NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
egész szezonban ilyenek voltunk, garaminak meg ki van adva hogy nyugodtan nyugodtan nyilatkozzon. az MTK is tönkre lesz téve mint a vasas, gyönyörű lesz végig nézni. Valakiknek ez így kurvára megéri.Ha nem játszottunk volna néha ilyen beszarian simább is lehetett volna. Nagyon gyengék voltatok, az utolsó 20 percben nagyon beálltunk, de akkor sem volt még helyzetetek sem.NB2Pölöskey 1 meccs 1 gól 1 győzelem 😀zinedine5gratula, közünk nem volt a meccshez.
.eaglesmcnabb
2 éve amikor kiestünk 5 forduló után még vezettük a bajnokságot...most meg 4 pont, de a mezőkövesdet is valami 40%-os labdabirtoklással győztük le. Fidi, Győr, Paks, DVSC jönnek, sanszos hogy 9 forduló után is 4 pontunk lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Pölöskey 1 meccs 1 gól 1 győzelem 😀zinedine5brávó pölő! 😀
közbe dózsa is igen megy....
|
több mint 11 éve
Szerintem meg csalás történt. A Pécs 11 emberrel játszott. És a bíró nem vette észre....
több mint 11 éve
Ha nem játszottunk volna néha ilyen beszarian simább is lehetett volna. Nagyon gyengék voltatok, az utolsó 20 percben nagyon beálltunk, de akkor sem volt még helyzetetek sem.Pölöskey 1 meccs 1 gól 1 győzelem 😀zinedine5gratula, közünk nem volt a meccshez.
.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Pölöskey 1 meccs 1 gól 1 győzelem 😀zinedine5gratula, közünk nem volt a meccshez.
Egyedül Vass akart valamit, az meg kurvára kevés... Az mb2-es csapatunk klasszisokkal jobb volt.
Gecire bosszantó hogy minden héten SándorKarcsisoktól szopunk ki.
Tischlert is kurvára el kellett adni, amikor Várszegi tolja a lóvét a klubba, csak tudnám hogy Domonyai mi a tökömet csinál azzal a pénzzel. Remélem kiesünk a picsába és eltakarodik végre
kész vége, többet nem jövök meccsre az ziher, csak felbasz. csodálkoznak hogy nincs MTK néző, azzal a pár darabbal is kibasznak évről-évre...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Pölöskey 1 meccs 1 gól 1 győzelem 😀
több mint 11 éve
ment a puskás W.Azért ez a Felcsúti kezdő elég ütős,ha formába lendülnek és Hajdúch visszatér a kapuba(aki szerintem az élvonal egyik legjobb kapusa),simán középcsapat lesznekKennyremélem megfogadtad a győzelmet 😉 Szeki a kezdőben, rögtön kapott gól nélkül lehozott meccs, így kell eztjjncaa
több mint 11 éve
én megraktam 😀Azért ez a Felcsúti kezdő elég ütős,ha formába lendülnek és Hajdúch visszatér a kapuba(aki szerintem az élvonal egyik legjobb kapusa),simán középcsapat lesznekKennyremélem megfogadtad a győzelmet 😉 Szeki a kezdőben, rögtön kapott gól nélkül lehozott meccs, így kell eztjjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Azért ez a Felcsúti kezdő elég ütős,ha formába lendülnek és Hajdúch visszatér a kapuba(aki szerintem az élvonal egyik legjobb kapusa),simán középcsapat lesznekKennyremélem megfogadtad a győzelmet 😉 Szeki a kezdőben, rögtön kapott gól nélkül lehozott meccs, így kell ezt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért ez a Felcsúti kezdő elég ütős,ha formába lendülnek és Hajdúch visszatér a kapuba(aki szerintem az élvonal egyik legjobb kapusa),simán középcsapat lesznek
több mint 11 éve
Sebők Vili nagyon reméli, hogy a Juve jól fog ma játszani mert a Sampdoria meccsei unalmasak. Remélem megint megverjük valami kurva unalmas játékkal a Juve-t mint tavaly kétszer.
több mint 11 éve
szaba
10 556
Most nézem, Husztinak egy piros is becsúszott.. hoppá :SHozzák az mb1-es átlagot.
elég meleg ez a német forduló, eddig 5 meccsen 7 piros...Bay Area
több mint 11 éve
Szakadnék akkor nagyon.Ezazzzz, kiszopunk Veronában. 😊A biztonság kedvéért szerdán is kiszophatnátok 😊JoeyPorter
Remélem Berlusconi és Galliani látja a meccset és megrohadnak a szégyenben.Stez
Kapásból 40 millió eurótól esne el a klub a BL+TV-s pénzek elvesztésével.
