NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 747
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Guardiola egyébként úgy hiányzott a Bayernnek, mint meleg szar a zsebbe!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
amikor valaki 5 percig át nem lépi a felezőt és az utolsó 3 percben szinte a 16-osa előtt folyik a játék akkor az nem boritékolható a gól?😊 most őszintén te meglepődtél? nem a semmiből jött, csak tényleg k. dühitő, hogy pont akkorKelszi ott cseszte el, hogy a végén nagyon beállt, azzal, hogy feladta teljesen a támadást szinte boritékolható volt a gól, mégha pont a végén esett, de eshetett volna hamarább is, csak a szerencsén múlt.Hagyjuk már ezt a borítékolható gólos faszságot. Ha Lampard képes a végén egy egyeneset belerúgni a labdába, akkor nem jött volna a Bayern gól.
Az durva volt, hogy a második félidőben még így is lőhetett volna 3-at a tök impotens Chelsea, félelmetes, hogy az angolok milyen jól fejelnek.NB2
Nem baj ez, a BL-ben majd szokás szerint visszavágunk. 😊Schleck
több mint 11 éve
nem éppen, az meg volt helyezve és erő is volt benne (igaz hogy kapufáról ment be) az albán-svájcié meg erőtlen gurítás a kapu azon részére ahol ha eltalálja az irányt a kapus nagy valószínűséggel pont a keze van. Azt a tizit ha 5ször rúgnák Cechnek min 3szor megfogja. Mint Lukakué, nemhiába várta meg az irányt Neuer és nem választott előre.Kb. ahogy Ashley Coleé.iktriad+ Shaqiritől azért megkérdezném tudja-e hogy ment be az övé...davemayerSzép volt, Bayern. 2012ért sikerült nemes revansot venni.iktriadazért ez nem egy bl döntő volt 😛Dexxter Tailor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ez már nagyon off de arra azért nagyon kíváncsi leszek, hogy fogja saját csapatánál lekommunikálni hogy az általa nagyon nem csípett Reid a HC és pláne még ha sikeresek is lesznek ami bízom bennem finoman sanszos, hogy így lesz hacsak, valami nagy sérüléshullám be nem üt😀?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
volt támbrédi és tácsdán?Ricsi meg gyakorolja a nem elfogult közvetítését az NFL-re van még mit 😀dandeáh, szerintem alig volt észrevehető 😀Dexxter Tailor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Ricsi meg gyakorolja a nem elfogult közvetítését az NFL-re van még mit 😀dandeáh, szerintem alig volt észrevehető 😀
több mint 11 éve
Őszintén szólva SOHA nem gondoltam volna, hogy teljes szívből a Bayernek tudok majd szurkolni de -nézzétek el nekem- ezt két embernek sikerült elérni az egyiket JM-nek a másikat PG-nek hívják... Mondjuk ettől még maradnak a Bréma és a Dortmund a kedvenc német csapataim, de Pepnek drukkolok, hogy bizonyítani tudjon igaz úgy is azt fogják hajtogatni hogy Juppnak köszönhet mindent még kb 5 év múlva is ha sikeres lesz 😛Ricsi meg gyakorolja a nem elfogult közvetítését az NFL-re van még mit 😀
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
LOL!És akkor ki rúgna gólt pl egy olyan meccsen,mint a Granada elleni?Morata?Olyan gyenge szegény,hogy még egy Soldado/Negredo szintet sem fog elérni soha,pedig ők is Real nevelések voltakwww.nemzetisport.hu/sportszelep/vegre-kiderult-erre-kolti-wenger-az-arsenal-millioit-2275439ó arzén, te örök kópé, mindig megnevettetsz.
"Mivel sok ideje már nincs egyezkedni az Arsenal menedzserének, a Daily Mail értesülései szerint Wenger végül mond egy all int, és felkínálja mind a 70 millió fontját a blancók hármasáért, Mesut Özilért, Ángel Di Maríáért, valamint Karim Benzemáért." - seems legit...Newman
(Benzemát vihetné mondjuk világgá)kaszo
több mint 11 éve
én meg Cole-tól 😀 mindegy is , nagyon jó meccs volt, az otromba belépőkkel együtt (mindkét részről); ha buktuk volna a meccset, nehéz lett volna nem minket hibáztatni, pl. nem az utolsó 20 percben kell távolról lőni kapura.+ Shaqiritől azért megkérdezném tudja-e hogy ment be az övé...davemayerSzép volt, Bayern. 2012ért sikerült nemes revansot venni.iktriadazért ez nem egy bl döntő volt 😛Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Kb. ahogy Ashley Coleé.+ Shaqiritől azért megkérdezném tudja-e hogy ment be az övé...davemayerSzép volt, Bayern. 2012ért sikerült nemes revansot venni.iktriadazért ez nem egy bl döntő volt 😛Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Kelszi ott cseszte el, hogy a végén nagyon beállt, azzal, hogy feladta teljesen a támadást szinte boritékolható volt a gól, mégha pont a végén esett, de eshetett volna hamarább is, csak a szerencsén múlt.Hagyjuk már ezt a borítékolható gólos faszságot. Ha Lampard képes a végén egy egyeneset belerúgni a labdába, akkor nem jött volna a Bayern gól.
Az durva volt, hogy a második félidőben még így is lőhetett volna 3-at a tök impotens Chelsea, félelmetes, hogy az angolok milyen jól fejelnek.NB2
Nem baj ez, a BL-ben majd szokás szerint visszavágunk. 😊
több mint 11 éve
+ Shaqiritől azért megkérdezném tudja-e hogy ment be az övé...Szép volt, Bayern. 2012ért sikerült nemes revansot venni.iktriadazért ez nem egy bl döntő volt 😛Dexxter Tailor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Kelszi ott cseszte el, hogy a végén nagyon beállt, azzal, hogy feladta teljesen a támadást szinte boritékolható volt a gól, mégha pont a végén esett, de eshetett volna hamarább is, csak a szerencsén múlt.Az durva volt, hogy a második félidőben még így is lőhetett volna 3-at a tök impotens Chelsea, félelmetes, hogy az angolok milyen jól fejelnek.
több mint 11 éve
Szép volt, Bayern. 2012ért sikerült nemes revansot venni.iktriadazért ez nem egy bl döntő volt 😛
több mint 11 éve
Szép volt, Bayern. 2012ért sikerült nemes revansot venni.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
"és a végén mindig a németek nyernek"😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
hülye csoki
több mint 11 éve
ilyen meccset bazmeg 😀 lukaku te fasz
több mint 11 éve
éreztem vazzeNekem egyből eszembe jutott 2009, és Iniesta gólja 😀
az a lecsúszott felszabadítás...NB2
több mint 11 éve
de most jön csak igazán Cech terepe... te jó ég
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
a cselzi picsáját szétvágta a háló. Tiziknek drukkoltam😀
több mint 11 éve
éreztem vazzeLampard az egész meccsen lószar volt egyébként, nem tudom miért Hazardot hozta le Mou, nem pedig őt.
az a lecsúszott felszabadítás...NB2
több mint 11 éve
Jönnek a tizik - micsoda meccs!