Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
dawyd728
4 117
Sőt, lehet a válogatottban inkább eggyel előrébb játszana, ahol a legnagyobb hiányosságaink vannak.
több mint 7 éve
Az mióta zavarja a magyar szurkolókat, hogy valaki nem érti a mocskolódásukat? 😀Ezután akkor nyugodtan lehet kurvaanyádorbánozni a válogatott meccsein?Nem sajnos, mert ő úgyse érti, szóval csak németül lehet majd őt szídni a félreértések elkerülése végett.
Mikey
Jughead
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Ezután akkor nyugodtan lehet kurvaanyádorbánozni a válogatott meccsein?Nem sajnos, mert ő úgyse érti, szóval csak németül lehet majd őt szídni a félreértések elkerülése végett.
Mikey
több mint 7 éve
Ezután akkor nyugodtan lehet kurvaanyádorbánozni a válogatott meccsein?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Messze a legjobb dolog, ami a magyar válogatottal történt az eb óta...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
FM17-ben ő már alapból magyar válogatottként kezdett, jó sokat tökölt a döntéssel 😀varjuk ki a veget, siman lehet a media hirverese egy olyan nyilatkozatra, hogy "lehet hogy elgondolkozok azon, hogy a Magyar/lengyel valogatottban jatsszak". Ellenben nagyon jol jonne a csapatba egy ilyen jatekos. Gula utan lenne meg egy biztos pont a vedelemben, raadasul mar a teljes tavalyi szezonban o volt a CSK is a Lipcseben, pedig csak 25 eves.index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/15/orban_magyar_valogatott_lesz/Nah bővült a légiós embereink! hallottam már a srácról amúgy régebben is, de ezt nem gondoltam volna abszolút.
mar csak a neve miatt instant kezdo lenne, emelett meg jo jatekos is.
Borbinho
Coolearie
Borbinho
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
varjuk ki a veget, siman lehet a media hirverese egy olyan nyilatkozatra, hogy "lehet hogy elgondolkozok azon, hogy a Magyar/lengyel valogatottban jatsszak". Ellenben nagyon jol jonne a csapatba egy ilyen jatekos. Gula utan lenne meg egy biztos pont a vedelemben, raadasul mar a teljes tavalyi szezonban o volt a CSK is a Lipcseben, pedig csak 25 eves.index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/15/orban_magyar_valogatott_lesz/Nah bővült a légiós embereink! hallottam már a srácról amúgy régebben is, de ezt nem gondoltam volna abszolút.
Borbinho
Coolearie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/15/orban_magyar_valogatott_lesz/Nah bővült a légiós embereink! hallottam már a srácról amúgy régebben is, de ezt nem gondoltam volna abszolút.
Borbinho
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/15/orban_magyar_valogatott_lesz/mar csak a neve miatt instant kezdo lenne, emelett meg jo jatekos is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.A feléből el lehet hozni cilessent vagy belealkudni az árba navast, azt a kapus poszton ugyanott vagytok mint eddig +30milla juróval.
dawyd728
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
55-t ajánlottak alapból elvileg Allisonnal már meg is egyeztek a szerződésről.Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.Nem hiszem el, hogyha a Real tenyleg ennyit kiad egy kapusert, akkor az ne De Gea legyen. Perez oriasi lieblingje. Szerintem ez kamu.
dawyd728
Stez
Mondjuk szerintem 75 nem lesz 65 körül megegyeznek.
