 misit fizettek a kínaiak....Amadeus91ez honnan? én nem láttam számot sehol, de ha igaz, és euró, akkor az betegkaszo
több mint 10 éve
mindjárt reálisabb... de akkor viszont nem értem a rinyát, hogy német csapat nem fizetett volna ki érte ilyen "hatalmas" kivásárlási árata Bild szerint másfelet.deyellHusztiért meg 15 misit fizettek a kínaiak....Amadeus91ez honnan? én nem láttam számot sehol, de ha igaz, és euró, akkor az betegkaszo
több mint 10 éve
Vágod hogy nem az pár kiló a lényeg, hanem hogy semmivel nem gizdább mint Lahm 😊65-nek írja a real honlap, nem tudom mennyire aktuális, goal.com-on 74 😀 Lahm 60-66 közötti értékeket kapott különböző weboldalakonkaszoModric több mint 70 kiló, mellesleg nálatok Lahm vkp-zik aki ha jól tudom nem azaz izomkolosszus 😀Tocana ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Amadeus91Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
Husztira a trasfermarkt 1,5 misit ír nem 15-t
több mint 10 éve
deyell
11 702
a Bild szerint másfelet.Husztiért meg 15 misit fizettek a kínaiak....Amadeus91ez honnan? én nem láttam számot sehol, de ha igaz, és euró, akkor az betegkaszo
choose life
több mint 10 éve
65-nek írja a real honlap, nem tudom mennyire aktuális, goal.com-on 74 😀 Lahm 60-66 közötti értékeket kapott különböző weboldalakonModric több mint 70 kiló, mellesleg nálatok Lahm vkp-zik aki ha jól tudom nem azaz izomkolosszus 😀Tocana ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Amadeus91Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
több mint 10 éve
Modric több mint 70 kiló, mellesleg nálatok Lahm vkp-zik aki ha jól tudom nem azaz izomkolosszus 😀na ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Amadeus91Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
több mint 10 éve
Husztiért meg 15 misit fizettek a kínaiak....Amadeus91ez honnan? én nem láttam számot sehol, de ha igaz, és euró, akkor az beteg
több mint 10 éve
Egyelőre Xabi Alonso és Khedira is itt van még, Illaramendi is jó vkp. Modric is várhatóan szűrőzni fog.na ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Amadeus91Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
Szóval továbbra is neked szegezem a kérdést, mi köze van a védelemhez hogy valszeg Dimaria helyett jön Hámesz?
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
na ez az hogy semmi. Van most védekezni tudó játékos a kezdőben a középpályán? Mert elmondom; Kroos nem vkp. Modric sem a 60 kilójával.Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Szerintem ezt inkább a Barcasoktól kérdezd mert ott nagyobb a probléma.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
Mellesleg DiMarisikát valószínűleg lecseréltük Hámeszre mi a köze van a védelemhez?
több mint 10 éve
Pepe majd elijeszt mindenkit.Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Husztiért meg 15 misit fizettek a kínaiak....
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Hámesz inda house offisöl.Matthew99oszt védekezni ki fog?
több mint 10 éve
Na ugye. Mennyei >>> minden más liga 😀Priskin - Győr. Szintén hivatalos.iktriadBakker ez elhomályosítja James-t. Te nyertél 😕)Matthew99
több mint 10 éve
Priskin - Győr. Szintén hivatalos.iktriadBakker ez elhomályosítja James-t. Te nyertél 😕)
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Priskin - Győr. Szintén hivatalos.
több mint 10 éve
Hámesz inda house offisöl.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ezt ugyan mindig megállapoítjuk, de ennél lejjebb tényleg nincs. Mindenki hülye, csak mi vagyunk helikopter, mi?Jelentés a magyar akadémiákról:Ami viszont csodálatos, az nyilván ki másnak, mint a felcsúti szakmai igazgatónak a reakciója, aki szerint nyilván a jelentés torzít, egyébként náluk csodálatos szakmai munka folyik, hatalmas sikerrel, amit el is magyaráztak az idióta belga felmérő cégnek.
www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/170286NB2
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/pfla-felcsut-is-szot-kert-az-akademiai-vizsgalat-ugyeben-2351665somoskovig
Mindig jövőre
több mint 10 éve
hát náluk működnie kell a dolognak, mert pont az ő fiacskáját igazolta le aJelentés a magyar akadémiákról:Ami viszont csodálatos, az nyilván ki másnak, mint a felcsúti szakmai igazgatónak a reakciója, aki szerint nyilván a jelentés torzít, egyébként náluk csodálatos szakmai munka folyik, hatalmas sikerrel, amit el is magyaráztak az idióta belga felmérő cégnek.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/pfla-felcsut-is-szot-kert-az-akademiai-vizsgalat-ugyeben-2351665somoskovig
több mint 10 éve
Jelentés a magyar akadémiákról:Ami viszont csodálatos, az nyilván ki másnak, mint a felcsúti szakmai igazgatónak a reakciója, aki szerint nyilván a jelentés torzít, egyébként náluk csodálatos szakmai munka folyik, hatalmas sikerrel, amit el is magyaráztak az idióta belga felmérő cégnek.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/pfla-felcsut-is-szot-kert-az-akademiai-vizsgalat-ugyeben-2351665