Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A Fradi állami pénzből épít stadiont és a tervek szerint 3-4 év alatt visszatermeli az árát.Vagyis visszafizeti az államnak az összeget.felőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?Kennyés a Fradi?kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
felőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?Kennyés a Fradi?
több mint 11 éve
hogy ilyen paraszt módon igazolnak.Sajnálatos hogy ezt megteheti egy csapat.KennyMármint, hogy igazolhat?Schleck
felőlem igazolhatnak,de miből teszik?miből építenek stadiont?
hagyjuk már bohóc csapat.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
esetleg Sopron
több mint 11 éve
pedig a tökéletes 16 csapatos mb1 így nézne kiBudapest 4x (Fradi, Újpest, Honvéd + 1)
Debrecen
Szeged
Miskolc
Pécs
Győr
Nyíregyháza
Kecskemét
Székesfehérvár
Szombathely
Szolnok
Tatabánya
Kaposvár
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
szaba
10 556
Csak legyűrik a nép torkán, hogy egy 1500 fős falunak mb1-es csapata van.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
nehez konnyu sorsolas igeni van.foleg kicsiknel.Ha bekezdesz egy cselzi arsean utd city vel akkor lehet nagyon beragadsz es pszihikailag nar mashogy allsz a sorsdonto meccsekhez...esetleg kockaztatnod kell.
több mint 11 éve
Sajnálatos hogy ezt megteheti egy csapat.KennyMármint, hogy igazolhat?
több mint 11 éve
Aztán meg majd csodálkoznak, hogy mindenhol útálattal fogadják a csapatot...BazzaniSzanalmas, ez megy az orszagban is, fapofaval hazudnak, mindenkit hulyenek neznek?!
több mint 11 éve
Aly Cissokho kölcsönben a Liverpoolnál. Nem tudom, José Enrique mögé/mellé minek.Mikeyhát, talán azért, hogy ha netalán lesérülne José, akkor legyen a helyére olyan valaki, aki bal oldali védő? (plusz ugye tavaly José a sérülése előtt kicsit előrébb jött a középpályára, na ilyenkor a helyére kellene valaki)
több mint 11 éve
Aztán meg majd csodálkoznak, hogy mindenhol útálattal fogadják a csapatot...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a másik JJ által beharangozott csatár meg Lencse lesz, gyönyörű...
több mint 11 éve
Újabb fiatal, csiszolatlan gyémánt kopogtatott sikerrel tehetségével és odaadásával a puskás akadémia mb1es keretének kapuján! Czvitkovics péter jutalma egy 1+2 éves szerződés lett. 😀Ez az akadémia egyre inkább kezd levelező tagozatra hasonlítani. Vagy inkább esti iskolára.
Azt hiszem erre mondják h váratlan nagy átigazolási bomba 😀peach
több mint 11 éve
Újabb fiatal, csiszolatlan gyémánt kopogtatott sikerrel tehetségével és odaadásával a puskás akadémia mb1es keretének kapuján! Czvitkovics péter jutalma egy 1+2 éves szerződés lett. 😀Azt hiszem erre mondják h váratlan nagy átigazolási bomba 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mikey
18 756
Aly Cissokho kölcsönben a Liverpoolnál. Nem tudom, José Enrique mögé/mellé minek.
több mint 11 éve
West Ham H, Fulham H, Aston Villa V, Hull H, Everton V, Cardiff HMert ők már csak 1x játszanak a Cityvel, így könyebb a sorsolásuk mert mindenki más még 2x , mit nem lehet ezen érteni ? 😀Tocaezt a Newcastlet kb a kiesőhelyek egyikére várom, bár a sorsolásuk most könnyű lesz, Bay Areacsak én nem értem, hogy lehet egy csapatnak könnyű a sorsolása ha minden csapat játszik mindenkivel, egyet otthon, egyet idegenben? 😀dugo1993
erre a pár meccsre értettem. augusztus-szeptember. ez egy "lightos sorozat".. utána Pool Chelsea Tottenham és társaik.
