Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 637 — Whoops, looks like something went wrong.
Fekir közben hivatalos 😕 eaglesmcnabb
Igen? Még nem láttam sehol. Forrás van esetleg?
kristóf17
NSO-n olvastam ,de már nem találom :d
eaglesmcnabb
Komolyan attól, hogy az NSO megírja, lesz hivatalos valami? Nemááár.

Egyelőre még csak átment az orvosin és kész bejelenteni a csapat az igazolást.
Mikey
Nem irtunk olyat, hogy hivatalos 8-P
Meki valoszinuleg reszeg. Egyebkent ha azt irjuk, hogy hivatalos, akkor azert hidd el, az is, mivel nem abbol dolgozunk, hogy a The Sun megirja ezt, hanem csak akkor jelentunk ki ilyet nem sajtohirkent, hogyha az edott klubok valamelyike valamelyik hivatalos oldalan elismeri az atigazolast, az meg ugye mar hivatalos tenylegesen.

Fekir eseteben sem volt szo hivatalos bejelentesrol, inkabb meki eseteben volt szo egy liter vodkarol mar delben, aminek a kovetkezmenye lett az, hogy o hivatalosnak latta.

Pedig mar a cim is ellentmond ennek:
„még a vb előtt szerződtethetik a francia válogatott támadót”
lead:
„Angol értesülések szerint”
A hir kezdese:
„A The Guardian úgy tudja…”

Szoval na. 8-))

több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Ki mit "vár" a mai meccstől?

Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?

Naiv lennék, ha reálisan az első lehetőséget várnám el a mostani válogatottól, így elvárom, hogy ma rendesen szarjanak bele az egészbe. Csinálják normálisan!
Vrij6
egyértelmű vendég.
arra amúgy is 2,5x körüli szorzók vannak.
slowmotion
Jah igen, azt akartam kérdezni, hogy miért ilyen magas a vendég szorzó?
Elég jó dealnek tűnik fogadás szempontjából.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 251 — Cowboys fan

Fogunk legalább futni, szenvedni, küzdeni, vagy ez egyszerűen nem tartozik a "Leekens érához", és inkább ma is megpróbálunk edzőt buktatni?

Naiv lennék, ha reálisan az első lehetőséget várnám el a mostani válogatottól, így elvárom, hogy ma rendesen szarjanak bele az egészbe. Csinálják normálisan!
Vrij6
egyértelmű vendég.
arra amúgy is 2,5x körüli szorzók vannak.
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 094
kristóf17
eaglesmcnabb
Komolyan attól, hogy az NSO megírja, lesz hivatalos valami? Nemááár.

Egyelőre még csak átment az orvosin és kész bejelenteni a csapat az igazolást.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
kristóf17
eaglesmcnabb
Stez megviccelt.
Ne hagyd magad.
Sobri Jóska
Ezzel is csak idegesít, de szerintem Wyatt volt, mert beszóltam neki a Browns topikban.
eaglesmcnabb
Beszólni a Browns topikban?
#TrollingLevel∞

több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Hogy ne keveredjenek a vb-s dolgok a többivel:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eredménykövető - Foci VB 2018 - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Braxa csinált fantasy-t, hamarosan meg indítunk még egy tippjátékot is nyereményekért (a Brady-s könyveket csak elsózom már valakiknek 😀)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
kristóf17
eaglesmcnabb
Stez megviccelt.
Ne hagyd magad.
Sobri Jóska
Ezzel is csak idegesít, de szerintem Wyatt volt, mert beszóltam neki a Browns topikban.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
kristóf17
eaglesmcnabb
Stez megviccelt.
Ne hagyd magad.

több mint 7 éve
kristóf17

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 7 éve
Igen, ez igaz. De ha CR megy, ezaltal az arcat elvesziti a Real, akkor Perez uj arcot fog hozni, olyat, aki eladhato es aki azert papiron klasszisnak mondhato.

Na most szerintem Szalah nem annyira eladhato, o nem egy reklamarc. A Neymar iranti allando erdeklodes viszont ketlem, hogy kamu lenne es veletlen. En csak azt tudom elkepzelni, hogy ha CR megy, akkor Perez Neymart viszi a helyere.

Mert Pereznek az is kell, hogy egy jatekos ne csak szimplan kurva jo legyen.

