Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
A magyar labdarúgás fejlődését ismerték el azzal az európai sportvezetők, hogy e két tisztségre második alkalommal is megszavaztak – mondta el a döntés után az Mlsz.hu-nak Csányi Sándor –
Azt 😀
Toca
több mint 7 éve
A magyar labdarúgás fejlődését ismerték el azzal az európai sportvezetők, hogy e két tisztségre második alkalommal is megszavaztak – mondta el a döntés után az Mlsz.hu-nak Csányi Sándor –Azt 😀
több mint 7 éve
hát Ronaldo és Messi nélkül ez már nem ugyanaz a színvonal 😕Kifejezetten unalmas. Mondjuk nincs is tet.
Klaci79
több mint 7 éve
hát Ronaldo és Messi nélkül ez már nem ugyanaz a színvonal 😕
több mint 7 éve
Nalam Fabinho és Firmino volt a két legrosszabb. A többiektől néha láttam szebb dolgokat, de a két brazilnak előre játékban szinte alig akadtak jó passzai. Bobby konkrétan a kapu előtt majd hogy nem csak eladta a labdát vagy törte meg a támadás ütemét.Azért Henderson nagyon gyakran kurva nagy homály
De amint labdája volt a WHUnak is kb az volt a kérdés, hogy a védők tudnak-e szerelni, mert a kp-ás sor nem zavart sok vizet.
Ezért kell egy Hendro-Gini vagy James a védők elé. Szűrke a munkájuk de nagyon hasznos. Simán ki is kaphatott volna a csapat ma amennyi helyzete volt a Unitednek.
Remélem Jordan hamar visszatér. Bírom Ginit is, de a csapatban még mindig a csk a legjobb védekező/labdaszerző/mélységi irányító középpályás
alatriste
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/kiraly-kupa-a-sport-tv-kozvetiti-a-barca-real-parharc-meccseit-2682463Végre, már épp ma gondolkodtam rajta, hogy majd megint lehet streamet keresgélni.
több mint 7 éve
Nalam Fabinho és Firmino volt a két legrosszabb. A többiektől néha láttam szebb dolgokat, de a két brazilnak előre játékban szinte alig akadtak jó passzai. Bobby konkrétan a kapu előtt majd hogy nem csak eladta a labdát vagy törte meg a támadás ütemét.azt nem tudom, de szemre Henderson teszi bele a legtöbb és leggyorsabb futást a meccsbe középpályán.
De amint labdája volt a WHUnak is kb az volt a kérdés, hogy a védők tudnak-e szerelni, mert a kp-ás sor nem zavart sok vizet.
Ezért kell egy Hendro-Gini vagy James a védők elé. Szűrke a munkájuk de nagyon hasznos. Simán ki is kaphatott volna a csapat ma amennyi helyzete volt a Unitednek.
Remélem Jordan hamar visszatér. Bírom Ginit is, de a csapatban még mindig a csk a legjobb védekező/labdaszerző/mélységi irányító középpályás
alatriste
WHU nyerhetett volna? no igen, helyzetek megvoltak, de... azért kapuralövés nélkül viszonylag ritkán lehet meccset nyerni, abból meg volt nekik kettő. szerencsére annyira jó százalékkal fejezték be a kontrákat, mint mi.
több mint 7 éve
Nalam Fabinho és Firmino volt a két legrosszabb. A többiektől néha láttam szebb dolgokat, de a két brazilnak előre játékban szinte alig akadtak jó passzai. Bobby konkrétan a kapu előtt majd hogy nem csak eladta a labdát vagy törte meg a támadás ütemét.De amint labdája volt a WHUnak is kb az volt a kérdés, hogy a védők tudnak-e szerelni, mert a kp-ás sor nem zavart sok vizet.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
iszonyatosan lassúak és puhányok voltunk ma. szerencsére sérülés nélkül sikerült lehozni a meccset, mert a Vasas amint rájött arra, hogy lényegében bármilyen keménykedést megúszhat ma, úgy álltak bele a párharcokba, nekünk meg nem a kőműves trió volt fent, hanem a balettos. meg is lehet nézni, hány párharcot nyertek meg mondjuk.ráadásul egyáltalán nem mentek az ütempasszok, teljes aszinkronban volt ma a támadótrió (is). amikor meg eljutottunk a kapuig, akkor vagy eltörtük a labdát, vagy fogta a kapus a labdát.
szereztünk egy lesgólt (mondjuk még így sem volt akkora, mint anno a mu-é a diznilendben), ez mentette meg a valagunkat.
valahogy túl kell élni a Boszmuszt, aztán talán a sérültjeink is elkezdenek visszaszivárogni.
több mint 7 éve
Tudom, ezért vagyok szkeptikus én is a kezdetek óta. A sérüléseket is aláírom, de ezt a totál elképzelés nélküli, tili-toli játékot nehezen értem meg.

több mint 7 éve
Nem véletlen nem hallottad még egyik régi Pool drukker szájából sem, hogy ebből lehet bármi is. Csodálatos hullámvölgyben mindenki, ha az elmúlt meccseket nézem összességében. Allisontól kezdve Bobby-ig. (Ali szarul tolja lábbal mostanság, ennyi nála a lejtő, de a többieknél sokkal rosszabb.) És persze összejöttek a sérülések is, ahogy várható volt, hogy minket is el fog érni valamelyik hónapban.
több mint 7 éve
Mintha idén nem is az a Pool játszana, amelyik az ősszel. Valami eléggé félrement. Keita ráadásul legtöbbször katasztrófa. Bár az is lehet, hogy csak én pécéztem ki magamnak.

több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-hazater-az-ajaxtol-tavozo-schon-szabolcs-hivatalos-2682315MTK-ba jó lesz,játszik 1 szezont, aztán mehet ki megint külföldre.
Sztem meg pl egy volanedam is elorelepes lett volna.
ZoliMP
több mint 7 éve
Simán véletlen is lehet. Meg karma.ez volt az első tizi amit befújtak ellenük a bajnokságban. 22. forduló van 😀Mikor egy Barca szurkoló reklamál a kamu tizikről. 😀Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
KeyG
eaglesmcnabb
Gondolom tavaly meg két kézzel szórták ellenük a tiziket. Oh wait....
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 635
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-hazater-az-ajaxtol-tavozo-schon-szabolcs-hivatalos-2682315Sztem meg pl egy volanedam is elorelepes lett volna.
több mint 7 éve
ez volt az első tizi amit befújtak ellenük a bajnokságban. 22. forduló van 😀Mikor egy Barca szurkoló reklamál a kamu tizikről. 😀Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön BödeIdő kell, amíg a sok zsoldos összeszokik. Nem olvastál Rejtőt az idegenlégióról? 😊
petey
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön BödeDollnak ugy nez ki felfele megy a palyafutasa (Fradi --> Hannover), Rebrovnak meg lefele (Kijev--> Al Ahli --> Fradi).
petey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön BödePlusz kétszáz légiós. Játékban eddig nem sok.
petey

több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön Böde857 km 😀
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön Böde
több mint 7 éve
Igen, rengeteg arab játszik a Fradiban...Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.kitalálsz egy random arab nevet. Na ő jó eséllyel kezdő a fradiban.
Ma 3at nem tudnék mondani önerőből. Utálni sem az igazi így...
Bazzani
Amadeus

több mint 7 éve
Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.kitalálsz egy random arab nevet. Na ő jó eséllyel kezdő a fradiban.
Ma 3at nem tudnék mondani önerőből. Utálni sem az igazi így...
Bazzani