több mint 11 éve
Mert ők már csak 1x játszanak a Cityvel, így könyebb a sorsolásuk mert mindenki más még 2x , mit nem lehet ezen érteni ? 😀ezt a Newcastlet kb a kiesőhelyek egyikére várom, bár a sorsolásuk most könnyű lesz, Bay Areacsak én nem értem, hogy lehet egy csapatnak könnyű a sorsolása ha minden csapat játszik mindenkivel, egyet otthon, egyet idegenben? 😀dugo1993
több mint 11 éve
dugo93
4 234
ezt a Newcastlet kb a kiesőhelyek egyikére várom, bár a sorsolásuk most könnyű lesz, Bay Areacsak én nem értem, hogy lehet egy csapatnak könnyű a sorsolása ha minden csapat játszik mindenkivel, egyet otthon, egyet idegenben? 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
Ochoanak az ajjacio kapusanak nem lesz meg1 ilyen meccse..37-1es kapuraloves..de 1-1 lett.volt egy-ket bitang nagy reflex mozdulata.
több mint 11 éve
Jó lenne ha lezárulna ez a Vass ügy végre. állítólag ajánlatot tettünk neki, és várjuk a választ 1 hete.-mennyeiOFF: ez a City ennyire jó, vagy ez a Castle ennyire szar? nem tudom eldönteni. az tény, hogy a City szépen játszott, meg úgy nem volt ellenfele sem a NUFC, de azért nem is tettek meg mindent. Steven Taylor évekkel ezelőtt az egyik kedvenc fiatal angol védőm volt, belőle több is lehetett volna, de nagy bust lett sajnos. Tegnap is szépen elintézte magának. ezt a Newcastlet kb a kiesőhelyek egyikére várom, bár a sorsolásuk most könnyű lesz, de nem érzem bennük azt, amit tavaly vagy előtte a championshipben éreztem. nincs meg a tűz. Arra kiváncsi leszek hogy egy "jobb" csapat mit tud a City ellen, ebből a meccsből sokat nem szűrnék le.
több mint 11 éve
ha meg rákérdeznél azt mondanák hogy nem is lehetnél messibb az igazságtól...baszki, akkor ezért cserélték le Messit 70 perc után hétvégén? meccs közben jött a teló, hogy elcserélték valami akadémiás prospectre? 😊slowmotionna annyira nem akarok titokzatoskodni, Szeki játéka az egyik, Cicó szerződése a másik (csak még nem lett felbontva a szerződése a Lokinál), illetve érkezik még egy magyar szinten elég jó névna jövő héttől már érdemes lesz a PAFC-ra fogadni, több okból is, amiket még nem árulhatok el 😊 bár még úgy is elég esélyes, hogy kiesnek, látva a tegnapi játékot...jjncaaés mikor árulhatod el?kaszo
nem Rudolf és nem is Elek 😊jjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
baszki, akkor ezért cserélték le Messit 70 perc után hétvégén? meccs közben jött a teló, hogy elcserélték valami akadémiás prospectre? 😊na annyira nem akarok titokzatoskodni, Szeki játéka az egyik, Cicó szerződése a másik (csak még nem lett felbontva a szerződése a Lokinál), illetve érkezik még egy magyar szinten elég jó névna jövő héttől már érdemes lesz a PAFC-ra fogadni, több okból is, amiket még nem árulhatok el 😊 bár még úgy is elég esélyes, hogy kiesnek, látva a tegnapi játékot...jjncaaés mikor árulhatod el?kaszo
több mint 11 éve
nevetséges tényleg. Hétvégén még mentegetődzve mondta Benczés, hogy hát 2 akadémistát tudtam csak becserélni, így nem számíthattunk sok jóra....Kurva nagy értelme volt így ennek az egész Puskás Akadémia projectnek.na annyira nem akarok titokzatoskodni, Szeki játéka az egyik, Cicó szerződése a másik (csak még nem lett felbontva a szerződése a Lokinál), illetve érkezik még egy magyar szinten elég jó névna jövő héttől már érdemes lesz a PAFC-ra fogadni, több okból is, amiket még nem árulhatok el 😊 bár még úgy is elég esélyes, hogy kiesnek, látva a tegnapi játékot...jjncaaés mikor árulhatod el?kaszo
Telerakják jóllakott sztárocskákkal és a fiataloknak nem jut hely. Remélem kiesnek a búspicsába az új stadionjukkal együtt.Bazzani
több mint 11 éve
Torghelle