Amit en olvastam, hogy amugy Zidane hazard-t kerte kifejezetten Pereztol, o meg visszautasitotta. Pedig ot el tudtam volna kepzelni a Realnal, es oriasi kiraly lett volna szvsz, illetve o azert marketing szempontjabol sem egy rossz fogas. Furcsa lenne, ha Perezt ennyire nem erdekelne.
Stez
igen ezzel egyetértek, egy baj van, nem szeretem se Neymart se hazard-t :d Akkor inkább jöjjön a kiskedvenced de Bruyne, ő legalább szimpatikus, és amúgy szerintem jobb játékos mint Hazard. Igaz ő sem egy Neymar szintű brand, de Hazard sem.

Pedig egymás stylistjai lehetnének Neymarral 😀
Toca
kétségtelen :d csak szerintem utálja eléggé a barcát, hogy ne hozzon ide egy ex barcást.
Lessie akkor esélyes az aranylabdára ha elődöntőbe megy legalább a csapattal, más esetben nem hinném.

Fekir közben hivatalos 😕
Ez is csak azt igazolja, hogy még mindig a Lyoné a legjobb utánpótlásbázis világszinten.

több mint 7 éve
dawyd728 4 117
Szerintem nem. Legalabbis nem ugy. Jelenleg egy egyszezonos tamadorol beszelunk. persze, hogy kiemelt figyelmet kapott, de azert most a kovetkezo idenyben meg meg ennel is nagyobb figyelmet kap majd. Mig tavaly a semmibol robbanhatott be, es kapott ugymond fel szezont, amig azert meg nem figyeltek ra kiemelten, addig most nem kap egy meccset sem.

Plusz azert valljuk be, hogy iden konkretan minden osszejott emberunknek. Azert ez sem lesz mindig igy. Es lehet, hogy faragtak ot a szezon masodik feleben, de jovore meg jobban fogjak.
Stez
Salah mitől lenne egyszezonos csoda?

Tavaly bajnokságban a Roma 90 gólt szerzett vele, idén 61-et. Persze más már az edző, volt rajta kívül is 1-1 távozó, de a támadó szekciót nem érintette. Mellette a 41 meccsen 19 gól 15 gólpassz azért már figyelemreméltó. Salah esetében azt nem szabad elfelejteni, h puszta jelenlétével is teret nyit a többiek előtt. Sokkal könnyebb a támadójáték vele, ami gól-gólpasszokban lehet nem is mutatkozik meg az ő statisztikai lapján. Pl. Dzeko idén 24-7, tavaly 39-15. Pedig nem lett gyengébb a bosnyák.

Ha tavaly a Roma nem lett volna június 30-ig eladáskényszerben az ffp miatt, h ne büntessék a csapatot a későbbiekben és mondjuk, ha a Neymar deal is a Salah üzlet előtt üt be, akkor 2x annyi lett volna az ára az egyiptominak, ami már akkor is kb top20 játékosnak számított volna.
dawyd728
Figyelemremelto, ja. De ennyi. Egy Aubameyang meg evekig ontotta a golokat nemetben, megsem mondanam, hogy micsoda zseni, es koszono viszonyban sincs a vilag legjobbjaival, mig Szalahot egy brutalis szezon utan mar Messiekhez hasonlitjak. Hagyjuk mar...

Jelenleg Szalah nalam meg egyszezonos. Es igenis mostantol fog szamitani, hogy mit csinal, mert eddig sokaig „fu alatt” jatszhatott, mostmar viszont tenyleg mindenhol, mindenki ra fog figyelni es ot fogja gyilkolni. Es mostmar tenyleg o lesz a figyelem kozeppontjaban, mindenki tole varja a meccsek megnyereset, oriasi teher lesz a vallan.
Stez
Jó, aki Messihez hasonlítja, az álomvilágban él. Viszont az idei szezon után top10 játékosnak tartom. Persze lehet mondani, h más játékrendszerben nem lenne ilyen jó, de mindenki annyira jó, amennyire a neki fekvő rendszerben képes teljesíteni. Pl a Barcába biztos nem lenne még top50 játékos se. Míg mondjuk egy Messi szerintem egy Liverpoolban is top3 lenne..
több mint 7 éve
Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, Asensio

?

Isconak reszelnének pl helyből.
Amadeus
Ha CR tavozik tenyleg, akkor Pereznek muszaj lesz valami oriasit robbantania, ezt tudja jol o is, mivel a portugal azert nem csak teljesitmenyben, de mezeladasban, szponrozi szerzodesekben es egyebekben is huzta fel a Realt.

