Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
újabb fiatal tehetség Felcsúton:

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
így van ne offoljatok, úgyh fel is hozom a topikot a megfelelő szintjére:

😀

|
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ne offoljunk tovább, zárásként még annyit, hogy karaoke verzióban ütős lenne a nóta, de az "énekes" teljesítménye, és a szöveg az egészet hazavágja!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 793 — Bears & Illinois fan

Majd' 6 perc tömény élvezet... küldöm mindenkinek aki szereti! 😀 😀 😀peach
Azt a csudi mudiba, ez jó! Gondolom a szerzők ugyanazok, mint a Barackfás nótánál. Ha lenne még Budapest tv, elképzelem, ahogy Lajos bácsi felkéri erre a számra az ott ülő, alkoholista Jolánkát.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Bántott téged a Lord zenekar, hogy ilyeneket feltételezel róluk?laccoo74
Én kedvelem, sőt személyesen ismerem őket. De a stílus meg a hangzás miatt. Írtam hogy nem indulónak, ergo a szöveg teljesen más lenne. De a zene jó 😀Shawn84
abszolút, nekemis a lord esett be, vagy edda 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Bántott téged a Lord zenekar, hogy ilyeneket feltételezel róluk?laccoo74
Én kedvelem, sőt személyesen ismerem őket. De a stílus meg a hangzás miatt. Írtam hogy nem indulónak, ergo a szöveg teljesen más lenne. De a zene jó 😀
több mint 11 éve
Bántott téged a Lord zenekar, hogy ilyeneket feltételezel róluk?
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527

Apám, ez nagyon durván sz@rrr!!!
Látom magam előtt, ahogy a felcsúti ultrák extázisban együtt ordítják a refrént Miskolc főutcáján végigvonulva, miközben diósgyőri ellenfeleik behúzott farokkal, fejvesztve menekülnek előlük.laccoo74
Jó ez csak nem indulónak 😀 Egy Lord koncerten jobb helye lenne hasonlónak 😀
több mint 11 éve
istenem micsoda bohóc az elnökünk.Kenny
kb...

mikor fas..opó újpestezésért, meg piróért másfél és 3 milliót kaptunk akkor miért nem kereste az illetőket?? remélem a Tábor kirak egy baszott nagy "ÉN VOLTAM" drapit, mondjuk tuti azért is kiborul majd a bili...

de akkor én is kérdezném az elnök úrtól, h mi a helyzet az átvilágítással?? 72 órát kap!!! 😂

|
több mint 11 éve

Apám, ez nagyon durván sz@rrr!!!
Látom magam előtt, ahogy a felcsúti ultrák extázisban együtt ordítják a refrént Miskolc főutcáján végigvonulva, miközben diósgyőri ellenfeleik behúzott farokkal, fejvesztve menekülnek előlük.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!

istenem micsoda bohóc az elnökünk.

több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 ultrasliberi.hu/2013/08/tovabb-csuszik-maszik-a-ferencvaros-vezetosege/
azért ez így durva, mert a vidéki fradisták mennek a hazaiba, vagy nem mennek meccsre (gyaníthatóan nem váltják ki a kártyát, illetve nem mindenki)NB2
Ugyanitt a webshopban egy magyar ultra legfontosabb kelléke...

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
 ultrasliberi.hu/2013/08/tovabb-csuszik-maszik-a-ferencvaros-vezetosege/
azért ez így durva, mert a vidéki fradisták mennek a hazaiba, vagy nem mennek meccsre (gyaníthatóan nem váltják ki a kártyát, illetve nem mindenki)
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
@Stez: annyit még hozzáteszek, és talán ezzel le is zárom a témát, mert csak emiatt tévedtem a bowl.hu-ra, hogy Frank Tomit én is ismerem személyesen (és a futsalban is ismerem a viszonyokat egészen mélyen, és nem minden rózsaszín, jól tudom), jó edzőnek is tartom a Tomit, olyan edzőnek, aki alkalmas szövetségi kapitánynak, de nem egy dilettánst neveztek ki a helyére, és azt gondolom az új bizottságba sembrumi
Az lehet, a probléma inkább az "eljárással" van/volt szerintem. És ahogy kiderült, már jó ideje elkezdték fúrni Tomit, már kb. bármit tehetett volna, nem volt esélye sem maradni.

több mint 11 éve
brumi 3
@Stez: annyit még hozzáteszek, és talán ezzel le is zárom a témát, mert csak emiatt tévedtem a bowl.hu-ra, hogy Frank Tomit én is ismerem személyesen (és a futsalban is ismerem a viszonyokat egészen mélyen, és nem minden rózsaszín, jól tudom), jó edzőnek is tartom a Tomit, olyan edzőnek, aki alkalmas szövetségi kapitánynak, de nem egy dilettánst neveztek ki a helyére, és azt gondolom az új bizottságba sem
több mint 11 éve
ReCatalunya 7
Sztárházy Marcit kéne visszatenni, ő volt ott az alfa és az omega 😊

Hajrá Barça!
több mint 11 éve
brumi 3
@Stez: Nem értem az összefüggést a bármilyen oldaliság és a szakmaiság/szakmaiatlanság között...talán azért, mert nincs 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Bale 99 millió.berger90
Felét se éri.
Közben Willian-->Chelsea
Mit fognak ezek művelni Oscar-ral..Kenny
van ez, hogy az ember lát betűket, és abból kombinál szavakat, tehát nem muszáj pontosan leírni mindent, mert az agyad reprodukálja, amit akartál írni. vlaahoyg íyg.

naszóval, amikor Willian-t olvasom, mindig Villain az első szó, ami beugrik 😊
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Az utc nek vége van, gonda laci volt oszt társam kiment németbe melózni....peach
Azért ott az orosházi nb2-es különítménynek kellene vinni a prímet szerintem

több mint 11 éve
"Többen kérdeztétek, hogy mikor derül ki a hatodik forduló utáni pontos menetrend. Nos, az bmlsz tájékoztatása szerint a TV-kkel s a csapatokkal a hatodik forduló utáni, szeptember 2-ával kezdődő héten egyeztetnek majd, mintegy tíz nappal a hetedik forduló előtt."

Hogy a szurkolók minél előbb betervezhessék a programokat, hogy mikor tudnak meccsre menni! Grat, bmlsz!!! "Több nézőt a lelátóra!" Brávó csányi...

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Bale 99 millió.berger90
Felét se éri.
Közben Willian-->Chelsea
Mit fognak ezek művelni Oscar-ral..

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Bale 99 millió.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Gangbang.

Zolee23
Átyityűd
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
Gangbang.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azért, mert nyomott egy korrekt, realista interjút, attól még ugyanúgy az van a háttérben, ami.
És ugyanúgy az történt, ami. Lehet játszani a vakot, meg amúgy lehet realitást felfedezni az interjúban, de ez semmin sem változtat sajnos.Stez
De legalább jó hosszú volt. Pár szóval össze lehetett volna foglalni.