De Geat nem tudja elhozni 100 alatt
több mint 7 éve
Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.Nem hiszem el, hogyha a Real tenyleg ennyit kiad egy kapusert, akkor az ne De Gea legyen. Perez oriasi lieblingje. Szerintem ez kamu.
dawyd728
több mint 7 éve
Ti nem voltatok hajlandóak ennyit fizetni.Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.Pedig nagyon reméltem, hogy Liverpoolba jön.
dawyd728
alatriste
több mint 7 éve
Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.Pedig nagyon reméltem, hogy Liverpoolba jön.
dawyd728

Liverpool Fc
több mint 7 éve
dawyd728
4 117
Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
csak bedobtak egy ilyet?www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-vannak-mar-jeloltek-ha-uj-kapitany-kellene-2641145
több mint 7 éve
www.marca.com/en/football/real-madrid/opinion/2018/06/13/5b2177a046163ff7b88b4640.html"There is something that concerns me about this issue. Why did the first statement released by the Spanish FA state that "we've been in contact with Real Madrid at all times and are aware of the negotiations with our coach"? Why did they wish Lopetegui good luck and then change the statement minutes later to a much more conservative one?"
Továbbá:
www.sport.es/es/noticias/mundial-futbol-rusia-2018/clemente-rubiales-paleto-6875043
"Rubialesnek nem sok fogalma van arról, mit jelent egy klub és hogy mi az a sportmenedzsment – idézi Javier Clementét az Onda Vasca. – Még kezdő ezen a téren, és elég diktatorikusan érvel. Amint átvette a hatalmat, a saját embereivel kezdte körbevenni magát. Rengeteg olyan személyt váltott le a barátaira, akik már régóta a szövetségnél dolgoztak.”
Az Onda Cero egyébként lehozta, hogy egy nappal korábban értesítették Perezék a Szövetséget a hivatalos bejelentésről.
Valamint Rubiales korábban:
"Úgy érzem, elárult bennünket – fogalmazott Rubiales a Marcának, utalva arra, hogy Lopetegui három héttel ezelőtt hosszabbította meg szerződését a szövetséggel. "
Ezt meg Hierro bemutatásán:
"Nem érzem, hogy Lopetegui elárult volna minket, amíg velünk volt, kifogástalan munkát végzett. Tudom, hogy ez egy nagyon nehéz szituáció, bármit is csinálok, kritikák kereszttüzébe kerülök. Ettől azonban csak még erősebbek leszünk” – zárta a sajtótájékoztatót a spanyol szövetség elnöke."
És még egy kis adalék a végére:
"COPE: The Spanish FA president Rubiales told Lopetegui this morning, "I renewed you [as Spanish NT manager] and knew you didn't vote for me [in FA presidential elections]."

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 7 éve
Ezen se lepődnék meg de szerintem 1 évre jött jövőre meg próbálnak levadaszni mást.Igen, mikor a fel válogatott Realos. Az edzői kar nagyresze volt Realos. Az edző akit szövkapnak kineznek is Realos illetve a teljes spanyol futball arra fókuszál hogy ki lesz a Real edzője.Azért vicces lesz, mikor decemberben kirakjátok Lopótököt.
Na akkor pont váratlanul hirtelen kapja meg egy ember a posztot amiről eddig nem volt info és meglepetésként ért mindekit...
Ez amúgy kurva hihető 😀
Gondolom a szövetség azt akarta VB után jelentse be erre ő vagy a Real szart ( gondolom önös érdekből ) ,erre ők úgy döntöttek megmutatják ki a fasza gyerek.
Őszintén ebből csak a szövetség jöhet ki rosszul szóval tőlük volt bold move.
Toca
Amadeus
több mint 7 éve
Igen, mikor a fel válogatott Realos. Az edzői kar nagyresze volt Realos. Az edző akit szövkapnak kineznek is Realos illetve a teljes spanyol futball arra fókuszál hogy ki lesz a Real edzője.Azért vicces lesz, mikor decemberben kirakjátok Lopótököt.
Na akkor pont váratlanul hirtelen kapja meg egy ember a posztot amiről eddig nem volt info és meglepetésként ért mindekit...
Ez amúgy kurva hihető 😀
Gondolom a szövetség azt akarta VB után jelentse be erre ő vagy a Real szart ( gondolom önös érdekből ) ,erre ők úgy döntöttek megmutatják ki a fasza gyerek.
