NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
deyell
11 702
dvtk: futács"A Ferencvárosi Torna Club, a Real Madrid és a királyi klub játékosa, David Mateos egy többfordulós tárgyalási sorozatot, valamint Orosz Pál és Ricardo Moniz múlt heti madridi látogatását követően a mai nap folyamán mindenben megegyezett egymással, így a spanyol labdarúgó egyesületünkhöz igazolt."
eto: ludolf
dvsc. seydi
mi meg lófaszt se igazolunk itt a véghajrába, azért ilyen jó csapatunk nincs..............Divat
choose life
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Rudolf --> ETO. Hamarosan újból szerethető lesz.
több mint 11 éve
dvtk: futácseto: ludolf
dvsc. seydi
mi meg lófaszt se igazolunk itt a véghajrába, azért ilyen jó csapatunk nincs..............
|
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
Az az..nalunk is van tv a melohelyen.Meg vannak orulve az angolok.A spanyolok meg kb le sem szarjak😀
több mint 11 éve
nem felvagaskeppp..a sky sports newsra gondolsz? na az brutális, tényleg úgy van felépítve mint a többi hírcsatorna, de ami vicces volt hogy pl már egy hónappal ezelőtt is visszaszámoltak a tranfer deadline-ra meg ajánlgatták a PL meccseket (kicsit vicces volt látni mondjuk júl 21.-én azt hogy aug 22.-én 12.30-tól Aberdeen-Celtic lesz a sky sports 3-on, NÉZZED 😀 )
Az angolok megadjak a modjat.mint a cnn szalagcim,beszelgetes..aktualitas.ZoliMP
Van 3 LCD tv az ebédlőben a melóhelyemen, egyiken mindig ez megy 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 567
nem felvagaskeppp..Az angolok megadjak a modjat.mint a cnn szalagcim,beszelgetes..aktualitas.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
eagles, bármibe fogadok veled, hogy Bale nem fog kiszorulni a kezdőből, mivel még benne sincs 😀a viccet félretéve, tényleg fogadok, bármibe. meghatározó playa lesz, az tuti.
több mint 11 éve
Fehervar mit muvel?hova igazolnak vedot?Kennyahol van pénz...
de nem panaszkodhatok én sem, visszahoztuk kölcsönbe Eppelt xD, most már van csatárunk.
És ha Csikit és Kelement nem sikerül eladni végre játszani is fognak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ezek semmiből sem tanulnak.Ruszkiföldön az összes magyar ráfázott.
Nemgyőztek menekülni onnan.
Aláírom anyagilag biztos érthető, de szakmailag egy holland középcsapat is jobb megoldás. Bár szerintem Pintér egy német alsó-közép csapatba is beférhetne.
több mint 11 éve
Voli meg úgy néz ki mégse tér haza a Rohoncziba hanem marad a veretes Urálba!
|
több mint 11 éve
Pintér Tomszk.lehet megedződik kint...a lényeg h filipovity megint megcsinálta a frankót!! (ja nem)
Jól elbaszta.Bazzani
|
több mint 11 éve
Kakat hagyjuk mar tobb mint 2 eve itt volt es nem ment neki a jatek. Ha mar Carlo akinél KAka nagy jatekossa valt sem akarta megtartani akkor jobb is hogy ment.Én csak a barátságos meccsekből tudok kiindulni, azokon Kaká volt a legjobbunk idén Nyáron.
Özil meg padra szorult volna ráadásul 50 millat nalam sehol nem ér ennyiért eladni simán jó.
Bale meg érdekes kérdés, ugyanúgy vagyok vele mint neymarral , mindenki rinyál hogy ennyi pénzt nem ér, szenvedni fog, nincs helye aztán neymar csak spílérkedik már most a Barcában. Játék szílusra Bale más , de sok örömöt fog ő még okozni.Toca
Özilt nagyon sajnálom még mindig, ő lehetett volna az új Zidane, (lesz is, csak nem nálunk.) érdekesség vele kapcsolatban hogy tétmeccsen 2 szabadrúgást lőtt kapura, mind a 2 bement 😊
. Isco jól játszott szó se róla, de Özil már minden szinten bizonyított jó játékos volt, és a keretből ő volt aki leginkább szeretett passzolni (CR mögött meg ez nem hátrány 😀) Úgy gondolom egy igazi 10-esre szükségünk lett volna. Sajnálatos hogy az én általam igazán kedvelt játékosok lassan mind távoznak, az ilyen Ramos szintű nagyképű játékosok meg nyugdíjig maradnak, de hát ez legyen az én bajom.
Bale-el kapcsolatban nem érdekel az ára(csak azon okból sokallom hogy özil kb fele annyiért ment el), csak ne oltsák ki egymást CR-el és én már boldog leszek.
Az utolsó meccsen nyújtott játékunk bizakodásra ad okot, többek között azért mert Modric már most sokkal hasznosabban játszott mint Alonso bármikor nálunk.
