NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
28
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 737
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
összeáll a Gyepes-Juhász páros Szfehérváron. Rettegj MB1!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
www.vidi.hu/gyepes-gabor-a-vidiben-folytatja.htmlkellett már egy kis esélykiegyenlítés Niko góljaira...gyerekek, ez naggyon kemény igazolás!!! múltkor nekünk nem kellett aztán elment a Vasasba, most meg Vidi, így már érik a válogatott behívó is! 😀
ez mehetne a viccek topikba is. Úristenpetey
Gyepi korábbi nyilatkozati se gyengék:
"Azt gondolom, hogy a hazai topcsapatoknak is erősítést tudnék jelenteni, de nem hiszem, hogy a Videoton vagy az ETO bennem gondolkodna, hiszen fiatalabb játékosokat is meg tudnak fizetni. Legszívesebben a Fradiban futballoznék, ez az álmom....."
"Családi okok miatt vidékre nem mennék, így marad a Fradi vagy külföld."
|
több mint 11 éve
www.vidi.hu/gyepes-gabor-a-vidiben-folytatja.htmlez mehetne a viccek topikba is. Úristen
több mint 11 éve
Kemények ezek a BL kalapokPorto,Benfica első kalap,Dortmund harmadik.
több mint 11 éve
Mellesleg a múlt héten pont a schalkésok között csaptak szét a rendőrök, a környező országok rangadóiról nem is beszélve, hogy ott mivan.... ez a "kurva anyázásért" is büntetek filozófia nagyon rossz irányba tereli a labdarúgást itthon....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ezt a rohadt nagy hülyeséget, hogyha csak tapsikoló hülyékkel lesz tele a stadion akkor 100x jobb lesz a focink felejtsük már el!!! Részletkérdés! Kb ez az intézkedés lenne a 99. a sorban nálam, előbb lenne szinte minden!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
hagyjad, nem követi a focit.csak kötözködésből mondom, de a románok 2008-ban kijutottak az eb-re, a selejtezőcsoportjukban még a hollandokat is megelőzték 😊és mennyivel jobbak? a román klubcsapatokba öntik a pénzt, a válogatott 2000 óta nem jutott ki sehova, a szlovákoknak egy vb összejött (ami kis szerencsével nekünk is bármikor, pont erre céloztam), klubszinten borzalmasak, a cseh szint az, ami nekünk elérhető lenne tudatos munkával és építkezéssel, az ténybarmelyik kornyezo orszagok bajnoki meccsein kb ugyanennyi nezo van. pl. a roman bajnoksagban mennyivel van tobb nezo? Szlovakia? Csehek? De meg jopar kisebb orszagot lehetne emliteni szerintem.zavi27hol és mennyivel?jjncaaErdekes velunk megse tortenik meg semmi mar vagy 20 eve. Azert nehogy kihozzuk mar hogy a keves nezo miatt nem erunk el semmit ennyi ideje, barmelyik masik orszagban ahol ugyanennyi nezo van ott meg sokkal jobb a foci es eredmenyesebb.zavi27Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
olyat mondjuk sehol nem is írtam, hogy a kevés néző miatt nincs eredmény, hanem emiatt nem tűnik élvezetesnek a játék, meg azt, hogy egy meccsen az elit kivételével bárki legyőzhetőjjncaa
amúgy meg a környező országokban nem sokkal színvonalasabb a foci, mint itt, csak pont annyival, hogy egyszer-egyszer kijussanak vb-re, eb-re, bl-csopkörbe (pl idén austria wien). szóval egyszer nekünk is lehet szerencsénk, de az nem a nézőkön fog múlni, hanem a szeterhető sándor taktikáján, vagy, ha a románok kikapnak az utolsó meccseken 😊Dexxter Tailor