Toca
több mint 7 éve
Igen, mikor a fel válogatott Realos. Az edzői kar nagyresze volt Realos. Az edző akit szövkapnak kineznek is Realos illetve a teljes spanyol futball arra fókuszál hogy ki lesz a Real edzője.Na akkor pont váratlanul hirtelen kapja meg egy ember a posztot amiről eddig nem volt info és meglepetésként ért mindekit...
Ez amúgy kurva hihető 😀
több mint 7 éve
Szerintem te sem gondolod, hogy a vilag egyik leghatalmasabb, legbefolyasosabb csapatanal az elnok massal intezteti egy vezetoedzo felkutatasat, meg a beszelgeteseket/targyalasokat.Mondom spanyol ügyekben főleg de nem lényeg 😊Most nem azert, de valahogy nem tudom elhinni, hogy o nem foglalkozik ilyenekkel. Es ezt konkretan megcafolja Allegri mai nyilatkozata, amiben kijelentette, hogy Perez hivta ot, es probalkozott nala.Nem azt mondtam, hogy a tudta nélkül intézték, csak, hogy nem ő foglalkozik már ilyenekkel hanem a jobbkeze Sanchez. Főleg spanyol játékosoknál/edzőknél.Neki? Ugyan dehogy. Neki semmihez nincs köze, csak mikor kérnek tőle pénzt, akkor ad anélkül, hogy megkérdezné, hogy mire is kell.még, hogy Pereznek nincs köze hozzá. Na.Pereznek ehhez már semmi köze nem volt, kb amikor már le volt zsírozva a dolog bement jattolni és aláírni a papírokat. José Angel Sanchez vitte az egészet, ő a nagy spanyol párti a klubnálValoszinuleg itt csuszott el a dolog, es itt szart be a kommunikacio. Lehet, hogy a szovetseg konkretan a Real hivatalos bejelentesebol tudta meg, hogy baszhatja a kapitanyat, de az is lehet, hogy Lope par oraval vagy egy nappal elotte kozolte a szovetseggel, hogy mondhatnak barmit, o a Realhoz megy es hello.ilyenkor nem kell megkeresni h te a kivasarlasi ar ennyi akkor hat kifizetjuk?Nem kellett. Ha volt kivasarlasi ara, akkor nem kell targyalnia a csapatnak a csapattal.miert a sajtobol tudta volna meg a szovetseg?ugy tudom szerzodes volt meg 2 evig ergo a realnak es aszovetsegnek targyalnia kellett.Nem jelenti ki. A vilag egyik legjobb, sot, jelenleg papiron a legjobb csapatnal nem jelent ki ilyet senki sem, es nem is huzza el a dolgot. Tudta, neki ez a nagy lehetosege, egybol igent mondott.Gondolom az volt a baj, hogy nem tájékoztatta a szövetséget arról, hogy lelép (biztos volt vmi kilépési/kivásárlási opció a szerződésében), vagy tudtak róla, de abban maradtak, hogy a VB után jelentik be. Bármelyik is igaz, én szintúgy kibasztam volna.Kivásárlási volt. Ez az egész ügy a Madrid arroganciájáról, gőgjéről szól.. a munkát gyakorlatilag egy hónapig el sem kezdheti, az igazolásokat meg nem ő intézi....egy spanyol klub megzavarja azzal a spanyol válogatott felkészülését, hogy elhappolja a szövetségi kapitányt..LOL
gabokocka
Btw egy számomra komolyan vehető szakember az első találkozásnál kijelenti, hogy "Uraim, térjünk vissza rá a vb után"..
gordon
Es egyebkent hidd el, hogy soha senki nem mondja, hogy majd a vebe utan. Megegyeznek, le van zsirozva minden, egyszeruen csak aki profi, az nem fogja bejelenteni.
Es ez rohadtul nem volt profi, sot, ez undorito volt. A trenertol nem volt profi, mert varnia kellett volna a torna vegeig, Pereztol egyenesen visszataszito volt ez, mert a csavo egyaltalan nem egy hulye, nagyon jol tudta, hogy ez igy mit fog kivaltani, foleg, amikor idestova hat eve arrol szol a spanyolok minden eve, hogy hiaba nyeregetnek, a hatterben a politika, meg a Real-Barca futotte ellentet rengetegszer elojon.
