Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
az ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...eaglesmcnabbaz ilyenek miatt nem vagyok már vagy 2-3 éve barca szurkoló! (12 év után) (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sebii
3 539
Eduardo is kapott egyszer ha jól emlékszem 2 meccset még anno az Arsenal játékosaként.Amíg az ilyet nem tiltják el meccsekre, addig ez nem változik.csak akkor lenne értelme, ha mindenhol egyszerre csinálnák meg.
zinedine5
nekem egy büntetés rémlik fel színészkedés miatt az elmúlt 4 évből, azt is a Juve kapta, amikor Kraszics feldobta magát egy tiziért, és 3 meccsre elmeszelték - és ami a legszebb, hogy be sem rúgták a büntetőt 😊slowmotion
több mint 11 éve
az ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Amíg az ilyet nem tiltják el meccsekre, addig ez nem változik.csak akkor lenne értelme, ha mindenhol egyszerre csinálnák meg.
zinedine5
nekem egy büntetés rémlik fel színészkedés miatt az elmúlt 4 évből, azt is a Juve kapta, amikor Kraszics feldobta magát egy tiziért, és 3 meccsre elmeszelték - és ami a legszebb, hogy be sem rúgták a büntetőt 😊
több mint 11 éve
érik az oscar jordi albának, bár lehet h Diego Costa csúnyán meghúzta a haját!!! 😀DivatAmíg az ilyet nem tiltják el meccsekre, addig ez nem változik.
Faszért kell ez?
több mint 11 éve
igaz, bocs, 3,2 akart lenni, a másik felével sikerült leosztani 😊igazából ha az ember belegondol, hogy az ország lakosságának az ötöde butapesten és az öreg lomerációban él, akkor simán 5,33 pesti csapatnak kellene a zenbéegyben lennie. csak szólok.slowmotionez hogy jött ki?kaszo
több mint 11 éve
érik az oscar jordi albának, bár lehet h Diego Costa csúnyán meghúzta a haját!!! 😀
|
több mint 11 éve
rennbe, Marty McFly, hozdd aztaz Almanach-ot 😀 😀 😀Az lehet, hogy ő akkor nem tudta, viszont én MOST tudom, hogy volt neki értelme. Pláne, hogy annyi tulaja lett neki azóta. A Fradinál mondjuk 47 óta milyen fejlődést látsz? Tudom, hogy más kávéház, mielőtt kikapok, de a példát sem én hoztam fel.. 😛apeszosmer mongyuk BertBell rohadtul tutta negyvenhétbe, hogy majd tizenhárom év múlva meghálálja magát aza hónaalányúlkálás 😛 Te!sutianapNa ja, csak annak volt értelme... 😛apeszoss a grínbéjt is hányszó köllött megmenteni... 😉sutianapa felcsút a embéegy grínbéje!sutianapnekem is ez jutott az eszembe 😊mascherano
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az lehet, hogy ő akkor nem tudta, viszont én MOST tudom, hogy volt neki értelme. Pláne, hogy annyi tulaja lett neki azóta. A Fradinál mondjuk 47 óta milyen fejlődést látsz? Tudom, hogy más kávéház, mielőtt kikapok, de a példát sem én hoztam fel.. 😛mer mongyuk BertBell rohadtul tutta negyvenhétbe, hogy majd tizenhárom év múlva meghálálja magát aza hónaalányúlkálás 😛 Te!sutianapNa ja, csak annak volt értelme... 😛apeszoss a grínbéjt is hányszó köllött megmenteni... 😉sutianapa felcsút a embéegy grínbéje!sutianapnekem is ez jutott az eszembe 😊mascherano
több mint 11 éve
igazából ha az ember belegondol, hogy az ország lakosságának az ötöde butapesten és az öreg lomerációban él, akkor simán 5,33 pesti csapatnak kellene a zenbéegyben lennie. csak szólok.slowmotionez hogy jött ki?
több mint 11 éve
igazából ha az ember belegondol, hogy az ország lakosságának az ötöde butapesten és az öreg lomerációban él, akkor simán 5,33 pesti csapatnak kellene a zenbéegyben lennie. csak szólok.pedig a tökéletes 16 csapatos mb1 így nézne kiEmlékszem még a kilencvenes években volt olyan, amikor 8 bp-i csapat volt az nb 1-ben (vagy hogy a búbánatba hívták akkor). Fradi, UTE, Kispest, MTK, Vasas, Csepel, III: Ker TVE, BVSC), na az volt a röhej...... Igaz hamar elment a Csepel, majd a III. kerület is, később a BVSC iscsi77
Budapest 4x (Fradi, Újpest, Honvéd + 1)
Debrecen
Szeged
Miskolc
Pécs
Győr
Nyíregyháza
Kecskemét
Székesfehérvár
Szombathely
Szolnok
Tatabánya
Kaposvárjjncaa
egyébként a háromker az talán egy évet volt fent, de én inkább úgy emlékszem rájuk, mint akiket az nb II-ben meg az nb iii-ban veregettünk ('88 után két év alatt két osztályt zúgott a Rákóczi, és a kilencvenes évek közepéig talán lent is maradt, utána fix nb ii-es tagság volt, 2003 óta meg - eddig - nb i-es)
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
..mar tegnap lattam bale-es madrid mezeket..😀amugy senki nem er ennyit.de ha az aranyokat nezzuk tul van hypolva sztem.
