NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Úristen mennyire nincs fingotok az egészről...ez jelenti a fényt az életében.Amadeus91Egy szar románia meg egy mocskos zsidó már balhé? 😀 😀AsbeeNem de mi köze van a focimeccshez? Mi köze van Romániának egy focimeccshez? mi köze van Csatárynak egy focimeccshez? Mi köze van Auschwitznek egy foci meccshez?
Miért egy MAGYAR elsőosztályú bajnokin kell Szlovákiát szidni? Miért? mi közük van hozzá? És ha közük is van miért kell őket szidni? Kinek lesz jobb?
Ez az amit sohasem fogok megérteni.eaglesmcnabb
Azért remélem ha majd magyarokat fogják valamikor szidni akkor is ilyen aktívak lesztek. Részemről befejeztem.
több mint 11 éve
voltál már magyar válogatott meccsen a B középben?nem voltam válogatott meccsen B középben. De Ez nem magyarázza meg a kérdésemet, hogy mi köze Szlovákiának egy magyar bajnokihoz.
direkt nem irtam MTK-t mert ott nincs nagy szurkolás.
Ha a B középben szurkolsz akarva akaratlanul önkívületi állapotba kerülsz.
De ne álszenteskedjünk a világ minden országában szidják a kormányt,a zsidókat,a rivális csapat szurkolóit.Kenny
MTK meccsen igenis van szurkolás! Kibaszott kevesen vagyunk ,attól még szurkolunk! 😉 Ti meg lehettek akárhányan nem szurkoltok, csak az ellenfelet becsmérlitek. SZERINTEM az nem meríti ki a szurkolás fogalmát. 😉
"A hosszú túra semmiért"-nél még durvább dolgot még nem igazán kiabáltunk. (idegenben egyszer orbánt szidták a srácok, ki is küldték őket,TELJESEN JOGOSAN)
Votlam nem 1-2 meccsen Ott voltam a Debrecen elleni kupadöntőn az első sorban, kerültem önkívületi állapotba, át is löktek a kordonon, ennek ellenére egy szóval sem szidtam se az ellenfelet se Szlovákiát se Senkit, a hangom is elment, amúgy túl is szurkoltuk a többségben levő debrecenieket. Mi értelme lett volna? inkább kiabáltam hogy MTK, az sokkal fontosabb volt, még ha kevesebben is voltunk.
Az meg hogy több helyen is módi a zsidókat szidni, meg másokat, még mindig nem magyarázza meg a kérdésem. mellesleg ha én egy Andrei Ionescu lennék, és egy meccsen meghallanám hogy a csapatom szurkolótábora a szülőföldemet szidja, kurvára nem fociznék nekik 1 percet sem. Gondolom ez is korrekt magaviselet a fradisták részéről.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem, nem, nem és nem! Soha senki sehol nem szidja a rivális vsapatot v annak szurkolótáborát! A mennyeiben ilyet csinálni istengyalázás!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
MuhahahahaAzért várjuk meg ezzel a "legjobb NB1es védelem"-el az első pár meccset.Majd a derbyn megláthatod hogy mennyire erős a védelem.Kenny
Nekem mostanában a Brachi-Vinicius-Caneira-Stopira Vidi EL-ás védelem volt a top.Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
voltál már magyar válogatott meccsen a B középben?Egy szar románia meg egy mocskos zsidó már balhé? 😀 😀AsbeeNem de mi köze van a focimeccshez? Mi köze van Romániának egy focimeccshez? mi köze van Csatárynak egy focimeccshez? Mi köze van Auschwitznek egy foci meccshez?
Miért egy MAGYAR elsőosztályú bajnokin kell Szlovákiát szidni? Miért? mi közük van hozzá? És ha közük is van miért kell őket szidni? Kinek lesz jobb?
direkt nem irtam MTK-t mert ott nincs nagy szurkolás.
Ha a B középben szurkolsz akarva akaratlanul önkívületi állapotba kerülsz.
