Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Csányi: "Nem mond igazat, aki nem ismeri el, hogy előrébb tartunk"www.csakfoci.hu/node/145703
van benne igazság, de több a bullshit...szóval akkor ki is hazudik??
kész vagyok....hol élnek ezek? vákuumba? SZLAMB!
|
több mint 11 éve
Közbe beléptem én is, de tessék még toborozni jó sokat 😀Eddig 10 fő.ZolikaItt biztos többen olvassák. Akinek van kedve csatlakozni:Hanyan vannak már benne?Hanni
Fantasy Premier League 2013/14
Bowl.hu liga kódja: 1697383-373763Zolika
több mint 11 éve
Zolika
912
Eddig 10 fő.Itt biztos többen olvassák. Akinek van kedve csatlakozni:Hanyan vannak már benne?Hanni
több mint 11 éve
Itt biztos többen olvassák. Akinek van kedve csatlakozni:Hanyan vannak már benne?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
menjetek már a vendégszektorba vmi PFLA Ultras zászlóval, tuti celebek lesztek 😀
több mint 11 éve
vasárnap megyünk a Honvéd pályára Szeki esetleges bemutatkozására 😊 bár a térde még nincs rendben, lehet így is a kezdőbe kerül... hajrá PAFC!jjncaaa negyedik zakóért... :p
több mint 11 éve
vasárnap megyünk a Honvéd pályára Szeki esetleges bemutatkozására 😊 bár a térde még nincs rendben, lehet így is a kezdőbe kerül... hajrá PAFC!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
igen tavaly, de idén már másodosztály, így hivatalosan onnan jött.bundesliga 1ben játszott tavaly a Düsseldorf.HöriBundesligából erősít az Újpest, hová jutottunk 😀Höribuncseszliga zweilből, de tény h jó igazolásnak tűnik...Divat
|
több mint 11 éve
Zolika
912
Itt biztos többen olvassák. Akinek van kedve csatlakozni:Fantasy Premier League 2013/14
Bowl.hu liga kódja: 1697383-373763
több mint 11 éve
bundesliga 1ben játszott tavaly a Düsseldorf.Bundesligából erősít az Újpest, hová jutottunk 😀Höribuncseszliga zweilből, de tény h jó igazolásnak tűnik...Divat
több mint 11 éve
Hát elég meredek volt ez a tegnapi meccs..Lássuk csak:
Bogdán hatalmas nagy király volt,nem is értem miért az angol kettőben véd.
Vilmos herceg stabilan hozta amit tud,elöl veszélyes,hátul közveszélyes.
A nemzet Juhásza nem nagyon értem mit keres a csapatban,de hát Sanyi bá csak tudja.
Korcsmár nem volt rossz,de tud ő ennél többet.
Kádárnak szerintem elég hektikus meccse volt,ahogy az utolsó percekben szétszivatták azt öröm volt nézni.
Pintér nyilván azért játszott hogy legyen csapata,nincs vele gondom,de ezen a poszton Vadócz klasszisokkal jobb játékra képes.
Vargának jót fog tenni Anglia,nem bánnám ha csinálnának belőle egy Gravesen stílusú vkpt.
Koman mintha a pályán se lett volna,hosszú percekre eltűnt a mezőnyben,helyén Lovrencsics sokkal jobb lenne.
Lambo Balázs talán a legjobb meccsét játszotta a válogatottban,minimum ilyen meccset várok tőle lápföldön is.
Kovácsnak még sok volt ez,mint Koman,észrevehetetlen volt.
Szalai elég egyedül volt,próbált brusztolni,remélem azért bukarestben beakad neki valami.
Cserék közül Böde beállása után lett újra támadójátékunk,jól tartotta meg a labdákat,ügyesen játszotta vissza.
Hajnal egy nagy szar.
Guzmics nekem tetszett kár hogy Juhászt nem tudja kiszorítani.
Ha a védelem így játszik kint akkor közünk sem lesz,mellesleg több dolgot nem értettem,miért nem játszott Lovrencsics(tudom hogy volt egy kis sérülése de Koman helyett játszhatott volna 15-20 percet igazán),Hajnalt minek erőltetjük?
több mint 11 éve
Bundesligából erősít az Újpest, hová jutottunk 😀Höribuncseszliga zweilből, de tény h jó igazolásnak tűnik...no még Ludi v Seydi aztán reszkess mb1! 😊
nálunk pedig egy Gerson, Gerzson jobban örülnék, de ez is megteszi ilyen ínséges időkben...csak a hajógyári közelébe ne engedjék! 😀
|
több mint 11 éve
immáron hivatalosnak mondható: Gerson in da hauz. kölcsönbe jött.
több mint 11 éve
pár percig élt csak, biztos túl rasszista volt csányiéknak....még a végén zártkapu is lesz érte!
|
több mint 11 éve
akkor már inkább Tiszára menjetek rá, neki talán még jelent is vmit ott futballozni!állítólag hozzánk jöhet.zavi27ennyi erővel a gólvágó Ludolf is jöhetne akkor!!!Divatő nem férne be, a támadó szekció végre eléggé erősdavemayer
amúgy egyértelműen újabb akadémista lesz Cicó mellett... 😀
|
több mint 11 éve
Sinisa : sajnos senkit, ezért is ìrtam, hogy akkor lehetünk jók ha minél többet rúgjunk alapn játszunk.A védelembe talán otigbát lehetne beépìteni a közeljövőben, bár tegnap szvsz a varga-pintér duó volt totális csőd. Ilyenkor kár h vadócz már nem szerethető pl. :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Aludva egyet a meccsre:Szerintem a legnagyobb gáz a védelem volt, főleg azért, mert a nevek alapján talán ez a legjobb...
Kit lehetne még berakni? Guzmics? Nem hiszem h jobb lenne.
Pozitívum: végre nem volt Mészáros, Liktáp.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
szaba
10 556
Tényleg nem értem Radó miért nem kerettag, perpill az mb1 legjobb játékosa.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
szeretem mikor azt mondjak h a foci nem eszjatek😀
több mint 11 éve
Nem tudom, a közelmúltban hogy játszott Cvitkovics, vagy hogy nem, nem követtem, viszont évekkel ezelőtt azon kevés nemzöldfehér játékos között volt akit bírtam, a "nagy magyar aranylábú sztárok" közt egy remek playa volt. de ezek szerint nagyon visszaesett, szóval akkor hagyjuk is. egy próbát azért megért 😛 thx a felfrissítést 😊Ludolf? jóötlet, tarthatnánk egy házi versenyt, ki lő kevesebb gólt, Tujp vs Ludolf Gelgő. a nyertest elviszi Dzsudzsák egy körre a lambójával.
több mint 11 éve
A lényeg, hogy az akadémiákon minőségi munka folyik, ezért sikerült megverni az u21-es csapatnak Máltát 1-0-ra egy 94. perces szabadrúgással.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a meccs pozitívuma: berúgtunk, így hiába néztük, nem láttuk!
több mint 11 éve
Én értem hogy Lovrencsics egy jó játékos de hogyan várjátok el tőle hogy majd ő jön és akkor minden meg fog rendben lesz? még ha egy stabil meghatározó játékosa lenne a válogatottnak azt mondom hogy lehet tudni mit képvisel a csapaton belül de így hogy alig játszott együtt ezekkel a játékosokkal azt elvárni hogy majd őmiatta megváltozik a helyzet...davemayerMajd Böde jön