Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Tejesember
256
Ide tényleg hívhatnak bárkit, ha alig van normális játékosunk. Itt jön ki, hogy mennyire el van cseszve az utánpótlás.Szerintem is ez a fő probléma. Itt csak megbukni lehet a gyenge keret és a túlzott elvárások miatt, az ilyen Leekens féle kóklereknek levezetni tökéletes, de komoly edző nem fogja elvállalni.Arra lennék nagyon kíváncsi ki az az ember aki csányinak súg ilyenkor. Először pinyő, most leekens. Hatalmas troll lehet a csávó, sztem hülyére röhögi magát a háttérben.Szerintem nincs edző aki idejönne, kivétel amelyik pénzt akar, de jelenleg Leekens se kap lóvét, aztán meg majd kiderül hogy mivel honorálják a teljesítményét.
peach
Solymi
cspeti98
Nem, nem az van, hogy nem lenne tehetséges játékosaink, mert akadnak.
Csak 1.: korábban már sokszor írtam, hogy az Uram-Bátyám rendszer mennyire szerves része lett az egésznek.
2.: Aki nem úgy kerül be, ott mentális problémák vannak. Ismerősöm gyereke is tehetséges, Hollandiába is vitték volna már focizni, de mentális problémák vannak nála. Puskás, Honvéd, Fradi. 3 csapat pár éven belül. (Itt kérnék elnézést, rosszul tudtam, nem csak akart, focizott is a srác a Puskás Akadémiánál.) Mi a probléma vele? Az, hogy hülye, tojik az edzői utasításokra, meccsen teljesen mást csinál, mint amit előtte megbeszélnek. Hiába tehetséges, hiába rúgott tavalyi szezonban is 12 gólt, egyik edző se akar vele dolgozni, már a Fradinál is próbálják elpasszolni. Hiába magyarázz el neki valamit az edző, nem hajlandó követni. Nem csak focinál tűnik ez ki, hanem a való életben is nála, pár hete még veszettül próbálta elintéztetni, hogy fel legyen mentve matekból, mert olyan szinten bukásra áll, hogyha még őszig tartana a javítás akkor se tudná magát feltornázni kettesre.
Itt jön ki a probléma, hogy nem nevelnek ki normális mentalitású játékosokat. Oké, hogy valaki tud focizni, ha fejben alkalmatlan normális focistának.
Most is válogatottnál ez van. Nézz körül kik játszanak.
Dzsudzsákokkal, Elekekkel nem fogja senki se megváltani a világot csak olyan markáns edzők, mint Dárdai.
Sir Alex Fergusonnak is lehet beléjük törne a bicskája.
Ide nem válogatott edző kellene, hanem valaki, aki rendbe vágná végre az utánpótlás nevelést, mert addig később még pocsékban helyzetben leszünk.
több mint 7 éve
Salah ügyes, de egy tökéletes Klopp termék. Előbb válnék meg tőle mint Firminotól. Valaki már írta lentebb is.Ja, meg én is valamikor még télen.
alatriste
Firmino itt a legfontosabb láncszem, messze.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Szerintem nem. Legalabbis nem ugy. Jelenleg egy egyszezonos tamadorol beszelunk. persze, hogy kiemelt figyelmet kapott, de azert most a kovetkezo idenyben meg meg ennel is nagyobb figyelmet kap majd. Mig tavaly a semmibol robbanhatott be, es kapott ugymond fel szezont, amig azert meg nem figyeltek ra kiemelten, addig most nem kap egy meccset sem.Hat igen, azert nagy kerdes, valojaban o mekkora klasszis. Iden minden bejott neki, de mostantol ketten figyelnek majd ra mindig, a PL-ben pedig azert az ilyen figyelem furas-faragassal jar. Nem vagyok biztos abban, hogy ez izleni fog Szalahnak.valószínűleg vissza fognak esni a számai, de szerintem is hülyeséget beszélsz.
Ilyen 12-15 gól/8-10 gólpassznál többet nem várok tőle a következő szezonban. Persze az, hogy minden vedo ra figyel majd, jot tesz Firminonak es Manenak.
