Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Én értem hogy Lovrencsics egy jó játékos de hogyan várjátok el tőle hogy majd ő jön és akkor minden meg fog rendben lesz? még ha egy stabil meghatározó játékosa lenne a válogatottnak azt mondom hogy lehet tudni mit képvisel a csapaton belül de így hogy alig játszott együtt ezekkel a játékosokkal azt elvárni hogy majd őmiatta megváltozik a helyzet...davemayerLovrencsics = egy ember aki nem Koman.
Lehetne Radó is, de ő nem kerettag.
több mint 11 éve
Vanczák Vilit pedig meg kell követnem.ebből 2 tanulság szűrhető le:
Megtanult Svájcban focizni!Sinisa
1. a foci tanulható részét itthon nem tudta elsajátítani, ezért tűnik olyan furcsának hogy kint ha nem is futballista de labdarúgó lett
2. a foci nem észjáték 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Én értem hogy Lovrencsics egy jó játékos de hogyan várjátok el tőle hogy majd ő jön és akkor minden meg fog rendben lesz? még ha egy stabil meghatározó játékosa lenne a válogatottnak azt mondom hogy lehet tudni mit képvisel a csapaton belül de így hogy alig játszott együtt ezekkel a játékosokkal azt elvárni hogy majd őmiatta megváltozik a helyzet...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szerethető Sanyi bá' tényleg azt mondta, hogy van rá esély, hogy két csatárral kezdjünk a románok ellen??? 😊Amíg Ő a kapitány szerintem soha.
Vanczák Vilit pedig meg kell követnem.
Megtanult Svájcban focizni!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Védelmet sóbányába, a támadás nem is volt rossz. Lovre nagyon kellene, a románok ellen pont jó lesz egy kuvaitos 0-1-re.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Djujinak meg a két ádinak hatalmas + 1 , a többieknek faf! Amúgy sztem meg se próbáljunk bekkelni bukarestbe, inkább had szóljon ez a böde-szalai kombó hátha többet rúgunk.... 😀nem, majd felállunk 4-5-1ben behúzott farokkal tartjuk a 0-0át (úgy a 7. percig...) úgy hogy nyerni kell aztán ha rosszul alakul a meccs vagy netán a vége előtt is x-re állnak behoz egy csatárt esetleg. A baj az hogy az ellenfél szöv kapitányának nem okoz nagy gondot taktikailag kiértékelni a válogatottat...
( lovrencsicset hiányoltam naon, komam katasztrófa )peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Djujinak meg a két ádinak hatalmas + 1 , a többieknek faf! Amúgy sztem meg se próbáljunk bekkelni bukarestbe, inkább had szóljon ez a böde-szalai kombó hátha többet rúgunk.... 😀( lovrencsicset hiányoltam naon, komam katasztrófa )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Knézy meg időnként úgy felpörög mintha vb döntőben játszanánk
több mint 11 éve
miért nem cserél ez a dilettáns fasz? Itthin tartjuk az egy pontot (Y) 😀
több mint 11 éve
E sanyi megy a győzelemért, guzmics on 😀
több mint 11 éve
Megköszönhetjük a cseheknek. De mindegy itthon jó az X úgyhogy Szalai le Fiola be...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Vanczák Vili 😀 A Kuvait elleni meccs után ismét bebizonyítja, hogy ő a magyar válogatott legjobbja.Innentől nem lehet kétséges.
több mint 11 éve
ezt Jiracek hogyan? 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Úgy látszik a cseheknél is van egy Sancho 😛 mit hagyott ki....
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
komoly a védelem megint... szerencse, hogy a csehek 0-1-re raktak.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Remélem jön lovrencsics mert borzasztó egy oldalasak vagyunk. Cserebe koman vanczákot is szopatja mert védekezni is baszik...
több mint 11 éve
állítólag hozzánk jöhet.ő nem férne be, a támadó szekció végre eléggé erősdavemayerennyi erővel a gólvágó Ludolf is jöhetne akkor!!!Divatazért ne felejtsük el hogy azért ő tud futballozni, magyar szinten elég jól, ezt a múltban bizonyította. Az hogy jelenleg ebből mennyi van nem tudom de lehet hogy a levegőváltozás jót tehet neki. Ha nagyon olcsó lenne egy próbát megér sztem, fog ő még jól játszani.davemayerwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-czvitkovics-mar-holnap-klubot-valthat-2271021tudod kinek kell ez a lassú,körülményes már a debrecenbe se beférő nagy magyar sztárocska.Kenny
"Úgy tudjuk, Czvitkovics Magyarországon, az NB I-ben folytatja a pályafutását, de már nem Debrecenben."
megnézném Józsibarath helyén.. persze erre nincs sok esély hogy nálunk kössön ki, de sztem jó lenne, hamár se Vass se BuzsyBay Area
több mint 11 éve
Jobb oldalra gondoltam, ott játszik a Middlesbroughban is. Vanczák pedig bárhol el tud játszani. 😀A Vargárol nem a BVB ellen derült ki, hogy nem balbekk?zinedine5Szerethető Juhász ugrik egy hasast és gól.Remélem a románok ellen egy Vili-Kádár-Korcsmár-Varga hátvédsorral állunk ki. Jobb lenne így szerintem.Schleck
Pedig a támadószekció nem is volt annyira rossz eddig.Bazzani
Viszont ez rettenetes, hogy két épkézláb támadójátékosunk van összesen, pedig Dzsudzsákra lehetne építeni, mert rajta látszik, hogy most játékban is van. De egyedül kurva nehéz ez.
Ezt a bírói felfogást pedig, hogy a labdát átvevő játékosba szándékosan belerúgnak hátulról és nem adnak semmit, pedig soha nem fogom megérteni.
több mint 11 éve
ja, meccs van? és csehül állunk? 😊slowmotionbár úgy állnánk 😛
több mint 11 éve
ja, meccs van? és csehül állunk? 😊
több mint 11 éve
De ha laposan kéne játszani akkor miért rúgnak alá drága fiaink a labdának? A csehek ha elkezdenek passzolni akkor csak nyomozunk.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tök m1 koman netto emberhátrány, kiskokó meg csak a cseheknek passzol. Jól megy neki az árnyékék első fele 😀