mondjuk, hogy a régióban ne lenne nálunk sokkal jobb (relatíve) foci, azzal vitatkoznék. Momentán közünk nincs ahhoz a szintű utánpótlás neveléshez, mely Szerbiában, Horvátországban és Romániában zajlik. Ausztriában szintén magas szintű a labdarúgás infrastruktúrája, nem véletlen rendeztek EB-t, még akkor is, ha ez az eredményeken nem látszik meg. (bár most az AW) Ukrajna más lap (Dinamo Kijev utánpótlásközpont..), azt hiszem ez nem kérdés, Csehország dettó. Még Szlovénia is immel-lámmal kint van VB-ken, pedig arra rohadtul nem nemzeti sport ám a gurulós foci. Kvázi Szlovákiára lehet mutogatni, hogy ők bezzeg mákosguba effektussal voltak csak kint 10'-ben, csak az a büdös nagy helyzet, hogy azért ők ezt valamivel kisebb méretű arccal hozták össze. Abban az esetben pedig, ha kicsit szélesebben kitekintünk, akkor tisztán kirajzolódik, hogy Bosznia, Albánia és Montenegro is elindult felfelé, na már pedig, az előbb említett országokban nem volt egy kanyi öcsibácsi, aranycsapat, orbánviktor, milliárdos stadion sem.
Továbbra is tartom a véleményem, hogy amíg az alapvető mentalitáson (lásd a mostani balhét a fradinál, a mutyik, urambátyámozás stb..) nem változtat a futballközeg (kurvárade érvényes ez ám blokk a társadalomra is, de ez itt off), addig fölösleges betonba önteni a milliárdokat. (nyugodtan be lehetne ezt az összeget forgatni a közoktatásba pl. és itt nem a "nulla bölcsészekre" gondolok, hanem általános iskolákra, középiskolákra, hogy ne a lexikális - és használhatatlan - "tudást" verjük még 13'-ban is kölkök fejébe - vigyázat, DEMAGÓGIA)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
szerencsevel nem jatszik egy selejtezo sorozatban sem.10meccset szerencsevel hozni nem lehet..1meccset igen.Nekem is a valogatas rendszerevel van bajom...Niko aki evek ota rugja a golokat nem kerul be?!Nem illik a csapatba.ez mind lofasz duma.Persze Messi sem illene bele?!Husztirol ne is beszeljunk..Vadoczrol se.megerdemelnek pedig!
Aki focizott utanpotlasban pontosan tudja mi folyik ott.en fociztam es latom ki kerultek oda es kik nem....
Az epitkezes hive vagyok.Szamok alapjan jol allunk.remelem jol fogunk majd allni a vegen is.
u.iha szalai carga torghelle bode mentalitasu lenne a csapat egy szavunk nem lenne.
A kornyezo orszagok jatekosaiban sportoloiban benne van a dacccc a vasszatok meg mentalitas.
több mint 11 éve
olyan hülyeség volt eladni Lamelat 30 millióért 😕 😕
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy 9.6 milliárd forintot biztosít a szombathelyi Haladás-stadion és -sportcsarnok létesítésére – jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján a szombathelyi városházán Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség egyéni körzetben megválasztott fideszes országgyűlési képviselője.😊 😊 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Újabb értelmes újpesti igazolás.Állítólag még belső védő is jön a héten... nekem is meglepő 😀
Csípjetek meg.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Melóhelyen nem megy a válasz gomb, szóval ez jjncaa-nek megy!Ha 86 óta nézed a környező országokat MIND volt kint világeseményen és egyik-másik nem is a futottak még kategória. Csehek, románok, horvátok meccseire mindenki emlékszik, eb-vb bronzérmek.
Ha globálisan nézzük Európát röhejes, hogy 86 óta kik nem voltak kint. Ráadásul a jelenlegi állapot szerint még Bosznia, Izrael és Macedónia is kieshet ezen nemzetek közül.
Baromi jó lenne kijutni, bár nem szeretném ha a VB-n 0-18-as gólkülönbséggel csoportutolsók lennénk.
