NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha a kezdőnk elkapja a fonalat akkor nincs baj.Ha viszont nekik nem megy akkor a padról nincs segítség.
Állítom ha tegnap bemegy az első két ziccerből (Simon, Vaszke) az egyik akkor itt is rúgunk egy hármast.
Sajnos ez az edzőpáros nagyon ritkán tud belenyúlni a meccsbe.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
JC6!De hogy a francba van ez, basszus? Kitömünk egy nulla csapatot, egy hét múlva egy nem sokkal jobban játszó csapat ellen pedig totál homály?
Teljesen igazad van, szerencsétlennek semmi köze a focihoz. Csibuabuával egy oldalon meg egyszerűen tragédia az egész.
Sajnos ennyi a csapat, meg kell csípni valahogy egy bennmaradást érő helyet.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Tényleg, eszembe nem jutott volna.. thx. Felvezetésnél egy jó kis Kaplár F & NyílTibi duo. régi szép idők...Méhest én is bírom, élvezetesen kommentálta a PL-t még anno amikor a sporttvn volt, jó volt hallgatni is. Szaniszló (+Tőrös, NBA) de az absolute best az Horti 😀 Spiller - NHL. Diginél akit elviselek az a Monoki Lehel, meg még valamelyik, aki azt hiszem műsorvezetőként is nyomja. Hajdú Bt én sosem szerettem, nekem kicsit néha erőltetett, bár néha betalál egy két "poénja"... Faragó ugyanez (bár őt régen csíptem)Kassai Tóth Csaba talán?gamerkr
Ki is volt még régen a sporttvnél aki közvetitett PL-t, Méhesen kívül?Bay Area
több mint 11 éve
Nálam egyértelműen Méhes és Szaniszló a top.Matuz és Fülöp is rendben van.
A Digisek közül természetesen Kandó Tamás a kedvencem. Amellett, hogy jó barátom tényleg nem kommentál rosszul (portugál és angol meccseket közvetít meg vízilabdát)
több mint 11 éve
Méhest én is bírom, élvezetesen kommentálta a PL-t még anno amikor a sporttvn volt, jó volt hallgatni is. Szaniszló (+Tőrös, NBA) de az absolute best az Horti 😀 Spiller - NHL. Diginél akit elviselek az a Monoki Lehel, meg még valamelyik, aki azt hiszem műsorvezetőként is nyomja. Hajdú Bt én sosem szerettem, nekem kicsit néha erőltetett, bár néha betalál egy két "poénja"... Faragó ugyanez (bár őt régen csíptem)Kassai Tóth Csaba talán?
Ki is volt még régen a sporttvnél aki közvetitett PL-t, Méhesen kívül?Bay Area
több mint 11 éve
Méhest én is bírom, élvezetesen kommentálta a PL-t még anno amikor a sporttvn volt, jó volt hallgatni is. Szaniszló (+Tőrös, NBA) de az absolute best az Horti 😀 Spiller - NHL. Diginél akit elviselek az a Monoki Lehel, meg még valamelyik, aki azt hiszem műsorvezetőként is nyomja. Hajdú Bt én sosem szerettem, nekem kicsit néha erőltetett, bár néha betalál egy két "poénja"... Faragó ugyanez (bár őt régen csíptem) Ki is volt még régen a sporttvnél aki közvetitett PL-t, Méhesen kívül?
több mint 11 éve
JC6!Teljesen igazad van, szerencsétlennek semmi köze a focihoz. Csibuabuával egy oldalon meg egyszerűen tragédia az egész.
Sajnos ennyi a csapat, meg kell csípni valahogy egy bennmaradást érő helyet.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Azt az eget, ez a Menczer Tamás gyökérebb, mint Knézy.SchleckTémához kapcsolva nálatok kik számítanak jó kommentátornak a honi mezőnyből?
Nálam Méhes a No 1., régen nem szerettem Fülöp Lászlót, de mára már az egyik kedvencem ezzel a lehiggadt kommentálásával, Matuz és Szaniszló is rendben van. Diginél még van egy csávó aki tegnap a City - Hull meccset kommentálta.
Az MTV botrány, Hajdú B és Faragó kimondottan irritál.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Te Bazza, no offense, de én ezt a Likőr vagy Liqvid vagy Lipgot vagy kit, aki a jobb bekketek, törött lábbal lejátszom a pályáról. Hát bedobni nem tud tesó, pedig ahhoz szinte még ész sem kell... Botrány, hogy lehet NB1-es játékos egy ilyen ágrólszakadt külföldi.
több mint 11 éve
Elég sovány ez az 1-0 egy Kecsó ellen.Kb az utolsó 3 percet láttam, az tetszett, hogy Böde kiviszi a labdát, erre dühében belebikáz mire a bíró ráfütyül: ezt nem kéne. Sárgát esetleg?????
