Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.zinedine5kb ugyanez jutott az eszembe, ezt bajnokságnak csúfolni érdekes. Persze, a Real meg a Barca lehet hogy bajnok lenne a PL-ben is, de hogy nem lenne ennyire egyoldalú a meccseik 90%a az biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.
több mint 11 éve
Sebii
3 539
Wenger tök jól lenyilatkozta a tegnapi meccs előtt, hogy ugyanolyan helyzetben vagyunk mint a United meg a Chelsea, mert ők se nagyon tudtak igazolni. Azt sajnos elfelejtette, hogy a Chelsea mai kispadjáról gyakorlatilag mindenki befért volna az Arsenal kezdőbe, a Mu meg tavaly bajnok lett....
több mint 11 éve
Pedig a Honvéd sem öregek otthona. Ja, hogy ott külföldi az edző?Amúgy ez a PAFC simán serdülőcsapatnak tűnt, a párharcoknál úgy nyomták el őket, mint a fingszagot a Wunderbaum..... 😊csi77Magyar focista képzés...
Nézd meg a korábban belinkelt Moniz videó-t. Első kérdése h ki volt reggel konditeremben ill. nézd meg a játékosok karját, ami kilóg a pólókból...Sinisa
Amúgy örülök az (sorzatban 😊 ) első győzelmünknek....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Szerethető Sándor miért nem válogatja be Nikolicsot amúgy?Túl sok gólt lő?
több mint 11 éve
Amúgy ez a PAFC simán serdülőcsapatnak tűnt, a párharcoknál úgy nyomták el őket, mint a fingszagot a Wunderbaum..... 😊csi77Magyar focista képzés...
Nézd meg a korábban belinkelt Moniz videó-t. Első kérdése h ki volt reggel konditeremben ill. nézd meg a játékosok karját, ami kilóg a pólókból...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Amúgy ez a PAFC simán serdülőcsapatnak tűnt, a párharcoknál úgy nyomták el őket, mint a fingszagot a Wunderbaum..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
... és ez most jogos is volt, nem csak megadható!Vidi hot streak: 3 tizi+piros kombó zsinórban. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
De. Ennek ellenére Mezei a meccs végéig nyomta ezt a hülyeséget.Lehet, hogy én vagyok a hülye de ez nem az exdiósgyőri Luque a Puskásban mintahogy Mezei mondja.az a Luque visszavonult, nem?slowmotion
Bejön egy 24éves gyerek és elmagyarázza, hogy egy rutinos 35éves játékos jön be. Nevetséges.Bazzani
Rosszabb mint ifj.Crazy Jenő.
több mint 11 éve
Lehet, hogy én vagyok a hülye de ez nem az exdiósgyőri Luque a Puskásban mintahogy Mezei mondja.az a Luque visszavonult, nem?
Bejön egy 24éves gyerek és elmagyarázza, hogy egy rutinos 35éves játékos jön be. Nevetséges.Bazzani
több mint 11 éve
Lehet, hogy én vagyok a hülye de ez nem az exdiósgyőri Luque a Puskásban mintahogy Mezei mondja.Bejön egy 24éves gyerek és elmagyarázza, hogy egy rutinos 35éves játékos jön be. Nevetséges.
több mint 11 éve
Ez még Puskás idejéből való. 😀
Kispesti jegypénztár megvan mindenkinek?
😀
(mai kép)Bazzani
több mint 11 éve
szerintem sokkal fárasztóbb, hogy utána meg állandóan megsértődnek a büntetéseken, és persze mindenért az MLSZ a hibás 😊kicsit azért már fárasztó, hogy a züllői úti béközép állandóan dobálja a magas labdát...slowmotioncomment.blog.hu/2013/08/18/a_kassai_gettoparancsnokra_emlekezett_a_kozteveDexxter Tailorez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?kaszo
több mint 11 éve
A vendégszektor mindent visz a Honvéd-Puskás meccsen. 3 nagyzászló egy ember.Bazzania TEK készül augusztus huszadikára, jó?!