több mint 11 éve
mer mongyuk BertBell rohadtul tutta negyvenhétbe, hogy majd tizenhárom év múlva meghálálja magát aza hónaalányúlkálás 😛 Te!Na ja, csak annak volt értelme... 😛apeszoss a grínbéjt is hányszó köllött megmenteni... 😉sutianapa felcsút a embéegy grínbéje!sutianapnekem is ez jutott az eszembe 😊mascherano
több mint 11 éve
Na ja, csak annak volt értelme... 😛s a grínbéjt is hányszó köllött megmenteni... 😉sutianapa felcsút a embéegy grínbéje!sutianapnekem is ez jutott az eszembe 😊mascherano
több mint 11 éve
s a grínbéjt is hányszó köllött megmenteni... 😉a felcsút a embéegy grínbéje!sutianapnekem is ez jutott az eszembe 😊mascherano
több mint 11 éve
a felcsút a embéegy grínbéje!sutianapnekem is ez jutott az eszembe 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
azért a felcsúti puskás gyakadémiát magyarország legpatinánsabb klubjához bármiben is hasonlítani az már a sobri féle trollkodás kategória.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
a felcsút a embéegy grínbéje!
több mint 11 éve
pedig a tökéletes 16 csapatos mb1 így nézne kiEmlékszem még a kilencvenes években volt olyan, amikor 8 bp-i csapat volt az nb 1-ben (vagy hogy a búbánatba hívták akkor). Fradi, UTE, Kispest, MTK, Vasas, Csepel, III: Ker TVE, BVSC), na az volt a röhej...... Igaz hamar elment a Csepel, majd a III. kerület is, később a BVSC is
Budapest 4x (Fradi, Újpest, Honvéd + 1)
Debrecen
Szeged
Miskolc
Pécs
Győr
Nyíregyháza
Kecskemét
Székesfehérvár
Szombathely
Szolnok
Tatabánya
Kaposvárjjncaa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
rosszul fogalmaztam,közben Bálesz leírta a lényeget.Már megbocsáss, de, ha 3-4 év alatt megtérülő lenne a beruházás, már régen lett volna befektető a piacról (főként, amikor 15 ezren jártak ki a meccsekre).......csi77A Fradi állami pénzből épít stadiont és a tervek szerint 3-4 év alatt visszatermeli az árát.Vagyis visszafizeti az államnak az összeget.Kennyfelőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?Kennyés a Fradi?kristof
több mint 11 éve
A Fradi-stadion árának jó része visszajön az államnak a terület értékesítéséből.Felcsúton meg 1000(+1) embernek épül Makovecz-gigaszobor... Remélem jövőre megrohadnak az mb2-ben. (Aztán egyre lejjebb)
több mint 11 éve
Vészesen megcsappant Bale ára, a hírek szerint 120 milla helyett "csak" 109 millát fizet ki a Real érte.Az év vicce. xD
több mint 11 éve
Már megbocsáss, de, ha 3-4 év alatt megtérülő lenne a beruházás, már régen lett volna befektető a piacról (főként, amikor 15 ezren jártak ki a meccsekre).......A Fradi állami pénzből épít stadiont és a tervek szerint 3-4 év alatt visszatermeli az árát.Vagyis visszafizeti az államnak az összeget.Kennyfelőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?Kennyés a Fradi?kristof
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
esetleg SopronkristofMagyarország 13 legnagyobb városát soroltam fel
a szent ember a Felcsútnál meg azt mondta, hogy nincsenek állami pénzek a csapatban, azt miért nem hiszed el?a szent ember a Fradinál ezt mondta.Ezt viccnek szántad?apeszosA Fradi állami pénzből épít stadiont és a tervek szerint 3-4 év alatt visszatermeli az árát.Vagyis visszafizeti az államnak az összeget.Kennyfelőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?Kennyés a Fradi?kristof
amúgy meg zárjuk rövidre ezt a témát annyival hogy nevetséges amit a felcsút Puskás Akadémia néven leművel.Kenny
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a szent ember a Fradinál ezt mondta.Ezt viccnek szántad?apeszosA Fradi állami pénzből épít stadiont és a tervek szerint 3-4 év alatt visszatermeli az árát.Vagyis visszafizeti az államnak az összeget.Kennyfelőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?Kennyés a Fradi?kristof
amúgy meg zárjuk rövidre ezt a témát annyival hogy nevetséges amit a felcsút Puskás Akadémia néven leművel.