NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 724
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
amúgy meg akartam tenni a Steaua továbbjutását meg a Schalke továbbjutását, csak elszámoltam magam abban, hogy meddig foglalkozhatok a kislányommal.na a lényeg, hogy a 0:1-es hendikep 1,50 volt valamelyik meccsen, a
több mint 11 éve
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbÉs tedd hozzá, hogy nem most villantanak először. Amíg nálunk áhítóztak BL-ről ők pl UEFA elődöntőig jutottak és a Middlesborough verte ki őket, de ott is szépen játszottak. Pedig románok😊))
több mint 11 éve
Szalai gól 😊azóta azért jobb lett a meccs, igaz ahogy Fülöp mondta, süllyedni már nem tudott volna hova😊
meg lehet amúgy nézni ezt a PAOK-Schalke meccset, milyen "színvonal" van és mennyire gyengének is tűnik a játék, ha nincs néző a stadionban, játszhatnak itt akár az mb1-eseknél tízszer jobb labdarúgók isjjncaa
több mint 11 éve
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.eaglesmcnabbmég mindig a labdarúgásról beszélünk, ahol max az elit és a többiek között van ég és föld különbség (válogatott és klubszinten egyaránt), utóbbiaknál meg egy meccsen - nagy klisé, de igaz - bármi megtörténhet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit akarunk a Románok ellen idegenben, klubszinten pl. ég és föld a különbség, Steaua is kemény mit művel idén 8 románnal a kezdőben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
akkor jöhetne az isteni némó, aki a mester szerint jól mozgott a rodában mikor látta, ill. jó hírek érkeztek felőle.... 😀😀 + el sem merem képzelni ha juhász helyett vanczákot küldjük előre úgy mit aprítana.... 😀peachha Juhász helyett Vilit küldjük előre, akkor gólkirály lesz, csak mondom.
bár lehet, hogy a Vilmos név gólkirályt jelent külföldiül, mert a druszája is gólkirály volt a válogatottban úgy '99 körül, ha jól emlékszem. még háttal is tudott gólt szerezni...
több mint 11 éve
Szalai gól 😊meg lehet amúgy nézni ezt a PAOK-Schalke meccset, milyen "színvonal" van és mennyire gyengének is tűnik a játék, ha nincs néző a stadionban, játszhatnak itt akár az mb1-eseknél tízszer jobb labdarúgók is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mikey
18 758
Végre egy olyan League Cup meccs, amelyen a játék képe alapján is kijön az osztálykülönbség a Liverpool és ellenfele között.Igaz, hogy csak 2-0 félidőben, de további két kapufa és két hatalmas Białkowski védés is volt, így a 6-0 reálisabb lenne.
Remélem a második félidőben több szerencséje lesz a csapatnak, feltéve ha nem pihennek rá a ManU elleni meccsre...
több mint 11 éve
Attól függ hogy Fidi vagy Fradi meccsen
Legia ultras biszem-baszom liga....
ez nálunk mennyi lenne? tippelni se merek! 😀Divat
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
be is nyaltak 2 gólt 10 perc alatt, meglepne ha sikerülne fordítaniuk...
több mint 11 éve
Legia ultras biszem-baszom liga....
ez nálunk mennyi lenne? tippelni se merek! 😀
|
több mint 11 éve
Csak közlöm: a változatosság kedvéért a Fradit megint megbüntették😊))ez kubatov sara.Hogy lehet az hogy a tábort kisérő 50 secus közül 4-nek van vagyonőri igazolványa?
"Az indoklás szerint a kiemelt kockázatú mérkőzéseken a vendégcsapat szurkolóit kötelezően legalább tíz fővel kell kísérni, ezzel szemben a Ferencváros kísérői közül a jogszabályi előírásoknak csak négy fő felelt meg."NB2
gábor-gábor bort iszol és vizet prédikálsz.
több mint 11 éve
Az durva h a görögök h nyomják a stadionon kìvűl... kajak hangilag fel sem tűnik a zárt kapu...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Csak közlöm: a változatosság kedvéért a Fradit megint megbüntették😊))"Az indoklás szerint a kiemelt kockázatú mérkőzéseken a vendégcsapat szurkolóit kötelezően legalább tíz fővel kell kísérni, ezzel szemben a Ferencváros kísérői közül a jogszabályi előírásoknak csak négy fő felelt meg."
több mint 11 éve
akkor jöhetne az isteni némó, aki a mester szerint jól mozgott a rodában mikor látta, ill. jó hírek érkeztek felőle.... 😀😀 + el sem merem képzelni ha juhász helyett vanczákot küldjük előre úgy mit aprítana.... 😀
több mint 11 éve
Azért nem kezd Sanyi bá 2 csatárral mert ha hátrányba kerülnénk (fogunk) akkor nem tudna mit váltani 😕)
több mint 11 éve
sztem meg az elmúlt meccsek alapján az az esélyünk van, hogy többet rúgunk mint kapunk.a szalai-böde-djuji trió minimum 2 gólra jó lehet azok alapján, mint amikor így voltak fent a pályán. + mind jó formának is örvend, pláne ha jobb oldalt nem komannal és ezáltal emberhátrányban kezdünk. ha az ilyen jó formában lévő mészárosokra építünk mint stabil védekezés már azelőtt eldől a meccs, hogy elkezdődne....
