NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Románról van némi elképzelésem. Mivel ők lesznek "otthon" ezért csak megerősítését várom annak, hogy szerintük még a hivatalos magyar zászlóval is.
több mint 11 éve
Mi számít egy labdarúgó mérkőzésen, adott esetben egy román-magyaron provokatív zászlónak?laccoo74Magyar, román v. zsidó szempontból?😊
több mint 11 éve
Mi számít egy labdarúgó mérkőzésen, adott esetben egy román-magyaron provokatív zászlónak?
több mint 11 éve
Egyes számban beszélj 😛 😀csak most meg mi nem tudjuk mit jelent, ez lehet vmi új...bár ha Mozart poénjaiból indulunk ki, akkor nem lehet vmi jó! 😀😀Divateskü nem én voltam.Így most már végre te is értheted... 😀Asbee
L.D.M.E.!Amadeus91
több mint 11 éve
csak most meg mi nem tudjuk mit jelent, ez lehet vmi új...bár ha Mozart poénjaiból indulunk ki, akkor nem lehet vmi jó! 😀😀eskü nem én voltam.Így most már végre te is értheted... 😀Asbee
L.D.M.E.!Amadeus91
|
több mint 11 éve
eskü nem én voltam.Így most már végre te is értheted... 😀
L.D.M.E.!Amadeus91
több mint 11 éve
ez majd kiderül az egymás elleniken. az elmúlt években a Basel jobban tolta, nem véletlenül van feljebb rangsorolva az oláhoknál.ja, akkor védőt is igazolhatna a Schalke, mert amijük most van, az nem védelem.szvsz a Steaua jobb csapat mint a Basel 😛eaglesmcnabb
2 meccs/ 3 gól egy egyszer már kiesett görög csapattól a BL-ben, 3 meccs/ 9 gól a bajnokságban. ilyen védekezéssel simán megabuzálja őket a Basel, de ha úgy alakul, akkor egyszer még a Steaua isslowmotion
több mint 11 éve
ide se te raktad be mi? 😀
eskü nem én voltam.
L.D.M.E.!Amadeus91
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
eskü nem én voltam.
L.D.M.E.!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
ja, akkor védőt is igazolhatna a Schalke, mert amijük most van, az nem védelem.szvsz a Steaua jobb csapat mint a Basel 😛
2 meccs/ 3 gól egy egyszer már kiesett görög csapattól a BL-ben, 3 meccs/ 9 gól a bajnokságban. ilyen védekezéssel simán megabuzálja őket a Basel, de ha úgy alakul, akkor egyszer még a Steaua isslowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ja, akkor védőt is igazolhatna a Schalke, mert amijük most van, az nem védelem.Nem ám, ha így lenne minek igazolták volna le. Aki a selejtezőkben játszott csak az a csoport körben játszhat másik csapatban.dandeHopáré KP-Boateng Milantól Schalkebana, szegény csávó egy tollvonással kiesett a BL-ből...slowmotion
Stez ideg-összeroppanás felkészül 😀 😉dande
2 meccs/ 3 gól egy egyszer már kiesett görög csapattól a BL-ben, 3 meccs/ 9 gól a bajnokságban. ilyen védekezéssel simán megabuzálja őket a Basel, de ha úgy alakul, akkor egyszer még a Steaua is
több mint 11 éve
az mondjuk durva, h lapot se kapott...v azért egy sárgát behúztak neki? 😀Alap,sőt nála még a piros is villant volna a kapusnak 😀JoeyPorterkásszáj is befújta volna? (nem mondom melyik vidékiDurva szabálytalanság volt! 😊JoeyPorterte homorítottál? 😀Divatwww.facebook.com/troll0foci/posts/550061988393749?comment_id=4616380¬if_t=comment_mentionJoeyPorterFelkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀Divatkisnagyvárosba elsődlegesen... 😊 ) 😛Divat
|
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Alap,sőt nála még a piros is villant volna a kapusnak 😀kásszáj is befújta volna? (nem mondom melyik vidékiDurva szabálytalanság volt! 😊JoeyPorterte homorítottál? 😀Divatwww.facebook.com/troll0foci/posts/550061988393749?comment_id=4616380¬if_t=comment_mentionJoeyPorterFelkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀Divatkisnagyvárosba elsődlegesen... 😊 ) 😛Divat
több mint 11 éve
Nem ám, ha így lenne minek igazolták volna le. Aki a selejtezőkben játszott csak az a csoport körben játszhat másik csapatban.Hopáré KP-Boateng Milantól Schalkebana, szegény csávó egy tollvonással kiesett a BL-ből...slowmotion
több mint 11 éve
Mi lesz most a Milannal hogy az egyetlen normális játékosuk is eligazol?Viszont az meglepett hogy Szalaiékhoz megy,mondjuk a Gazprom biztos benyúlt a zsebébe 😀
több mint 11 éve
Duff
3 133
Hopáré KP-Boateng Milantól SchalkebaÉn örülök neki, 1 jó szezonja volt, azon kívül 0. Ha 10et kapunk érte, már jó.
több mint 11 éve
Hopáré KP-Boateng Milantól Schalkebana, szegény csávó egy tollvonással kiesett a BL-ből...
több mint 11 éve
az álHercegnek mindig is nagy álma volt, h Szalaival együtt játszhasson!Stez pedig gelsenkicheni lesz!!! 😊
|
több mint 11 éve
Hopáré KP-Boateng Milantól Schalkeba Stez ideg-összeroppanás felkészül 😀 😉
több mint 11 éve
kásszáj is befújta volna? (nem mondom melyik vidékiDurva szabálytalanság volt! 😊JoeyPorterte homorítottál? 😀Divatwww.facebook.com/troll0foci/posts/550061988393749?comment_id=4616380¬if_t=comment_mentionJoeyPorterFelkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀Divat
|
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Durva szabálytalanság volt! 😊te homorítottál? 😀Divatwww.facebook.com/troll0foci/posts/550061988393749?comment_id=4616380¬if_t=comment_mentionJoeyPorterFelkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀Divat
több mint 11 éve
te homorítottál? 😀www.facebook.com/troll0foci/posts/550061988393749?comment_id=4616380¬if_t=comment_mentionJoeyPorterFelkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀Divat
|
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Felkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀Divat
több mint 11 éve
Felkerültem én is a trollfocira...YeeeJoeyPortermit vétettél? 😀
|
több mint 11 éve
kb puhább mint az ágyam...szó szerint álom! (és inkább nem hasonlítanám össze a költségvetéseket)nekem a Lendva stadionja is bejön, pedig "csak" 3000-es, volt szerencsém pályára lépni benne, és jó pár MB1-es csapat megirigyelné...mondjuk Gerzsonista testvéremé jobban tetszik nekem is! 😊az hagyján, de milyen a fű? minden egyes pályán... valamit tudnak ezek a szlovákok, mert én még rossz pályán 5 év alatt nem játszottam bajnokit... egy álom.JC6
Divat
|