De ne álszenteskedjünk a világ minden országában szidják a kormányt,a zsidókat,a rivális csapat szurkolóit.
több mint 11 éve
kezdjük az alapoknál:"mocskos diósgyőr","sz.r ferencváros"...ugye ezekért is többszázezer jár, hát ezek aztán nagyon durva dolgok!! bár itt a sok unultránál biztos ez is kiveri a biztosítékot, és még állati hangokat nem is említettem.. 😀
"LISTÁZÁS NEM PÁLYA" drapit levetették, ez vajon miben sértette meg a mélyen tisztel csányi bandát???
lassan az MB1-es és ACAB cuccaimért is bevisznek majd, és perkálhat a csapat....
a locsolós büntetést inkább nem is kommentálom, az már csak a hab a tortán.
BMLSZ, A Q.VA A...TOKAT!!!
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
ez jelenti a fényt az életében.Egy szar románia meg egy mocskos zsidó már balhé? 😀 😀AsbeeNem de mi köze van a focimeccshez? Mi köze van Romániának egy focimeccshez? mi köze van Csatárynak egy focimeccshez? Mi köze van Auschwitznek egy foci meccshez?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Egy szar románia meg egy mocskos zsidó már balhé? 😀 😀AsbeeNem de mi köze van a focimeccshez? Mi köze van Romániának egy focimeccshez? mi köze van Csatárynak egy focimeccshez? Mi köze van Auschwitznek egy foci meccshez?
Ez az amit sohasem fogok megérteni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jó, de aki direkt a balhéért megy, azt igazán kiközösíthetné a mag, talán kevesebb lenne a bünti. Sose fogom megérteni, hogy miért jó a szar romániát meg a mocskos zsidókat kiabálni. Erdély meg úgysem lesz a miénk soha.Egy szar románia meg egy mocskos zsidó már balhé? 😀 😀
Kinek jó ez, őszintén?JC6
több mint 11 éve
Kimaradt az elején egy "ideje" csak nem tudok módosítani telóról.
több mint 11 éve
Én azt vallom ha jó egy meccs akkor nincs a szurkolónak nem oda illő dolgokkal foglalkozni. Sajnos a magyar meccsek 95%a olyan, hogy 10-20percekig semmi sem történik és a szurkoló úgymond elfoglalja magát.Én sem vagyok mocskolódás párti, de lassan oda jut ez a dolog, hogy ha valaki bekiabál egy "hülye vagy"-ot a pályára akkor a klub (aki legkevésbé sem tehet a dologról) kap egy többszázezres büntetést.
Mondjuk ezek a dolgok tökéletesen alkalmasak arra, hogy a média ezzel foglalkozzon ne pedig a borzalmas szinvonallal, a bundával vagy az edzőink alkalmatlanságával.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó, de aki direkt a balhéért megy, azt igazán kiközösíthetné a mag, talán kevesebb lenne a bünti. Sose fogom megérteni, hogy miért jó a szar romániát meg a mocskos zsidókat kiabálni. Erdély meg úgysem lesz a miénk soha. Kinek jó ez, őszintén?
több mint 11 éve
Azé mer a' zultrak miatt nem fejlődik a szerethetoe magyar focsi!Ezek a büntetések meg lassan tényleg a szégyen kategóriába csúsznak. Lassan egy "szemüveget a bírónak" is 100ezret ér majd, mert megbotránkoztatja a szemüvegeseket.Színházat akarnak csinálni, mint Angliában. Bár nem tudom az miért lenne jó nekik. Ettől se a színvonal semmi nem fog javulni.Asbee
Egy Kisvárda-Gyirmót meccsen megbotránkoztató bekiabálások, halálra röhögöm magam.Bazzani
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Ezek a büntetések meg lassan tényleg a szégyen kategóriába csúsznak. Lassan egy "szemüveget a bírónak" is 100ezret ér majd, mert megbotránkoztatja a szemüvegeseket.Színházat akarnak csinálni, mint Angliában. Bár nem tudom az miért lenne jó nekik. Ettől se a színvonal semmi nem fog javulni.