több mint 11 éve
miiii? kihasználjuk Mászáros gyorsaságát és nem lesz hátul gond! 😀igazad van, a teóriám egyik fontos pontja hogy beleszámoltam a biztos védekezésünket ill. hogy nem kapunk gólt esetleg, de amikor elolvastam a 2 nevet akiket leírtál rájöttem hogy erről a taktikáról felesleges beszélni ha 10 perc után 2-0 oda...davemayerez is egy meglátás.nem értek egyet, pont az a jó a Szalai-Böde csatárkettősben hogy mivel hasonló stílusúak megosztják a védelem figyelmét. Ezt jól bizonyítja a török-magyar meccs ahol amikor mindketten pályán voltak még támadójátékunk is volt... + mindkettőre fel lehet lőni a labdát ami egy idegenbeli meccsen nem elhanyagolható... bár nekünk kéne támadni mert nyernünk kell, ez a meccs az elején nem rólunk fog szólni hanem a hazai pályán minket földbe döngölni akaró románokról. Nem lesz szabad tehát azt feltételezni sztem hogy nekünk letámadva támadnunk kell a kezdetektől fogva, sztem sokkal jobb lenne feláldozni egy középpályást és a hátsó harmadban megszerzett labdát azonnal fellőni a támadók vmelyikének és utána lehet felzárkózni.davemayernem biztos, lehet h Sanyi bá végre elfogadja a köznép nyomását és két csatárral nyomjuk majd..bár szvsz erre kicsi az esély, mivel múltkor is mikor jól működött egyből lekapta az egyiket! 😊Divatha két csatárral is játszana Faszrajz Sanyi, akkor sem hiszem, hogy Böde lenne a másik. Szalai és Némó között több a stílusbeli különbség, mint Szalai és Böde között, szerintem simán eltérő játékú csatárkettőst tenne fel a pályára.
tehát akkor jön Szebiksz...slowmotion
mondjuk szerintem ha a hazai pályán minket földbe döngölni akaró románok ellen kell támadásba felzárkózni, akkor én nem vizionálok túl sok embert, mondjuk ötöt, az meg kérdéses, hogy ha öt emberből kettő nem annyira ügyes a labdával, de legalább baszott lassú a középpályásokhoz képest, akkor mennyire tudjuk kevés emberrel megkeverni a sokat.
mindegy, nekem mondjuk pont kibaszott mindegy, hogy ki húzza fel a mezt, csak valahogy hozzák el a három pontot. ha ez a Lipták-Mészáros hátvédkettőssel lehetséges csak, akkor legyen akár az is, akármekkora szégyen, hogy egyáltalán keretbe kerülhetnek.slowmotion
|
több mint 11 éve
igazad van, a teóriám egyik fontos pontja hogy beleszámoltam a biztos védekezésünket ill. hogy nem kapunk gólt esetleg, de amikor elolvastam a 2 nevet akiket leírtál rájöttem hogy erről a taktikáról felesleges beszélni ha 10 perc után 2-0 oda...ez is egy meglátás.nem értek egyet, pont az a jó a Szalai-Böde csatárkettősben hogy mivel hasonló stílusúak megosztják a védelem figyelmét. Ezt jól bizonyítja a török-magyar meccs ahol amikor mindketten pályán voltak még támadójátékunk is volt... + mindkettőre fel lehet lőni a labdát ami egy idegenbeli meccsen nem elhanyagolható... bár nekünk kéne támadni mert nyernünk kell, ez a meccs az elején nem rólunk fog szólni hanem a hazai pályán minket földbe döngölni akaró románokról. Nem lesz szabad tehát azt feltételezni sztem hogy nekünk letámadva támadnunk kell a kezdetektől fogva, sztem sokkal jobb lenne feláldozni egy középpályást és a hátsó harmadban megszerzett labdát azonnal fellőni a támadók vmelyikének és utána lehet felzárkózni.davemayernem biztos, lehet h Sanyi bá végre elfogadja a köznép nyomását és két csatárral nyomjuk majd..bár szvsz erre kicsi az esély, mivel múltkor is mikor jól működött egyből lekapta az egyiket! 😊Divatha két csatárral is játszana Faszrajz Sanyi, akkor sem hiszem, hogy Böde lenne a másik. Szalai és Némó között több a stílusbeli különbség, mint Szalai és Böde között, szerintem simán eltérő játékú csatárkettőst tenne fel a pályára.
