NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 747
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
ilyen nincs...
több mint 11 éve
Hazard, baby 😊mondjuk az első gól sem volt csúnya akció 😛
több mint 11 éve
mi a fasz?! Jogosan ordít Neuer...Amadeus91Benne volt ő is.
De kurva szép volt azért, Hazard óriási játékos! 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
mi a fasz?! Jogosan ordít Neuer...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
hát nem egy Fábián ez a spori az biztos.
több mint 11 éve
Nyilván onnantól kezdve fel van mentve... 😊Az miből is indult? Jah, hogy előtte Dante szállt bele Torresbe, úgy hogy a bíró még szabit sem adott érte.SchleckTorres?AsbeeChelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Torres és Ramires belépője is csúnya volt, jogos a piros, de egyiket sem gondolnám szándékosnak és remélem ez Dante "védekezésére" is igaz...
több mint 11 éve
Az miből is indult? Jah, hogy előtte Dante szállt bele Torresbe, úgy hogy a bíró még szabit sem adott érte.Torres?AsbeeChelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Most ettől a meccstől független. Nagyon nem csípem őt.Torres?AsbeeChelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 11 éve
Torres?Chelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.Schleck
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Dante mekkora gecisuttyó.
több mint 11 éve
Chelsea-nél edzésen fát vágnak?AsbeeDantének sem kéne már a pályán lennie egyébként.
több mint 11 éve
Chelsea-nél edzésen fát vágnak?Asbeevisszajátszásban tök úgy nézett ki mintha a labdán megcsúszott volna Ramires lába és így lett csúnya a belépő
több mint 11 éve
Chelsea-nél edzésen fát vágnak?
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/vegre-kiderult-erre-kolti-wenger-az-arsenal-millioit-2275439ó arzén, te örök kópé, mindig megnevettetsz.
"Mivel sok ideje már nincs egyezkedni az Arsenal menedzserének, a Daily Mail értesülései szerint Wenger végül mond egy all int, és felkínálja mind a 70 millió fontját a blancók hármasáért, Mesut Özilért, Ángel Di Maríáért, valamint Karim Benzemáért." - seems legit...Newman
(Benzemát vihetné mondjuk világgá)
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/vegre-kiderult-erre-kolti-wenger-az-arsenal-millioit-2275439"Mivel sok ideje már nincs egyezkedni az Arsenal menedzserének, a Daily Mail értesülései szerint Wenger végül mond egy all int, és felkínálja mind a 70 millió fontját a blancók hármasáért, Mesut Özilért, Ángel Di Maríáért, valamint Karim Benzemáért." - seems legit...
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
bakker ket oltari futball nemzet hataran vagyok de rendes adas nincs..fekete feherben latom...eljen a feher cselzi sportszar😀
több mint 11 éve
Láttam játszani az előző idényben. Nem tudom pontosan, hogy mennyiszer, mert nem őt figyeltem. Ügyes, jó felépítésű gyerek, nagy súlypontemelkedéssel. De szerintem max. £2,5m az értéke...Liverpool have agreed a fee with Sporting Lisbon for defender Tiago Ilori, according to Sky sources.Na róla se hallottam eddig...Mikey
...
Ilori was also a summer target for Monaco and Valencia, but it now appears that Brendan Rodgers has won the race to land his signature for a fee reportedly in the region of £8m.Sky Sports
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Mikey
18 758
Liverpool have agreed a fee with Sporting Lisbon for defender Tiago Ilori, according to Sky sources.Na róla se hallottam eddig...
...
Ilori was also a summer target for Monaco and Valencia, but it now appears that Brendan Rodgers has won the race to land his signature for a fee reportedly in the region of £8m.Sky Sports
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Pep miért??? Rafinha... nem hiszem el, még nincs szeptember, de már többet játszott tétmeccsen ígyis, mint egész szezonban kellett volna...csebiérthetetlen...
több mint 11 éve
Jó kis meccs ez a Barca-Real, csak azt nem értem, hogy miért játszanak tiszta pirosban és tiszta kékben... xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Pep miért??? Rafinha... nem hiszem el, még nincs szeptember, de már többet játszott tétmeccsen ígyis, mint egész szezonban kellett volna...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
LDME.... 😀😀😀Egyes számban beszélj 😛 😀Asbeecsak most meg mi nem tudjuk mit jelent, ez lehet vmi új...bár ha Mozart poénjaiból indulunk ki, akkor nem lehet vmi jó! 😀😀Divateskü nem én voltam.Így most már végre te is értheted... 😀Asbee
L.D.M.E.!Amadeus91
|
több mint 11 éve
Volinak meg megmutatták a Stadio delle Rohonczi látványterveit v mi? 😀
|