Stez
ott van a faszi, aki szinte majd' minden meccsen gólt szerzett, a szezon fele után tizenöt góllal állt, és azt mondod, hogy legalább onnantól nem élvezett kitüntetett figyelmet? mindenki arra várt, hogy egyszer majd csak nem ad neki a gép, és lehet másra figyelni? szerinted nem faragták eddig is?
alapvetően a Liverpool ellen kétféleképpen lehet játszani: vagy betolod a buszt, vagy nem tolod be. az első ellen hozunk kreatív játékosokat, a második meg tulajdonképpen outscoring, ami az esetek nagy részében tátott szájjal rohanás a faszerdőben.
bold prediction, de a húsz gól szerintem egyáltalán nem elérhetetlen neki. persze nyilván ott lesz a vállain a nyomás, hogy megint egy ideihez hasonló szezont várnak majd el tőle, de Klopp szerintem pont az az edző, aki tudja ezt kezelni.
slowmotion
Plusz azert valljuk be, hogy iden konkretan minden osszejott emberunknek. Azert ez sem lesz mindig igy. Es lehet, hogy faragtak ot a szezon masodik feleben, de jovore meg jobban fogjak.
több mint 7 éve
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mennyi TAO meg adópénz folyt be a Felcsúthoz.index.hu/sport/futball/2018/06/08/felcsuton_lassan_domperekre_kell_taozni_hogy_legyen_mivel_hordani_a_penzt/
Solymi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Hat igen, azert nagy kerdes, valojaban o mekkora klasszis. Iden minden bejott neki, de mostantol ketten figyelnek majd ra mindig, a PL-ben pedig azert az ilyen figyelem furas-faragassal jar. Nem vagyok biztos abban, hogy ez izleni fog Szalahnak.valószínűleg vissza fognak esni a számai, de szerintem is hülyeséget beszélsz.
Ilyen 12-15 gól/8-10 gólpassznál többet nem várok tőle a következő szezonban. Persze az, hogy minden vedo ra figyel majd, jot tesz Firminonak es Manenak.
Stez
ott van a faszi, aki szinte majd' minden meccsen gólt szerzett, a szezon fele után tizenöt góllal állt, és azt mondod, hogy legalább onnantól nem élvezett kitüntetett figyelmet? mindenki arra várt, hogy egyszer majd csak nem ad neki a gép, és lehet másra figyelni? szerinted nem faragták eddig is?
alapvetően a Liverpool ellen kétféleképpen lehet játszani: vagy betolod a buszt, vagy nem tolod be. az első ellen hozunk kreatív játékosokat, a második meg tulajdonképpen outscoring, ami az esetek nagy részében tátott szájjal rohanás a faszerdőben.
bold prediction, de a húsz gól szerintem egyáltalán nem elérhetetlen neki. persze nyilván ott lesz a vállain a nyomás, hogy megint egy ideihez hasonló szezont várnak majd el tőle, de Klopp szerintem pont az az edző, aki tudja ezt kezelni.
több mint 7 éve
na indul a fantasy:fantasy.fifa.com/en/leagues?code=426262626262315F232331323436392323626F776C687523234A4D5234474D4D39
jelszó a ligához: JMR4GMM9
topic:
bowl.hu/forum/egyeb-jatekok/eb-jatek-2016
több mint 7 éve
Hat igen, azert nagy kerdes, valojaban o mekkora klasszis. Iden minden bejott neki, de mostantol ketten figyelnek majd ra mindig, a PL-ben pedig azert az ilyen figyelem furas-faragassal jar. Nem vagyok biztos abban, hogy ez izleni fog Szalahnak. Ilyen 12-15 gól/8-10 gólpassznál többet nem várok tőle a következő szezonban. Persze az, hogy minden vedo ra figyel majd, jot tesz Firminonak es Manenak.
több mint 7 éve
Salah ügyes, de egy tökéletes Klopp termék. Előbb válnék meg tőle mint Firminotól. Valaki már írta lentebb is.és az a vicces, hogy szezon elején egyáltalán nem érezte gyilkosan a kaput, érzésre kb négy ajtó-ablak helyzet kellett neki egy gólhoz
Salah egy 10/10es szélső Klopp rendszerébe. Fut mint a bolond, gyors, jól cselez és ami miatt Salah idén ilyen szezont futott, hogy gyilkosan érezte a kaput. Imádom a palit, de ilyen ember nax 10/8as kategóriában lehet szerezni. Bobby felé csatárt nem tudom hol találnánk máshol.