Kivagta a szovetseg? En is ezt tettem volna. Oke, hogy emberunknek valoszinuleg a Real az alommelo, megertem, hogy nem tudott nemet mondani, egyszeruen akkor sem szabadott volna bejelenteni a Realnal. Ez unfair volt es kocsog. A szovetseg pedig megmutatta, hogy van, amit nem tur el. Itt arrol van szo, hogy a szovetseg valoszinuleg konkretan a mediabol tudta meg, hogy ja, a csavo lelep, ez a gyoker pedig baszott megereszteni egy telefont, es elmondani, hogy hat ez van, nem tudta visszautasitani. Plusz nyilvan az amatorseg, hogy ezt muszaj volt bejelenteni epp most, egy nappal a vebe indulasa elott.
No comment. Kizart, hogy ez veletlen lett volna.
Stez
ZoliMP
De amugy a spanyol szovetseg muftija nem eppen azt sugallja, hogy Lope itt az elso perctol kezdve korrektul odaallt ele, es azt mondta, a Realhoz akarna menni es neki ez a vagya, jaj, nezze el neki, bla bla. Nekem epp az jon le, hogy az egesz dolog a szovetseg hata mogott tortent.
Stez
ZoliMP
Meg ugye itt valaki irta, hogy allitolag a Real haza tajarol pofaztak el a szovetsegnek, hogy ja, egyebkent mar Lope mar megegyezett a Reallal... Es mondjuk ha en lennek a szovetseg feje, en is kurva ideges lennek, hogy ezt nekem valami idegen „teglatol” kell megtudnom, ugy, hogy a faszi konkretan harom hete hosszabbitott szerzodest.
Alapvetoen nem azert anyaznek, mert a csavo elment, mert hat tenyleg egy Real Madridrol van szo, es hirtelen jott egy ilyen lehetoseg... Csak tenyleg itt egy nagy nulla lehetett a kommunikacio.
A gyoker Perez meg gondolom elobb ment az edzohoz, hogy vele lezsirozza a dolgokat, mert gondolta, hogy a szovetseg ugysem mondhat semmit, kipengeti a kivasarlasi arat es hello, annak az oldalnak nincs beleszolasa.
Stez
flzoli
Amadeus
shagi0206
De gondoltam, hogy itt egyből a patás ördög metaforájában fog előjönni
flzoli
Vagy megkerdezte, milyen az ido Olaszorszagban, majd szolt Allegrinek, hogy „te, figyelj, varj legyszi egy percet, atadom a telefont a jobbkezemnek, kerdezni akar valamit.”
Stez
Allegrit lehet felhívta, mint kb top5 edzőt jelenleg, de azért te sem gondolod komolyan, hogy a kis noteszébe a facebook-ról összevadászott telefonszámokkal szépen ül és hívogatja a tárcsázós telefonján az összes épkézláb edzőt hátha valaki igent mond 😊
flzoli
Egy vezetoedzoet en ketlem. Az tul fontos szerepkor ahhoz, hogy ne sajat maga intezze. Es egyebkent pedig de, ha Allegrit felhivta, akkor valoszinuleg mast is hiv. Ketlem, hogy nala ott van a lista, hogy „na, o eleg jo, akkor ot en hivom, o viszont atlagos, akkor az mehet a jobbkezemnek.”
Valahogy nekem ez nem hiheto.