több mint 11 éve
SVSE meg nyert Kozármisleny ellen 1-0-ra idegenben, 3 meccs 7 pont, talán nem lesz kiesés 😀
több mint 11 éve
szaba
10 556
MB1: az egyetlen liga, ahol Báló Tamás minden stadionba bejuthat belépő vásárlása nélkül.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
hircsarda.blog.hu/2013/08/31/a_puskas_ferenc_akademia_is_bekerul_a_fifa_2013-ba😀😀😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Pep épp most nyilatkozta Lahm-ról, hogy ő a legintelligensebb játékos, akit valaha edzett.Amadeus91A fenét! Pep már nem emlékszik, hogy edzette Ibrát is!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Pep épp most nyilatkozta Lahm-ról, hogy ő a legintelligensebb játékos, akit valaha edzett.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
egy kis OFF itt a nagy biszem-baszom közepette:első görögtűz az új Albert stadionba
"csányi: 1.000.000,-"
|
több mint 11 éve
Sok focimeccset láttam életemben, de ilyen undorítóan elfogult kommentálást talán még soha nem láttam. Nem vettem észre csak a rendes játékidő végén, hogy a Digi is adja a meccset.
több mint 11 éve
Láttad a Chelsea BL győzelmét? Eszerint a hülye elmélet szerint kb. minden fordulóban ki kellett volna esnie a csapatnak. És mondj már egy olyan meccset légyszi, ahol egy emberhátrányban lévő egy góllal vezető csapat az utolsó percekre nem szorul be, hidd el, nem találsz.SchleckEzt a focit gólra játsszák, én is elismerem, hogy nem az nyer aki a: többször lő kapura b: többet birtokolja a labdát, de már tényleg "érett a gól". De ha kivédekezi a Chelsea akkor is azt mondtam volna, hogy túlélték a végét.
Az utolsó mondatra: tuti volt, csak szar csapat legyen emberelőnyben😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
mourinho nagyon szepen nyilatkozik!Egyszer kene megnezni minden utalojanak a vele keszult dokut.no meg az elo vagatlan meccs utani interjut.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
sosem felejtem....Láttad a Chelsea BL győzelmét? Schleckamikor valaki 5 percig át nem lépi a felezőt és az utolsó 3 percben szinte a 16-osa előtt folyik a játék akkor az nem boritékolható a gól?😊 most őszintén te meglepődtél? nem a semmiből jött, csak tényleg k. dühitő, hogy pont akkorNB2Kelszi ott cseszte el, hogy a végén nagyon beállt, azzal, hogy feladta teljesen a támadást szinte boritékolható volt a gól, mégha pont a végén esett, de eshetett volna hamarább is, csak a szerencsén múlt.Hagyjuk már ezt a borítékolható gólos faszságot. Ha Lampard képes a végén egy egyeneset belerúgni a labdába, akkor nem jött volna a Bayern gól.
Az durva volt, hogy a második félidőben még így is lőhetett volna 3-at a tök impotens Chelsea, félelmetes, hogy az angolok milyen jól fejelnek.NB2
Nem baj ez, a BL-ben majd szokás szerint visszavágunk. 😊Schleck
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Láttad a Chelsea BL győzelmét? Eszerint a hülye elmélet szerint kb. minden fordulóban ki kellett volna esnie a csapatnak. És mondj már egy olyan meccset légyszi, ahol egy emberhátrányban lévő egy góllal vezető csapat az utolsó percekre nem szorul be, hidd el, nem találsz.amikor valaki 5 percig át nem lépi a felezőt és az utolsó 3 percben szinte a 16-osa előtt folyik a játék akkor az nem boritékolható a gól?😊 most őszintén te meglepődtél? nem a semmiből jött, csak tényleg k. dühitő, hogy pont akkorNB2Kelszi ott cseszte el, hogy a végén nagyon beállt, azzal, hogy feladta teljesen a támadást szinte boritékolható volt a gól, mégha pont a végén esett, de eshetett volna hamarább is, csak a szerencsén múlt.Hagyjuk már ezt a borítékolható gólos faszságot. Ha Lampard képes a végén egy egyeneset belerúgni a labdába, akkor nem jött volna a Bayern gól.
Az durva volt, hogy a második félidőben még így is lőhetett volna 3-at a tök impotens Chelsea, félelmetes, hogy az angolok milyen jól fejelnek.NB2
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
iszonyú mély, fiatal és tehetséges az idei Chelsea kerete, remélem Mou ki tudja hozni belőle a maximumot egy triplázás formájában 😊
több mint 11 éve
Szólj Cehnek hogy álljon félre a kapuból kevésbé lesz dühítő 😉 😛amikor valaki 5 percig át nem lépi a felezőt és az utolsó 3 percben szinte a 16-osa előtt folyik a játék akkor az nem boritékolható a gól?😊 most őszintén te meglepődtél? nem a semmiből jött, csak tényleg k. dühitő, hogy pont akkorNB2Kelszi ott cseszte el, hogy a végén nagyon beállt, azzal, hogy feladta teljesen a támadást szinte boritékolható volt a gól, mégha pont a végén esett, de eshetett volna hamarább is, csak a szerencsén múlt.Hagyjuk már ezt a borítékolható gólos faszságot. Ha Lampard képes a végén egy egyeneset belerúgni a labdába, akkor nem jött volna a Bayern gól.