És ezt már irtam (talán ide is), hogy mivel ez a helyszín van a legmesszeb, tuti ide fogunk kijutni😊
több mint 11 éve
egyébként Vadozc mivel játszotta ki magát a keretből?slowmotionNem szerethető
több mint 11 éve
egyébként Vadozc mivel játszotta ki magát a keretből?
több mint 11 éve
csak kötözködésből mondom, de a románok 2008-ban kijutottak az eb-re, a selejtezőcsoportjukban még a hollandokat is megelőzték 😊és mennyivel jobbak? a román klubcsapatokba öntik a pénzt, a válogatott 2000 óta nem jutott ki sehova, a szlovákoknak egy vb összejött (ami kis szerencsével nekünk is bármikor, pont erre céloztam), klubszinten borzalmasak, a cseh szint az, ami nekünk elérhető lenne tudatos munkával és építkezéssel, az ténybarmelyik kornyezo orszagok bajnoki meccsein kb ugyanennyi nezo van. pl. a roman bajnoksagban mennyivel van tobb nezo? Szlovakia? Csehek? De meg jopar kisebb orszagot lehetne emliteni szerintem.zavi27hol és mennyivel?jjncaaErdekes velunk megse tortenik meg semmi mar vagy 20 eve. Azert nehogy kihozzuk mar hogy a keves nezo miatt nem erunk el semmit ennyi ideje, barmelyik masik orszagban ahol ugyanennyi nezo van ott meg sokkal jobb a foci es eredmenyesebb.zavi27Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
olyat mondjuk sehol nem is írtam, hogy a kevés néző miatt nincs eredmény, hanem emiatt nem tűnik élvezetesnek a játék, meg azt, hogy egy meccsen az elit kivételével bárki legyőzhetőjjncaa
amúgy meg a környező országokban nem sokkal színvonalasabb a foci, mint itt, csak pont annyival, hogy egyszer-egyszer kijussanak vb-re, eb-re, bl-csopkörbe (pl idén austria wien). szóval egyszer nekünk is lehet szerencsénk, de az nem a nézőkön fog múlni, hanem a szeterhető sándor taktikáján, vagy, ha a románok kikapnak az utolsó meccseken 😊
több mint 11 éve
Nem ragaszkodom Komanhoz, de Varga mellé kéne vki aki támadásban is hozzá tud tenni a játékhoz és a jelenlegi keretben sajnos nincs jobb opció szerintem (azért amikor középen játszott Koman nem volt annyira vészes, mint a jobbszélen). Kár, h Zaboltsch vagy Tőzsér nem elég szerethető...--------------------- Bogdán --------------------Komant felejtsük már el könyörgöm....no meg így alig lenne átjáróház a középpályánk, hiába van ott boroi pitbull! 😊
Vanczák - Korcsmár - Guzmics - Kádár
------------ Varga ------- Koman -------------
Lovrencsics ------ Böde ----- Dzsudzsák
----------------------- Szalai --------------------
Valami ilyesmi lenne a tökös felállás egy sorsdöntő meccsen, ahol nyerni kell. Úgysem ez lesz (max ha bukóra állunk az utolsó 20 percben), de mind1 én ott leszek és vhogy kiszurkoljuk a győzelmet.Shilkor
akkor már inkább legyen helyette Dzsömbi(az igazi amúgy Zaboltsch lenne, de szép is lenne), de úgyis Hajnal v Kiskokó fog kezdeni, és kizárt h így menjünk ki egy sorsdöntő meccsre ahol must W van számunkra..Divat
Már előre látom, hogy "csak ne kapjunk ki" lesz a jelszó. Bárcsak ne lenne igazam. Vonattal mész vagy valamelyik buszos csoporttal? Mi vonaton leszünk, egy kisebb társasággal.DubAutóval megyünk. Szerencsére van ismerős Erdélyben, így náluk meg tudunk szállni előző nap és nem kell egy seggel lemenni Bukarestig.