Perez ehhez merten szupersztart fog hozni CR helyere. Na most szerintem Szalah egy szezon utan baromira nem az, bar egy szeretheto figura. De en csak Neymarban latom azt, hogy Perez „ki tudja engesztelni” a szurkolokat.

Teszem hozza, hogy Neymar a parizsi kalandjaval szepen megutaltatta mar magat sokakkal, ha meg a Barca utan elmegy a Realhoz, szinten szep kis gyulolet lesz ott. Aztan ha epp nincs jo formaban, majd kifutyulik a Bernabeuban, jon a bohoc kis rinyalasa, a cirkusz. Az viszont nem az a kornyezet, ahol azert akkora szava lehet, mint a PSG-nel, korbeimadni sem fogjak, ugyhogy azert szamomra az egy eleg erdekes sztori lesz, hogy azon a fronton mi alakul.

Regen nagyon szerettem Neymart, de mostanra borsodzik tole a hatam.
Stez
CR szintű brand ma nincs a futballban. Klasszis futballista, jó adottságú, eladható kinézettel és viselkedéssel. Beckham óta a legkomolyabb marketing terméke a futballnak. Neymar nálam a Lewis Hamilton szintű hülye gyerek - nem véletlen a haverkodás - akiből sok minden süt, csak a profizmus nem.

Btw Perez megpróbàlhatna csak egyszer sportszakmai alapon igazolni. Rossz nyelvek szerint ZZ ezért dobbantott.

Salahban nagyon egyetértek veled. Gegenpressing fit a srác, máshol nem fog ilyen szezont hozni. Tipikus Klopp játékos.
Amadeus
3 éve nem igazolt senkit a kezdőbe.
De azért ott van Kroos, Modric, Kovacic, és a visszaigazolt saját nevelésűek+ beépített fiatalok, (Carvajal, Vallejo, Asensio, Nacho, Vasquez) James óta nem érkezett reklámigazolás, az meg ide s tova 4 éve volt.

Szerintem most a Barca csinálja azt amit Perezpapa régen, persze benne van hogy idehozza Neymart ha CR elmegy, de egy ekkora csapatnál kell is legalább egy ilyen marketingértékű playa. (Bár remélem nem ő a kiszemelt, és ha igazak a hírek hogy Guti lesz az új HC, akkor szerintem nem is ő jön.)
eaglesmcnabb
Igen, ez igaz. De ha CR megy, ezaltal az arcat elvesziti a Real, akkor Perez uj arcot fog hozni, olyat, aki eladhato es aki azert papiron klasszisnak mondhato.

Na most szerintem Szalah nem annyira eladhato, o nem egy reklamarc. A Neymar iranti allando erdeklodes viszont ketlem, hogy kamu lenne es veletlen. En csak azt tudom elkepzelni, hogy ha CR megy, akkor Perez Neymart viszi a helyere.

Mert Pereznek az is kell, hogy egy jatekos ne csak szimplan kurva jo legyen.

Amit en olvastam, hogy amugy Zidane hazard-t kerte kifejezetten Pereztol, o meg visszautasitotta. Pedig ot el tudtam volna kepzelni a Realnal, es oriasi kiraly lett volna szvsz, illetve o azert marketing szempontjabol sem egy rossz fogas. Furcsa lenne, ha Perezt ennyire nem erdekelne.

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Conte lehet a Real új edzője. Érdekes ötlet lenne ez; Navas - Ramos, Varane, Nacho - Marcelo, Kroos, Kovacic, Carvajal - Bale, ?, Asensio

?

Amadeus
Ha CR tavozik tenyleg, akkor Pereznek muszaj lesz valami oriasit robbantania, ezt tudja jol o is, mivel a portugal azert nem csak teljesitmenyben, de mezeladasban, szponrozi szerzodesekben es egyebekben is huzta fel a Realt.

Perez ehhez merten szupersztart fog hozni CR helyere. Na most szerintem Szalah egy szezon utan baromira nem az, bar egy szeretheto figura. De en csak Neymarban latom azt, hogy Perez „ki tudja engesztelni” a szurkolokat.