Amugy meg ugy adod elo, mintha nyolcezer neve lenne, es ezt neki kellene inteznie. Hat azert ezt is ketlem. Nyilvan van 3-5 jelolt elsodlegesen, meg meg elokerul 1-2-3, ez nyilvan fugg attol is, hogyha mondjuk valakitol kap egy tippet, javaslatot. En biztos vagyok benne, hogy ezt a nehany telefont o intezi el.
több mint 7 éve
M4 felvezető műsorban szerencsétlen bozsik rendesen megkínlódik a technikával 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mondom spanyol ügyekben főleg de nem lényeg 😊Most nem azert, de valahogy nem tudom elhinni, hogy o nem foglalkozik ilyenekkel. Es ezt konkretan megcafolja Allegri mai nyilatkozata, amiben kijelentette, hogy Perez hivta ot, es probalkozott nala.Nem azt mondtam, hogy a tudta nélkül intézték, csak, hogy nem ő foglalkozik már ilyenekkel hanem a jobbkeze Sanchez. Főleg spanyol játékosoknál/edzőknél.Neki? Ugyan dehogy. Neki semmihez nincs köze, csak mikor kérnek tőle pénzt, akkor ad anélkül, hogy megkérdezné, hogy mire is kell.még, hogy Pereznek nincs köze hozzá. Na.Pereznek ehhez már semmi köze nem volt, kb amikor már le volt zsírozva a dolog bement jattolni és aláírni a papírokat. José Angel Sanchez vitte az egészet, ő a nagy spanyol párti a klubnálValoszinuleg itt csuszott el a dolog, es itt szart be a kommunikacio. Lehet, hogy a szovetseg konkretan a Real hivatalos bejelentesebol tudta meg, hogy baszhatja a kapitanyat, de az is lehet, hogy Lope par oraval vagy egy nappal elotte kozolte a szovetseggel, hogy mondhatnak barmit, o a Realhoz megy es hello.ilyenkor nem kell megkeresni h te a kivasarlasi ar ennyi akkor hat kifizetjuk?Nem kellett. Ha volt kivasarlasi ara, akkor nem kell targyalnia a csapatnak a csapattal.miert a sajtobol tudta volna meg a szovetseg?ugy tudom szerzodes volt meg 2 evig ergo a realnak es aszovetsegnek targyalnia kellett.Nem jelenti ki. A vilag egyik legjobb, sot, jelenleg papiron a legjobb csapatnal nem jelent ki ilyet senki sem, es nem is huzza el a dolgot. Tudta, neki ez a nagy lehetosege, egybol igent mondott.Gondolom az volt a baj, hogy nem tájékoztatta a szövetséget arról, hogy lelép (biztos volt vmi kilépési/kivásárlási opció a szerződésében), vagy tudtak róla, de abban maradtak, hogy a VB után jelentik be. Bármelyik is igaz, én szintúgy kibasztam volna.Kivásárlási volt. Ez az egész ügy a Madrid arroganciájáról, gőgjéről szól.. a munkát gyakorlatilag egy hónapig el sem kezdheti, az igazolásokat meg nem ő intézi....egy spanyol klub megzavarja azzal a spanyol válogatott felkészülését, hogy elhappolja a szövetségi kapitányt..LOL
gabokocka
Btw egy számomra komolyan vehető szakember az első találkozásnál kijelenti, hogy "Uraim, térjünk vissza rá a vb után"..
gordon
Es egyebkent hidd el, hogy soha senki nem mondja, hogy majd a vebe utan. Megegyeznek, le van zsirozva minden, egyszeruen csak aki profi, az nem fogja bejelenteni.
Es ez rohadtul nem volt profi, sot, ez undorito volt. A trenertol nem volt profi, mert varnia kellett volna a torna vegeig, Pereztol egyenesen visszataszito volt ez, mert a csavo egyaltalan nem egy hulye, nagyon jol tudta, hogy ez igy mit fog kivaltani, foleg, amikor idestova hat eve arrol szol a spanyolok minden eve, hogy hiaba nyeregetnek, a hatterben a politika, meg a Real-Barca futotte ellentet rengetegszer elojon.