Persze inkább ne vigyenek el senkit. 😊
Jött már Keita, Fabinho, Fekir. És (eddig) csak Can ment.
alatriste
több mint 7 éve
Salah ügyes, de egy tökéletes Klopp termék. Előbb válnék meg tőle mint Firminotól. Valaki már írta lentebb is.Salah egy 10/10es szélső Klopp rendszerébe. Fut mint a bolond, gyors, jól cselez és ami miatt Salah idén ilyen szezont futott, hogy gyilkosan érezte a kaput. Imádom a palit, de ilyen ember nax 10/8as kategóriában lehet szerezni. Bobby felé csatárt nem tudom hol találnánk máshol.
Persze inkább ne vigyenek el senkit. 😊
Jött már Keita, Fabinho, Fekir. És (eddig) csak Can ment.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, AsensioHa CR tavozik tenyleg, akkor Pereznek muszaj lesz valami oriasit robbantania, ezt tudja jol o is, mivel a portugal azert nem csak teljesitmenyben, de mezeladasban, szponrozi szerzodesekben es egyebekben is huzta fel a Realt.
?
Isconak reszelnének pl helyből.
Amadeus
Perez ehhez merten szupersztart fog hozni CR helyere. Na most szerintem Szalah egy szezon utan baromira nem az, bar egy szeretheto figura. De en csak Neymarban latom azt, hogy Perez „ki tudja engesztelni” a szurkolokat.
Teszem hozza, hogy Neymar a parizsi kalandjaval szepen megutaltatta mar magat sokakkal, ha meg a Barca utan elmegy a Realhoz, szinten szep kis gyulolet lesz ott. Aztan ha epp nincs jo formaban, majd kifutyulik a Bernabeuban, jon a bohoc kis rinyalasa, a cirkusz. Az viszont nem az a kornyezet, ahol azert akkora szava lehet, mint a PSG-nel, korbeimadni sem fogjak, ugyhogy azert szamomra az egy eleg erdekes sztori lesz, hogy azon a fronton mi alakul.
Regen nagyon szerettem Neymart, de mostanra borsodzik tole a hatam.
több mint 7 éve
Szerintem meg nem kirivo.Te, hidd el, en is agyfaszt kapok tole. De azert igyekszem fuggetlen szemmel ugymond az eredmenyeit nezni, es azert valljuk be, hogy a magyar kozegben ezek siman mondhatok baromi joknak.Igaz, adom, de akkor is. Ez a magyar edzői szakmát minősíti, hogy egy ilyen ember bárhol edző és emberekkel foglalkozik.
En most csak errol irtam le a velemenyem. Most az, hogy a valogatottnal megbukott, mas dolog. Meg hogy alapvetoen emberunk nem tud normalisan beszelni.
Egyebkent taktikailag szerintem egyaltalan nem buta ember, azt is kinezem belole, hogy tenyleg kepes osszerakni egy game plant, olyat, ami hatekony is lehet. Az meg szvsz nem nagy kunszt, hogy meg az o primitiv modjan atadja ezt a jatekosainak. Egyreszt van ezer segito, masodedzo, aki reszben erre van, masreszt azert a futballban eleg konnyen meg lehet ertetni magad edzokent, gondolj csak arra, hogy egy kulfoldi edzo magyaraz annak a Bodenek, aki egyebkent angolul sem tud, de megkapja a maga kis tablacskajat es azt a nehany mondatot valaki elmagyarazza neki, ami sziguoruan a dolga, aztan ennyi.
Pinyo meg azert legalabb tori a magyart. 8-D
Stez
Solymi
Most ha megnezed, akkor a belgaknal Leekens megjarta mar kb. a teljes elvonalat, akkora korforgas van, de Olaszorszagban is a hulyebbnel hulyebb, nyolcszor leszerepelt trenerek kaphatnak ujra es ujra elvonalban kispadot.
Pinternek meg eredmenyei vannak, ezt tovabbra se feledd. Es ugyebar a mai sport vilagaban eredmenykenyszer van, nincs ido epitkezni, azonnal kell valamit mutatni.