Teszem hozza, hogy Neymar a parizsi kalandjaval szepen megutaltatta mar magat sokakkal, ha meg a Barca utan elmegy a Realhoz, szinten szep kis gyulolet lesz ott. Aztan ha epp nincs jo formaban, majd kifutyulik a Bernabeuban, jon a bohoc kis rinyalasa, a cirkusz. Az viszont nem az a kornyezet, ahol azert akkora szava lehet, mint a PSG-nel, korbeimadni sem fogjak, ugyhogy azert szamomra az egy eleg erdekes sztori lesz, hogy azon a fronton mi alakul.

Stez
CR szintű brand ma nincs a futballban. Klasszis futballista, jó adottságú, eladható kinézettel és viselkedéssel. Beckham óta a legkomolyabb marketing terméke a futballnak. Neymar nálam a Lewis Hamilton szintű hülye gyerek - nem véletlen a haverkodás - akiből sok minden süt, csak a profizmus nem.

Btw Perez megpróbàlhatna csak egyszer sportszakmai alapon igazolni. Rossz nyelvek szerint ZZ ezért dobbantott.

Salahban nagyon egyetértek veled. Gegenpressing fit a srác, máshol nem fog ilyen szezont hozni. Tipikus Klopp játékos.
Amadeus
De azért ott van Kroos, Modric, Kovacic (egyik sem az ész nélküli költekezés megtestesítője, + a visszaigazolt saját nevelésűek+ beépített fiatalok, (Carvajal, Vallejo, Asensio, Nacho, Vasquez), gyakorlatilag James óta nem érkezett reklámigazolás, az meg ide s tova 4 éve volt.

Szerintem most a Barca csinálja azt amit Perezpapa régen, persze benne van hogy idehozza Neymart ha CR elmegy, de egy ekkora csapatnál kell is legalább egy ilyen marketingértékű playa. (Bár remélem nem ő a kiszemelt, és ha igazak a hírek hogy Guti lesz az új HC, akkor szerintem nem is ő jön.)
eaglesmcnabb
Pedig egymás stylistjai lehetnének Neymarral 😀

Amúgy szerintem eléggé felfújátok ezt a Salah - Messi / CR dolgot.
Szalah és a Pool tolt egy olyan szezon amint még a Messi / CR és társai vonal se tudott ennyi.
Ha Egyiptomot esetleg komolyan elvinni sokáig Salah akkor még lehetne Aranylabda esélyes is (bár idén szerintem visszakapja Messi)
több mint 7 éve

?

Amadeus

Stez

Amadeus
De azért ott van Kroos, Modric, Kovacic (egyik sem az ész nélküli költekezés megtestesítője, + a visszaigazolt saját nevelésűek+ beépített fiatalok, (Carvajal, Vallejo, Asensio, Nacho, Vasquez), gyakorlatilag James óta nem érkezett reklámigazolás, az meg ide s tova 4 éve volt.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500

?

Amadeus

Stez

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
Szerintem nem. Legalabbis nem ugy. Jelenleg egy egyszezonos tamadorol beszelunk. persze, hogy kiemelt figyelmet kapott, de azert most a kovetkezo idenyben meg meg ennel is nagyobb figyelmet kap majd. Mig tavaly a semmibol robbanhatott be, es kapott ugymond fel szezont, amig azert meg nem figyeltek ra kiemelten, addig most nem kap egy meccset sem.

Plusz azert valljuk be, hogy iden konkretan minden osszejott emberunknek. Azert ez sem lesz mindig igy. Es lehet, hogy faragtak ot a szezon masodik feleben, de jovore meg jobban fogjak.
Stez

Tavaly bajnokságban a Roma 90 gólt szerzett vele, idén 61-et. Persze más már az edző, volt rajta kívül is 1-1 távozó, de a támadó szekciót nem érintette. Mellette a 41 meccsen 19 gól 15 gólpassz azért már figyelemreméltó. Salah esetében azt nem szabad elfelejteni, h puszta jelenlétével is teret nyit a többiek előtt. Sokkal könnyebb a támadójáték vele, ami gól-gólpasszokban lehet nem is mutatkozik meg az ő statisztikai lapján. Pl. Dzeko idén 24-7, tavaly 39-15. Pedig nem lett gyengébb a bosnyák.