De ott tartok már, hogy nem is tud érdekelni, lassan már minden olyat várok, ami által Berlusconi szarba kerül és eladja a klubot.
Mocskos féreg még a börtönt is csak megússza ismét huszadszorra is. Nem lehet elpaterolni sehogyan sem, annyira hataloméhes és ragaszkodik a klubhoz.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Ezazzzz, kiszopunk Veronában. 😊A biztonság kedvéért szerdán is kiszophatnátok 😊
Remélem Berlusconi és Galliani látja a meccset és megrohadnak a szégyenben.Stez
több mint 11 éve
Ezazzzz, kiszopunk Veronában. 😊Remélem Berlusconi és Galliani látja a meccset és megrohadnak a szégyenben.
több mint 11 éve
Azért ez kemény.
istenem micsoda bohóc az elnökünk.Kenny
Eszembe jut, amikor Orbán adott Öszöd után a Parlamentnél Gyurcsánynak kb ennyi időt, hogy mondjon le, mert különben senki se megy haza a térről, és az is bejött!
Rá két és fél évre, de feltartózhatatlanul.
Attól függetlenül, hogy gáz egy egész csapatra nézve egy háborús bűnös elötti tiszteletadásnak álcázott zsidózás, ez a stílus, hanghordozás, elvárások és fenyegetőzések, riogatás a jövővel, stb. a legszebb 50-es éveket idézi.
Mit kell bohóckodni? Azonosítsák be aki volt, vonják felelősségre, oszt jóvan.
De ez a:
"Álljon elő, aki hazavitt a TSZ-ből 3 tyúkot, mert ezzel az egész magyar tervgazdaságot veszélyezteti! Ha ma 1 ember 3 tyúk, akkor holnap 10 ember és egy egész baromfiudvar, holnapután pedig az egész Béketábor?! Miattunk bukjon meg a proletáriátus hatalma a Volgától egészen a Spreeig?! Emberek, adjátok elő a tyúkokat, különben egyenként átnézzük mindenkinek a székletét, kiében van indokolatlanul sok fehérje! Színvallást azonnal! Éljen Rákosi elvtárs és a magyar Dolgozók Pártja! Óra indul! Most!"
parafrázis űbergáz.
több mint 11 éve
Most nézem, Husztinak egy piros is becsúszott.. hoppá :Selég meleg ez a német forduló, eddig 5 meccsen 7 piros...
több mint 11 éve
Majd Vinicius megold mindent.jó lenne ha rendeznék Sanyibával a konfliktusukat, nem tudom ki fúj kire, és miért, és le is szarom, mert Szabi igenis kell a válogatottba.Bay AreaSzalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀Bay Area...és utóbbi nem válogatott...berger90
Nem, nem Nikolics.
több mint 11 éve
jó lenne ha rendeznék Sanyibával a konfliktusukat.Szalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀Bay Area...és utóbbi nem válogatott...berger90
vagy gyűjtsünk petíciót 😀 szerintem egyedül Sanyibácsi gondolja úgy ebben az országban, hogy nincs helye a válogatottban.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Szalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀Bay Area...és utóbbi nem válogatott...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Szalai gól, Huszti gól+assist. jó kis mennyei párharc a bundásligában 😀
több mint 11 éve
Ha most ezt a játékot játszuk ( 😊 ) akkor Mandzukic taposása meg akkora piros volt mint a ház.A Bayer már megint milyen kamu tizit kapott...Előtte meg egyet nem kaptam meg, szóval egál. De ha Guardiola ezt a játékot fogja folytatni, akkor tavasszal már más lesz az edző.Asbee
De legalább kivédte a kapus.Bazzani
Amúgy ez a Bayern Szentes Lázárral is bajnok meg BL döntős lenne.
több mint 11 éve
A Bayer már megint milyen kamu tizit kapott...Előtte meg egyet nem kaptam meg, szóval egál. De ha Guardiola ezt a játékot fogja folytatni, akkor tavasszal már más lesz az edző.
De legalább kivédte a kapus.Bazzani
több mint 11 éve
A Bayer már megint milyen kamu tizit kapott...De legalább kivédte a kapus.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
És "tud győzni" 😉újabb fiatal tehetség Felcsúton:off-seasonban sokat kondizott, sohasem voltak ennyire kidolgozott izmaieaglesmcnabb
...Höri
Mindig jövőre