Most abba gondolj bele, hogy egyebkent Belgiumban milyen lehet a helyzet, hogyha konkretan Leekens nevet minden evben bedobjak valamelyik szarul teljesito csapatkent, mint nagy megmento. 8-)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
"Már aki válaszol persze, mert sem Dzsudzsák Balázs, sem Szalai Ádám, sem Kleinheisler László nem állt meg az újságírók kedvéért. Akik egyébként nem a kedvük, hanem munkaköri kötelességük miatt akartak beszélni a fiúkkal, akiknek szintén munkaköri kötelességből mondaniuk kellett volna valamit. "Akkor itt tényleg gáz van..
több mint 7 éve
Mindig mosolygok, mikor valakit egy szezon után Messihez hasonlítanak, aki még nem volt nagykorú szinte, mikor már hozta ezt a szintet, de egy évtized is eltelt azóta, és még mindig. 😉
több mint 7 éve
Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, Asensiomost hogy felhoztad, isco az aki leginkább illene a barcába, és nem azért mert nem kedvelem.
?
Amadeus
NA őt pl megvehetnék jó drágán, úgyis barcás
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Bale, mint Wing Back? Végül is. Mondjuk a leggólerősebb játékos lenne, ha CR lelépne madridból.Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, AsensioHa mar 352, akkor miert nem Bale az egyik szelen az 5 kozeppalyasnal?
?
Amadeus
En meg mindig bizok benne,h marad Conte. De ha Blanc jon se dolok a kardomba.
Borbinho
több mint 7 éve
Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, AsensioHa mar 352, akkor miert nem Bale az egyik szelen az 5 kozeppalyasnal?
?
Amadeus
Ja h 343, my bad. Viszont en Casemirot semmi penzert nem vennem ki a kezdobol. A legkozelebb van Makelele szintjehez miota a francia nincs Madridban, nem latvanyos amit csinal, de kurva jo a csavo.
En meg mindig bizok benne,h marad Conte. De ha Blanc jon se dolok a kardomba.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, Asensio?
több mint 7 éve
technikás játékos.www.youtube.com/watch?v=AtNO4JfsTnEháát ebben voltak gyöngyszemek
Vrij6
feldobtad a munkaidő végét 😀 mintha muszáj lenne telibe lőni az akár 1 emberes sorfalat is
Gorcsev
addig fárasztja az ellenfél játékosait ilyen telitalálatokkal, amíg hibára nem kényszeríti őket.
több mint 7 éve
Salah Mané upgradelt verziója, terület kell neki ahhoz, hogy igazán tudjon játszani. Lendületből, gyors, kevés passzos játékhoz van szokva, btw ezt teremti meg Klopp gegenpressingje (amiben továbbra is Firmino a legjobb játékos, hiába a hype). Szvsz nem enne meg ő sem sok sót a Barca hagyományosan rövid passzos, kombinatív rendszerében. Ha Thiagot viszik tőlünk, akkor szinte biztos, hogy az lesz. A pozíciós futball pont ezt a "megindulási" területet veszi ki a játékból, ezért mondom, hogy Griezmann is kétesélyes, bár ő valóban egy technikás és intelligens futballista, viszont Salah és Dembele off teljesen. Utóbbi jobban tenné, ha visszaigazolna Németországba, mert semmi nem lesz belőle Barcelonából, azt meg külön nem értem, hogy egy alapvetően agymunkára és fineszre építő rendszerbe minek kellett ezt a 20 éves futógép hülye gyereket beleerőltetni. Ugye ők ketten Cou-val már benne vannak 300 millió euróban, Griezmann még egy százas, Thiago is 50-70 körül lesz. Nevetséges ez, mintha a galaktikus korszak Real Madridját látnám.Dehogynem, Griezmann nagyon is fit. Amellett, hogy goleros, tobb poszton, mindket szelen bevetheto, jatszhat kozepen is, befejezni is be lehet rakni, emellett o az, aki egy teljesen mas stilus, mint a Dortmundban kiraly, de amugy onzo, allandoan egyenieskedo Dembele.Remelem nem kapjak szet egy nyar alatt a Poolt. Salah Barca es Mane Real hireket lehet olvasni.Salah Barca? Mi a jó istennek? Dembele sem fért be, szvsz nem is system fit abba a rendszerbe. (még Griezmann is necces) A katalánok az utóbbi időben eléggé agy nélkül igazolnak.