Kivagta a szovetseg? En is ezt tettem volna. Oke, hogy emberunknek valoszinuleg a Real az alommelo, megertem, hogy nem tudott nemet mondani, egyszeruen akkor sem szabadott volna bejelenteni a Realnal. Ez unfair volt es kocsog. A szovetseg pedig megmutatta, hogy van, amit nem tur el. Itt arrol van szo, hogy a szovetseg valoszinuleg konkretan a mediabol tudta meg, hogy ja, a csavo lelep, ez a gyoker pedig baszott megereszteni egy telefont, es elmondani, hogy hat ez van, nem tudta visszautasitani. Plusz nyilvan az amatorseg, hogy ezt muszaj volt bejelenteni epp most, egy nappal a vebe indulasa elott.
Stez
ZoliMP
De amugy a spanyol szovetseg muftija nem eppen azt sugallja, hogy Lope itt az elso perctol kezdve korrektul odaallt ele, es azt mondta, a Realhoz akarna menni es neki ez a vagya, jaj, nezze el neki, bla bla. Nekem epp az jon le, hogy az egesz dolog a szovetseg hata mogott tortent.
Stez
ZoliMP
Meg ugye itt valaki irta, hogy allitolag a Real haza tajarol pofaztak el a szovetsegnek, hogy ja, egyebkent mar Lope mar megegyezett a Reallal... Es mondjuk ha en lennek a szovetseg feje, en is kurva ideges lennek, hogy ezt nekem valami idegen „teglatol” kell megtudnom, ugy, hogy a faszi konkretan harom hete hosszabbitott szerzodest.
Alapvetoen nem azert anyaznek, mert a csavo elment, mert hat tenyleg egy Real Madridrol van szo, es hirtelen jott egy ilyen lehetoseg... Csak tenyleg itt egy nagy nulla lehetett a kommunikacio.
A gyoker Perez meg gondolom elobb ment az edzohoz, hogy vele lezsirozza a dolgokat, mert gondolta, hogy a szovetseg ugysem mondhat semmit, kipengeti a kivasarlasi arat es hello, annak az oldalnak nincs beleszolasa.
Stez
flzoli
Amadeus
shagi0206
flzoli
Vagy megkerdezte, milyen az ido Olaszorszagban, majd szolt Allegrinek, hogy „te, figyelj, varj legyszi egy percet, atadom a telefont a jobbkezemnek, kerdezni akar valamit.”
Stez
Allegrit lehet felhívta, mint kb top5 edzőt jelenleg, de azért te sem gondolod komolyan, hogy a kis noteszébe a facebook-ról összevadászott telefonszámokkal szépen ül és hívogatja a tárcsázós telefonján az összes épkézláb edzőt hátha valaki igent mond 😊
több mint 7 éve
Most nem azert, de valahogy nem tudom elhinni, hogy o nem foglalkozik ilyenekkel. Es ezt konkretan megcafolja Allegri mai nyilatkozata, amiben kijelentette, hogy Perez hivta ot, es probalkozott nala.Nem azt mondtam, hogy a tudta nélkül intézték, csak, hogy nem ő foglalkozik már ilyenekkel hanem a jobbkeze Sanchez. Főleg spanyol játékosoknál/edzőknél.Neki? Ugyan dehogy. Neki semmihez nincs köze, csak mikor kérnek tőle pénzt, akkor ad anélkül, hogy megkérdezné, hogy mire is kell.még, hogy Pereznek nincs köze hozzá. Na.Pereznek ehhez már semmi köze nem volt, kb amikor már le volt zsírozva a dolog bement jattolni és aláírni a papírokat. José Angel Sanchez vitte az egészet, ő a nagy spanyol párti a klubnálValoszinuleg itt csuszott el a dolog, es itt szart be a kommunikacio. Lehet, hogy a szovetseg konkretan a Real hivatalos bejelentesebol tudta meg, hogy baszhatja a kapitanyat, de az is lehet, hogy Lope par oraval vagy egy nappal elotte kozolte a