Egy Kisvárda-Gyirmót meccsen megbotránkoztató bekiabálások, halálra röhögöm magam.Bazzani
több mint 11 éve
JC6!Azért a magyar szinthez képest erős EL-ban is remekül állt helyt az a védelem. Caneira és Vinicius pedig most is az egyik legjobb (ha nem a legjobb) belső kettős kishazánkban.
Kenny!
Azért ne mi legyünk már a szintmérők. A mi támadóegységünket szinte bármilyen védelem hatástalanítja.
Ezek a büntetések meg lassan tényleg a szégyen kategóriába csúsznak. Lassan egy "szemüveget a bírónak" is 100ezret ér majd, mert megbotránkoztatja a szemüvegeseket.
Egy Kisvárda-Gyirmót meccsen megbotránkoztató bekiabálások, halálra röhögöm magam.
több mint 11 éve
Szerintem csinálni kellene egy "I love Románia & Szlovákia & Izrael" kiírást és azért a csapat kapná a pénzt MLSZ-től
több mint 11 éve
Vajon a FEB-ben van olyan ember, aki szurkolóként járt meccsen?Az "Utálunk szar Románia" rigmusért remelem nem utalják tovább a pénzt Bukarestbe jogdíj címen...
Btw locsolás: Muringyó amikor a Barca ellen játszottak es nem engedett locsolni, füvet nyírni - ez vajon mennyi lenne az MLSZ-nél? 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
"A FEB az FTC – Kecskemét mérkőzésen rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről történt becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmus bekiabálása miatt az FTC-t 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.A hazai rendezők az ellenfél beleegyezése nélkül locsolták a pályát a kezdést megelőző tíz percen keresztül. A hazai nézők hosszabb ideig, jól hallhatóan az Újpesttel és Romániával kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak a lelátón.
A FEB a Videoton FC – MTK mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok bekiabálása miatt a Videotont 600.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A hazai szektorból hosszabb ideig, jól hallhatóan Szlovákiával és Romániával kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak a nézők.
A FEB a Pécs – DVSC mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok bekiabálása miatt a Pécset 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A lelátóról hosszabb ideig, jól hallhatóan Romániával kapcsolatos gyűlölködő rigmusok hangzottak el.
A FEB a DVTK - Újpest mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok kiabálása és tárgyak bedobálása miatt a Diósgyőrt a soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőrt fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.
NB II
A FEB a Békéscsaba - Nyíregyháza mérkőzésen a vendég szurkolók részéről történt becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok bekiabálása miatt a Nyíregyházát 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A vendégszektorból Romániával és Borsod megyével kapcsolatban gyűlölködő rigmusok hangzottak el.
A FEB a Kisvárda - Gyirmót mérkőzés kapcsán rendezési hiányosságok és a hazai szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Kisvárdát írásbeli figyelmeztetésben részesítette."
Mire gyűjt ennyire az MLSZ? Messit akarják honosítani? 😀
több mint 11 éve
Azért várjuk meg ezzel a "legjobb NB1es védelem"-el az első pár meccset.Majd a derbyn megláthatod hogy mennyire erős a védelem.