Meg Bobbyt passzoljak el nekunk Barkley-ert meg egy csomag szotyiert, es en is elegedett leszek 😀
Borbinho
Amadeus
Grizmann csapatjatekos, rengeteget passzol es o maga is sok tamadasban keszit elo. Abszolut beleillik a Barcelona stilusaba.
Dembele butasag volt, bar en remek jatekosnak tartom, de o tenyleg nem illik bele abba a stilusba. Szalah is azert egy olyan karakter, aki jatszik es sokoldalu, szerintem stilusra o is beleillene a Barcaba, csak igazabol ha Griezmannt elviszik, akkor en Szalah helyeben biztos nem mennek oda. Tulsagosan sok lesz az mar, tultelitett lesz ugymond a tamadosor.
Egyebkent Dembelevel sem az volt a gond, hogy nem fert be, mert Neymar tavozasa utan igazabol az ove volt az egyik szel, csak elbaszhatta a lehetoseget. Meg is tette, az, hogy konkretan edzes meg minden nelkul rogton ment kukit meregetni es jol leserult, majd ujra es ujra, azzal igazabol el is jatszotta az eselyet, holott ha hoz egy korrekt szezont, akkor igazabol Griezmann vagy akar Szalah megszerzeserol nem is nagyon csamcsognanak itt, mert fullos lenne a Barca tamadosora.
Szalahnak akkor mar inkabb Real, foleg, ha Ronaldo tenyleg tavozik.
Stez
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
Nem ő volt a legélesebb kés a fiókba...www.youtube.com/watch?v=AtNO4JfsTnEPinyo meg azert legalabb tori a magyart. 8-Dna ja. amíg játszott, addig fizikailag, azóta csak verbálisan.
Stez
slowmotion
Vrij6
Mintha medicinlabdával nyomták volna..
több mint 7 éve
Te, hidd el, en is agyfaszt kapok tole. De azert igyekszem fuggetlen szemmel ugymond az eredmenyeit nezni, es azert valljuk be, hogy a magyar kozegben ezek siman mondhatok baromi joknak.Igaz, adom, de akkor is. Ez a magyar edzői szakmát minősíti, hogy egy ilyen ember bárhol edző és emberekkel foglalkozik.
En most csak errol irtam le a velemenyem. Most az, hogy a valogatottnal megbukott, mas dolog. Meg hogy alapvetoen emberunk nem tud normalisan beszelni.
Egyebkent taktikailag szerintem egyaltalan nem buta ember, azt is kinezem belole, hogy tenyleg kepes osszerakni egy game plant, olyat, ami hatekony is lehet. Az meg szvsz nem nagy kunszt, hogy meg az o primitiv modjan atadja ezt a jatekosainak. Egyreszt van ezer segito, masodedzo, aki reszben erre van, masreszt azert a futballban eleg konnyen meg lehet ertetni magad edzokent, gondolj csak arra, hogy egy kulfoldi edzo magyaraz annak a Bodenek, aki egyebkent angolul sem tud, de megkapja a maga kis tablacskajat es azt a nehany mondatot valaki elmagyarazza neki, ami sziguoruan a dolga, aztan ennyi.
Pinyo meg azert legalabb tori a magyart. 8-D
Stez
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=AtNO4JfsTnEháát ebben voltak gyöngyszemek
Vrij6
feldobtad a munkaidő végét 😀 mintha muszáj lenne telibe lőni az akár 1 emberes sorfalat is
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Szerintem is ez a fő probléma. Itt csak megbukni lehet a gyenge keret és a túlzott elvárások miatt, az ilyen Leekens féle kóklereknek levezetni tökéletes, de komoly edző nem fogja elvállalni.Arra lennék nagyon kíváncsi ki az az ember aki csányinak súg ilyenkor. Először pinyő, most leekens. Hatalmas troll lehet a csávó, sztem hülyére röhögi magát a háttérben.Szerintem nincs edző aki idejönne, kivétel amelyik pénzt akar, de jelenleg Leekens se kap lóvét, aztán meg majd kiderül hogy mivel honorálják a teljesítményét.
peach
Solymi
több mint 7 éve
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Benczés mennyivel jobb választás..btw Salahra csak akkor menne rá a Barca ha Greizmann nem jön össze, ezt írták