A Jelenlegi helyzetben leginkább Dimariskát sajnálom, mert úgy gondolom bomba formában van, viszont így hogy jött Bale, biztos vagyok benne hogy ki fog szorulni a kezdőből. Ja meg CR-t, mert ez a játék nagyon nem kedvez neki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
özil----->Arsenal, 50 millió.berger90úgy is van, ennyiért simán el kellett adni. még benzema helyett kéne egy tisztességes csatár, amire mondjuk nincs ötletem, hogy ki lenne jó, de hát nem is engem fizetnek, hogy kitaláljam.
több mint 11 éve
nem, de ennek nincs jelentősége. ha 60-ért veszik meg, akkor mi változna?már csak az a kérdés, hogy ér-e egy szélső 93 millió eurót.Amadeus91Özil az elmúlt fél évben nem csinált semmit, én nem bánom, hogy megy. Főleg nem ennyiért. Isco nevetve megoldja majd amit kell.Így gyakorlatilag csak 50 volt Bale és azon a középpályán úgyis a CR, Bale, Isco támadó középpályás hármas játszott volna, ha marad Mesut.zinedine5
Azért a sok Madrid fikázónak megjegyezném, hogy habár Bale 100misi volt, de meg kellene nézni, hogy mennyi pénz jött be játékos eladásból. Így már messze nem költekezett annyit a Real mint azt sokan állítják.FViktor93
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
már csak az a kérdés, hogy ér-e egy szélső 93 millió eurót.Özil az elmúlt fél évben nem csinált semmit, én nem bánom, hogy megy. Főleg nem ennyiért. Isco nevetve megoldja majd amit kell.Így gyakorlatilag csak 50 volt Bale és azon a középpályán úgyis a CR, Bale, Isco támadó középpályás hármas játszott volna, ha marad Mesut.zinedine5
Azért a sok Madrid fikázónak megjegyezném, hogy habár Bale 100misi volt, de meg kellene nézni, hogy mennyi pénz jött be játékos eladásból. Így már messze nem költekezett annyit a Real mint azt sokan állítják.FViktor93
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Özil az elmúlt fél évben nem csinált semmit, én nem bánom, hogy megy. Főleg nem ennyiért. Isco nevetve megoldja majd amit kell.Így gyakorlatilag csak 50 volt Bale és azon a középpályán úgyis a CR, Bale, Isco támadó középpályás hármas játszott volna, ha marad Mesut.
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Özil az elmúlt fél évben nem csinált semmit, én nem bánom, hogy megy. Főleg nem ennyiért. Isco nevetve megoldja majd amit kell.Azért a sok Madrid fikázónak megjegyezném, hogy habár Bale 100misi volt, de meg kellene nézni, hogy mennyi pénz jött be játékos eladásból. Így már messze nem költekezett annyit a Real mint azt sokan állítják.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
www.bild.de/sport/fussball/transferperiode/alle-geruechte-alle-transfers-32077390.bild.htmllehozta a bild-s, így már hiteles a dolog.
Elgurult Madridban a gyógyszer.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
ha ez igaz, akkor valamit kurva szarul csinálunk, Özil Kaká óriási spílerek... Erre Jön Bale akinek a posztján eddig is telítettek voltunk :/Kakat hagyjuk mar tobb mint 2 eve itt volt es nem ment neki a jatek. Ha mar Carlo akinél KAka nagy jatekossa valt sem akarta megtartani akkor jobb is hogy ment.
Fasz kivan hogy az utolsó napokon mindig meghülyülünk. Legalább jó helyre megyeaglesmcnabb
Özil meg padra szorult volna ráadásul 50 millat nalam sehol nem ér ennyiért eladni simán jó.
Bale meg érdekes kérdés, ugyanúgy vagyok vele mint neymarral , mindenki rinyál hogy ennyi pénzt nem ér, szenvedni fog, nincs helye aztán neymar csak spílérkedik már most a Barcában. Játék szílusra Bale más , de sok örömöt fog ő még okozni.
több mint 11 éve
Özil királyság, elvileg Demba Ba-nal is közel a megegyezés és Viviano is jön kölcsönbe, ha minden igaz. Alakulunk, alakulunk. (kiváncsi vagyok, hogy nap végére mi valósul meg mindebből és lesz-e még új név 😊 )Newman+1. Kíváncsi leszek, hogy egyáltalán ez a 3 játékos jön-e, vagy lesz-e idén is egy utolsó mp-es Arteta-s igazolás. Viviano-ról nem sokat tudok, de nem éreztem a kapus posztot akkora hiányposztnak, hogy oda kellett volna húzni embert. Akkor már talán egy kphátvéd jobban elfért volna, most még a szezon elején. Özil egyértelműen legnagyobb igazolás lenne, amivel talán a legerősebb középpályája lenne az Arsenalnak a PL-ben, míg ha Ba is jönne ( akiért állítólag 3M kér a Chelsea, hogy 1 évre kölcsönbe jöjjön) akkor már elől is vállalható lenne a csapat, mert Giroud-val meg tudnák osztani a középcsatár feladatát, és ha egyik lesérülne még mindig ott van a másik. Igazából ennek az Arsenalnak csak mélység kell, hogy komoly tényező legyen, mert egy erős kezdőt ki tud állítani, csak a cserepad vészesen rövid még.
több mint 11 éve
Mondjuk ha az Arsenal nem vesz Özil mellé csatárt, akkor ugyanúgy bohóckodni fognak csak, mint most. Nevetséges az elképzelés is, hogy két klasszis, Özil és Cazorla előtt egy Giroud bohóckodjon.Schleck3 meccs, 3 gól. 😊
több mint 11 éve
Mondjuk ha az Arsenal nem vesz Özil mellé csatárt, akkor ugyanúgy bohóckodni fognak csak, mint most. Nevetséges az elképzelés is, hogy két klasszis, Özil és Cazorla előtt egy Giroud bohóckodjon.