Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Ez a mai is sima hála az istennek.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
tökmindegy, jogos tizinél is háborgás van 😀 mellesleg nem látom hogy a ződek benyomták volna az MTK-t. csináltak egy tök felesleges büntetőt, meg egy beívelés volt aztán ennyi. szemre tetszetősebb az MTK játéka az egyérintőkkel amit csinálnak, csak náluk meg kijön a rutintalanság. a Fradi pedig fegyelmezetten visszazár, nem adnak területet a kontrákra. Tuijp a láthatatlan ember, Valport nagyon jó.Élmény nézni a libások játékát néha. A fagyi eddig tök veszélytelen a kapura.peteyHa holnap kaptok valami kamutizit, vagy kamukiállítást, akkor kapni fogod az ívet a fradistáktól😊
Má 2-0 egyébként is!NB2
ez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruza
több mint 11 éve
Kedden jön majd a csekk...Piró + kiírás...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Élmény nézni a libások játékát néha. A fagyi eddig tök veszélytelen a kapura.peteyHa holnap kaptok valami kamutizit, vagy kamukiállítást, akkor kapni fogod az ívet a fradistáktól😊
Má 2-0 egyébként is!
több mint 11 éve
Élmény nézni a libások játékát néha. A fagyi eddig tök veszélytelen a kapura.
több mint 11 éve
Fradi ellen teltház,Győr ellen 1000 néző se.Első forduló volt!
Még szerencse hogy vonzó a magyar bajnok 😀Kenny
(jó nyílván egy Fradi jobban vonzza a népet, mint mondjuk egy Mezőkövesd)
több mint 11 éve
Javaslom, ebben az idényben eleve 10 emberrel kezdjük a meccseket.apeszosKiváncsi leszek a felvétel alapján, ott helyszínen nem tűnt pirosnak.
Nézzük a jó oldalát, van egy pontunk!😊
több mint 11 éve
Javaslom, ebben az idényben eleve 10 emberrel kezdjük a meccseket.
több mint 11 éve
Fradi ellen teltház,Győr ellen 1000 néző se.Még szerencse hogy vonzó a magyar bajnok 😀
több mint 11 éve
Kihagyunk mindent, rá fogunk erre faragni...gdavidcsak sikerült valahogy behúzni 😕
több mint 11 éve
Nzonzi itthon ezért tripla piros és örök élet + 1 nap eltiltás! Ha a vidi ellen csinálja még fel is akasztják 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kihagyunk mindent, rá fogunk erre faragni...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
én már látom a távlatokat 😊hátha neked ez jött le abból amit írtam😀Kennyelég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.Kennyigen, még el kell telnie jó pár évnek, amíg a Barcselóna szintjére eljutnakslowmotion
több mint 11 éve
hátha neked ez jött le abból amit írtam😀elég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.Kennyigen, még el kell telnie jó pár évnek, amíg a Barcselóna szintjére eljutnakslowmotion
több mint 11 éve
elég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.Kennyigen, még el kell telnie jó pár évnek, amíg a Barcselóna szintjére eljutnak
több mint 11 éve
elég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.
több mint 11 éve
Mikey
18 756
Hát ma helyenként nagyon szépen. Tetszik amit látok.
több mint 11 éve
egyébként megtettem D-t, a V-t, és a legalább 3 gólos hazait egy-egy szelvényen. abból indultam ki, hogy a csapat vagy szarul játszik, vagy nagyon jól, középút nincs.Én az 5-6. hely valamelyikét mondom, inkább az ötödiket. A Top4 helyben nem hiszek.Mikey@gdavid, @slowmotionReálisan 5-7., reménykedve 4., de szurkolóként jöhet a 19.!
Kb. hányadik helyre várjátok év végére a csapatot?Mikey
Tavaly év vége felé már egész jó volt az előrejáték. Ha hátul nem kezdünk el balfaszkodni, nem jönnek a sérülések és lesz egy kis szerencsénk, akkor jók lehetünk egy BL selejtezős helyre.gdavid
több mint 11 éve
Na végre!!!😊
több mint 11 éve
Mikey
18 756
Én az 5-6. hely valamelyikét mondom, inkább az ötödiket. A Top4 helyben nem hiszek.@gdavid, @slowmotionReálisan 5-7., reménykedve 4., de szurkolóként jöhet a 19.!
Tavaly év vége felé már egész jó volt az előrejáték. Ha hátul nem kezdünk el balfaszkodni, nem jönnek a sérülések és lesz egy kis szerencsénk, akkor jók lehetünk egy BL selejtezős helyre.gdavid
több mint 11 éve
Romero kölcsönben a Monaco-nál.Megvan a kapusuk, szedi majd a lepkét.
több mint 11 éve
@gdavid, @slowmotionReálisan 5-7., reménykedve 4., de szurkolóként jöhet a 19.!
Tavaly év vége felé már egész jó volt az előrejáték. Ha hátul nem kezdünk el balfaszkodni, nem jönnek a sérülések és lesz egy kis szerencsénk, akkor jók lehetünk egy BL selejtezős helyre.
több mint 11 éve
@gdavid, @slowmotionnem várom én sehova őket, csak reménykedek.
ha Suarez befejezi a komolytalankodást, és ha az első hat meccsen nélküle is szerzünk 11-12 pontot, akkor az első négybe is beleférhetünk.
megszabadultunk a ballaszttól, a védelem leglassabb tagja visszavonult (azért persze riszpekt Carra 😀), elvileg olyan játékosok érkeztek, akik alkalmasabbak BR elgondolásainak kivitelezésére (értsd: már legalább hárman tudnak labdát kezelni a csapatban).
de ha megint sikerül egy döntetlennel vagy vereséggel indítani a hentesek ellen, akkor ugyanúgy a kicsik közé lebukott rossz tanulók leszünk, mint az elmúlt 3 idényben.
sok minden függ a mai meccstől.
több mint 11 éve
Mikey
18 756
@gdavid, @slowmotionKb. hányadik helyre várjátok év végére a csapatot?