NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ez a Fellianis képen nagyot röhögtem.

A Fradiba meg már sztem nem kell senki darabra és minőségre is meg van az ember. Tényleg Ricardo bácsin a sor, hogy most már az eredmények is kijöjjenek. Az a baj itt nem szoktak három négy idényt várni, hogy jöjjön az eredmény. Idén dobogó kell, hogy maradhasson és továbbra is bízhassunk benne..dande
azért még egy irányító nem ártana, mert józsigyuri qrvára nem az az alibi passzaival...
dobogó szvsz sima, tavaly is majdnem meglett a remek fröccsös kezdéssel együtt, azóta pedig jócskán erősödtünk. örülnék a 29-nek nagyon, de a realitás max a 2.hely nekünk idén szerintem! no de MAJD JÖVŐRE! 😊

JC6: Pali kiment Madridba és ennyi nem szarozik, legközelebb Bale-ért megy ha akar!

jönnek a mémek rendesen:

|
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
nem gondoltam volna h télleg jön....így akkor Ricardo álma is teljesülhet h Mume mehet megint a középpályára!
eddig CR7-el, és Benzemaval edzett, de most meg tudja ki is aza madócsai Messi!! 😀

ezzel együtt akkor gondolom végleg lemondhatunk további játékosokról...kizárt h legyen bárkire is pénzünk! 😕Divat
Amikor Besic kpn játszott kikaptunk.Eleve felelőtlen,könnyelmű játékos,de betenni őt egy focicsapat legfontosabb posztjára hááát. Inkább egy Gerson-Besic-Mateos-Adams védősor.
Utóbbi évek legjobb NB1-es védelme lehetne.Kenny
hát igen, de akkor meg Bönig előre játéka fog hiányozni, bár legutóbb "Valpoort" és szépen megindult néha, de azért nem egy igazi szélső védő a feka tankunk...
viszont tud Ő is vkp-t játszani, ja és köszönet az öreg Carlonak h edzésbe tartotta! 😊
Divat
több helyen is írták, hogy tud ő középpályásként játszani, az nem lehet, hogy oda igazolta őt Moniz? mert akkor az teljesülhetne, hogy Besic visszatér no. 1. posztjára, a védelem tengelyébe, Gyömbér eggyel feljebb és remélhetően józsit többet nem látjuk a kezdőben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
S ez se rossz 😀

rep4v4lleszurtnyul.tumblr.com/image/60084865344
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Fellianis képen nagyot röhögtem.

A Fradiba meg már sztem nem kell senki darabra és minőségre is meg van az ember. Tényleg Ricardo bácsin a sor, hogy most már az eredmények is kijöjjenek. Az a baj itt nem szoktak három négy idényt várni, hogy jöjjön az eredmény. Idén dobogó kell, hogy maradhasson és továbbra is bízhassunk benne..
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A Real Madrid kerettag a Ferencvárosba igazol.
Bele sem merek gondolni, mennyi pénzbe fáj ez valaki(k)nek 😀
több mint 11 éve
nem gondoltam volna h télleg jön....így akkor Ricardo álma is teljesülhet h Mume mehet megint a középpályára!
eddig CR7-el, és Benzemaval edzett, de most meg tudja ki is aza madócsai Messi!! 😀

ezzel együtt akkor gondolom végleg lemondhatunk további játékosokról...kizárt h legyen bárkire is pénzünk! 😕Divat
Amikor Besic kpn játszott kikaptunk.Eleve felelőtlen,könnyelmű játékos,de betenni őt egy focicsapat legfontosabb posztjára hááát. Inkább egy Gerson-Besic-Mateos-Adams védősor.
Utóbbi évek legjobb NB1-es védelme lehetne.Kenny
hát igen, de akkor meg Bönig előre játéka fog hiányozni, bár legutóbb "Valpoort" és szépen megindult néha, de azért nem egy igazi szélső védő a feka tankunk...
viszont tud Ő is vkp-t játszani, ja és köszönet az öreg Carlonak h edzésbe tartotta! 😊

kisebb nem volt?? 😀😀

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!