kicsit azért már fárasztó, hogy a züllői úti béközép állandóan dobálja a magas labdát...comment.blog.hu/2013/08/18/a_kassai_gettoparancsnokra_emlekezett_a_kozteveDexxter Tailorez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?kaszo
több mint 11 éve
A vendégszektor mindent visz a Honvéd-Puskás meccsen. 3 nagyzászló egy ember.
több mint 11 éve
comment.blog.hu/2013/08/18/a_kassai_gettoparancsnokra_emlekezett_a_kozteveez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?kaszo
több mint 11 éve
ez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?
több mint 11 éve
A jó büdös kurva anyja remélem idén is kiesünk a gecibe. megye 1 szint ez kb. Frédi meg szégyen 4 méterről gólt fejelnek.nyugi, jövő szombatra csak 10 ember ellen kell készülni
Vass volt az egyetlen normális játékosunk őt is elhoztuk 60.-ba remek 😀 Kelemen meg kezd az U21-es válogatottba nálunk még 1 percet se játszott az is gecijó. Ha csiki nem épül fel rövidesen akkor baszhatjuk a szezont, jövőre Nb2... mondjuk ebben a 4-6-0-ás felállásban sok jóra amúgy se lehet számítani
ja és PálAndris kezdjen már, rajta legalább lehet röhögni akkora balfék 😀...Nem mellesleg Holman is SándorKarcsis, jó volt őt is elengedni annoeaglesmcnabb
több mint 11 éve
tudom,a lényeg a fehérvár,győr,debrecen elleni meccsek,de ahhoz hogy ezek rangadók legyenek minden meccset hozni kell.mtk a pályán se volt,lényeg a 3 pont.Kennyaz MTK nem mérvadó. gyakorlatilag kiárusították a nyáron, de minden évben ez az éves tervpetey
több mint 11 éve
mtk a pályán se volt,lényeg a 3 pont.Kennyaz MTK nem mérvadó. gyakorlatilag kiárusították a nyáron, de minden évben ez az éves terv
több mint 11 éve
jó volt az MTK, de a helyzetei ellenére is a fradi végig uralta a meccset, csak azért szurkoltam h maradjon a 2 közte mert azt raktam 😊tökmindegy, jogos tizinél is háborgás van 😀 mellesleg nem látom hogy a ződek benyomták volna az MTK-t. csináltak egy tök felesleges büntetőt, meg egy beívelés volt aztán ennyi. szemre tetszetősebb az MTK játéka az egyérintőkkel amit csinálnak, csak náluk meg kijön a rutintalanság. a Fradi pedig fegyelmezetten visszazár, nem adnak területet a kontrákra. Tuijp a láthatatlan ember, Valport nagyon jó.Élmény nézni a libások játékát néha. A fagyi eddig tök veszélytelen a kapura.peteyHa holnap kaptok valami kamutizit, vagy kamukiállítást, akkor kapni fogod az ívet a fradistáktól😊
Má 2-0 egyébként is!NB2
ez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapetey
ez a fradi nagyon jól össze van rakva, ha Böde belövi a lehetőségeit (mindig ő sem hagyja ki remélem...) és netán Tujp is hozzászokik az nb1 "magas" színvonalához tényleg küzdhet a bajnoki címért a fradi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Akeem levakarhatatlan, ez nagyon jó. Végre kapott gól nélküli meccs!
több mint 11 éve
A jó büdös kurva anyja remélem idén is kiesünk a gecibe. megye 1 szint ez kb. Frédi meg szégyen 4 méterről gólt fejelnek. Vass volt az egyetlen normális játékosunk őt is elhoztuk 60.-ba remek 😀 Kelemen meg kezd az U21-es válogatottba nálunk még 1 percet se játszott az is gecijó. Ha csiki nem épül fel rövidesen akkor baszhatjuk a szezont, jövőre Nb2... mondjuk ebben a 4-6-0-ás felállásban sok jóra amúgy se lehet számítani
ja és PálAndris kezdjen már, rajta legalább lehet röhögni akkora balfék 😀...Nem mellesleg Holman is SándorKarcsis, jó volt őt is elengedni anno
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!