Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)
Ilyen Szalaikat kell játszatni. Csak tudnám, hogy benne pl. mi a f@szt lát minden edző. Néha belebotlik a labdába, amiből gól lesz, és ezért? Olvastam párszor, hogy néhányan még védik, csak nem értettem, hogy mire fel.
shagi0206
Mert ő azon kevés játékosaink egyike, aki nem a magyar mocsárban szocializálódott, vagy legalábbis elsősorban nem ott. Becsüljük meg az ilyeneket, mert néhány év múlva már tényleg csak a hazai posvány által kitermeltekre támaszkodhatunk.
Kampman
A 70. percben mikor kifogyott a tank és elkezdtek bejönni a padról a cserék meg is látszott mi vár ránk, 9 mb1es volt a pályán egyszerre és labda ismét keservesen sírni kezdett...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Most miért vagytok ilyen genyák? A srácoknak nem csak az eredményesség, a szórakoztatás is a feladatuk.
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
Ilyen Szalaikat kell játszatni. Csak tudnám, hogy benne pl. mi a f@szt lát minden edző. Néha belebotlik a labdába, amiből gól lesz, és ezért? Olvastam párszor, hogy néhányan még védik, csak nem értettem, hogy mire fel.
shagi0206
Mert ő azon kevés játékosaink egyike, aki nem a magyar mocsárban szocializálódott, vagy legalábbis elsősorban nem ott. Becsüljük meg az ilyeneket, mert néhány év múlva már tényleg csak a hazai posvány által kitermeltekre támaszkodhatunk.

több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
Van nálunk szánalmasabb bagázs a világon????
dande
Dehogy van.
Mikor láttam, hogy játszunk az ausztrálokkal, mondom na, nézek már egy magyar meccset. Kurva kibaszott kár volt.
Szenvedés még nézni is, amit csinálnak. Támadókat tekintve ennyire nincs egy rohadt játékos, aki egy kicsit is veszélyes lehetne a kapura? Ilyen Szalaikat kell játszatni. Csak tudnám, hogy benne pl. mi a f@szt lát minden edző. Néha belebotlik a labdába, amiből gól lesz, és ezért? Olvastam párszor, hogy néhányan még védik, csak nem értettem, hogy mire fel. Ma is teljesen hasznos volt a játéka.
Ami az ausztrálokat illeti: Ha így akarnak játszani a VB-n, akkor tőlük se kell sokat várni. Csoport utolsó helyét ki is bérlik.
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
"jól teljesítettünk"
Vazzzzzzz

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van nálunk szánalmasabb bagázs a világon????
több mint 7 éve
Uram isten hogy lehet ilyen kerdest feltenni? Komolyan a szakma legalja. Hulye voltam h nem angol streamen neztem...
Borbinho
Magyarország legjobb játékosa a posztján sérült és biztos volt, hogy nem játszik, ez önbizalmat adott neked? - ez mi a ge*i? 😀

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Uram isten hogy lehet ilyen kerdest feltenni? Komolyan a szakma legalja. Hulye voltam h nem angol streamen neztem...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Látszik hogy jó odds volt az auszikon, kellett a költőpénz a nyaralásra a srácoknak. 😀
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 637 — Whoops, looks like something went wrong.
Bohoc kapitanynak bohoc golok jutnak. xd

több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
😀😀😀😀😀😀
Kabaré

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Ezt tedd el egy izébe, ezt tedd el egy humorosba

több mint 7 éve
Micsoda gólok, micsoda mérkőzés!

több mint 7 éve
Karius, te vagy az?

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Vadinak több esze van az egészhez, mint a másik 10-nek együtt. Viszont dinamika már nem sok van benne, ilyen meccsen elmegy, de ahol az ellen sokat szalad ott már necces. Gondolom a kitchee-ben sem kell megszakadnia.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem unalmas már Gerával példálózni?
Hasonló kaliber még hunyorítva sincs jelenleg oké, de attól még meg lehetne próbálni előre tekinteni és felépíteni valakit. (K. László egy vicc, Vadócz vén, Pátkai.....)

több mint 7 éve
Sallai többet csinált egy félidő alatt, mint djuji az eb óta összesen. Vadócz kurva jó. Szabó Jancsi kurva szar. Érdekes, vissza álltunk az egérvári-dárdai-storck alap taktikra egyből jobban is nézünk ki, igaz az ausztrálok látványosan szarnak bele.
peach
Jol ra fogunk baszni erre, az auszik kakalnak telibe az egeszbe, mi lehozunk jo 70 percet, ami ismet ad egy evet es jo par meccset a troger Leekensnek.

több mint 7 éve
Sallai többet csinált egy félidő alatt, mint djuji az eb óta összesen. Vadócz kurva jó. Szabó Jancsi kurva szar. Érdekes, vissza álltunk az egérvári-dárdai-storck alap taktikra egyből jobban is nézünk ki, igaz az ausztrálok látványosan szarnak bele.

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Milyen érdekes nincs a bal szélen a dundi tevehajcsár és mindjárt van sebesség a támadásokban
(jó a sebesség még így is egy kettesbe váltó traktorral egyenlő egy ekével a háta mögött, de a fejlődés megkérdőjelezhetetlen 😊 )

több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Laci ilyet is tud?
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Örömmel látom hogy sok “egyenruhás” szurkoló” is ki lett vezényelve... sose gondoltam Vona hogy fizetett “szurkolók” lesznek majd egy válogatott meccsen...
több mint 7 éve
Ki mit "vár" a mai meccstől?

Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?

Naiv lennék, ha reálisan az első lehetőséget várnám el a mostani válogatottól, így elvárom, hogy ma rendesen szarjanak bele az egészbe. Csinálják normálisan!
Vrij6
egyértelmű vendég.
arra amúgy is 2,5x körüli szorzók vannak.
slowmotion
Jah igen, azt akartam kérdezni, hogy miért ilyen magas a vendég szorzó?
Elég jó dealnek tűnik fogadás szempontjából.
Vrij6
hátha már nem akar megszakadni az aussie csapat vébé előtt egy héttel
slowmotion
Vagy az is lehet, hogy jó kedvvel egy sok gólos sikerrel akarnak hangolni.
Matthew99
Ki akarnak kapni harommal, hogy a vb elott mindenki lenezze oket, hogy meg Leekenstol is leszoptak, aztan odacsapnak es megnyerik a vb-t.

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 266 — Invisible man

Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?

Naiv lennék, ha reálisan az első lehetőséget várnám el a mostani válogatottól, így elvárom, hogy ma rendesen szarjanak bele az egészbe. Csinálják normálisan!
Vrij6
egyértelmű vendég.
slowmotion
Vrij6
slowmotion
Vagy az is lehet, hogy jó kedvvel egy sok gólos sikerrel akarnak hangolni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 253 — Cowboys fan

Vrij6
egyértelmű vendég.
slowmotion
Vrij6
több mint 7 éve

Vrij6
Már hangya is kavarja a szart/ tár kulissza titkokat a nagyközönség elé. Csodálkoznék, ha nem leekens ellen mennénk ma is.