Utóbbi évek legjobb NB1-es védelme lehetne.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A Unitednél a hivatalos bejelentésig próbálták titokban tartani, hogy ki is az új szerzemény.

több mint 11 éve
kész élmény enesó kommenteket olvasni így reggel korán:

"LOL... egy spanyol harmadosztályú játékost akarnak topspílerként beállítani. Hogy miért nem kellett a Granadának se? Mert még a Granada se igazol a spanyol harmadosztályból.
Voltak az NB1-ben már komolyabb játékosok a spanyol 1-ből és 2-ből is mégse váltották meg a világot a gyenge NB1-ben se. Majd pont egy harmadosztályú fogja 😀"

|
több mint 11 éve

ezzel együtt akkor gondolom végleg lemondhatunk további játékosokról...kizárt h legyen bárkire is pénzünk! 😕

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Azert ez a mateos transzfer nem semmi,vegigcsinalja a felkeszulest a realban aztan alair 3 evre.
Voltak itt nagy nevek Tulio,Signori,Heinz stb de ez hatalmas fegyverteny hogy ide tudtuk hozni.

több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Coentrao ügylet bukott..... hála az égnek , valami papír nem érkezett meg időben a spanyol szövetségbe....😊 Még viccnek is erős lett volna....😀

Közben kitalálták, hogy a Bilbaonál járt 3 tagú küldötség valami szélhámos brigád volt...és semmi köze a ManUtd-hez........o_o

több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
annak is örülök, hogy Özil nem nálunk kötött ki.Bay Area
azért magadat ne csapd be.lol
sosem kedveltem. reménykedtem hogy inkább Modricra repülünk rá, ha Fella nem jön, de Özilnek nem örültem volna. szerintem mindenkinél van 1-2 olyan játékos akit nem csíp, és nem látná szívesen a kedvenc csapatában.

több mint 11 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
annak is örülök, hogy Özil nem nálunk kötött ki.Bay Area
azért magadat ne csapd be.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Coentrao kölcsönbe jött a United-be. Fontos volt nagyon, akárcsak Fellaini...........Duff
mert Willian is olyan fontos volt a Chelseanek, gondolom, Mata-Hazard-Oscar-Ramires-De Brüyne-Shürrle mellé.
Fellaini kellett nekünk, ez a középpálya silány, Carrickről leveszi a terhet legalább.

több mint 11 éve
Welcome to Manchester, PUMUKLI 😊
én örülök neki, már Fergusonnál is reménykedtem tavaly, hogy elhozza. és annak is örülök, hogy Özil nem nálunk kötött ki. GGMU!

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Coentrao kölcsönbe jött a United-be. Fontos volt nagyon, akárcsak Fellaini...........
több mint 11 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Bár igazából csak holnap reggel lesz végleges a keret, mert még lehet, hogy van egy fű alatti igazolás, de valszeg több játékosa már nem lesz az Arsenalnak. Az idei átigazolási szezon összességében eléggé pozitív, mert a szennyektől 2 kivétellel megszabadultak, és végre kb. 9 év után sztárjátékost is igazoltak, viszont én hiányolom, hogy összesen csak 4 játékos jött a csapathoz. Félek, hogy nagyon vékony lett a csapat, főleg, hogy idén is 4 színtéren játszanak. A kezdő erős, többféle kezdő 11-et is ki lehet állítani, viszont a sérülések nagyon kettévághatják a szezont sajnos (pl. ha Giroud megsérülne, akkor Walcott/Sanogo/Bendő lenne középen 2 hónapig, vagy ha Kos/Merte párosból az egyik lesérülne akkor Sagna-nak kéne játszania középen novemberig kb.) Így úgy gondolom, hogy idén is meglehet a 4.ik hely, de rég volt ennyire együtt az első 6 a PL-ben, mint idén. Egy nagyon jó szezont várok.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Végre Özil, Istenem hogy örülök, bár nem hiányposztra érkezett, de egy ilyen játékos áldás. 😊
Háháh 😀
...krixtofer
a nagy lófaszt, abból indult az egész, hogy azért jött Bale a Realba, mert a Fradi elvitte Mateost

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ezt meg NSO-s kommentből loptam:

És bemutatták: ő Zil! 😊
https://64.media.tumblr.com/tumblr_m6cg4fzwJu1qdb0bio1_500.jpg
Tumblr: Image
Tumblr. Pure effervescent enrichment. Old internet energy. Home of the Reblogs. All the art you never knew you needed. All the fandoms you could wish for. Enough memes to knock out a moderately-sized mammal. Add to it or simply scroll through and soak it up.
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Ezt muszáj! 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
dvtk: futács
eto: ludolf
dvsc. seydi

mi meg lófaszt se igazolunk itt a véghajrába, azért ilyen jó csapatunk nincs..............Divat
Nyugi igazoljanak a csak "sztárokat..." bajnokok mi meg leszünk pláne hogy már van egy Mat(th)e(u)osunk. 😛
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Végre Özil, Istenem hogy örülök, bár nem hiányposztra érkezett, de egy ilyen játékos áldás. 😊

Háháh 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 912 — Illegális gyakorló
Mégsem volt kacsa a Mateos-dolog 😊
Még Vass Ádi aláírását várom, utána pedig egy sört kérek 😀