mondjuk szerintem ha a hazai pályán minket földbe döngölni akaró románok ellen kell támadásba felzárkózni, akkor én nem vizionálok túl sok embert, mondjuk ötöt, az meg kérdéses, hogy ha öt emberből kettő nem annyira ügyes a labdával, de legalább baszott lassú a középpályásokhoz képest, akkor mennyire tudjuk kevés emberrel megkeverni a sokat.
mindegy, nekem mondjuk pont kibaszott mindegy, hogy ki húzza fel a mezt, csak valahogy hozzák el a három pontot. ha ez a Lipták-Mészáros hátvédkettőssel lehetséges csak, akkor legyen akár az is, akármekkora szégyen, hogy egyáltalán keretbe kerülhetnek.slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ez is egy meglátás.nem értek egyet, pont az a jó a Szalai-Böde csatárkettősben hogy mivel hasonló stílusúak megosztják a védelem figyelmét. Ezt jól bizonyítja a török-magyar meccs ahol amikor mindketten pályán voltak még támadójátékunk is volt... + mindkettőre fel lehet lőni a labdát ami egy idegenbeli meccsen nem elhanyagolható... bár nekünk kéne támadni mert nyernünk kell, ez a meccs az elején nem rólunk fog szólni hanem a hazai pályán minket földbe döngölni akaró románokról. Nem lesz szabad tehát azt feltételezni sztem hogy nekünk letámadva támadnunk kell a kezdetektől fogva, sztem sokkal jobb lenne feláldozni egy középpályást és a hátsó harmadban megszerzett labdát azonnal fellőni a támadók vmelyikének és utána lehet felzárkózni.davemayernem biztos, lehet h Sanyi bá végre elfogadja a köznép nyomását és két csatárral nyomjuk majd..bár szvsz erre kicsi az esély, mivel múltkor is mikor jól működött egyből lekapta az egyiket! 😊Divatha két csatárral is játszana Faszrajz Sanyi, akkor sem hiszem, hogy Böde lenne a másik. Szalai és Némó között több a stílusbeli különbség, mint Szalai és Böde között, szerintem simán eltérő játékú csatárkettőst tenne fel a pályára.
mindegy, nekem mondjuk pont kibaszott mindegy, hogy ki húzza fel a mezt, csak valahogy hozzák el a három pontot. ha ez a Lipták-Mészáros hátvédkettőssel lehetséges csak, akkor legyen akár az is, akármekkora szégyen, hogy egyáltalán keretbe kerülhetnek.
több mint 11 éve
nem értek egyet, pont az a jó a Szalai-Böde csatárkettősben hogy mivel hasonló stílusúak megosztják a védelem figyelmét. Ezt jól bizonyítja a török-magyar meccs ahol amikor mindketten pályán voltak még támadójátékunk is volt... + mindkettőre fel lehet lőni a labdát ami egy idegenbeli meccsen nem elhanyagolható... bár nekünk kéne támadni mert nyernünk kell, ez a meccs az elején nem rólunk fog szólni hanem a hazai pályán minket földbe döngölni akaró románokról. Nem lesz szabad tehát azt feltételezni sztem hogy nekünk letámadva támadnunk kell a kezdetektől fogva, sztem sokkal jobb lenne feláldozni egy középpályást és a hátsó harmadban megszerzett labdát azonnal fellőni a támadók vmelyikének és utána lehet felzárkózni.nem biztos, lehet h Sanyi bá végre elfogadja a köznép nyomását és két csatárral nyomjuk majd..bár szvsz erre kicsi az esély, mivel múltkor is mikor jól működött egyből lekapta az egyiket! 😊Divatha két csatárral is játszana Faszrajz Sanyi, akkor sem hiszem, hogy Böde lenne a másik. Szalai és Némó között több a stílusbeli különbség, mint Szalai és Böde között, szerintem simán eltérő játékú csatárkettőst tenne fel a pályára.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.csakfoci.hu/node/146604sima 4-0-al alázni fogunk 😛
"támadó harmad...mészáros kíváló formában játszik!!!...bognár györgy feltérképezte..."
végünk van 😀peach
több mint 11 éve
www.csakfoci.hu/node/146604"támadó harmad...mészáros kíváló formában játszik!!!...bognár györgy feltérképezte..."
végünk van 😀
több mint 11 éve
nem biztos, lehet h Sanyi bá végre elfogadja a köznép nyomását és két csatárral nyomjuk majd..bár szvsz erre kicsi az esély, mivel múltkor is mikor jól működött egyből lekapta az egyiket! 😊Divatha két csatárral is játszana Faszrajz Sanyi, akkor sem hiszem, hogy Böde lenne a másik. Szalai és Némó között több a stílusbeli különbség, mint Szalai és Böde között, szerintem simán eltérő játékú csatárkettőst tenne fel a pályára.
tehát akkor jön Szebiksz...
több mint 11 éve
á. Divat! meghurráztuk már a Maszari nyitó Nagamotyó Rodrigó mivanvelünk utoljára sárpilisba?nyertünk egy kiesési rangadót... 😀 (aztán lehet rám cáfolnak majd!)
neraz ÚR!sutianap
|