szovetseggel, hogy mondhatnak barmit, o a Realhoz megy es hello.ilyenkor nem kell megkeresni h te a kivasarlasi ar ennyi akkor hat kifizetjuk?Nem kellett. Ha volt kivasarlasi ara, akkor nem kell targyalnia a csapatnak a csapattal.miert a sajtobol tudta volna meg a szovetseg?ugy tudom szerzodes volt meg 2 evig ergo a realnak es aszovetsegnek targyalnia kellett.Nem jelenti ki. A vilag egyik legjobb, sot, jelenleg papiron a legjobb csapatnal nem jelent ki ilyet senki sem, es nem is huzza el a dolgot. Tudta, neki ez a nagy lehetosege, egybol igent mondott.Gondolom az volt a baj, hogy nem tájékoztatta a szövetséget arról, hogy lelép (biztos volt vmi kilépési/kivásárlási opció a szerződésében), vagy tudtak róla, de abban maradtak, hogy a VB után jelentik be. Bármelyik is igaz, én szintúgy kibasztam volna.Kivásárlási volt. Ez az egész ügy a Madrid arroganciájáról, gőgjéről szól.. a munkát gyakorlatilag egy hónapig el sem kezdheti, az igazolásokat meg nem ő intézi....egy spanyol klub megzavarja azzal a spanyol válogatott felkészülését, hogy elhappolja a szövetségi kapitányt..LOL
gabokocka
gordon
Stez
ZoliMP
Stez
ZoliMP
Stez
flzoli
Amadeus
shagi0206
flzoli
több mint 7 éve
Nem azt mondtam, hogy a tudta nélkül intézték, csak, hogy nem ő foglalkozik már ilyenekkel hanem a jobbkeze Sanchez. Főleg spanyol játékosoknál/edzőknél.Neki? Ugyan dehogy. Neki semmihez nincs köze, csak mikor kérnek tőle pénzt, akkor ad anélkül, hogy megkérdezné, hogy mire is kell.még, hogy Pereznek nincs köze hozzá. Na.Pereznek ehhez már semmi köze nem volt, kb amikor már le volt zsírozva a dolog bement jattolni és aláírni a papírokat. José Angel Sanchez vitte az egészet, ő a nagy spanyol párti a klubnálValoszinuleg itt csuszott el a dolog, es itt szart be a kommunikacio. Lehet, hogy a szovetseg konkretan a Real hivatalos bejelentesebol tudta meg, hogy baszhatja a kapitanyat, de az is lehet, hogy Lope par oraval vagy egy nappal elotte kozolte a szovetseggel, hogy mondhatnak barmit, o a Realhoz megy es hello.ilyenkor nem kell megkeresni h te a kivasarlasi ar ennyi akkor hat kifizetjuk?Nem kellett. Ha volt kivasarlasi ara, akkor nem kell targyalnia a csapatnak a csapattal.miert a sajtobol tudta volna meg a szovetseg?ugy tudom szerzodes volt meg 2 evig ergo a realnak es aszovetsegnek targyalnia kellett.Nem jelenti ki. A vilag egyik legjobb, sot, jelenleg papiron a legjobb csapatnal nem jelent ki ilyet senki sem, es nem is huzza el a dolgot. Tudta, neki ez a nagy lehetosege, egybol igent mondott.Gondolom az volt a baj, hogy nem tájékoztatta a szövetséget arról, hogy lelép (biztos volt vmi kilépési/kivásárlási opció a szerződésében), vagy tudtak róla, de abban maradtak, hogy a VB után jelentik be. Bármelyik is igaz, én szintúgy kibasztam volna.Kivásárlási volt. Ez az egész ügy a Madrid arroganciájáról, gőgjéről szól.. a munkát gyakorlatilag egy hónapig el sem kezdheti, az igazolásokat meg nem ő intézi....egy spanyol klub megzavarja azzal a spanyol válogatott felkészülését, hogy elhappolja a szövetségi kapitányt..LOL
gabokocka
gordon
Stez
ZoliMP
Stez
ZoliMP
Stez
flzoli
Amadeus
shagi0206