Ha tavaly a Roma nem lett volna június 30-ig eladáskényszerben az ffp miatt, h ne büntessék a csapatot a későbbiekben és mondjuk, ha a Neymar deal is a Salah üzlet előtt üt be, akkor 2x annyi lett volna az ára az egyiptominak, ami már akkor is kb top20 játékosnak számított volna.
dawyd728
Figyelemremelto, ja. De ennyi. Egy Aubameyang meg evekig ontotta a golokat nemetben, megsem mondanam, hogy micsoda zseni, es koszono viszonyban sincs a vilag legjobbjaival, mig Szalahot egy brutalis szezon utan mar Messiekhez hasonlitjak. Hagyjuk mar...

Jelenleg Szalah nalam meg egyszezonos. Es igenis mostantol fog szamitani, hogy mit csinal, mert eddig sokaig „fu alatt” jatszhatott, mostmar viszont tenyleg mindenhol, mindenki ra fog figyelni es ot fogja gyilkolni. Es mostmar tenyleg o lesz a figyelem kozeppontjaban, mindenki tole varja a meccsek megnyereset, oriasi teher lesz a vallan.

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mennyi TAO meg adópénz folyt be a Felcsúthoz.
Solymi
 index.hu/sport/futball/2018/06/08/felcsuton_lassan_domperekre_kell_taozni_hogy_legyen_mivel_hordani_a_penzt/
Borbinho
muhaha, pont most akartam linkelni én is.
meg hogy Pintérnek nem volt olyan költségvetése, mint a codálatosz párosznak.
persze, ingyen vitték az összes egykori válogatottat meg légióst a csapathoz.
slowmotion
Ez egy elég jó összefoglalása a történetnek. 😊

index.hu/sport/futball/2018/05/10/latifi_rekordigazolas_puskas_akademia_pinter_attila/

több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Szerintem meg nem kirivo.
Stez
Ha ez így van, akkor álomvilágban éltem 😀
Nekem valahogy evidens volt, hogy legalább külföldön az élvonalban nincsenek idióta edzők vagy legalábbis kevés.

Másrészt az is tény, hogy tényleg azt látni, hogy egy Pintér féle edzővel lehet sikereket elérni, meg talán ezekhez a játékosokhoz kell is az ilyesféle fegyelmezés, passz, nemtom.
Akkor lehet mondani, hogy stílusban Pinyő a magyar Klopp/Conte? 😀

index.hu/sport/futball/2018/06/08/felcsuton_lassan_domperekre_kell_taozni_hogy_legyen_mivel_hordani_a_penzt/
Borbinho
Gyönyörű.
Igazából ez már politika, de gyakorlatilag az összes olyan város lakosa, ahol ilyen szintű fejlesztések mentek a Fidesz részéről, érdekelt abban, hogy ezek maradjanak hatalmon, különben egy kormányváltásnál becsődölhet a város ha már nem folyik a lóvé. Mivel a gazdaságot szinte magukhoz láncolják, úgy a regnáló hatalom nem tud sok mindent tenni, hacsaknem totális felülvizsgálat vagy azonnali vagyonelkobzás mindenkitől, családtagoktól, haveroktól, stb.

Ide tényleg hívhatnak bárkit, ha alig van normális játékosunk. Itt jön ki, hogy mennyire el van cseszve az utánpótlás.
Nem, nem az van, hogy nem lenne tehetséges játékosaink, mert akadnak.
Csak 1.: korábban már sokszor írtam, hogy az Uram-Bátyám rendszer mennyire szerves része lett az egésznek.

Itt jön ki a probléma, hogy nem nevelnek ki normális mentalitású játékosokat. Oké, hogy valaki tud focizni, ha fejben alkalmatlan normális focistának.
Most is válogatottnál ez van. Nézz körül kik játszanak.
Dzsudzsákokkal, Elekekkel nem fogja senki se megváltani a világot csak olyan markáns edzők, mint Dárdai.
Sir Alex Fergusonnak is lehet beléjük törne a bicskája.

Ide nem válogatott edző kellene, hanem valaki, aki rendbe vágná végre az utánpótlás nevelést, mert addig később még pocsékban helyzetben leszünk.
Tejesember
Nem hinném, hogy csak a játékosokkal lenne baj.
Az utánpótlást át kellene szervezni, de addig is egy jó, jobb edző össze tudna rakni egy olyan csapatot amivel lehetne kezdeni is valamit
Bölöni, Dárdai, László Csaba, még Storck is ezt mondta és hazai szakemberek is.