Nekem mostanában a Brachi-Vinicius-Caneira-Stopira Vidi EL-ás védelem volt a top.Bazzani
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Azért várjuk meg ezzel a "legjobb NB1es védelem"-el az első pár meccset.Mondjuk nem épp világverő csatárokat kellett feltartóztatniuk az utóbbi időben 😛
Amúgy csak engem irritál az, hogy úgy tudtak Juhásznak lehetőséget biztosítani, hogy Caneira szűrőt játszott? Jó hogy nem Roli állítja össze a kezdőcsapatot. Azért mindennek van határa, vagy rosszul látom?
több mint 11 éve
Azért várjuk meg ezzel a "legjobb NB1es védelem"-el az első pár meccset.Nekem mostanában a Brachi-Vinicius-Caneira-Stopira Vidi EL-ás védelem volt a top.
több mint 11 éve
Ha ez igaz és Mateost választotta Vass helyett Moniz akkor borzalmasan nagyot csalódtam benne.több helyen is írták, hogy tud ő középpályásként játszani, az nem lehet, hogy oda igazolta őt Moniz? mert akkor az teljesülhetne, hogy Besic visszatér no. 1. posztjára, a védelem tengelyébe, Gyömbér eggyel feljebb és remélhetően józsit többet nem látjuk a kezdőben...jjncaahát igen, de akkor meg Bönig előre játéka fog hiányozni, bár legutóbb "Valpoort" és szépen megindult néha, de azért nem egy igazi szélső védő a feka tankunk...nem gondoltam volna h télleg jön....így akkor Ricardo álma is teljesülhet h Mume mehet megint a középpályára!Amikor Besic kpn játszott kikaptunk.Eleve felelőtlen,könnyelmű játékos,de betenni őt egy focicsapat legfontosabb posztjára hááát. Inkább egy Gerson-Besic-Mateos-Adams védősor.
eddig CR7-el, és Benzemaval edzett, de most meg tudja ki is aza madócsai Messi!! 😀
ezzel együtt akkor gondolom végleg lemondhatunk további játékosokról...kizárt h legyen bárkire is pénzünk! 😕Divat
Utóbbi évek legjobb NB1-es védelme lehetne.Kenny
viszont tud Ő is vkp-t játszani, ja és köszönet az öreg Carlonak h edzésbe tartotta! 😊
Divat
több mint 11 éve
mondjuk az tény, hogy az elmúlt meccseken Besic két ember helyett játszott, talán ha csak a saját dolgára kell koncentrálnia, akkor vkp-ként is megállja majd a helyéttöbb helyen is írták, hogy tud ő középpályásként játszani, az nem lehet, hogy oda igazolta őt Moniz? mert akkor az teljesülhetne, hogy Besic visszatér no. 1. posztjára, a védelem tengelyébe, Gyömbér eggyel feljebb és remélhetően józsit többet nem látjuk a kezdőben...jjncaafranc se tudja, de szerintem még nem tett le Mume előre tolásáról, józsit eddig kirobbantatlannak tartottam Moniznál, meg is lepett h Kecsó ellen a végén lecserélte, de szép is lenne ha kispados lenne.
azon se lepődnék meg ha Besic lenne akkor a passer, talán kicsit aktívabb lesz, mint az alibikirály, és úgyis mindenáron fel akar futkosni!Divat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
több helyen is írták, hogy tud ő középpályásként játszani, az nem lehet, hogy oda igazolta őt Moniz? mert akkor az teljesülhetne, hogy Besic visszatér no. 1. posztjára, a védelem tengelyébe, Gyömbér eggyel feljebb és remélhetően józsit többet nem látjuk a kezdőben...jjncaafranc se tudja, de szerintem még nem tett le Mume előre tolásáról, józsit eddig kirobbantatlannak tartottam Moniznál, meg is lepett h Kecsó ellen a végén lecserélte, de szép is lenne ha kispados lenne.
azon se lepődnék meg ha Besic lenne akkor a passer, talán kicsit aktívabb lesz, mint az alibikirály, és úgyis mindenáron fel akar futkosni!
|
több mint 11 éve
Tiago Ilori, Mamadou Sakho, Victor Moses az újabb három Liverpool-igazolás.Ugyan ez fogalmazódott meg bennem is!
Végre egy offseason, amikor nem csak a szája járt a front office-nak.
Végre van depth a csapatban.Mikey
Megyek is és fifában gyorsan igazolom is a dolgokat 😀