több mint 11 éve
és mennyivel jobbak? a román klubcsapatokba öntik a pénzt, a válogatott 2000 óta nem jutott ki sehova, a szlovákoknak egy vb összejött (ami kis szerencsével nekünk is bármikor, pont erre céloztam), klubszinten borzalmasak, a cseh szint az, ami nekünk elérhető lenne tudatos munkával és építkezéssel, az ténybarmelyik kornyezo orszagok bajnoki meccsein kb ugyanennyi nezo van. pl. a roman bajnoksagban mennyivel van tobb nezo? Szlovakia? Csehek? De meg jopar kisebb orszagot lehetne emliteni szerintem.zavi27hol és mennyivel?jjncaaErdekes velunk megse tortenik meg semmi mar vagy 20 eve. Azert nehogy kihozzuk mar hogy a keves nezo miatt nem erunk el semmit ennyi ideje, barmelyik masik orszagban ahol ugyanennyi nezo van ott meg sokkal jobb a foci es eredmenyesebb.zavi27Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
olyat mondjuk sehol nem is írtam, hogy a kevés néző miatt nincs eredmény, hanem emiatt nem tűnik élvezetesnek a játék, meg azt, hogy egy meccsen az elit kivételével bárki legyőzhető
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
barmelyik kornyezo orszagok bajnoki meccsein kb ugyanennyi nezo van. pl. a roman bajnoksagban mennyivel van tobb nezo? Szlovakia? Csehek? De meg jopar kisebb orszagot lehetne emliteni szerintem.hol és mennyivel?jjncaaErdekes velunk megse tortenik meg semmi mar vagy 20 eve. Azert nehogy kihozzuk mar hogy a keves nezo miatt nem erunk el semmit ennyi ideje, barmelyik masik orszagban ahol ugyanennyi nezo van ott meg sokkal jobb a foci es eredmenyesebb.zavi27Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
több mint 11 éve
hol és mennyivel?Erdekes velunk megse tortenik meg semmi mar vagy 20 eve. Azert nehogy kihozzuk mar hogy a keves nezo miatt nem erunk el semmit ennyi ideje, barmelyik masik orszagban ahol ugyanennyi nezo van ott meg sokkal jobb a foci es eredmenyesebb.zavi27Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Erdekes velunk megse tortenik meg semmi mar vagy 20 eve. Azert nehogy kihozzuk mar hogy a keves nezo miatt nem erunk el semmit ennyi ideje, barmelyik masik orszagban ahol ugyanennyi nezo van ott meg sokkal jobb a foci es eredmenyesebb.Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhetjjncaa
több mint 11 éve
Dub
1 019
Valami ilyesmi lenne a tökös felállás egy sorsdöntő meccsen, ahol nyerni kell. Úgysem ez lesz (max ha bukóra állunk az utolsó 20 percben), de mind1 én ott leszek és vhogy kiszurkoljuk a győzelmet.Már előre látom, hogy "csak ne kapjunk ki" lesz a jelszó. Bárcsak ne lenne igazam. Vonattal mész vagy valamelyik buszos csoporttal? Mi vonaton leszünk, egy kisebb társasággal.
Shilkor
több mint 11 éve
Ez nice, szidjuk már szalait mert lőtt két gólt egy bl selejtezőben 😀 nyìlván látszott h a végére elkészült de akkor is.... egy hét alatt ez volt a 3. meccse amit végigtolt egyedül elöl s védőkkel bìrkózva. Ehhez nyìlván kell idő amíg megszokja, a mainzban azért nem volt ilyen....Kiskokó meg nem lesz a románok ellen, révén az u21el selejtezik a bosnyákok ellen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Filkor meg csigazabáló kettő, hol van már az Inter, meg a Milan.....pedig mekkora ígéret volt ő is! 😕
|