Normális mentalitása egy játékosnak vagy van vagy nincs. A futball is egy megélhetési forma. Minek akarjon az egyszerű focista kimenni külföldre, ha itthon is megkapja a nagy lóvét plusz az egyéb juttatásokat és még hajtania se kell.

Valahol olyanféle gebasz van a rendszerben ami miatt nem jön ide normális edző.
Azt is simán el tudom képzelni, hogy ha Orbánnak nem tetszik valaki akkor az nem jöhet.
Vagy belülről fúrják meg a dolgokat, hogy ahogy mondtad az uram-bátyám emberek ki ne essenek a körből.

A fejekben, gondolkodásban itt szerintem 40-50 év múlva lehet nagymértékű változás, az egész országra nézve, de még lehet akkor se. Inkább 80-100 év, de addigra meg bedarálnak az oroszok vagy a kínaiak, ha nem térünk észhez.
több mint 7 éve
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mennyi TAO meg adópénz folyt be a Felcsúthoz.
Solymi
Borbinho
muhaha, pont most akartam linkelni én is.
meg hogy Pintérnek nem volt olyan költségvetése, mint a codálatosz párosznak.
persze, ingyen vitték az összes egykori válogatottat meg légióst a csapathoz.
több mint 7 éve
Bírom mikor egy játékost megbélyegeznek azzal, hogy nem tud semmit csak kurva gyorsan futni.
Sok dolog van amit ki lehet védekezni a fociban, azt speciel hogy valaki gyorsabb kurva nehéz.
Lásd Roma-Pool, vagy Bartra-Bale.
Bár nem hinném hogy Salah ,és Bale csak futni tudna. Anélkül is extra-klasszis mindkettő.

Pool igazolja egyébként a legjobb játékosokat, hihetetlen milyen szemük van hozzá (Ezért ha megy CR tőlük kell igazolni, hogy Firmino vagy Salah az szinte teljesen mindegy) ,hab a tortán az lesz, ha tényleg megy még Fekir is.
eaglesmcnabb
azt nem mondom, hogy a legjobbakat igazolja, de Klopp tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit akar játszatni a csapattal, és ehhez melyik játékosok illeszkednek a legjobban.

persze lehet sztárokat is igazolni, akik nem klappolnak annyira ugyan, de a mezeket el tudják adni a nevükkel, csak Klopp magasról tesz a bizniszre, ő tényleg szórakoztatni akar, és játszani. és játszani. sőt, még játszani is.
több mint 7 éve
dawyd728 4 117

Stez

több mint 7 éve
Bírom mikor egy játékost megbélyegeznek azzal, hogy nem tud semmit csak kurva gyorsan futni.
Sok dolog van amit ki lehet védekezni a fociban, azt speciel hogy valaki gyorsabb kurva nehéz.
Lásd Roma-Pool, vagy Bartra-Bale.
Bár nem hinném hogy Salah ,és Bale csak futni tudna. Anélkül is extra-klasszis mindkettő.

Pool igazolja egyébként a legjobb játékosokat, hihetetlen milyen szemük van hozzá (Ezért ha megy CR tőlük kell igazolni, hogy Firmino vagy Salah az szinte teljesen mindegy) ,hab a tortán az lesz, ha tényleg megy még Fekir is.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Salah ügyes, de egy tökéletes Klopp termék. Előbb válnék meg tőle mint Firminotól. Valaki már írta lentebb is.
alatriste
Ja, meg én is valamikor még télen.
Firmino itt a legfontosabb láncszem, messze.
Mikey
Nagyon keves Bobbyhoz hasonlo csatar van manapsag. Mar a Hoffenheimben is az tetszett benne, hogy "esz nelkul" nekimegy a vedelemnek, amint megkapja a labdat. Nem tologatja ,meg var, hogy majd jon a segitseg. Ezt sztem nem lehet tanitani, ezt egyertelmuen osztonnek titulalnam. Hany golt/helyzetet hozott ossze a Poolnak azzal, h miutan megkapta a lasztit, fordult es egybol sprintelt a kapu fele. Persze onmagaban ez nem lenne eleg, technikailag is elegge kepzett es a fizikai parameterei is megsuvegelendoek, illetve a csapatjatekba is siman be lehet vonni. A kaput is nagyon erzi, fejelni is tud, egyszeruen kb a tokeletes tamado szamomra.
Kivancsi vagyok a braziloknal mit tud mutatni a VB-n.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."